gaza getiriyorsunuz beni kızlar :) hepinizi tebrik ederim. Muhteşem işler başarmışsınız
ben de güzel bir şey yazayım bari içine giremediğim sweatshirt vardı pembe panterli pek bi şirin :) sabah bi baktım ki ben içindeyim ahahahahah.
Sıra 44 beden siyah pantolondaaaaaaaa
günaydın fıstıklar:))
hastalığımda işin ucunu bayaa bi kaçırarak geçtiğimiz hafta boyunca olmadık şeyler yedim, içtim ve sonunda 61.7 yani 400 gr. Fazla gelerek dukana kaldığım yerden yani seyirden devam ediyorum üç gündür. Işin bomba kısmına geliyorum; bu sabah tartıldığımda gözlerime inanamadım. Tartıda gördüğüm kilo 60.4 tü. Evet evet berbat geçen bi haftadan sonra gördüğüm buydu.üstelik yumruk falan da yapmadım, zaten hala hastayım. Nasıl mutlu oldum anlatamam
Yaptığım dukan testinde 14 şubatta 60 kilo olarak seyir evremi tamamlayacağımı söylemişti dukan amca. Ben hedefimi 58 olarak belirlesem de aslında 60 kilo tamamdır. Eşim de fazla uzatma artık meyve yemeye başla diyor. Ben ise seyir evresine biraz daha devam etmeyi düşünüyorum, 60 ın altına inmek istiyorum. Kızlar bu muhteşem bir duygu, bütün arkadaşlarımın istediği kiloya inerek bu mutluluğu yaşamasını diliyorum canı yürekten...
Günaydın fıstıklar:))
Hastalığımda işin ucunu bayaa bi kaçırarak geçtiğimiz hafta boyunca olmadık şeyler yedim, içtim ve sonunda 61.7 yani 400 gr. fazla gelerek dukana kaldığım yerden yani seyirden devam ediyorum üç gündür. İşin bomba kısmına geliyorum; bu sabah tartıldığımda gözlerime inanamadım. Tartıda gördüğüm kilo 60.4 tü. Evet evet berbat geçen bi haftadan sonra gördüğüm buydu.Üstelik yumruk falan da yapmadım, zaten hala hastayım. Nasıl mutlu oldum anlatamam
Yaptığım dukan testinde 14 şubatta 60 kilo olarak seyir evremi tamamlayacağımı söylemişti dukan amca. Ben hedefimi 58 olarak belirlesem de aslında 60 kilo tamamdır. Eşim de fazla uzatma artık meyve yemeye başla diyor. Ben ise seyir evresine biraz daha devam etmeyi düşünüyorum, 60 ın altına inmek istiyorum. Kızlar bu muhteşem bir duygu, bütün arkadaşlarımın istediği kiloya inerek bu mutluluğu yaşamasını diliyorum canı yürekten...
kızlar moralim çok bozuk ya.bir haftadan sonra bugün tartıldım 1 gram veremeişim.60.200 de takıldı kaldı kilom.oysa ben 59 olurum demiştim bu hafta o kdar moralim bozulduki anlatamam.tek kaçamagım 2 tane biraydı.başka hiç kaçamak yapmadım.59 u görsem sonratakılsam bu kadar moralim bozulmazdı ya
üzülme bugun saf protein yap yarın inmiş olacaktır :)sevgiler birazda yürü canım
Günaydın fıstıklar:))
Hastalığımda işin ucunu bayaa bi kaçırarak geçtiğimiz hafta boyunca olmadık şeyler yedim, içtim ve sonunda 61.7 yani 400 gr. fazla gelerek dukana kaldığım yerden yani seyirden devam ediyorum üç gündür. İşin bomba kısmına geliyorum; bu sabah tartıldığımda gözlerime inanamadım. Tartıda gördüğüm kilo 60.4 tü. Evet evet berbat geçen bi haftadan sonra gördüğüm buydu.Üstelik yumruk falan da yapmadım, zaten hala hastayım. Nasıl mutlu oldum anlatamam
ne güzel böyle mutlu mesajları okumak bende bi 7 leri görrsem
Gaza getiriyorsunuz beni kızlar :) hepinizi tebrik ederim. Muhteşem işler başarmışsınız
Ben de güzel bir şey yazayım bari içine giremediğim sweatshirt vardı pembe panterli pek bi şirin :) Sabah bi baktım ki ben içindeyim ahahahahah.
Sıra 44 beden siyah pantolondaaaaaaaa
kızlar moralim çok bozuk ya.bir haftadan sonra bugün tartıldım 1 gram veremeişim.60.200 de takıldı kaldı kilom.oysa ben 59 olurum demiştim bu hafta o kdar moralim bozulduki anlatamam.tek kaçamagım 2 tane biraydı.başka hiç kaçamak yapmadım.59 u görsem sonratakılsam bu kadar moralim bozulmazdı ya
tebrik ederim canımmmmmmm
darısı bizim başımıza, sanırım sende bırakıyorsun artık beni... hepten yalnız hissetmeye başladım kendiimi
yok yok girerim deme sakın, telli turna, bulutbebek, bitterlemon, carmen.... de öyle demişti
ama neyse sen mutlu ol, istediğin bedende istediğin kıyafetleri giyde gerisi önemli değil arkadaşımm
hastalık sonrası kilonun birden inmeside harika olmuş, bende bu sabah 2 kilocuk fazla çıktım :26: aman düzeliyimde gerisi önemli değil şimdilik, oğlum daha iyi ben orta, eşim enüz hastalanmadı inşallah hastalanmazda.......
tekrar tebrik ederim, güçlendirmede böyle çabucak biter inşallahhhhh
[Tebrikler Desendesen..:118: Zaferin verdiği mutluluk gibisi yok. Dilerim biz de bu mutluluğu yaşarız. Ama bence de bırakma bizi canım yine yorum yaz buraya çok ihtiyacımız var.
maşallah canım inşallah senin gibi bizde birgün burda sevincimizi paylaşırız
Heee bu arada gözüm üzerinde ona göre Nes'cimİyileşir iyileşmez kilo vermeye başlıyorsun tamam mı
Ahanda burdayım bi yere gitmem seni zayıflatmadan arkadaşım benim.
kızlarrrrrr.... geliyorummm... az kaldı...dikişler alınıcak kısmetse... veee benn aranıza katılıcam... tatlandırıcılarım (toz-tablet)... sıfır şeker sütüm... sıfır şeker kakaom... yulaf kepeğim... tavuk göğüslerim... % 0.01 yağlı kaşar peynirim... sıfır yağ kaşar lorum... hepsi beni bekliyooo.... süper olucakk süper... incecik dal gibi bi gelin olucammm inşallahh....
Acaba biri (DesenDesen) beni de zayıflatırmı?...
günaydın maşallah ben 52 beden etek giyiyorum kendime 50 beden çok güzel bir etek aldım bu ayın sonunda bende onun içine sıgmayı hedefliyorum.bu arada bugün 4.günüm kabızlık vardı bende hint yagı aldım aktardan aç karnına 1 tatlı kaşıgı içtim işe yaradı tavsiye ederim
Sen yeter ki iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?