Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

2 haftadır bakamadım siteye kilom 65.300 çok kaçamak yaptım ancak 2 haftada -800 vermişim bakalı sporada başladım inşallah hızlı veririm

Gaza getiriyorsunuz beni kızlar :) hepinizi tebrik ederim. Muhteşem işler başarmışsınız

Ben de güzel bir şey yazayım bari içine giremediğim sweatshirt vardı pembe panterli pek bi şirin :) Sabah bi baktım ki ben içindeyim ahahahahah.

Sıra 44 beden siyah pantolondaaaaaaaa

günaydın maşallah ben 52 beden etek giyiyorum kendime 50 beden çok güzel bir etek aldım bu ayın sonunda bende onun içine sıgmayı hedefliyorum.bu arada bugün 4.günüm kabızlık vardı bende hint yagı aldım aktardan aç karnına 1 tatlı kaşıgı içtim işe yaradı tavsiye ederim

maşallah canım inşallah senin gibi bizde birgün burda sevincimizi paylaşırız

kızlar moralim çok bozuk ya.bir haftadan sonra bugün tartıldım 1 gram veremeişim.60.200 de takıldı kaldı kilom.oysa ben 59 olurum demiştim bu hafta o kdar moralim bozulduki anlatamam.tek kaçamagım 2 tane biraydı.başka hiç kaçamak yapmadım.59 u görsem sonratakılsam bu kadar moralim bozulmazdı ya

tebrik ederim canımmmmmmm
darısı bizim başımıza, sanırım sende bırakıyorsun artık beni... hepten yalnız hissetmeye başladım kendiimi
yok yok girerim deme sakın, telli turna, bulutbebek, bitterlemon, carmen.... de öyle demişti
ama neyse sen mutlu ol, istediğin bedende istediğin kıyafetleri giyde gerisi önemli değil arkadaşımm

hastalık sonrası kilonun birden inmeside harika olmuş, bende bu sabah 2 kilocuk fazla çıktım :26: aman düzeliyimde gerisi önemli değil şimdilik, oğlum daha iyi ben orta, eşim enüz hastalanmadı inşallah hastalanmazda.......
tekrar tebrik ederim, güçlendirmede böyle çabucak biter inşallahhhhh

üzülme bugun saf protein yap yarın inmiş olacaktır :)sevgiler birazda yürü canım

İşallah bizlerde tadarız o muhteşem duyguyu canım tebrikler.

ne güzel böyle mutlu mesajları okumak bende bi 7 leri görrsem

6 ları bile göreceğinden hiç şüphem yok.

Tebriklerrrrrrrrrrrr

Bozma bence moralini. Kesinlikle reglin ile ilgilidir.
Yeşil çay sayını arttır.

[Tebrikler Desendesen..:118: Zaferin verdiği mutluluk gibisi yok. Dilerim biz de bu mutluluğu yaşarız. Ama bence de bırakma bizi canım yine yorum yaz buraya çok ihtiyacımız var.

Son düzenleme:

Canım benim çok teşekkür ederim, umarım sen de en kısa zamanda istediğin kiloya inersin bitanem. Ben henüz geçmedim güçlendirmeye ama yakındır... Yok güzelim bırakmam ben seni (zamanla göreceksin) her zaman destek olmaya hazırım. Hem güçlendirme de önemli bi aşama, paylaşımda bulunmazsak olmaz dimi

Evet telli turnam da gitti, bizi bırakmaz arada bi uğrar diyordum ama belki de durumu müsait değildir uğrar bi ara anlatır neden giremediğini. O ve bebiş iyi olsun da varsın girmesin. ama merak ediyoruz işte arada bi anlatsa bize de bebişi ve kendini iyi olurdu.

Sen nasıl oldun canım, umarım daha iyisindir. Nasıl bi hastalıkmış bu yıktı valla beni, daha da iyileşmiş değilim hani. Şimdi kilolara takma canım, bak ben neler yedim de yine de dukandan devam edince birden gidiverdi. Senin de öyle olur takma kafana, bir an önce iyileşmeye bak. Aman eşin bari hasta olmasın iyi kötü bakar sana.
Tekrar geçmiş olsun hayatım...

Heee bu arada gözüm üzerinde ona göre Nes'cim İyileşir iyileşmez kilo vermeye başlıyorsun tamam mı

Ahanda burdayım bi yere gitmem seni zayıflatmadan arkadaşım benim.

kızlarrrrrr.... geliyorummm... az kaldı... dikişler alınıcak kısmetse... veee benn aranıza katılıcam... tatlandırıcılarım (toz-tablet)... sıfır şeker sütüm... sıfır şeker kakaom... yulaf kepeğim... tavuk göğüslerim... % 0.01 yağlı kaşar peynirim... sıfır yağ kaşar lorum... hepsi beni bekliyooo.... süper olucakk süper... incecik dal gibi bi gelin olucammm inşallahh....

İrem&Özge:))
Canım çok teşekkürler, inşallah sizler de istediğiniz kiloya iner ve bu mutluluğu yaşarsınız.

[Tebrikler Desendesen..:118: Zaferin verdiği mutluluk gibisi yok. Dilerim biz de bu mutluluğu yaşarız. Ama bence de bırakma bizi canım yine yorum yaz buraya çok ihtiyacımız var.

En büyük dileğim sizler için bu mutluluğu yaşamanız kızlar...Ben burdayım, bir yere gitmeyeceğim, sizleri bırakmam, birbirimize ihtiyacımız var her zaman. Sizleri seviyorum....

maşallah canım inşallah senin gibi bizde birgün burda sevincimizi paylaşırız

Amiin canım, hepiniz için dileğim bu...

Hadi bakalım seni bekliyoruz dört gözle...Süper motive olmuşsun canım, tebrik ediyorum seni. Bu diyetteki başarının en önemli sırrı motivasyon kesinlikle. Sen de bu şekilde başladığın için en kısa zamanda istediğin kiloya inmiş olacaksın.

Valla bu hızla devam edersek bırak 50 yi 40 falan görürüz :)
Kabızlık bende de oldu. Ben kayısılı form çayı var ondan içtim işlem tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…