Selam:)
Benim tam tamına 4 ay oldu diyete başlayalı
Selam:)
Benim tam tamına 4 ay oldu diyete başlayalı
Seni Seviyorum....... Demek istiyorum.......
maşallahh tü tü tü Allah'ım nazarlardan korusunn....
ya arkadaslar bendemi bi problem var anlamıyorum bugun atakta 4.gunum ama bu sabah tartıya baktıgımda gram değişiklik yoktu :84::84:
vermek istediğim kg azda değil 15kg fazlalk varken herhangi bi saglık prblmi yokken ve herseyi dogru yapıoken bu neden?
basına boyle bisey gelen varmı??
siz tuzlu şeyler tüketitiyormusunuz birde bol su içiyormusunuz .benimde 4.günüm 800 grm vermişim
hayırrrr tuketmiyorum hiç. suyumuda bol bol içiyorum 2litre kesin bitiyor. kacamakta yok anlamıyorum neden boyle =(
regl günlerin yaklaşmış olabilirmi
hayırrrr tuketmiyorum hiç. suyumuda bol bol içiyorum 2litre kesin bitiyor. kacamakta yok anlamıyorum neden boyle =(
yook o da değil ya 13 gun var daha baslamasına =( ama aklıma bişi geliyor kızlar ben dogum kontrol hapı kullanıyorum acaba o etkiliyor olabilirmi?
merhaba bir gün içinde ne yadiğinizi ve neler yaptığınızı ( hareket olaraktan) yazarsanız yardımcı olabiliriz sanırım, bazen insan hiç kaçamak yapmıyorum diye düşünsede iş kağıda dökmeye gelince durum daha farklı olabiliyor ( kendimden biliyorum:) )
Etkiliyor olabilir çünkü doğum kontrol hapları hormonlarını değiştiriyor bende başlarken hapı bırakmayı düşünüyorum bende 6 aydır kullanıyorum birazda o yüzden aldım kilo çok iştahımı açtı
Kızlar İstanbulbulda yulaf kepeğini bulan varmı yeni başlıyorum tüm sayfaları okuyamadım malesef :26::26::26:
Kanyonda makro center da yulaf kepeği standı var kocaman. Ben oradan alıyorum.
tamam yazalım bakalım hepsinisiz degerlendirin
sabah haslanmıs yumurta 1 dilim light peynir yesil cay 2adet hindi salam
ara
1 bardak light sut
oglen
5-6 kofte, yulaf kepeğiyle yaptıgım 1 krep 2-3 kasık yogurt
ara
1 bardak light süt
aksam
tavuk ayran
turk kahvesi tatlandırıcılı
ve gün içinde 2lt.suyum var tabii
HEPSİ BUUUU.
soz konusu harekete gelince evden ise isten eve modu sadece 10 dklık bi mesafe yuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?