Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

0.01 düzeyinde yağ içeren kaşar var mı ki acabaaa. Ben yağ oranı en az %10 olan kaşar gördüm. Bir de zaten light peynirler bile % 10 oranında yağ içeriyor.
İçime kurt düştü şimdi bir yerlerde yanlış mı yapıyorum acaba

markasına bakıp söylerim unutmazsam... yanlış hatırlamıyorsam öyleydi... 1 buçuk saat çıkamadım marketten... tek tek hepsini incelemekten kafam kazan gibi oldu...

Merhaba bayanlar bende dün gördüm burayı...Bende başlıcam inşallah...Kitabını alıp okuyayım öncelikle...İlk defa bir diyete bu kadar sıcak baktım ay inşallah bende kilo veririm ya...

istedim gitti başlangıç kilolarımız aynı ondan acayip hoşlaşıyorum senin çizelgenden

Evet, hedefimiz de aynı sayılır.

Beyaz peynirde light tek-süt al. Yağ oranı en düşük o, aylarca ondan yedim ben, sonra Pınar ve arada Ekici, Bahçıvan almaya başladım değişiklik olsun diye, çünkü onların yağ oranı çok fazla bunların, light olmasına rağmen. Tek sütün yağ oranı %2 aklınızda olsun. Kaşarda da fazla seçeneğimiz yok light olarak, onların da yağ oranı fazla düşük değil, o yüzden çok nadir tüketin arkadaşlar, yemeklerinizi lezzetlendirmek için falan kullanın arada, kahvaltıda tüketmeyin yağlı çünkü.

erteledğinde yada ertelemek zorunda kaldıgında iştahın kaçıyo

yok kardeşler cagırdı yemek var yok birinin dogum günü var hadi regl geçsin derken (ki oda geç geldi saolsun bi hafta) hevesim kaçmadıda böyle acaba başarıcakmıyım diye düşünür oldum

bi defter tutuyorum burdan ve netten buldugum tüm tarifleri bilgileri yazıyorum tarifler el altında dursun istedim günlük gibi
bu arada 61 kg olmuşum dün tartıldım bunda bu aralar aşırı yemem ve regl dönemseli vardır 3 gün yapıcaktım atak evresini 4 yapıcam

bu arada izmirde kemeraltında splenda sıhhat eczanesinde var ordan aldım

Heee bu arada gözüm üzerinde ona göre Nes'cim İyileşir iyileşmez kilo vermeye başlıyorsun tamam mı

Ahanda burdayım bi yere gitmem seni zayıflatmadan arkadaşım benim.

masallah masallah nes ve desen desen sizi gordukce dahada hevesleniyoruz ne mutlu size yaa
bende bu sabah 56.9 ciktim
cok mutluyum cookkkkkkkk

Hımmm teşekkür ederimm. Bugün marketin altını üstüne getirmek farz oldu bana :)

hadi bakalım bekliyoruz, bende senin gibi hazırlandım, kafamda ve dolabımda herşey hazırdı, bugün 10.günüm ve hala aynı kararlılık ve mutluluk devam diyor..

markasına bakıp söylerim unutmazsam... yanlış hatırlamıyorsam öyleydi... 1 buçuk saat çıkamadım marketten... tek tek hepsini incelemekten kafam kazan gibi oldu...
bende çok merak ettim markasını, ben az yağlı kaşar bulamadım, merakla bekliyoruz seni ):

bütün herşeyimi aldım kitabımı okudum ama başlayamadım benim serüven haftaya kaldı :/
bence erteleme, ben pazartesi alışveriş yaptım acaba haftayamı başlasam salı olmaz dedim , ama düşündüm haftaya kadar kilo veririm boşa geçmez dedim, aklına koyduğun anda başla bence arkadaşım..

ben hep burdayım nescim merak etme heer gün girip okuyorum yazdıklarınızı sadece yazmıyorum yanlız hissetme kendini sakın azimle devam et bu arada geçmiş olsun canım..telli turnamdan ses çıkmıyo hiç nasıl gidiyo acaba hamileliği hiç girmiyo inşallah iyidir....dediğin gibi carmen,bitterlemon,sema hiç biri yok artık bırakmamışlardır inşallah diyeti öpüyorum seni çok canım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…