Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar yupiiii diyenleri kutlarım bendende yupiiiiii bende 99 .4 oldum pazartesi başlamıştım 7 gün önce 101.3 kiloyla şimdi 99.4 bu gün sebze artı protein yicem

günaydin arkadaslar,

3 gün atak 11 gün seyir evresini geride biraktim..kilo kaybim 3,500:)

bebegimi besledigim icin güclendirmeye yakin bir programim var yinede bu hafta 1 bucuk kilo vermisim,harika:)

ya ben tartılamadım cumadan beri..merak ediorummm ama tuvalete çıkmadan tartılmak istemiorum ama evden erken çıkmak zorunda olduğum için kahvaltımı yapmış oluorum tuvalete çıkmadan önce..çok da merak ediorum acabaa kilo verdim mi hsonu =) bu arada pınar süt tozunu ne için kullanıosunuz?? süt yerine mi kıvam versin die mi?? hangi tariflerde kullanıosunuz??

Nes'cim. Priorin erkekler icin serum var benim bildigim kadariyla. Ben yurt disinda yaisyorum tr'e ile ayni olmaya bilir.. Onlari denesin esin. Hmm bisey daha geldi aklima, benim arkadasimin esi bi hap kullaniyor, onun ismini sorup sana bilgi veririm

Ben sampuanlarini hic görmedim bakim burda var mi. Benimde saclarim belimde bende hic kesmeyi istemiyorum, bunlari uzatana kadar ben neler cektim

Arkadaslar baskalarindada var mi bu sorun yoksa sirf 3 kisimiyiz?
umarim yardimci olabilmisimdir.

çok teşekkür ederim cevabın için, şampuanı ve hapı varmış eşime sordumda
ama arkadaşının ne kullandığını merak ettim, öğrenince yazarsan sevinirim...
genelde diyet ve mevsimsel geçişlerde saç dökülmesi oluyor, benim saçım yarı yarıya azaldı nerdeyse, çok dökülüyor... belime kadar olmasada baya uzun sayılır, inşallah durur artık dökülmesi

benim anca 5 mart gibi 2 ay olucak =) şu regl dönemlerinin kazasız belasız geçirirsem,ben de o günleri görebilirim inşallah =)) resmen gözüm dönüyor yumurtlama-regl arasında daha doğrusu =((

Light sütün içine tarçın koyup içebilirsin cnm tatlı krizlerine iyi geliyor.
Yada dukanella gibi bir tatlı yapabilirsin.

Hadi işallah istediğin kiloya kısa sürede ulaşırsın.

yuppiiiiiiii güne 59.200 le uyandımmmmmmmmm:))))

Tebrikler.

günaydın kızlar yupiiii diyenleri kutlarım bendende yupiiiiii bende 99 .4 oldum pazartesi başlamıştım 7 gün önce 101.3 kiloyla şimdi 99.4 bu gün sebze artı protein yicem

Tebrikler.

günaydin arkadaslar,

3 gün atak 11 gün seyir evresini geride biraktim..kilo kaybim 3,500:)

bebegimi besledigim icin güclendirmeye yakin bir programim var yinede bu hafta 1 bucuk kilo vermisim,harika:)

Tebrikler

Süt tozunu tatlı ve hamur işleri için kullanıyor herkes. Ben henüz kullanmadım ama ekmek yapmayı düşünüyorum.

çook saol canım..diyet kola ile atlattım 1-2 krizi =)) tarçın iştah kesio die biliorum süte de çok yakışır akşam yemekten sonra deniim bari =)) ekmek güsel olursa tarifini isterim =) bana krepler güsel gelmedi..eşim sevdi ama ben sevemedim =/

Merhabalar. Seyir dönemimin 2. haftası +1 kiloyla başladı. Hafta sonu kaçamakları da etken tabi ki. Sıkı bir protein günü geçiriyorum telafi ederim inşallah.

Merhabalar. Seyir dönemimin 2. haftası +1 kiloyla başladı. Hafta sonu kaçamakları da etken tabi ki. Sıkı bir protein günü geçiriyorum telafi ederim inşallah.

inşallah edersin canım ama kaçamaklar olmazsa daha cabuk ödül öğünlerine kavusabilceksin,hatta hedefine daha cabuk ulaşcaksın..bunu düşün yapmamaya çalış..zor biliorum ama dişimizi sıkıcaz..

Güzel olursa paylaşırım cnm.
Sütü dene çok işe yarıyor.

İşallah cnm hiç moralini bozma kaldığın yerden devam et. Eminim sonucun olumlu olacak.

Bende bugün yediklerimi yazayım.
Sabah 1 bardak light süt (vaktim yoktu başka bişiy yemeye)
Öğlen Dukan krebi arasında 5 adet dukan köfte, az maydanoz, bikaç dilim domates
Akşam Tavuk haşlama ve yoğurt

Pff calistigim icin pek yulafla yemek yap gfelan ugrasamiyorum. Krep yapmayi denedim cok kötü oldu :)

2 kasik öyle yiyorum :)

krep yerine dukan ekmeği yapabilirsin, hem tavaya yapıştı mı oldu mu derdi yok.
4 kaşık yulaf kepeği, 2 yumurta, 2-3 kaşık yoğurt- 1 çay kaşığı kab.tozu, peynir. (sebze günüyse maydonoz dereotu süper oluyor.) (biz annemle yaptığımız için bi ekmeği bir gün yarım yarım yiyebiliyoruz böylece. ayrıca kıvamı cıvık olsa da korkmayın, fırında pişince güzel oluyor. haa bir de borcama yağlı kağıt koymayı unutmayın )

aayyy bunlar süper olmuş, kabak rendelemek aklıma gelmemişti,sebze günü ekmeğini böyle yapayım ben dee

meyveli yeşil çaylar güzel, tarçınlı-karanfillisi de çıkmış.
sade bulursan içine çubuk tarçın,karanfil atarak tatlandırabilirsin...

Süttozunda hangi markayı tercih ediyorsunuz ? Hangisi daha az yağlı ?

süttozu pınarınkini kullanıyoruz, açık mavi dışı. diğerleri kahve beyazlatıcı ve light bile olsa yağlı.

Dr. Oetker'in vanilyalı ve kakaolu light pudingini buldum Carrefour'da dün. Denedik, oldukça güzel. Tadlandırıcılı ve diyet sütle yapınca gerçekten çok hafif oluyor, tatlı krizine girenlere öneriyorum.

biz de denedik ama annemin yorumu şu oldu, bunu kakao-tatlandırıcı-nişasta işe ben de yaparım dedi. en azından içinde diğer koruyucular olmaz diye düşündüm ben de..

ben avusturyadayim canim, büyük markatlerin hepsine baktim diyebilirim. diyet reyonuna, diabet reyonuna heryere baktim bulamadim.simdilik canim tatli istediginde yulafli kek yapiyorum idare ediyor

yaa avusturyada mısın, hangi şehiir? ben de orada okudum üniversiteyi

bu arada kendimle ilgili bilgilere geçebilirim artık cevaplardan sonra
pazar günü tartıldım 65.9 geldim, geçen pazar 65,5 gelmiştim
gerçi bu hafta kabızlık oldu bende baya uzun süre. 2 gün sebze günü yaptım,ctesi-pazar anca pazar akşamı düzeldim. şimdi de 2 gün protein yapıcam dengelensin diye.. belki de bu yüzden de fazla çıkmış olabilirim.

saç dökülmesine gelince bende de oluyor maalesef, gerçi sonbaharın başından beri dökülüyor mübarek geçmedi gitti.
priorin dediniz,aklımı çeldiniz :26: yani aklımdaydı ama neyse kalsın demiştim, başlama hevesindeyim açıkçası.
internette bir sitede de 3al 2 öde kampanyası var priorinde..
alır,etkisini görürsem yazarım muhakkak..

dukan krebi yapamayanlara gelince, bir üst mesajımda yazdığım şekilde ekmek-kek kıvamında birşey de yapabilirsiniz,güzel oluyor.
hem de at pişsin, krep gibi uğraştırmıyor.

teşekkürler canım. Öğün listen çok güzel de bu kadarcık yemek acıktırmıyor mu seni? ara öğünde hiçbirşey yemiyormusun? ben ara öünde yoğurt, süt olmadan yapamıyorum.

teşekkürler canım. Öğün listen çok güzel de bu kadarcık yemek acıktırmıyor mu seni? ara öğünde hiçbirşey yemiyormusun? ben ara öünde yoğurt, süt olmadan yapamıyorum.

Cnm normalde iki krep çıkacak ölçüden ben büyük bir tava kullanarak büyük bir krep yapıyorum. Yani dürüm lavaşı kadar bir krep düşün.
İçinde de 5 köfte. Gayet doyurucu oluyor yani.
Yalnız şimdi farkettimki bu öğünle kepek hakkımı aşmış oluyorum. 2 kaşık yerine 3 kaşık kepek tüketmiş oluyorum yani.
Ara da şimdi zero içicem bu arada. O da tutuyor baya bi.

arkadaslar yan odada herkes yaşpasta yiyoooo..bana göstermemeye calısıolar ama duydum bi keree =(( çok zorr ama dayanıcam =))

arkadaslar yan odada herkes yaşpasta yiyoooo..bana göstermemeye calısıolar ama duydum bi keree =(( çok zorr ama dayanıcam =))

yan odada yiyorlar, sana göstermemeye çalışıyorlar... güzel şeyler bunlar :) anlayışlı insanlarmış o yan odadakiler :) şanslı olduğun için sevinebilirsin mesela :)
sonraaaa sen de bir gün yiyeceksin o pastadan merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…