Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yazın bır ara dukana baslayıp 1 ayda sekız kılo verdıkten sonra maalesef okula gıdınce bıraktım ve aldım kılloları tekrarda bu dukanı ayrı sehırde okulda yapan hıc yokmu yaa bana yardımcı olsanız (okulun oldugu sehırdede yurtta kalıyorum ) nasıl yapıyor evınden uzak dukancılar bu dukanı?

hehe haklısın çok şanslıyım..iş arkadaslarım onlar benim =)) ama kim duysa diyeti çook zor ben yapamam diyo..öle olunca benim de moralim yükselio iradem güçlü die =))

bende evde dayanamıyorum, cumartesi misafirim vardı, pastalar kekler,poğacalar offf çok kötüydüm ama dayandım zafer benimmmm

burdaki dayanışma zaten insana güç veren..yoksa o pastalara can mı dayanır

kızlar , bugün 14.günüm..7 gün atak yaptım 3 kg verdim, ama seyir evresinde 500 gr.aldım tekrar..deliricem yaaa..kaçamak yaptınmı demeyin evet yaptım ama 1 lokma çiğ köfte, 2 kuru kayısı , 1 lokmada kek..sadece bu kadar..hemen duraklamaya girmem normalmi size? nes05 ve desen desen özellikle size soruyorum yardım lütfen kızlarrr

bide mısır unu 1 tatlı kaşığı günlük hakkımız vardı dimi kızlar?

kızlar krep yapa yapa artık usata oldum :)))))

2 kaşık kepek
1 yumurta
1,5 kaşık peynir
10 kaşık süt

tava ne kadar iyi olursa olsun , mutlaka 1 damla yağ dökün, peçete ile yayaın , yoksa olmuyo..afiyet olsun..

artık ben krepten sıkıldım, poğaçaya geçtim..dün akşam bir tepsi poaça yaptım ama pek kabarmadı, onuda öğrencem az kaldı :)

Kitapta da kilo alımı olabilir diyor. Yorumlardan okuduğum kadarıyla alınan kilolara aldırmayıp diyete devam edenler birden iniş yaşadıklarından bahsediyor. Böyle bir şey olması normal bence. Benim 20. günüm ben de takıldım kaldım. Ama ben o takılan kiloya takılıp kalmicam aldırmıyorum yaniiii

Cnm ben hiç yağ koymuyorum. Tavam da öyle çok iyi değil teflon işte bildiğin.
İşin sırrı sanırım tavayı çok iyi ısıtmakta ve üzerine delik delik olmadan çevirmemekte.

bende evde dayanamıyorum, cumartesi misafirim vardı, pastalar kekler,poğacalar offf çok kötüydüm ama dayandım zafer benimmmm

burdaki dayanışma zaten insana güç veren..yoksa o pastalara can mı dayanır

eet fırsatım olsa siteye girip destek isticektim o aksam utanmadan =))

eet fırsatım olsa siteye girip destek isticektim o aksam utanmadan =))

haklısın canı ama bunun utanması olmazki..benim iş yerindeki arkadaşım yanımda hiçbişey yemiyo, ama eşim yiyo..ben eğer kötüysem yemeyin diyorum..çok zor bi diyet bizimki..ama dayanacağız..kendi kendini sürekli telkin et..ben aynaya bakıyorum ve az kaldı fıstıkk gibi olcam diyorum..hiç aynaya bakmayı sevmezdim o günleri hatırlıyorum, hadi diyorum hadi dayan..hepimiz birbirimize seve seve destek oluruz çünkü aynı çileyi çekiyoruz..

eet ben de öle yapmaya çalışıorum..yemedikçe kendimi güçlü hissediorum hatta bazen..=)) herşey benim elimde gibi hissediorum..başlarda aynaya baktığımda 'ya o kdr da kilo almamışım' die kendimi kandırıodum..ama pantolon dar gelio,göbek katlanıo baktım tartı hız ibresi gibi sürekli artıo dedim tubiş dur artık bi yeme..sonra baktım yengem 10,annem 6 kilo verdi ve inanılmaz zayıfladı ben de başladım..ii ki de başlamısım,sizler de iiki varsınız..

YAŞASIN KADIN DAYANIŞMASIIIII :)))))))

umarım hepimiz pıtır pıtır kurtuluruz kikocuklardan :)

Az kaldı aranıza katılmama...Kitabımı okuyorum yemek tariflerimi çıkarıyorum birde alışverişe çıkarsam hazır olacam...Haftaya bende yazarım verdiğim kiloları inşallah...Bu arada dukan yemek tarifleri diye bir grup var face te orda kilo veren dukancılar fotoğraflarını koymuşlar...İnsanların bacakları bile zayıflamış dikkatimi çekti tam benim istediğim şey ay inşallah bende veririm kilo

Kızlar Merhaba;

Başarısızlıkla sonuçlanan bir çok diyetin ardından (hepsinde de tüm kilolar fazlasıyla geri geldi) geçen hafta kitabı aldım okudum, forumu okudum, sizlerin başardığını gördüm (hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim) ve bugün ben de atağımın 1.gününe başladım

dukan amca 7 gün atak yapmamı söyledi. hepinizin desteğine çok ihtiyacım var.

bende bu gün başladım bana biraz sıkıcı geldi devam edip etmemekte kararsızım ilk gün olduğu için açlık hissediyorum ama yiyecekler sınırlı (sınırlı derken çeşit olarak) olduğu için bişey yiyesim gelmiyor bakalım yarın sabah tartılınca belki fikrim değişir bugün başdönmesi yaşadım devam etmesi güç bir diyet gibi benim bir arkadaşım yapıyor şu an seyir evresinde 7-8 kilo verdi onu görünce başladım ben de gelişmeleri yazarım

slm kızlar:))

dukanda 14.günüm hiç kaçamaksızz,61.7 ile başladım şu an 58.5-58.2 arasında gidip geliyorum ama canım sıkıldı açıkçası 4 gündür aynı,15 günde 5 kilo veren arkadaşlarım oldu ama ben 3.5 kilo ancak verebidim,benim gibi olan var mı?????

ben de aynı sen gibiyiim ufak bir kaçamak ve duraklama...
mısır unu 1 tatlı kaşığı yani doğru biliyorsun...

Kızlar Dukan'ın orjinal sitesinden bir tatlı tarifi.tatlı krizi tutanlaraaaaa...

400ml yağsız süt
1 çorba kaşığı düşük yağlı kakao tozu
1 yemek kaşığı Mısır unu
30g Az yağlı krem peynir
3 yemek kaşığı Splenda Tatlandırıcı (toz:):))

mısır ununu 20o ml sütte çözün.3 kaşık splenda vegeriye kalan sütle kakaoyu çözün.tencerenini içine iki karışımı koyun ve kaynatın..kaynayınca içine krem peyniri katın.puding gibi kaplara boşaltın.buzdolabına koyun.

afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…