Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar bende yeni başladım diyete bu gün 5. gün 3 gün atak yaptım 70.4 ten 68.4 düştüm hedefim 60. 5 aylık bebeğim var.uymaya çalışıyorum diyete ama unutuyorum bazen atıveriyorum ağzıma birşey

ilk günler çok zor geliyor.ama en güzel ve en önemli kilo kaybı bu günlerde oluyor.umarım sabreder,başarırıın..

Slm kızlar bugün bende başladım diyete 53 le başladım hedefim 49 aslında bugün bayağı zor geldi kafamın arkası agriyo atağı 3 gün yapacam heralde 5 gün yapacaktım ama vazgeçtim 4 haftada veririm inşallah ben gecen sene de yapmıştım bu diyeti 6 kilo vermiştim ama güçlendirmeyi yarım bırakıp bide asiri yiyince 3,5 kiloyu geri aldim..

selam kızlaar :)
ben de bu aralar kilolrıma takmış durumdayım. bu diyet için illa kitabı okumama gerek yok heralde değilmi. testte 3gün çıktı atak günüm. 61,5 kiloyum boyum1,62.
hedefim 52kg. şimdi ilk 3 gün protein ile besleniyorum sonrasında protesin+sebze. dogrumu anladım ? meyve yok. şeker yerıne tatlandırıcı. ekmek yerine yulaf ekmeğ, yulaf kepeği neyse..
protein+sebze ne kadr sürecek onu anlamadım ama:26::26: hayatım boyunca böyle devam etmicek heralde

kaç kilosun ben 7 günü bitirdim

yaa avusturyada mısın, hangi şehiir? ben de orada okudum üniversiteyi

viyana diyeyim kisacasi canim, 35-30 km uzakliktayim :) sen nerde okumustun, hangi bölüm?

ellerine saglik, harika görünüyor canim! krizim tutarsa yaparim insallah

banu bişe sorcam dukan diyetinde hiç ödül günü yokmu kızım soruyor

güclendirmeye gecince ödül ögünlerimiz var canim. seyirde yok malesef

sabah domates lorlu omlet maydonoz 1 çay içtim doydum

Sabah dukan poğaçamla lor yedim
arada yine lor atıştırdım
Öğlen yine lor yedim Dukan poğaçamla :)
Akşam avm gezisi veeeee tavuklu salata ama yarısından fazlasını yiyemedim çok geldi

Ayrıca form çayı ve iğrenerek zorla bir yeşil çay içmeyi başardım :)

Cevap için teşekkür ederim bugün süttozumu aldım :) yeşil çay konusuna gelince her türlüsünü denedim sayılır sade limonlu limonlu naneli bergamut vs vs ama bende tık yok içemiyorum, yarısını döktüğüm çok oldu

Bu arada dayanamadım tartıldım :) bir kilo vermişimmmm . haftaya pazartesi bakalım ne olacak

Ayrıca bir sorum olacak tatlı ya da çikolata yaparken hangi markayı tercih ediyorsunuz? En az yağlı olan hangisi?

Bu arada dayanamadım tartıldım :) bir kilo vermişimmmm . haftaya pazartesi bakalım ne olacak

Ayrıca bir sorum olacak tatlı ya da çikolata yaparken hangi markayı tercih ediyorsunuz? En az yağlı olan hangisi?

pınar ın süttozunu kullanıyorum ben .aslında ben çok tatlı yapmıyorum ama ihtiyaç halinde elimin altında olsun diye aldım.kriz durumları yani..geçenlerde lorlu tatlı yaptım onu sevdiik.şerbetli tatlı insanın nefsini bir nebze köreltiyor..

arkadaşlar tavsiyem kitabını okumadan diyete başlamayın.kulaktan dolma bilgiler hataya neden oluyor.ben tatile bile yanımda getirdim kitabı kafama takılan birşeyde açıp bakıyorum..bir de dukanın orjinal sitesini takip etmek faydalı sık sık güncellemeler yapıyor yeni birşeyler ekliyorlar.ingilizcem yok anlamıyorum diyorsanız google chrome tarayıcısından bağlanınca sayfayı Türkçe'ye çeviriyor..

sağol canım yardımcı olduğun için

diyet süreniz uzunsa okumanızı tavsiye ederim.çünkü dukanın söyledikleri ile bizim anladıklarımız arasında yorum farkı olabiliyor.
ama şöyle özetleyeyim.ataktan sonraki seyir devresi istediğiniz kiloya ineceğiniz evre.o güne kadar bu evreyi 1+1 ya da 5+5 şeklinde yapabilirsiniz.1+1 1 gün saf protein 1 gün protein sebze ...5+5 ise 5 gün sp 5 gün ps şeklinde.sıkıcı olmaması adına en rahat uygulanış şekli 1+1.ikisinide de verilen kilo aynı ancak 5+5 te daha hızlı.ama sonuçta aynı kiloya ulaşılıyor..

dr otkerin yağı azaltılmış olanı vardı diye biliyorum.

Teşekkür ederim :)

Ben bugün Dr. Oertker'in Gourmet kakaosunu aldım, en az % 20 yağ içerir diyor. Şimdi araştırdım da Nestle2nin yağ oranı %10 muş. Onu bulursam eğer paylaşırım yine :)

83 kiloyum boyum 1.64
1.günü bitirdim ama çok fazla başım ağrıyor. sizde de bu kadar baş ağrısı oldu mu?

arkadaşım sen yine iyisin, benimde 15.günüm 2,5 kg verdim..

ben de aynı sen gibiyiim ufak bir kaçamak ve duraklama...
mısır unu 1 tatlı kaşığı yani doğru biliyorsun...
ya çok moralim bozuk, bukadar eziyetli bir diyet ama kilo veremeyim, direncim kırılıyor yaa ((

çok güzel görünüyor, ellerine sağlık, mutlaka deneyeceğim, üçgen peynir de olur değilmi?

83 kiloyum boyum 1.64
1.günü bitirdim ama çok fazla başım ağrıyor. sizde de bu kadar baş ağrısı oldu mu?
ilk günler çok normal, ben vitamin almıştım, o iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…