bende bu gün başladım bana biraz sıkıcı geldi devam edip etmemekte kararsızım ilk gün olduğu için açlık hissediyorum ama yiyecekler sınırlı (sınırlı derken çeşit olarak) olduğu için bişey yiyesim gelmiyor bakalım yarın sabah tartılınca belki fikrim değişir bugün başdönmesi yaşadım devam etmesi güç bir diyet gibi benim bir arkadaşım yapıyor şu an seyir evresinde 7-8 kilo verdi onu görünce başladım ben de gelişmeleri yazarım
Kızlar Merhaba;
Başarısızlıkla sonuçlanan bir çok diyetin ardından (hepsinde de tüm kilolar fazlasıyla geri geldi) geçen hafta kitabı aldım okudum, forumu okudum, sizlerin başardığını gördüm (hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim) ve bugün ben de atağımın 1.gününe başladım
dukan amca 7 gün atak yapmamı söyledi. hepinizin desteğine çok ihtiyacım var.
yaa avusturyada mısın, hangi şehiir? ben de orada okudum üniversiteyi
banu bişe sorcam dukan diyetinde hiç ödül günü yokmu kızım soruyor
sabah domates lorlu omlet maydonoz 1 çay içtim doydum
meyveli yeşil çaylar güzel, tarçınlı-karanfillisi de çıkmış.
sade bulursan içine çubuk tarçın,karanfil atarak tatlandırabilirsin...
Süttozunda hangi markayı tercih ediyorsunuz ? Hangisi daha az yağlı ?
banu bişe sorcam dukan diyetinde hiç ödül günü yokmu kızım soruyor
Bu arada dayanamadım tartıldım :) bir kilo vermişimmmm . haftaya pazartesi bakalım ne olacak
Ayrıca bir sorum olacak tatlı ya da çikolata yaparken hangi markayı tercih ediyorsunuz? En az yağlı olan hangisi?
hayır yanlış canım beş gün ataktan sonra seyir var.seyirde sebze yemeye başlayacaksın.ben bir gün saf pratein +bir gün sebze ve protein yiyorum.seyir istediğin kiloya inene kadar devam edecek.seyirde 6 kilo verdin diyelim güçlendirmeye geçiyosun ve orada verdiğin kiloyu onla çarpıp yani 60 gün güçlendirme yapacaksın.bence kitabı al biraz jkarışık görünüyo ama degil
selam kızlaar :)
ben de bu aralar kilolrıma takmış durumdayım. bu diyet için illa kitabı okumama gerek yok heralde değilmi. testte 3gün çıktı atak günüm. 61,5 kiloyum boyum1,62.
hedefim 52kg. şimdi ilk 3 gün protein ile besleniyorum sonrasında protesin+sebze. dogrumu anladım ? meyve yok. şeker yerıne tatlandırıcı. ekmek yerine yulaf ekmeğ, yulaf kepeği neyse..
protein+sebze ne kadr sürecek onu anlamadım ama:26::26: hayatım boyunca böyle devam etmicek heralde
Soruyu eksik sormuşum :) kakao markası ne dicektim :)
dr otkerin yağı azaltılmış olanı vardı diye biliyorum.
arkadaşım sen yine iyisin, benimde 15.günüm 2,5 kg verdim..slm kızlar:))
dukanda 14.günüm hiç kaçamaksızz,61.7 ile başladım şu an 58.5-58.2 arasında gidip geliyorum ama canım sıkıldı açıkçası 4 gündür aynı,15 günde 5 kilo veren arkadaşlarım oldu ama ben 3.5 kilo ancak verebidim,benim gibi olan var mı?????
ya çok moralim bozuk, bukadar eziyetli bir diyet ama kilo veremeyim, direncim kırılıyor yaaben de aynı sen gibiyiim ufak bir kaçamak ve duraklama...
mısır unu 1 tatlı kaşığı yani doğru biliyorsun...
çok güzel görünüyor, ellerine sağlık, mutlaka deneyeceğim, üçgen peynir de olur değilmi?
ilk günler çok normal, ben vitamin almıştım, o iyi geldi.83 kiloyum boyum 1.64
1.günü bitirdim ama çok fazla başım ağrıyor. sizde de bu kadar baş ağrısı oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?