- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
Günaydın kızlar.
Çok şükür diyette 37. günüme gelmiş bulunmaktayım. Kaç kilo olduğumu bilmiyorum şu an.
Kısmetse Cuma tartılıcam büyük bir merakla bekliyorum Cumayı.
İlk bikaç başarısız denemeden sonra başardım valla :)
Aminnnnn :)
O resimleri görmek beni de inanılmaz motive ediyor. İşallah bizlerde istediğimiz kiloya iner ve bir daha almayız verdiklerimizi.
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Hoşgeldin.
15 günde 3,5 kilo mantığıyla ayda 7 kilo veriyor oluyorsun ve çok çok iyi bir rakam.
Verilmesi gereken kilo ne kadar azsa süre o kadar uzayabiliyor.
Çünkü biraz da yağ oranı ile alakalı kilo verme hızı.
Çok güzel. Deneyeceğim.
Süper maşallah. :)
İşallah bu sefer sonuca ulaşırsın canım.
Birgün protein birgün protein + sebze
Tebrikler :)
Evet ilk günler oldu ama sonra alışıyor vücut.
Çok şükür diyette 37. günüme gelmiş bulunmaktayım. Kaç kilo olduğumu bilmiyorum şu an.
Kısmetse Cuma tartılıcam büyük bir merakla bekliyorum Cumayı.
tatlım ben herşeyi denedim, böyle çözdüm, sen becermişssin yağsız bravo :))))
İlk bikaç başarısız denemeden sonra başardım valla :)
YAŞASIN KADIN DAYANIŞMASIIIII :)))))))
umarım hepimiz pıtır pıtır kurtuluruz kikocuklardan :)
Aminnnnn :)
Az kaldı aranıza katılmama...Kitabımı okuyorum yemek tariflerimi çıkarıyorum birde alışverişe çıkarsam hazır olacam...Haftaya bende yazarım verdiğim kiloları inşallah...Bu arada dukan yemek tarifleri diye bir grup var face te orda kilo veren dukancılar fotoğraflarını koymuşlar...İnsanların bacakları bile zayıflamışdikkatimi çekti tam benim istediğim şey ay inşallah bende veririm kilo
O resimleri görmek beni de inanılmaz motive ediyor. İşallah bizlerde istediğimiz kiloya iner ve bir daha almayız verdiklerimizi.
Kızlar Merhaba;
Başarısızlıkla sonuçlanan bir çok diyetin ardından (hepsinde de tüm kilolar fazlasıyla geri geldi) geçen hafta kitabı aldım okudum, forumu okudum, sizlerin başardığını gördüm (hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim) ve bugün ben de atağımın 1.gününe başladım
dukan amca 7 gün atak yapmamı söyledi. hepinizin desteğine çok ihtiyacım var.
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Hoşgeldin.
slm kızlar:))
dukanda 14.günüm hiç kaçamaksızz,61.7 ile başladım şu an 58.5-58.2 arasında gidip geliyorum ama canım sıkıldı açıkçası 4 gündür aynı,15 günde 5 kilo veren arkadaşlarım oldu ama ben 3.5 kilo ancak verebidim,benim gibi olan var mı?????
15 günde 3,5 kilo mantığıyla ayda 7 kilo veriyor oluyorsun ve çok çok iyi bir rakam.
Verilmesi gereken kilo ne kadar azsa süre o kadar uzayabiliyor.
Çünkü biraz da yağ oranı ile alakalı kilo verme hızı.
Kızlar Dukan'ın orjinal sitesinden bir tatlı tarifi.tatlı krizi tutanlaraaaaa...
400ml yağsız süt
1 çorba kaşığı düşük yağlı kakao tozu
1 yemek kaşığı Mısır unu
30g Az yağlı krem peynir
3 yemek kaşığı Splenda Tatlandırıcı (toz:):))
mısır ununu 20o ml sütte çözün.3 kaşık splenda vegeriye kalan sütle kakaoyu çözün.tencerenini içine iki karışımı koyun ve kaynatın..kaynayınca içine krem peyniri katın.puding gibi kaplara boşaltın.buzdolabına koyun.
afiyet olsun
Çok güzel. Deneyeceğim.
slm kızlar bende yeni başladım diyete bu gün 5. gün 3 gün atak yaptım 70.4 ten 68.4 düştüm hedefim 60. 5 aylık bebeğim var.uymaya çalışıyorum diyete ama unutuyorum bazen atıveriyorum ağzıma birşey
Süper maşallah. :)
Slm kızlar bugün bende başladım diyete 53 le başladım hedefim 49 aslında bugün bayağı zor geldi kafamın arkası agriyo atağı 3 gün yapacam heralde 5 gün yapacaktım ama vazgeçtim 4 haftada veririm inşallah ben gecen sene de yapmıştım bu diyeti 6 kilo vermiştim ama güçlendirmeyi yarım bırakıp bide asiri yiyince 3,5 kiloyu geri aldim..
İşallah bu sefer sonuca ulaşırsın canım.
selam kızlaar :)
ben de bu aralar kilolrıma takmış durumdayım. bu diyet için illa kitabı okumama gerek yok heralde değilmi. testte 3gün çıktı atak günüm. 61,5 kiloyum boyum1,62.
hedefim 52kg. şimdi ilk 3 gün protein ile besleniyorum sonrasında protesin+sebze. dogrumu anladım ? meyve yok. şeker yerıne tatlandırıcı. ekmek yerine yulaf ekmeğ, yulaf kepeği neyse..
protein+sebze ne kadr sürecek onu anlamadım ama:26::26: hayatım boyunca böyle devam etmicek heralde
Birgün protein birgün protein + sebze
Bu arada dayanamadım tartıldım :) bir kilo vermişimmmm . haftaya pazartesi bakalım ne olacak
Ayrıca bir sorum olacak tatlı ya da çikolata yaparken hangi markayı tercih ediyorsunuz? En az yağlı olan hangisi?
Tebrikler :)
83 kiloyum boyum 1.64
1.günü bitirdim ama çok fazla başım ağrıyor. sizde de bu kadar baş ağrısı oldu mu?
Evet ilk günler oldu ama sonra alışıyor vücut.