83 kiloyum boyum 1.64
1.günü bitirdim ama çok fazla başım ağrıyor. sizde de bu kadar baş ağrısı oldu mu?
Kızlar hepinize merhaba,
Aranıza yeni katıldım.. Aslında uzun zamandan beridir takip ediyor yazılarınızı büyük bir heyecanla okuyorum :) Bende Dün Dukan diyetini yapmaya başladım, Dünden bu sabaha -300 Gramdayım :) 300 gram için bile seviniyorum çünkü, çok zor kilo veriyorum normalde..
Umuyorum ki, hepimiz birbirimize destek ve motivasyonla aşıcas bu kilo sorununu :)
Günaydın bayanlar...Splenda saç dökülmesine sebep oluyormuş saç dökülmesinden şikayetçi olanlar vardı çok kullandıkları için olabilirmi acaba :26::26:
Toplamda ne kadar sürede ne kadar kilo kaybınız oldu kızlar merak ediyorum ?
kızlar , bugün 14.günüm..7 gün atak yaptım 3 kg verdim, ama seyir evresinde 500 gr.aldım tekrar..deliricem yaaa..kaçamak yaptınmı demeyin evet yaptım ama 1 lokma çiğ köfte, 2 kuru kayısı , 1 lokmada kek..sadece bu kadar..hemen duraklamaya girmem normalmi size? nes05 ve desen desen özellikle size soruyorum yardım lütfen kızlarrr
bide mısır unu 1 tatlı kaşığı günlük hakkımız vardı dimi kızlar?
merhaba! ben de 80 le başladım sımdı 72 kılo oldum.1,5 ay oldu başlayalı. benım de ilk uc gun cok basım agrıdı ama sonra gecıyor.hem de ılk gunler zor oluyor ne yıyecegını bılemıyorsun.mutsuz oluyorsun.dayanırsan il gunlere sonra alısıyorsun. dıyette degılmıssın gıbı gelıyor.
Kızlar selam)
Ben cumartesi günü 59.2 yi gördüm, inanamıyorum yaa harika bişi bu. Tabii pazartesi tartıldığımda yaklaşık 1,5 kilo fazla çıktım ama moralimi etkilemedi hiçregl haftasına girdim ne de olsa. 59 u görmüşüm bi kere sırtım yere gelmez artık
Seyir evresinde artılar görmek normal, sonra birden eksiliveriyor, yalnız sakın sakın kaçamak yapma bir lokma bile olsasonra önünü alamadığın kaçamaklarla boğuşurken bulursun kendini. Açık açık söyliyim, ben başarımı hiç kaçamak yapmamama bağlıyorum. Duraklamalar normal, tabii kaçamaksız olursa kendini suçlu hissetmezsin. Belki kaçamaklar daha da arttırabilir.
Ben onu mısır nişastası diye biliyorum 1 tatlı kaşığı...
Hayırlı olsun işallah kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Evet bende şimdi okudum bi internet sitesinden. Ama kesinliği kanıtlanmış bir durum değilmiş.
Ben 76 küsür ile başladım 1 ayda 70 küsüre indim. Bu Cuma tartılıcam. İşallah 6 lı bir rakam görürüm. Gerçi bugün hem sabah hem öğlen bozdum biraz ama akşama sadece yoğurt yiyerek telafi etmeyi düşünüyorum. Yine protein yedim ama hasta olma başlangıcındayım sıcak bir çorba içme isteği duydum. Mercimek çorbası içtim
Yarın sp yapıcam hemde en sp sinden telafi edicem işallah.
Kızlar selam)
Ben cumartesi günü 59.2 yi gördüm, inanamıyorum yaa harika bişi bu. Tabii pazartesi tartıldığımda yaklaşık 1,5 kilo fazla çıktım ama moralimi etkilemedi hiçregl haftasına girdim ne de olsa. 59 u görmüşüm bi kere sırtım yere gelmez artık
Ben onu mısır nişastası diye biliyorum 1 tatlı kaşığı...
bir ayda 6 kilo oldukça sağlıklı ve süper bir rakam tebrikler :) darısı başıma inşallah.. Bende bebiş istiyorum kızlar o yüzden de kilo vermem lazım dün 85,6 ile başladım bu sabah 85,3 olmuştum.. İnşallah tez zamanda kurtulurum bu kilocuklardan :) sizlerden destek moti herşey bekkliyorum valla :)
Süpersin valla maşallah diyim aman. Şimdi mesajını okuyunca bugünkü kaçamağım daha çok canımı sıktı.
İşallah tez zamanda da önce göbişin sonra da kucağın dolar bebeğinle.
heyooo bu sabah tartıldım 65 kiloyum allahım bu sefer tutuyorum galibaama öğlen moralim çok bozuldu kızlar bankada çalıştığım için dışardan söyledim bugün getiremedim evden yağsız omletle tavuk istedim arkadaşlar sağolsunlar sebzeli tavuklu krep yapmışlar bitonda para aldılar allahın dağında bir şubede olduğum için 5-6 çatal yedim tabi keşke aç kalsaydımda hiç yemeseydim moralim bitti yani daha ilk günlerden başlayıp başlayıp bozduğum için bu defa çok kararlıyım unutmak istiyorum bu öğleni
çokçokçok teşekkürlerrr:) burası gerçekten harika bir platform :) insanların birbirine destek olması yüreklendirmesi çok güzel...
Arkadaşlar yaptığınız bu kg cetvelini nasıl hazırlıyorsunuz?
arkadaşlar bugün piliç ciğer -yürek aldım .bu dukan diyetinde piliç yüreğide yenilebiliyor mu ? Bilgisi olan var mı ? yardımmm açlıktan ölüyorum
Geç cevap verdim ama yoğurt sınırsız istediğin zaman istediğin kadar ye canım. Yulaf kepeğinde limit 1.5 kaşık istediğin zamanda tüketebilirsin.ay bana bu saatler de bi açlık vuruyordün de böyle olmuştum atak evresinin 2. günümdeyim.. İş yerimde yanımda yoğrt ve yulaf kepeğim var yesemmi sizce, Öğlende 1 yk yulaf kepeği yemiştim yarım kaşık daha hakkım var kullansam mı yoğurtla? yani öğlende yoğurt yediğim için fazla mı olur ???
yardımmmm nolulll!!!
Geç cevap verdim ama yoğurt sınırsız istediğin zaman istediğin kadar ye canım. Yulaf kepeğinde limit 1.5 kaşık istediğin zamanda tüketebilirsin.
arkadaşlar bugün piliç ciğer -yürek aldım .bu dukan diyetinde piliç yüreğide yenilebiliyor mu ? Bilgisi olan var mı ? yardımmm açlıktan ölüyorum
ay bana bu saatler de bi açlık vuruyordün de böyle olmuştum atak evresinin 2. günümdeyim.. İş yerimde yanımda yoğrt ve yulaf kepeğim var yesemmi sizce, Öğlende 1 yk yulaf kepeği yemiştim yarım kaşık daha hakkım var kullansam mı yoğurtla? yani öğlende yoğurt yediğim için fazla mı olur ???
yardımmmm nolulll!!!
Kizlar bisey sorcam size simdi benim canim cok corba istiyo,tavuk hasladim oglen,suyunu soguttum ustte donan yaglarini kasikla alip attim.simdi ben bu suya light yogurt,yumurta sarisi ve kepekle terbiye yapsam icine de tavuk didip azicik dereotu sarimsak rendelesem olur mu,uygun mudur?bu arada seyirdeyim,acil cevap lutfen=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?