Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz


3. evre ideal kiloya gelindiginde basliyor verdigin kilo * 10 ile hesap ediliyor yani 10 kilo verdiysen 100 gün güclendirme yapman gerekiyor. 100 gün sonunda ise hala ayni kiloda kalabilmis olman lazim. Yani uzamasi diye bir sey söz konusu degil. Anlattigina göre yengen kilosunu koruyor su anda.
 

YAĞSIZ PEYNİR HAKKINDA (ŞAKA GİBİ) GÜNCELLEME | Facebook

burada var konu ile ilgili bilgilendirme ve altinda yorumlarda var incelenebilir. Ben devam ediyorum peynire :) Lorun zarar verecegini de düsünmüyorum kesinlikle.
 
slm merak ettim kilon aynımı hiç eksilme varmı

bugün dayanamadım tartıldım 1 kilo daha gitmiş. Toplamda 8 kilo verdim. 2 ocakta başladım 7 gün atak yaptım ama sonra bozuldu 3 gün yemediğim şey kalmadı Toparladım kendimi en baştan başladım 16 ocakta, 7 gün atak yaptım, şimdi seyirdeyim . Kısacası hepsinin toplamı 8 kilo.

Günlük yürüyüşümü yapmaya çalışıyorum, yürüyüş bandında en az 30 dk yürüyorum. Suyumu mutlaka içiyorum, yeşil çay işkence gibi gelse de içmeye çalışıyorum yemeklerimi hep tuzsuz yapıyorum. Zaten çok tuz kullanmayan biriyim.
 

şimdi tam kaç kilosun 102 mi dahamı az
 
20kilo çok değilmi irem

20 kilo mu ehem öhöm çokmuş :26:

YAĞSIZ PEYNİR HAKKINDA (ŞAKA GİBİ) GÜNCELLEME | Facebook

burada var konu ile ilgili bilgilendirme ve altinda yorumlarda var incelenebilir. Ben devam ediyorum peynire :) Lorun zarar verecegini de düsünmüyorum kesinlikle.

Bende bırakmadım peyniri. Çok fazla tüketmiyorum ama yine de kesmedim.


Maşallah canım devamını dilerim.

maşallah çok güzel vermişsin benimde yürüme bandım var ama birtürlü fırsat bulup çıkamıyorum

Ay bende almak istiyorum ama dediğin gibi alıp bir köşeye atmaktan korkuyorum.
 
maşallah çok güzel vermişsin benimde yürüme bandım var ama birtürlü fırsat bulup çıkamıyorum

Teşekkür ederim. Aslında yürümek gerek, vücut şekilleniyor ve bacaklar kesinlikle inceliyor. Yürüyüş bandının üstünde kalmak zor vakit geçmiyor ama sabretmek lazım :)
 

canım biliorum öle olduğunu hatta o da bilio ama o normalde 100 gün yapması gerekirken 3. evreyi 10 gün yapıp bırakmışşş..direk haftada 1 gün protein diyeti yaptığın koruma evresine geçmiş ve kilo almıomus..onu kastettim..acabaaa çok mu yanlışş =))
 
peynir yemeden nasıl kahvaltı yapacağız yaaaa, ben zaten yumurtadan nefret ediyorumm!!! hayatta bırakamam peynitit
 
vallahi düne kadar çok süper gitmiş olan ben, (ki kaçamaklarım yok denecek kadar azdı) dün resmen bir tane baklava yedim!
ve iş dolayısıyla şehir dışındayım, dayımda kalacağım, yemek konusuna olabildiğince dikkat edeceğim ama bakalım neler olacak :26:
umarım abartmadan geçirebilirim bu 3 günü... başlayalı 28 gün oldu bugün, 5 kilo kadar verdim.. annemle yapıyoruz ve annem şubatın 2.haftasında bırakalım diye tutturdu.
öbür evrede de veririz deyip duruyor, burdaki bir arkadaşn düşündüğü gibi dukan aldatmacası olarak, seyiri erken bitirip güçlendirmede de normal yeme düzenine dönmediğim için kilo vermeye azaar azar da olsa devam ederim gibi gelior bana...
umarım yanlış düsünmüyordurum....
hepimize ----li günler !
 
slm kızlar doktora gittim bugün test için. hormon seviyem normal çıktı ama kolesterol yüksek. doktor bir hap verdi gece yatarken içecem sabah bir tahlil daha yapacak.
bu arada söylemeden edemeyeceğim. mutluluktan ağlamak istiyorum biraz önce tartıldım veeeeee 72.6 çıktı . 2 günde 1000 gr gitmiş. dukana başladığım ilk gün sabah 73.6 dı bu sabah 73.2 di ve şimdide 72.6 çıktı inanamıyorum ve hiç aç kalmadım. umarım yarın sabah daha düşük bir rakam görürüm :)
akşam misafir var giremeyebilirim hepinizi öpüyom.
 

Anladim canim verecegi kilo cok fazla degilse atistirmayi kesip ödülleri de abartmazsa yine kilo verebilir. Face deki sayfayi takip ediyorum orada güclendirmede olupta hala kilo verenler var.

kızlar , yazılarınıza emo ları nasıl ekliyorsunuz? ben bulamadımda

Yanlis hatirlamiyorsam ve hatirladigim dogruysa söyle anlatayim

Sag üstte "Kontrol Paneli" yazan yeri tikla acilan sayfada sol kisimda "Ayarlarim" yazan bir yer var. Orada "Hesabim" kismindaki "Secenekleri Düzenle" yi tikla acilan yerde biraz alta dogru "Konu Gösterim Secenekleri" var "Grafikleri göster (Mesaja eklenmis Resimler, Gülümsemeler ve
 
Son düzenleme:
 
Slm Kızlar;

dukanda 17.günüm ben 3 gün atak yaptım 61.7 ile başladım ve nihayet bu sabah 57.7'yi gördüm:)))) tam bir hafta 58lerde dolaştıktan sonra bana bu ilaç gibi geldi:)) hiç kaçamak yapmıyorum sadece tuzu kısıtlayamıyorum her zamanki tükettiğim şekilde tüketiyorum çünkü tuzsuz hiçbirşeyi yiyemiyorumm( tuzsuz yesem belki daha çabuk gidecek;kimse karamsarlığa kapılmasın ve bence kimse diyetini bozmayı düşünmesin yavaşta olsa kilo veriyoruz ve vereceğimizi de biliyoruz,en güzeli de bu bence:))

bu arada light peynirlerle ilgili yazılanları okudum zaten ben light peynirlerin tadını hiç sevmemiştim;pınarın yarım yağlı üzgen peynirini ve lor tüketiyorum bende:)) onlardan da vazgeçmeyi düşünmüyorum çünkü artık yumurta görecek gözüm yok:))

Hepinize bol-----ler dilerim:))
 
tombişcim , resmen kabus görmüşsün, Allah korusun yani..bu arada çok sevindim kilo vermiş olmana..bugün bende -500 gr ile uyandım, bu mutluluk paha biçilemez..

evet yarencim cok kötü bi kabustu, sabah uyandigimda esime bakisimi görseydiniz sasardiniz, sanki gercekte yasamis gibi bütün gün etkisinden kurtulamamistim beni kendime getirdi gercekten. iyi ki görmüsüm yoksa diyet diye bisey kalmicakti hersey ucup gidecekti. tebrik ederim senide ---lerle uyanmak kadar güzel bisey yokmusss, insallah hep böyle devam eder.

Selam,

Nasılsınız kızlar, kilolar ne durumda

bilgecim hosgeldin. ne zamandir ugramiyorsun? kilolar ne alemde, nasil gidiyor diyetin?



amiiiiiin desendesencim. iyiki birakmamisim iyiki bozmamisiim diyeti. kirilma noktasina ulastim böylelikle. güzel mesajin moral verdi bana, cok tesekkür ederim canim. insallah sende biran önce sagligina kavusursun. simdilik güclendirme gibi yaparsin meyveni yersin her gün 1 porsiyon. ekmegini yine dukan usulu yersin. sonra iyilesince yine seyirden devam edersin. ben kendime hala inanamiyorum masallah diyeyim 3 hafta oldu ve sanki diyette degilmisim gibi. artik dukani iyce benimsedim sanirim. misafirlige gittigim zaman bile izinli olan seylerden haric hic birsey yemiyorum. canim da istemiyor. gecen aksam babam cok israr etti. 1 tane börekten ölmezsin hadi ye diye. annem bak hastalanirsin ekmek ye ama az ye diye... yooooook yemem, o kadar zamandir agzima almadim ihtiyacimda yok dedim. ben sabrimin mükafatini alinca görcekler ekmegin, tatlinin ne kadar zararli oldugunu. sizlerin mesajlarini okudukca. heleki senin gibi büyük basarilar sergileyenlen arkadaslarin msjlari daha da bi motive ediyor bizleri.

insallah sevgililer gününe kadar hedefledigin kiloyada ulasirsin tatlim. önce senin sagligin önemli. acil sifalar diliyorum.

blackcat, gecmis olsun canim. yumurta yiyorsan, sarisini yememeni tavisye ederim. 2 günde 1 kilo cok güzel vermissin masallah. tebriklerrrrr!
 
kızlar ailemin yanındayım annemin yemeklerine zar zor dayanıyorum valla.canım annem ya bana hergün dukan yemeği yapıyo kendi yemeklerinin yagsızını.umarım dayanırım ya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…