Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

heheh gayet iyi görünüyor bence :) tadı güzelse ve tavsiye ediyorsan ben de deneyebilirim.

youtbdan baktım şimdi bu şahane birşey paylaşımın için çok çok teşekkürler.
bu arada light meyveli yoğurt bulamayan arkadaşlar carrefoura da baksınlar.eşim sağolsun götürdü bir haftalık tüm light ürünleri depoladım

Son düzenleme:
selam kızlar.ben 167 boyunda 65 kiloyum.18 kilo yağım var.eski sporcu olduğum için kas oranım çok fazla.kilomu göstermiyorum ama tartıda 60 ı bari görmek istiyorum .Normalde de çok fazla yemek yemiyorum bu diyetle kesin kilo verir miyim ? örnek listesi olan varsa paylaşabilir mi ? Şimdiden çok teşekkür ederim

merhaba.kas oranının fazla olması çok iyi birşey metabolizmanız hızlı çalışır.vermek istediğiniz kilo 5kg.çok fazla değil.kronik bir kilo probleminiz yoksa günde 6 öğünlük bir programla zayıflamanız sizin için daha iyi olur.dukan çok uzun bir diyet programı.örnek bir diyet listesi yok.kilo ve boyunuzu ve de vermek istediğiniz kiloyu düşünürsek sizin için 3gün atak yeterlidir.bu 3günde sadece k.et,tavuk,balık,süt,yoğurt,yumurta yiyeceksiniz.ondan sonra hedef kilonuza ulaşıncaya kadar seyir evresi.buradada 1gün yukarıda saydığım proteinler ve uygun şekilde pişirilmiş sebzeler,1gün sadece protein yiyeceksiniz. hedef kiloya ulaşınca verdiğiniz kilo *10 hesabına göre (ör:4 kg verdiniz.4*10=40gün)güçlendirme evresi var.burada günde 1porsiyon meyve ve 2öğün nişastalı gıda ile 2ödül öğünü de diyetinize ekleniyor.sonra koruma evresi.artık herşeyi yiyebilirsinizancak haftada 1gün saf protein,günde 3kaşık yulaf kepeği ve asansöre binme yasağı var.tabi yukarıdaki evrelerde önce 1.5-sonra 2kaşık olmak üzere hergün yulaf kepeği yiyeceksiniz.kabaca diyet böyle.yinede yapmak isterseniz siz bilirsiniz.

peki güçlendirme veya koruma evresine geçen var mı bu diyette?ben seyir evresindeyim.başladğımda 55.5 kgydim şimdi 51,3kgyim.16 marta kadr seyirdeyim.koruma evresinde olanların tecrübelerini okumak isterim.çok zor oluyor mu ideal kiloda kalmk,kolayca kilolar geri mi geliyor meraktayım.teşk

çok teşekkür ederim.Her gün 45 dakika 5-5.5 km hızla yürüyüş yapıyorum.Umarım istediğim sonuca ulaşırım .

Örnek Menü

Sabah Kahvaltısı
2 Haşlanmış Yumurta
Yağsız Beyaz Peynir
Yulaf Kepeği Krebi
Çay
Ara Öğün
Tatlandırıcılı Yoğurt
Öğle Yemeği
Sınırsız Izgara Köfte
Light Cola
Akşam Yemeği
Yulaf Ezmeli Yayla Çorbası
Haşlanmış Tavuk
Yulaf Kepeği Krebi

merhaba tavuk, balık, et sınırsız tabi bu sadece size gre değişir... atak evresi 3gün yapsanız yeterli ben 5 gün yaptım şimdi seyirdeyiz... hedef 10 kilo bakalımm kolay gelsinnn

Liste çok iyi oldu çünkü sınırsız olunca ayar kaçabiliyo en azından belirli menü olmalı .Çok teşekkür ederim umarım istediğiniz kiloya bir an önce ulaşırsınız ,kolay gelsin

benim gibileride varmi$ demekki :) ben kendimi tek saniyordum bu konuda, bende bir yemede 200gr yiyebilen biriyim hele nutella ah ah yarin bir hafta olacak yemiyeli ama burnumda tütüyor, i$tahi açik biri deglim benim en sevdigim yemek tatli zaten o olduktan sonra hiç ama hiç yemek aramam

kizlar bugün ilk günümdü aslinda yapacagima inanmadim deneme gibiydi ama fena degildim bir bakarmisiniz menüme

sabah (geç kalktim)
2 dilim sucuk (izgarada yaptim ve peçeteyle tüm yagini aldim ta$ gibi oldu)
2 kk diyet peynir
1 kk peynir
1.5 köfte kadar balik (yagsiz)

ara
yarim bardak diyet sütle kahve
150gr diyet yogurt
2 çatal et
1.5 kk diyet peynir

ak$am
1 tane ha$lanmi$ tavuk budu

kaçamagim ise malesef ak$am yemegini geç yedik ve gözüm döndü resmen ve 1 avuç kelogs (k fleks) yedim

peynir çok oldu biliyorum ama nede olsa tatliyi birakmak benim için sigarayi birakmak gibi etki yapti ve sürekli bir$eyler yemek istedim vede buna ragmen çok gergin ve sinirliydim

Merhaba arkadaşlar ;

Birkaç gündür takipteyim dukan diyetini anlamaya çalışıyorum ki neredeyse tüm sayfaları da okudum hatta dukanın kendi sitesinden plan bile çıkardım (

Kendi başıma yapayım dedim ama bi kaç gün içinde bırakırm korkusuyla aranıza katılmaya karar verdim. Size katılmak hem motivasyon olur hemde kendimi sorumlu hisseder daha çok sarılırm diyete diye düşündüm bilmem iyi yaptım mı ? (

Yarın bende sizin aranıza katılcam ,yulaf kepeğimi aldım hem psikolojimide hazrladım olcak bu sefer inşallah (

Hepimize kolay gelsiinn (

öncelikle hoşgeldin, vermen gereken kiloda çok değilmiş merak etme kolaylıkla verirsin
ama bence sadece buradan okuduklarınla yetinme ve en kısa zamanda bir kitap al, sürekli elini altında dursun,
daha bunun atağı var, seyiri var, güçlendirmesi var, koruması var, varda var....

Hoşgeldin:)
çok doğru bir karar vermişsin bence,motivasyon ve destek anlamında burası süper;kitabını almadıysan ben de almanı tavsiye ederim;elinin altında olması çok iyi oluyor,ben tüm kitabı iki kez okudum ve hala arasıra bakma ihtiyacı duyuyorum;yarın güzel bir başlangıç yapmanı dilerim:)

merhabalar ilk başta hiç yapılamacak gibi gelse de inan yapılıyo... ama sucuk yoookk.. mutlaka yulaf kepeği almalısın... tok tutuyo. peynir yağsız yemende de sakınca yok...sabah kahvaltıda eğer sıkıntı yoksa mutlaka yumurta ye omlet yapın, krep olabilirr... arada light yoğurt,süt işe yarıyor ve acıkmıyosunuz.. yapabilirsin ama kitabı alıp okuyun bi de bölüm başında yeni başlayanlara açıklama ve tarifler var.. okuyun...bu kadar insan yapıyo ....

merhaba hoş geldin ben de yeniyim ama atağı sağ sağlim atlattıktan sonra gidiyoo. sınırlama olmaması iyi... ben de bu yüzden gün içindfe sık sık girip bakıyorum.. motivasyon açısından iyi oluyooo sıkıntıya düşersen yaz sıksık.. birbrimize destek olalımmm..

hepiniz süpersiniz kızlar yaa çoooookkkk teşekkür ederim :) süper moral oldu yazdıklarınız, önerileriiz :) leslie 3 mil yürüdüm şimdi, hala daha enerjim var, biraz da dans falan edeyim bari :))

moralim o kadar bozuktu ki bu sebze günümde hiç sebze yemedim 2 gün protein yapmış oldum + 2 de sebze protein yapcam ozaman :)

indirilmiyor bu.. link verebilirmisiniz?

kızlar... pazartesi sabahları en az 2 saatim foruma hafta sonu yazılanları okumakla geçiyor... evde internete girmeye pek vaktim olamıyor... çok şükür regl bitti ve bu sabah regl döneminde gördüğüm + ların gittiğini farkettim... acayip keyifli bişey... seyirin ikinci haftasına başladım dolayısıyla birçok arkadaşta olduğu gibi bende de kilo verme çooooooooook ağırr görünüyor... ama pes etmiyorum (etmiycem)... kaçamak yapmıyorum (yapmıycam)... güzel gelinliğim için ideal kiloma inicem... dukan amcamızın da söylediği gibi hiç kaçarı yok mayıs (66.00 kg diyor) ama ben haziran (60.00 kg) diyorum... diliyorum ki hepimiz keyifle kilolarımızı verebiliriz... hızlı yavaş önemli değil... gidicek olmasını bilmek insanı rahatlatıyor... bu arada dün light puding buldum bi markette ve hemen 4 kutu aldım (2x4=8 paket puding) stok yapıyım dedim... dün akşam da bi paketini hazırladım... aman yarabbii bildiğin puding... çok lezzetli... 1 paketten 3 kase çıktı ve 1 kase yedim... çok lezizdi çoook.... hem sütaşın 0 yağ sütünü buldum onunla yaptım... şimdi de kahvaltımı yaptım misler gibi...
ofise gelir gelmez kocaman 1 bardak sıcak su (ılık da denilebilir)
yarım avuç yağsız kıyma ve 2 yumurtayla yapılmış kıymalı yumurta
bir kibrit kutusu yağsız beyaz peynir (hiç sevmiyorum kireç gibi)
iki dilim dana jambon
üç dilim çemensiz pastırma
bi tane de light üçgen peynir
bir bardak şekersiz çay (aida bardağı) (bu arada şekersiz çay içmeye alıştım)
şimdi de yarım litre suyumu içtim...

Günaydın herkeslere:))

haftasonu şehir dışında olunca cidden diyeti takip etmek zor oluyormuş:)
insanın evi gibisi yok diyorumm:))

cumartesi akşam gittiğimde tavuk şiş yedim ve zero içtim ekmeksizz çok azcık salata ile:)

pazar ise harika bir yere kahvaltıya gitti... 1 haftadır en çok orda zorlandım sanırım ben kahvaltılık herşeyi çok seviyorum...
ve pazar günleri yapılan köy kahvaltılarını da nese orda da çok kazaya uğramadım sanırım. menemen söyledim kıza yağsız olması gerektiğini de ilettim sağolsun istediğim gibi geldi. 1 dilimde peynir yedim tatlandırıcılı çay ile... ama ev yapımı sıcacık ufak ekmeklere dayanamadım ve inanın ufacık tadına baktım... ( diyette olmasam tereyağı ile süper olabilirdi) :d

akşamda yine salata yedim tavuklu:) yanında zero ile:) aralarda da elimde light süt erkek arkadaşım çok komik gözüküyorsun deyip durdu:d ankara sokaklarında elinde sütle gezen kız beeeendiiimmm:d çay ve kahve çok tükettik.... haa bu arada haftasonu kaçamağımı da sölim 1,5 çatal kadar cheesecake harika görünüyordu ve filtre kahveyle çok güzel oluyor.

kilo vermişsin dedi farketti bu güzeldii:) ama yesenee demekten kendini alamadıı:d bugün ye hafta içi spora git vs vs neseki elimden geldiğince bozmadım:)

sabah tartıya çıkarken biraz çekindim açıkçası... ama korktuğum gibi olmadı şükürkii....

06.02.2012 tarihinde başladığım ve bugün tam 1 hafta olan Dukan diyetim ile gün itibariyle toplam 2,500 kilo vermiş bulunmaktayım:)
mutluyuumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…