bende geçen gün carrefourda bulmuştum ama sadece bi paket vardı... hemen aldım... dünde başka bi markette buldumtebrik ederim seni menün çok güzelmiş bende bu hafta sonu lıght puding aldım baya da zorlandım bulmak için carrefourda da yoksa daha bulamam dedim ve bütün reyonları inceledim ve en sonunda en üst rafta buldum saklıyorlarmı napıyorlar ama henüz hazırlamadım krizlerde yapmayı düşünüyorum
bende geçen gün carrefourda bulmuştum ama sadece bi paket vardı... hemen aldım... dünde başka bi markette buldumşimdiki hedefim... light meyveli yoğurt ve vanilya aroması bulmak... azimle ilerliyorum bullucam inşallahh carrefourda yok malesef...
aynen valla bizdede durum çok farklı değil... devamlı alışveriş yaptığım bi market var... hafta sonu patladım en sonunda... kasiyere not aldırdım bu ürünler mutlaka gelsin rica ediyorum dedim... umarım temin edebilirler...lıght ürünler o kadar zor bulunuyor ki çok kızıyorum market sektörüne....ve bulunca da hemen depo yapılıyor ev diyet ürünlerle doldu
ne güzel light ürünler bulabiliyorsunuz benim öyle bir şansımda olmuyor başka bir ilçeye gidip almam gerekiyorbende geçen gün carrefourda bulmuştum ama sadece bi paket vardı... hemen aldım... dünde başka bi markette buldumşimdiki hedefim... light meyveli yoğurt ve vanilya aroması bulmak... azimle ilerliyorum bullucam inşallahh carrefourda yok malesef...
evet s+p günlerinde her öğünde sebze tüketiyorum ama proteinden az olmak şartıyla... bana kalsa sebze krizi gelmeden yemesem de olur... çok da bayılmıyorum sebzeye... sadece değişiklik oluyo işte... sadece proteinle devam edilse canım istediğinde küçücük sebze yesem daha bi iyi olur benim için ama... oyunu kuralına göre oynamak lazım...ne güzel light ürünler bulabiliyorsunuz benim öyle bir şansımda olmuyor başka bir ilçeye gidip almam gerekiyorçünkü bulunduğum ilçe küçük bir yer ve light ürünler neredeyse hiç yok .onun için sadece light ürün almaya gidicem bi liste yapmam lazım:))
1+1 yapıyorum ben, sebze gününde sebzeyi her öğün tüketiyor musunuz ?
aynen valla bizdede durum çok farklı değil... devamlı alışveriş yaptığım bi market var... hafta sonu patladım en sonunda... kasiyere not aldırdım bu ürünler mutlaka gelsin rica ediyorum dedim... umarım temin edebilirler...
evet s+p günlerinde her öğünde sebze tüketiyorum ama proteinden az olmak şartıyla... bana kalsa sebze krizi gelmeden yemesem de olur... çok da bayılmıyorum sebzeye... sadece değişiklik oluyo işte... sadece proteinle devam edilse canım istediğinde küçücük sebze yesem daha bi iyi olur benim için ama... oyunu kuralına göre oynamak lazım...
öğlen yemeğimde kavrulmuş kıyma dukan ekmeği var çayla beraber.
mmmmmmm dün ki faciadan sonra mis benim için
cezalıyım ben cezalı. 3 gün zepze mepze yok bana.
BUsite bir harika degil mi ? bizi nasil motive ediyor, yalniz olmadigini hissettiriyor, normalde olsa, hic kimseyle paylasmaz oturur sebzeni yerdin, ama sanki bu site de kendini bagimli ve zorunlu hissediyorsun, sucluluk duyuyorsun....
insallah hepimiz istedigimiz kilolara kavusucaz, devam
aynennnn yaa =) bazen çok umutsuz oluo insan,mutlaka en az 3-5 arkadas kendimize gelmemizi sağlıo,üzgün olunca destek oluo..bulunmaz bi nimet burdaki arkadaslıklar bence =)
inşallah.............umarım getirirler istediklerini insanın elinin atında yiyebilceği bişeyler olması çok güzel yoksa diyet kısa zamanda bozulmaya başlıyor ve sonuç alınamıyor...
Kesinlikle katiliyorum, bende 4 günlük atak ta 700 gr kaybedince cok mutsuz olmustum, ama cok güzel destek yazilari yazdilar... diger umutsuz arkadaslara yazilan mesajlari da okuyunca, dedim devaaaaaaaaaaaammm, kabizlik sorunu bir sende yok, NUTELLA aski senin gibi baskalarini da cildirtiyor
bakalim devam edicem, insallah hepimiz icin iyi olur...
ben yapmıyorum ama yapmak istiyorum iş görürmüGüçlendirme yapan aranıyor
fiyatı uygunmuş, bende ru-sehm marka 500 gr 8 tl ye aldım..ama rossmandan aldığımdan farklıydı..hangisi daha iyi bilemedim..bugün realden aldım.ama dün başka bir yerden almıştım sadece onlar vardı diye farketmemişim light değilmiş.ve yine farketmeden bir tanede yedim.gündüz realde fazla miktarda normali az miktarda lightı vardı.hemen kaptım iki paket.lıght pudingide buldum.ondanda 3 paket.ama reyonları çok dikkatli incelemek gerek.pudingi kaç kez bakmama rağmen zor gördüm.normal ürünlerin arasında en üst rafta kutudaydı lıght puding.birer pakette vanilya ve limon aroması aldım.1pakette y.kepeği aldım ru-şeym marka 500gr 4.50TL'ye indirmişler.süttozu daha önce almıştım tek eksiğim toz tatlandırıcı kaldı,hamurişi falan yapmak için.splenda almak gerekiyor değil mi?realin kendi markası tip vardı ama onu almadım.oh herşeye hazırım.ama spor yapamıyorum.bugün leslie imdirebilirsem o sorunuda çözeceğim inşallah.
seyirde ilk haftalar çok durağan geçiyor..bende ah vah lamıştım..benim seyirde 8 .günüm ancak 200 300 gr verebildim.aynı yerde sayıyorum.ne zaman gitmeye başlayacak.seyirde olan arkadaşlar benim gibi olan var mı?
ewet ya , bende yürüyüş yapamadığımda ibre oynamıyo..Bence bu diyetin olmazsa olmazı yürüyüşler...Ben cuma akşamı çok yorgundum yürüyüş yapmadım cumartesi sabah tartıda eksilme göremedim...Dün akşam yaptım bugün -500 ile uyandım...Eğer evde yapabilirim diyorsanız leslie egzersizleri yapabilirsiniz.
teşekkürler, denemek lazım..ben de leslie yapıyordum 10 güne yakın leslie 5 mil yaptım mutlaka etkisi olmuşltur ama bunun sonuçlarını çok çabuk gördüm..mesela leslie de evet terliyordum ama bunda vıcık vıcık oluyorum suratıma kadar terliyorum düşünün...arama motoruna ministry of sound pump it up-the ultimate dance workout yazın çıkar torrentden falan indirebilirsiniz.salsa çaçaça falan da var aralarda ,çççççççççççççççççççççççççççççççççoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zevkli=)))bu video ile kk sayesinde tanıştığımı da eklemeden edemeyeceğim=)))te şek kür ler=)
hoşgeldinnnMerhaba arkadaşlar ;
Birkaç gündür takipteyim dukan diyetini anlamaya çalışıyorum ki neredeyse tüm sayfaları da okudum hatta dukanın kendi sitesinden plan bile çıkardım (
Kendi başıma yapayım dedim ama bi kaç gün içinde bırakırm korkusuyla aranıza katılmaya karar verdim. Size katılmak hem motivasyon olur hemde kendimi sorumlu hisseder daha çok sarılırm diyete diye düşündüm bilmem iyi yaptım mı ? (
Yarın bende sizin aranıza katılcam ,yulaf kepeğimi aldım hem psikolojimide hazrladım olcak bu sefer inşallah (
Hepimize kolay gelsiinn (
ommur , tarif verebilirmisin canım..canım tarhanayı un ile domates karışımı olarak biliyorum ben..karbonhidrat yani ama emin değilim.ben dün domates çorbası yaptım pek bir güzel oldu...
aynen
dün anem harika şeyler hazırlamış bizide çağırdı gittim ve yedim ama akşam inanılmaz mide bulantısıı sonunda da pişmanlık.5 kilo vermişken şimdiye kadar nedne böyle yaptım diye kızdım kendime. 3 gün ya da 5 gün duruma göre atak yapacağım. dukanda tavsiye ediyor böyle yapılmasını.
iştahsız ve eksili günler diliyorum sizlere hanımlar
Kızlar size çok güzel haberlerim var :) Arkadaşım seyir döneminde 15. günü ve tam 7.5 kilo verdi beli ve poposu inceldi yüzü küçüldü çok güzel oldu. Ben de bugün 8. günümdeyim ve 4 kilo kadar verdim. Özellikle ağırlıklı olarak bel ve popo egzersizleri yaptığım için belimin nasıl inceldiğini görmelisiniz hemde 8 günde.. Bugün okul pantolonumu giydim ve ilk dikkatimi çeken yanlardan taşan etlerimin yok olmasıydı. Dümdüz ve hatta 1 parmak bol geliyor pantolon. İçine sığamıyordum. Göbeğim indi ve farkedilir şekilde yüzüm küçüldü. İlerleyen zamanlarda sizlere mesajla fotoğraflarımı paylaşabilirim. Belinizin incelmesini istiyorsanız oklavayla dönme egzersizini şiddetle öneriyorum size.Hepimiz incecik olalım inşallah. Öptüm!
kizlar kiymali, yagsiz TARHANA corbasi serbest mi ?
bu soguk kis günlerinde,iyi olur da
arkadaşlar 97 kiloyla başladım 10 gün atak yaptım seyir döneminde de 11. günüm bu sahab tartıldım 91,6 geldim :)) seyir döneminde neredeyse hiç verememiştim bu sabah düşüşe geçti kilom.duraklamanın nedeni de çözdüm galiba yeterince protein almadığımı ve aç kaldığımı farkettim ,duraklayanlar varsa bu ihtimalide değerlendirsin .ne kadar protein alırsak o kadar kilo veriyoruz,çok çok protein yemek lazım.
bu arada bişey kafama takıldı ,sebze gününde sebzeyi her öğün tüketemiyor muyuz?nette bir yerde böyle bir şey okudum ,ben her öğün proteinle beraber sebze tüketiyordum
merhaba arkadaşlar.ben de katıldım aranıza...beni çok zorlu günler beklemiyordur umarım.destekleriniz için şimdiden teşekkürler çünkü ihtiyacım olacak
arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır siteye giremiyordum fakat Dukan Diyetine başlamaya karar verince, paylaşımlarla motive olabileceğimi düşndüm.
hayatım boyunca 52 kilonun üstüne çıkmamış olan ben, nutellanın yardımıyla 60ı gördüm.
spor yapmaya başadım 1 kilo verebilmişim fakat diyetle de desteklemek istiyorum. Karatay diyetinin kitabını aldım fakat öğün aralarında uzun süre aç kalmak pek bana göre değil.
Bugunden itibarek dukana başlamak istiyorum, şuanda 59 kiloyum ve hedefim 52. testi kendime uyguladım ve 3 gün atak süresi verdi.
Umarım diyeti sonuna kadar götürebilirim, buraya yazdığımda kaçamak sayım azalıyor=)
canım arkadaşın ve sen başlangıçta kaç kiloydunuz merak ettim ,ben spor yapamıyorum malesef( yürüyüş bandım var evde yarım saatle başlayacam inşallah ,çok zor günler geçiriyorum çünkü ,nişanlımla ayrılıyoruz ( bu durum bile beni yıldıramaz bugün dukanda 21. günüm ve hiç bozmadım.haftaya yürüyüşe başlayacam ,hatta bu akşam mı başlasam
peki kızlar seyirde 1+1 değil de 2+1 yapsak sorun olurmuki.. 2 gün protein+1gün sebze+protein?... nasıl olur?...
bende geçen gün carrefourda bulmuştum ama sadece bi paket vardı... hemen aldım... dünde başka bi markette buldumşimdiki hedefim... light meyveli yoğurt ve vanilya aroması bulmak... azimle ilerliyorum bullucam inşallahh carrefourda yok malesef...
Arkadaşlar dukan amca kilo vermeniz 15 gün durduysa yumruk yapın diyor. bugün itibariyle 4 gün saf protein yapıcam inşallah işe yarar.
ps günlerinde sebzeyi her öğün tüketebilirsiniz ancak proteinden az olmak koşuluyla.
bişey sorucam tavuk ciğeri serbest mi? değişik bişiler denemek istiyorum artık... :)
ben yapmıyorum ama yapmak istiyorum iş görürmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?