ya bananeeee.... sevmiyorum sebzee napimmm.... mutluyum ben böylee... sebze girince işin içine karıştırıyorum... hesap düzen gidiyo... ayy az mı yedim... aman doydum ama acaba sebze proteinden fazlamı oldu... bunlarla uğraşmak zor...
heh işte bak bende öyleyim... sonra basıyorum yoğurdu basıyorum yoğurdu... insan günde 1-1 buçuk kg yoğurtmu yer ya... hayır bişey değil ondan da bıkıcam... yada yoğurdu da fazla kaçırmış olucam... aklımı yitiricemm hee...hayıırrrr sen sebzeni yeee :)))
valla aynı durumdayız.. acaba fazla mı oldu diye düşüne düşüne kafayı yiyorum, sonra heralde beynim su topluyor ve kilo veremiyorum :))))
aynennnn yaa =) bazen çok umutsuz oluo insan,mutlaka en az 3-5 arkadas kendimize gelmemizi sağlıo,üzgün olunca destek oluo..bulunmaz bi nimet burdaki arkadaslıklar bence =)
heh işte bak bende öyleyim... sonra basıyorum yoğurdu basıyorum yoğurdu... insan günde 1-1 buçuk kg yoğurtmu yer ya... hayır bişey değil ondan da bıkıcam... yada yoğurdu da fazla kaçırmış olucam... aklımı yitiricemm hee...
yok ben allahtan onu seviyorumhahaha valla ben de yoğurdu gramla yiyorum resmen 500 gram olsun diye :)))))
teşekkür ederim canım ama
şu aşağıdaki cetvelin yapılışı
bu konunun en başında kalem kkalem açıklaması vardı ama şimdi bulamıyorum
yok ben allahtan onu seviyorumşimdilk tabi
e afiyet olsun o zaman ne diiimmmben de seviyorum da abartmamak için yiyemiyorum :)))
bi de benim içim ciğer dışım ciğer :)))
hoşgeldin aramıza... harika günler ve mükemmel aynalar bizi bekliyo...mrb arkadaşlar bugun benim icin ilkler oluyor hem ilk yazım siteye hemde dukan amcanın diyetini yapmak icin umarım her ikisindede başarılı olurum
merhaba,olsun arkadaşım zararın neresinden dönersen kardır, tekrar hoşgeldin diyelim :)Herkese yeniden merhaba, yeni baslayanlara bol bol eksiler, hic kacamaklar dilerim.
Elimde olan ve olmayan sebeplerle diyeti bozar gibi bir sey oldum, aslinda bozmadim ayni sekilde devam ettim ama ps sp günleri birbirine girdi, proteinde olsa yagli yemek zorunda kaldigim bir aksam oldu, ondan sonra da olan oldu, kilom durdu, düzenim bozuldu. Yaklasik 3 haftadir ayni kilodaydim simdi sanirim toparladim yeniden düsüse basladim. Kabus gibiydi 3 hafta kaybettim simdi 74 icin geri sayim yapiyor olacaktimNeyse zararin neresinden dönersek kardir.
e afiyet olsun o zaman ne diiimmm
çok daha basitini önerebilirim... ben 8-10 günleri görmüş biri olarak söylüyorum ki aç karnına iki bardak sıcağa yakın ılık su... kahvaltının 5 dk sonrası wc desin... :26:arkadaslar cok sükür 5. günümde tuvalete gidebildim.
inanilmaz rahatladim, karnimda korkunc bir baski vardi.
dukan amca beni dietten afaroz etmesin ama, bu sabah kahvaltida domatesimin üstüne 1 kücük cay kasigi saf zeytinyagi ve sumak döktüm.
üstüne de rezene cayi ictim. ve sonuc
kabizlik sorunu olanlar denesin
burda real yokki... ben deniycem 2+1 i bakalım neler olucak... koala sen tecrübelisin mantıklımı sence?
canım belki de protein fazla tüketildiği için kilo verme hızlı olabilir gibi geldi bana diyetin mantığına göre.
ama benim yapabileceğim bişey değildi kesinlikle, sp günleri aklım sulanıyodu ne yicem diye.
ayrıca da sebzeyi çok kaçırmış olmaktan da korkmadım nedense, sonuçta baktığınızda tüm diyetler sebzeyi önerir. tabii yanında protein yedim ama ölçü ne diye beynimi sulandırmadım açıkçası
dün kendime yoğurt çorbası yaptım, şöyle ;
1 kase dolusu yoğurda , 1 yumurta kırdım..karıştırdım kaynattım..
kaynayınca misket misket yaptığım köfteleri attım, üzerinede nane..ama çok kötü oldu..kızlar doğru düzgün bi çorba tarifi verin bana nolur yaaa...
bide very very muffin yaptım, süper oldu kızlar, deneyin derim..
yoğurdu tek yemeni... yulaf kepeğinden de ekmek yapmanı öneririm... çoook daha doyurucu olabilir...teşekkürler evet dedigin gibi aynalar bizi bekliyor.şimdi yulaf ezmesini yogurda koyup yiyorum tadı kötü ama sonuc yüzümü güldürecekse razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?