Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar herkese iyi akşamlar.bende bugün kitabı sipariş ettim haftaya başlıcam inş. diyete..ama kitabım elime ulaşana kadar cok heyecan yaptım :)) aklıma birkaç şey takıldı,kitap gelene kadar bekleyemedim sizlere sorsam bana yardımcı olur musunuz :)))

1) sabah sanırım hep yumurta war.işyerinde bunu yemek pek mümkün olmayabilir çünkü bi mutfagımız yok sabah 6.30 da kalkıorum ztn ewden yapıp cıkamamda daha erken kalkıp.bunun yerine light peynir ve hindi yada tawuk jambon yesem olur mu? kahwaltı örneklerinizi yazar mısınız :)
2)yulaf kepeğini bulamadım,,nerden satın alabilirim?
3) ev yapımı salçaları ve activianin probiyotik yoğurtlarını kullanmak serbest mi?
4)bide aralarda ne yiosunuz? sürekli yogurt veya süt mü?

kızlar ya off offf offff bugün 2 kaşık tatlı yemek zorunda kaldım ark müthiş ısrar etti,kıramazdım
bide küçücük minicik bi parça poğaça yedirdi
çok pişmanımmm
şimdi 2 gün saf protein yapmayı planlıyorum .

kızlar bi sorum olcak ELMA SİRKESİ İÇMEMİZDE Bİ SAKINCA VARMI?????METABOLİZMA HIZLANDIRIYOMUŞ???
ACİL NOLUR YAAA ÇOK ACİL ZAYIFLAMAM VE 34 BEDEN OLMAM LAZIM

hadi bakalım hayırlı olsun diyelim :)benm 1 ayı geçti başlayalı devam :)bildiğim kadarıyla cevap veriyim canım
1-yumurtayı ben sabah haşlıyorum iş yerinde sıcak suya koyup ısıtıp yiyorum güzel oluyo ama imkan yoksa deiklerinde yenebilir.
2-yulaf kepeği real ve migrosta var,bitiyo genelde istetirsen getirirler
3-salçayı bilmiyorum ama yoğurdu yiyebilirisn (bence hergün yeme ama )
4-ben süt ,yeşilçay nescafe ve yoğurt tercihe diyorum

valla seninde benim gibi 20 kilo fazlan olsaydi görürdüm ozaman seni de. Bak nasil iradeli olup cair catir yapiyosun bu diyeti

ehehe belki de
bir cocuk yapayim yarim dunya haline gelirim kesin, ondan sonra ben yine buraya gelir uzun vadede diyet yapan arkadaslara katilir iradeli olurum sanirim

iste yememe dikkat edemiyorum yapicam diyorum sonra yemek yapiyoruz ben ya da esim, yiyecegimiz zaman aman bosver ye gitsin diyorum olmuyor
spor yapmam cok zor, yazin yapabilirim ancak, ama yapicam bol bol yurumeyi ya da spor merkezine yazilmayi dusunuyorum.
ben 5 gunde 5 kilo verilen diyeti yapmaya karar verdim, ondan bir gun et gunu var, hafta sonu ise bo$, bo$ olan hafta sonunda bir gun daha et gunu et+sebze gunu yapayim diyorum.
tesekkurler

Son düzenleme:
merhaba kızlar kolay gelsin, Atak döneminde regl olan var mı aranızda? Bu dönemde diyeti kesmek mi lazım yoksa devam mı etmeli.
Arkadaşım bu diyete başladı fakat regl belirtileri başlamış, onun adına soruyorum.

70-75 günde canım 1 ay düzenli spor yaptım sonra ara ara .

anladım cnm tebrik ederim inş bende verebilirim pek spor yapamıyorum evde 20 dk falan anca yapabiliiyorum bide atak evresındeyım umarım abartmıyorumdur akşamüstü 4 te tavuk ve yoğurt yemiştim birdaha acıkmam artık yemem diye düşünüyordum saat 10 a doğru kalan iki parçça tavuğuda yedım bir sorun yaratır mı bilemedim

slm kızlar,uzun süredir yazamadım,yazılanların hepsini okumak istediğim için bu güne kaldı;
bende durumlar çok iyi değil birkaç kaçamağım oldu ve çok moralim bozuldu,kendime engel olamadım;kilom ise 55-56 arası gidip geldi yani 2 haftadır 55'in altına inemedim( 3 gündür toparlamaya çalıştım biraz,perşembe bildirime de yetişemedim,okulda nöbetçiyim ve internet bağlantımız sorunlu;ama bu hafta okula gitmeden bildirmeye çalışacağım,listeden atıldım sanırım(
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepiniz hoşgeldiniz:))umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız...

insallah :) bende dukani fazla dinlemeyi planlamiyorum ne zaman 36 bedene duserim hatta 34u zorlarim o zaman gecerim guclendirmeye tabii suanki tombik modumla bu hayallerim bu hizla ne zaman gerceklesir bilmiyorum

insallah :) bende dukani fazla dinlemeyi planlamiyorum ne zaman 36 bedene duserim hatta 34u zorlarim o zaman gecerim guclendirmeye tabii suanki tombik modumla bu hayallerim bu hizla ne zaman gerceklesir bilmiyorum

aynen Allah bilio valla benmde içimden o geçio. 34 36 olmak :):) yani bi pantolon denerken önce 34 ünü denemek sonra eger olmassa 36 denemk istyorum :):):)

tesekkürler:) kaç kilodan 55 e indin ve ne kadr zamanda acabaa ?

:) hiç bir sorun yaratmaz canım ne kadar protein o kadar yağ :) bol suyu unutma .sevgiler...

1-cnm light peynir ve yağsız jambonla da kahvaltı edebilirsin,ama benim tavsiyem akşamdan yulaflı yumurtalı krebini hazırlayıp kahvaltıda onu da tüketmen, çünkü yumurta da yulaf kepeği de çok tok tutuyor.

2-migroslarda var,en kötü ihtimal netten satın alabilirsin.

3-salça çok tuzlu olduğundan domatesin kendisini kullansan daha iyi olur.atak döneminde bile etlere tat katmak için 1 kaşık domates püresine izin var.activianın yoğurtları %3ten fazla yağ içeriyor,dukan amca süt ürünleri en fazla %2 yağ içermeli diyor.sütaşın light meyveli yoğurtları var.ama probiyotik değil o da.ya %1 farktan bişey olmaz diyip activia alacaksın, ya yoğurt probiyotik olmasa da sindirime yararlı deyip sütaş.yulaf kepeği aldıktan sonra probiyotiğe ihtiyacın kalmaz sanıyorum.

4-ataktaysan süt,yoğurt,biraz jambon veya peynir,ya da ana öğünden artan varsa onu tüketebilirsin.sütlü bir kahve içebilirsin.sütüne veya yoğurduna tatlandırıcı,dr.oetkerin sıvı aromalarından,tarçın,vanilya,nane gibi baharatlar ekleyerek tekdüzelikten biraz olsun çıkarabilirsin.seyirdeysen çiğ veya pişmiş sebze,ama yanında mutlaka protein olacak.

umarım faydası olmuştur.hepimize kolay gelsin.

kesmesi gerekmez.sonuçta bu diyet koruma dönemiyle vs aylarca sürecek ve arada bir regl olacağız tabii ki :)

günaydınlarrr,
dün akşam yulaf kepeğiyle ekmek yaptım
krepten çok sıkılmıştım, hele kahvaltıda süper gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…