Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

al işte bak... bana pazar kahvaltısı dendiğinde dünya durur... menemenler... sucuklu yumurtalar (jambonlu oluyo tabi artık) domates-biber-roka-maydanoz-süt-borani... üffffff çeşit çeşit... saatlerce sofra başındaki çay-kahve keyfi... aman da pek güzel...

pazar günü gelsiiiinnnnnnnnnn

dün başlamış olduğum dukan diyetinde atak evremin 1. gününde 1 kilo vermişim sporda yapmadım fakat hergün işe 20 dk yürüyorum ..

Hopppp gümbürtüye gittim yineeee kimse cvp vermedinizzzz

sabah kahvaltım iki yumurta bir pynir ve nescafe
öğlene ve akşama allah kerim :)

günaydın seda... süpersin işte... ilk motivasyon mükemmel gidiyor... ve emin ol seyirdeki duraklamaları gördüğünde hiç umutsuzluğa kapılmıyosun... bu diyet çok eğlenceli... hiç diyette olduğunu hissetmiyosun...

tebrikler :) inş. hep böyle dvm eder kilolarımız uçuuuup gider .. gece baya baş ağrısı çektim normalmi ve nzmn düzelir sizce??

Valla kızlarrr muhteşem yaaa ben zaten diyete dukandan önce başladığım için atakta hiç zorluk çekmiyorum bu kadar bile yemiyordum düşünün şimdi çok rahat bir şekilde ilerliyorum seyirde duraklamalar olur büyük ihtimalle ama durmak yok şurda nisan'a ve 65 kiloya ne kaldıııı şimdi toplantıya gidicem bakalım beni uzun zamandır görmeyen arkadaşlarım ne tepki verecek toplamda 6 kilo verdim çünkü gelişmeleri yazarım hadi öptüm sizi

Aman maşallah kuzucum. Çok sevindim senin adına.

Süpersin şekerim maşallah

dimi ama almak kolay ne de olsa.
Aynı sana yapılan yorumlar bana da yapılıyor cnm.
Suratın çökmüş ne bu hal yeter artık vs vs.
Ama yokkkk bu kez 65 olucam inadım inat.
sonra da 59

dün başlamış olduğum dukan diyetinde atak evremin 1. gününde 1 kilo vermişim sporda yapmadım fakat hergün işe 20 dk yürüyorum ..

Çok iyi canım.

http://kisiselbakim.milliyet.com.tr...yet/haberdetay/27.02.2012/1508305/default.htm

annemin dediği doru çıkmış valla diyete başladığımdan beri kahvaltıda ufak bir bitter ye bak neler olucak deyip duruyor

Ana yüreği işte.
Benim annemde kiloluyken kızım yeme az ye vs vs derdi şimdi kızım onuda ye bunu da ye diyip duruyor

86,1 ile başladığım atak evresinin 3.günündeyim ve bu sabah tartım 83,4 gösterdi. İnanılmaz güzel tartıda bu kiloyu görmek.
Tabi asıl başarı gözle görülür fark edilmeler başladığında olacak.
Hepimize kolay gelsin :)

yiyiyomusun peki?... yediysen de duraksama yaşadınmı şekerim?...:13:

canım valla regli dönemimde yedim ben ama benim yediklerin 0 yağ ve 0 şeker bitmesinler diye yemeyi tercih etmiyorum çünkü birdaha ki ay yine regli olcam
duraksamalar yaşadım sende biliyorsun ama bu haftada patır patır iniyor

maşallahh... bende 83.3 le başlamıştım... atak bittiğinde 78dim...

o zaman duraksamalar olmadan hızlı giden kilolarrr için kocaman maşallah olsun sana

al benden de o kdar.kiloluyken dalga geçmeye çalışanlar(ağızlarının payını alanlar tabi) şimdi kaşık kadar kaldın böyle iyi, daha verme, diyorlar.yok ya, sen karar vereceksin sanki arkadaş.kilolu olmanın nasıl kötü bir psikoloji olduğunu bilseler empati yapacaklar da.geçmişte kilomu eleştirenler şimdi kıskançlık krizlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…