Allahtan yumurtayı çok seviyorum
kaç gün oldu hala sabah kahvaltılarım bıkmadan anı pazar günleri hariç
benim kahvaltı anlayışım pazar günü yapılandır saatlerceeeee üstüne keyif kahveli filan
diğer günlerde aramıyorum çok ayrıntı
umarım bende sıkılmam yaa
al işte bak... bana pazar kahvaltısı dendiğinde dünya durur... menemenler... sucuklu yumurtalar (jambonlu oluyo tabi artık) domates-biber-roka-maydanoz-süt-borani... üffffff çeşit çeşit... saatlerce sofra başındaki çay-kahve keyfi... aman da pek güzel...
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bu diyet muhteşem inanamıyorum bugün 3. günüm ve tartıda 73 çıktım yaaa inanamıyorummm süperrrr mucize gibi bişey 2 günde 1.800 gr kilo gitti tek kelimeyle harika ötesi iyi ki sizi ve bu diyeti keşfetmişim
Hopppp gümbürtüye gittim yineeee kimse cvp vermedinizzzz
sabah kahvaltım iki yumurta bir pynir ve nescafe
öğlene ve akşama allah kerim :)
Hopppp gümbürtüye gittim yineeee kimse cvp vermedinizzzz
sabah kahvaltım iki yumurta bir pynir ve nescafe
öğlene ve akşama allah kerim :)
günaydın tontişler..
dünkü mezgit faciasından sonra bugün tartıldım.ama tartıya çıkarken ayaklarım titredi.ve kilo almadan güne başlamışımsabahları daima +400-500 oluyorum ben.
sizde bana hiç acımadınız 'yani kalk git spor yap ,suyu artırbirşey olmaz desenize uyku uyumadım vicdanımın gurultusundan...
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bu diyet muhteşem inanamıyorum bugün 3. günüm ve tartıda 73 çıktım yaaa inanamıyorummm süperrrr mucize gibi bişey 2 günde 1.800 gr kilo gitti tek kelimeyle harika ötesi iyi ki sizi ve bu diyeti keşfetmişim
Herkeslere benden de kocaman günaydıın
valla haftasonu kaçamağıma ve 5gündür 0 spora rağmen ben tartıda 71.8 gördüm aman tanrım neler oluyor bana
geçen hafta vücudumun tuttukları teker teker gidiyor sanırım
çevremden saçma tepkiler almaya başladım ama :44:
yeter artık suratın kaşık kadar kaldı bu kadar yeter :44:
çirkinleşmeye başladın vs vs
sanırım Türk insanı kiloyu çok seviyor
nese benim yolum belli onun için yoluma devam baktım 60 yakışmıyor bir 5 kilo alırım nolcak çok mu zor
bugünkü menümüde yazım
sabah evden çıkmadan 1 katı yumurta
şimdi1 muffin+nescafe
öğlen: kaşarlı jambonlu krep
ara: yoğurt
akşam: tavuk + yoğurt
dün başlamış olduğum dukan diyetinde atak evremin 1. gününde 1 kilo vermişim sporda yapmadım fakat hergün işe 20 dk yürüyorum ..
http://kisiselbakim.milliyet.com.tr...yet/haberdetay/27.02.2012/1508305/default.htm
annemin dediği doru çıkmış valla diyete başladığımdan beri kahvaltıda ufak bir bitter ye bak neler olucak deyip duruyor
http://kisiselbakim.milliyet.com.tr...yet/haberdetay/27.02.2012/1508305/default.htm
annemin dediği doru çıkmış valla diyete başladığımdan beri kahvaltıda ufak bir bitter ye bak neler olucak deyip duruyor
günaydın kızlaarr!!!!!!
400 gr daha vermişim!
Çok mutluyum!!!!!
günaydın kızlaarr!!!!!!
400 gr daha vermişim!
Çok mutluyum!!!!!
katılıyorum
ben de atak evresinde 1 kilo verdim ama şu anda yerimde saymaktayım
hatta ctesi 54.7 idim bu sabah 55.5 çıktım
yiyiyomusun peki?... yediysen de duraksama yaşadınmı şekerim?...:13:
maşallahh...86,1 ile başladığım atak evresinin 3.günündeyim ve bu sabah tartım 83,4 gösterdi. İnanılmaz güzel tartıda bu kiloyu görmek.
Tabi asıl başarı gözle görülür fark edilmeler başladığında olacak.
Hepimize kolay gelsin :)
canım valla regli dönemimde yedim ben ama benim yediklerin 0 yağ ve 0 şeker bitmesinler diye yemeyi tercih etmiyorum çünkü birdaha ki ay yine regli olcam
duraksamalar yaşadım sende biliyorsun ama bu haftada patır patır iniyor
Herkeslere benden de kocaman günaydıın
valla haftasonu kaçamağıma ve 5gündür 0 spora rağmen ben tartıda 71.8 gördüm aman tanrım neler oluyor bana
geçen hafta vücudumun tuttukları teker teker gidiyor sanırım
çevremden saçma tepkiler almaya başladım ama :44:
yeter artık suratın kaşık kadar kaldı bu kadar yeter :44:
çirkinleşmeye başladın vs vs
sanırım Türk insanı kiloyu çok seviyor
nese benim yolum belli onun için yoluma devam baktım 60 yakışmıyor bir 5 kilo alırım nolcak çok mu zor
bugünkü menümüde yazım
sabah evden çıkmadan 1 katı yumurta
şimdi1 muffin+nescafe
öğlen: kaşarlı jambonlu krep
ara: yoğurt
akşam: tavuk + yoğurt
sağol tatlım.eski ommur geri geldi tavizsiz, kaçamaksız..Aman maşallah kuzucum. Çok sevindim senin adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?