Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hepimize kocamannn günaydınn....
dünkü krep yapımı videosunu izledikten sonra eve gidip denedim... 1 kaşık (silme belki de daha az) yulaf kepeği 1 yumurta beyazı ve bi çimdik himalaya tuzunu iyice çırptım... sonra göz kararı süt ekledim... tavamı iyice kızdırıp altını kıstıktan sonra krep karışımını tavaya döktüm... incecik bi krep oldu bi güzel pişirdim... tersini çevirdimm biraz da arka yüzünü pişirdim ve bildiğin lavaş oldu... içine de bir dilim dana jambonu ve azıcık light kaşar peyniri ince ince dilimledim krebimin içine yerleştirdim bide güzel sarıp kürdan sapladım... biraz da öyle tavada beklettim... öfff kaşarlar misler gibi erimişti... çoook lezzetliydii...
şimdi de sabah kahvaltımı yaptım;
* 1 bardak çay
* 2 yumurtadan yapılmış kaşarlı omlet
* 1 dilim light peynir
* 1 dilim hindi salam
* 1 dilim dana jambon
* 2 adet dukan kurabiye
ohhh misler gibi doydum ara öğüne de yoğurt yemeyi planlıyorum... öğlen de zero ve dönerim var... ara öğün tekrar yoğurt ve akşama da sanırım haşlanmış tavuk... ilaçlarımı da içtim... bugün kendimi daha iyi hissediyorum öksürüğüm çok şiddetli bi şekilde devam ediyor... moralim hala bozuk çünkü tartı + gösteriyor... düşünüyorum da acaba regl dönemim yaklaşıyo olabilirmi ki?.. sanırım öyle oluyo... ama sebebi neyse de çok takmıyorum kafaya... dukan amca bize işin taktiğini öğretti kurallara uygun devam ettikçe sıkıntı yok... o yüzden no kaçamak!!!!

günaydınlarrr,
dün akşam yulaf kepeğiyle ekmek yaptım
krepten çok sıkılmıştım, hele kahvaltıda süper gitti

ekmeksiz bende kahvaltı yapamıyorum... dukan ekmeğinden sıkılınca da kurabiye poğça gibi şeyleri deneyip ekmek niyetine tüketiyorum kahvaltıda... deneyebilirsin...

dün akşam da tavuk köftemin üzerine sarımsak tozu serpilmiş kaşar eritip döktüm biraz da acı toz biberle süsledim
hem gözüme hem damağıma hitap etti
onunkinde pirzola ve şehriyeli pilav olmasına rağmen eşim bile bakıp duruyodu tabağıma

süpermiş.... bravoo... böylece zenginleşiyo diyetimiz

günaydın herkese arkadaslar atak evresinde verılen kilo su mu tamamen benım 6. günüm ilk iki gün 2 kilo verdım diğer 4 gün 100 gr bile oynamadı

günaydın tontişler..
dünkü mezgit faciasından sonra bugün tartıldım.ama tartıya çıkarken ayaklarım titredi.ve kilo almadan güne başlamışımsabahları daima +400-500 oluyorum ben.
sizde bana hiç acımadınız 'yani kalk git spor yap ,suyu artır birşey olmaz desenize uyku uyumadım vicdanımın gurultusundan...

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bu diyet muhteşem inanamıyorum bugün 3. günüm ve tartıda 73 çıktım yaaa inanamıyorummm süperrrr mucize gibi bişey 2 günde 1.800 gr kilo gitti tek kelimeyle harika ötesi iyi ki sizi ve bu diyeti keşfetmişim

çok tşk ederim ilginize arkadaşlar..kitap bu hafta içi elime ulaşıcak,,bende gerekli malzemeleri stoklayıp,haftaya başlıcam allahın izni ile.63 kiloyum dukan amcanın sitesinde olmam gereken kiloyu 57,5 olarak gösterdi ama benim niyetimde 50.çünkü diyet bittikten sonra kilo alımına karşı 1-2 kg toleransım olsun istiorum.hepimize bol eksili günler :)

bununla geçmiş olsun diyelim...

ay ağzından bal damlasın

günaydın herkese arkadaslar atak evresinde verılen kilo su mu tamamen benım 6. günüm ilk iki gün 2 kilo verdım diğer 4 gün 100 gr bile oynamadı

katılıyorum

ben de atak evresinde 1 kilo verdim ama şu anda yerimde saymaktayım
hatta ctesi 54.7 idim bu sabah 55.5 çıktım

canım kusura bakma geç cevap yaziyorum belki senin boyun uzundur ondan 3 gün vermiştir benim boyum 1.63 ondan 7 gün demiştir

olabilir canım benm boyum 171:) sen diyeni yap ama fazla yapma yine dinle bizi yoksa proteinden sıkılırsın

ohhh afiyet olsun vallaa
sen bayağı bayağı kahvaltı yapabiliyorsun
ben 1 katı yumurta yiyorum okadar
hoş bugün muffin yicem nescafe ile:)

Günaydın herkese

günaydın kuzu

ohhh afiyet olsun vallaa
sen bayağı bayağı kahvaltı yapabiliyorsun
ben 1 katı yumurta yiyorum okadar
hoş bugün muffin yicem nescafe ile:)
akşam en az 1 yada 1 buçuk saat mutfakta zaman geçirmek şartıyla ertesi gün kahvaltı yapabiliyorum... poğça-kurabiye yada ekmek yap... sonra peynirlerini hazırla kaplara koy... sonra jambonlar... bilmemne derken gece olmuş :2: annem de sağolsun fırındakiler pişince atıyo çantama günlük hakkım olanı... oldu bitti... dün haşlanmış yumurta koymuş annem çantama ama ben bıktım haşlanmış yumurtadan eve geri götürdüm bi dünya da azar işittim aç kaldım diye...

Herkeslere benden de kocaman günaydıın

valla haftasonu kaçamağıma ve 5gündür 0 spora rağmen ben tartıda 71.8 gördüm aman tanrım neler oluyor bana
geçen hafta vücudumun tuttukları teker teker gidiyor sanırım

çevremden saçma tepkiler almaya başladım ama :44:
yeter artık suratın kaşık kadar kaldı bu kadar yeter :44:
çirkinleşmeye başladın vs vs

sanırım Türk insanı kiloyu çok seviyor
nese benim yolum belli onun için yoluma devam baktım 60 yakışmıyor bir 5 kilo alırım nolcak çok mu zor

bugünkü menümüde yazım
sabah evden çıkmadan 1 katı yumurta
şimdi 1 muffin+nescafe
öğlen: kaşarlı jambonlu krep
ara: yoğurt
akşam: tavuk + yoğurt

bir daha olmayacak kesin kararlıyım..şurada verilecek 6 kilo kalmış..

acayip güzel geliyo hee... 6 kilo... aman yarabbii.... nedir ki... allah kolaylık versin... yolun açık olsun... en kısa zamanda ulaşabilirsin hedefine inşallah... bende yaklaşmak istiyorum artık yahu...

Allahtan yumurtayı çok seviyorum
kaç gün oldu hala sabah kahvaltılarım bıkmadan anı pazar günleri hariç
benim kahvaltı anlayışım pazar günü yapılandır saatlerceeeee üstüne keyif kahveli filan

diğer günlerde aramıyorum çok ayrıntı
umarım bende sıkılmam yaa

anladım tşk ederım :) umarm en az 1 kilo verebilrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…