o zaman duraksamalar olmadan hızlı giden kilolarrr için kocaman maşallah olsun sana
al benden de o kdar.kiloluyken dalga geçmeye çalışanlar(ağızlarının payını alanlar tabi) şimdi kaşık kadar kaldın böyle iyi, daha verme, diyorlar.yok ya, sen karar vereceksin sanki arkadaş.kilolu olmanın nasıl kötü bir psikoloji olduğunu bilseler empati yapacaklar da.geçmişte kilomu eleştirenler şimdi kıskançlık krizlerinde
ya bende öyleyim 76 kiloyken bile hiçbir yerimden et taşmazdı.ama iri kemiklli bir hatun olduğum için cüsseli dururdum.dalga geçmekten kastım kilolu sınıfında olmak kilolularla adı anılmak, yemek ile ilgili esprilerde başrolde olmak falan filan...neyse artık hiçbir şey söyleyemiyorlar..
aman canım bencede çünkü cidden çok durdu kilom ve biliyorsun psikolojimi dedim heralde veremicem ben
neyse bu inmeler arttıkça benim şevkimde artıyor bugünden itibaren pazar gününe kadar her gün spora gidiceeem
kilomla dalga geçilmedi hiç Allah'tan biraz sıkı bir vücuda sahibim
ama ekim-kasım gibi yani daha mont giymeden önce otobüslerde hamileyim diye yer veren çok olmuştu maalesef:44:
yani göbek sorunum vaar
neyse en azından artık yer vermiyorlar ayaktayımmm
yok yaa vericem daha kimseyi dinleyemem şu saatten sonra
ya ne kötüsün birşey olmaz desene
günaydın tontişler..
dünkü mezgit faciasından sonra bugün tartıldım.ama tartıya çıkarken ayaklarım titredi.ve kilo almadan güne başlamışımsabahları daima +400-500 oluyorum ben.
sizde bana hiç acımadınız 'yani kalk git spor yap ,suyu artırbirşey olmaz desenize uyku uyumadım vicdanımın gurultusundan...
al benden de o kdar.kiloluyken dalga geçmeye çalışanlar(ağızlarının payını alanlar tabi) şimdi kaşık kadar kaldın böyle iyi, daha verme, diyorlar.yok ya, sen karar vereceksin sanki arkadaş.kilolu olmanın nasıl kötü bir psikoloji olduğunu bilseler empati yapacaklar da.geçmişte kilomu eleştirenler şimdi kıskançlık krizlerinde
bir daha olmayacak kesin kararlıyım..şurada verilecek 6 kilo kalmış..
günaydın herkese
bu sabah -400 ile uyandım.fix benim hep-400 ama olsun sonuçta gidiyorya
bu arada dün kendime 38 beden kumaş pantolon aldım.hani iffetin giydiği bol pantolon varya ondan
inanılmaz sevindim ve totomda çıkmadı
yaşasın dukaaaaaan
slm kızlar,uzun süredir yazamadım,yazılanların hepsini okumak istediğim için bu güne kaldı;
bende durumlar çok iyi değil birkaç kaçamağım oldu ve çok moralim bozuldu,kendime engel olamadım;kilom ise 55-56 arası gidip geldi yani 2 haftadır 55'in altına inemedim( 3 gündür toparlamaya çalıştım biraz,perşembe bildirime de yetişemedim,okulda nöbetçiyim ve internet bağlantımız sorunlu;ama bu hafta okula gitmeden bildirmeye çalışacağım,listeden atıldım sanırım (
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepiniz hoşgeldiniz:))umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız...
hem de ne hırsana sen hırs yapmışın
ama bak böle yapma. anca beraber kanca beraber demiştik. ya da ben öle demiştim.
öle kaçamak neyim yapmayıp bana kötü örnek oluyossun
iş yerindeyken bişey yok ama akşam eve gidince kızı mbi taraftan açıyo cipsi eşim bi taraftan alıyo çerezleri. ayıp oluyo sana ama diyolar. tabi ben ne cipse ne de çerezlere dokunuyorum daaaaa iş balık krakere gelince dayanamadım. son darbe 28 şubatı izlerken yedim.
nası yansıtıyosam evdekielere benim kız bana tombul anne tombul anne dedi :2:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinizin hayatımın şekillenmesinde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunuzu anlatmam mümkün değil. hepiniz çok sağolun çünkü sayenizde kendime güvenim geldi ve hayata çok daha farklı bakıyorum artık. hiçbirinizi tanımasam da sanki hepinizle tanışmış dost olmuş gibiyiz:)
ben 28yaşıma yeni girdim kilom 75 civarı diye biliyorum ama hiç tartılmadım çünkü korkuyorum. 23 yaşındayken muzaffer kuşhanın simitli diyetinden yapmıştım 72 ile başladığım kilomu kısa sürede 58e indirmiş ve uzun yıllar formumu korumuştum ama o dönem yaşım daha küçük olduğundan mı bilmem çok kolay vermiştim bir de ben çok iri yapılıyım yani kemiklerim ve omuz yapım çok iri o yüzden kimse bana 70in üstünde demez fakat koca bir göbeğim var( ve ben panik atak hastasıyım bu kilolu durumda da hastalığım daha çok tetikliyor. bu arada yaklaşık 1 yıldır evliyim ve eşim benim göbeğimden rahatsız biliyorum. her ne kadar söylemese de ben anlıyorum. 42 bedene girmeye zorlanır oldum ve kuşhanın diyeti çok ağır olduğundan artık onu yapmak istemiyorum ve dukan diyetinde karar kıldım. dün sabırla hepinizin yazılarını okudum ve inanılmaz şevke geldim hemen kitabı sipariş verdim 14.90a hepsi buradacom dan aldım 5 pakette yulaf kepeği aldım ve kendimi hazır hissediyorum. dukanın sitesindeki teste göre 77 günde 11 kilo vermem gerekiyor çok heveslendim. yalnız tek isteiğim birbirimize destek olmaya devam edelim çünkü gerçekten çok kutsal bir iş yapıyorsunuz:) bu ara da ben depresyon hapı, doğum kontrol hapı kullandığım için kilo vermem zor mu olur???? bir de sigarayı bıraktım 2.5 ay oldu ve bu nedenle de kilom zirveye ulaştı ( lütfen bana akıl verin aranızda benim durumumda olan var mı????
bu arada boyum 1,70 kilom 75 düşünün..
aman canım bencede çünkü cidden çok durdu kilom ve biliyorsun psikolojimi dedim heralde veremicem ben
neyse bu inmeler arttıkça benim şevkimde artıyor bugünden itibaren pazar gününe kadar her gün spora gidiceeem
kilomla dalga geçilmedi hiç Allah'tan biraz sıkı bir vücuda sahibim
ama ekim-kasım gibi yani daha mont giymeden önce otobüslerde hamileyim diye yer veren çok olmuştu maalesef:44:
yani göbek sorunum vaar
neyse en azından artık yer vermiyorlar ayaktayımmm
yok yaa vericem daha kimseyi dinleyemem şu saatten sonra
sigara demişken sigara kullanan var mı kızlar?merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinizin hayatımın şekillenmesinde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunuzu anlatmam mümkün değil. hepiniz çok sağolun çünkü sayenizde kendime güvenim geldi ve hayata çok daha farklı bakıyorum artık. hiçbirinizi tanımasam da sanki hepinizle tanışmış dost olmuş gibiyiz:)
ben 28yaşıma yeni girdim kilom 75 civarı diye biliyorum ama hiç tartılmadım çünkü korkuyorum. 23 yaşındayken muzaffer kuşhanın simitli diyetinden yapmıştım 72 ile başladığım kilomu kısa sürede 58e indirmiş ve uzun yıllar formumu korumuştum ama o dönem yaşım daha küçük olduğundan mı bilmem çok kolay vermiştim bir de ben çok iri yapılıyım yani kemiklerim ve omuz yapım çok iri o yüzden kimse bana 70in üstünde demez fakat koca bir göbeğim var( ve ben panik atak hastasıyım bu kilolu durumda da hastalığım daha çok tetikliyor. bu arada yaklaşık 1 yıldır evliyim ve eşim benim göbeğimden rahatsız biliyorum. her ne kadar söylemese de ben anlıyorum. 42 bedene girmeye zorlanır oldum ve kuşhanın diyeti çok ağır olduğundan artık onu yapmak istemiyorum ve dukan diyetinde karar kıldım. dün sabırla hepinizin yazılarını okudum ve inanılmaz şevke geldim hemen kitabı sipariş verdim 14.90a hepsi buradacom dan aldım 5 pakette yulaf kepeği aldım ve kendimi hazır hissediyorum. dukanın sitesindeki teste göre 77 günde 11 kilo vermem gerekiyor çok heveslendim. yalnız tek isteiğim birbirimize destek olmaya devam edelim çünkü gerçekten çok kutsal bir iş yapıyorsunuz:) bu ara da ben depresyon hapı, doğum kontrol hapı kullandığım için kilo vermem zor mu olur???? bir de sigarayı bıraktım 2.5 ay oldu ve bu nedenle de kilom zirveye ulaştı ( lütfen bana akıl verin aranızda benim durumumda olan var mı????
bu arada boyum 1,70 kilom 75 düşünün..
sigara demişken sigara kullanan var mı kızlar?
sigara demişken sigara kullanan var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?