Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

o zaman duraksamalar olmadan hızlı giden kilolarrr için kocaman maşallah olsun sana

aman canım bencede çünkü cidden çok durdu kilom ve biliyorsun psikolojimi dedim heralde veremicem ben
neyse bu inmeler arttıkça benim şevkimde artıyor bugünden itibaren pazar gününe kadar her gün spora gidiceeem

kilomla dalga geçilmedi hiç Allah'tan biraz sıkı bir vücuda sahibim
ama ekim-kasım gibi yani daha mont giymeden önce otobüslerde hamileyim diye yer veren çok olmuştu maalesef:44:
yani göbek sorunum vaar

neyse en azından artık yer vermiyorlar ayaktayımmm
yok yaa vericem daha kimseyi dinleyemem şu saatten sonra

ya bende öyleyim 76 kiloyken bile hiçbir yerimden et taşmazdı.ama iri kemiklli bir hatun olduğum için cüsseli dururdum.dalga geçmekten kastım kilolu sınıfında olmak kilolularla adı anılmak, yemek ile ilgili esprilerde başrolde olmak falan filan...neyse artık hiçbir şey söyleyemiyorlar..

günaydın herkese
bu sabah -400 ile uyandım.fix benim hep-400 ama olsun sonuçta gidiyorya

bu arada dün kendime 38 beden kumaş pantolon aldım.hani iffetin giydiği bol pantolon varya ondan
inanılmaz sevindim ve totomda çıkmadı

yaşasın dukaaaaaan

ya ne kötüsün birşey olmaz desene

ara ara kaçaktan bişey olmaz yaa. ben yapıyorum ara ara. üzülüyormuyum evet ama gözümde kalsın istemiyorum güçlendirmede zıvanadan çıkmış gibi herşeye saldırmak istemiyorum. mesela arkadaşlar bu kendine yaptığın işkence bitince şuraya gidelim buraya gidelim diyorlar. kentparkta uzakdoğu yemekleri yapan bi yer buldum.soslu moslu böle bol yağlı bi noodle(makarna) yemek istiyorum ordan.eşim ve çocuğumla çıktığımda hamburger yemek istiyorum. ufak kaçamakalr yapmasma nasılsa ben hiç kaçamak yapmıyorum der az önce dediklerimin hepsini yerim.

mesela akşma balık kraker yedim. pişmanmıyım evet ama ben bu akşam yine yiyebilirm. pakette yine kaldı krakerlerden. bayatlamaması lazım demi ama.

sen ki sen 2 ayda 10 kilo verdin. ufak kaçamaklar dokunmaz sana hocam

günaydın dukan arkadaşlarım nasılsınız kilo verenleri kutlarım benim gibi veremeyenlerede sabır diliyorum daha önce yine böyle olmuştu sonra vermiştim regl olmayı bekliyorum

bayılıyorum gece yatarken midemin guruldamasına. evet açım ama kendimi çok iyi hissediyorum.

bu arada yine 67.00 gördüm. bugün protein günüm. belki bi ihtimal krakeri yemessem 66lı bişeyler görürüm belki.

Kızlaaar 1.atak günümden sonra güne 1 kilo eksik başladım nasıl sizceeeeeeeee? hiç kaçamak yapmadım, 2lt su içtim fkt baş ağrısı var geçer inş. alıştıktan sonra

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinizin hayatımın şekillenmesinde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunuzu anlatmam mümkün değil. hepiniz çok sağolun çünkü sayenizde kendime güvenim geldi ve hayata çok daha farklı bakıyorum artık. hiçbirinizi tanımasam da sanki hepinizle tanışmış dost olmuş gibiyiz:)
ben 28yaşıma yeni girdim kilom 75 civarı diye biliyorum ama hiç tartılmadım çünkü korkuyorum. 23 yaşındayken muzaffer kuşhanın simitli diyetinden yapmıştım 72 ile başladığım kilomu kısa sürede 58e indirmiş ve uzun yıllar formumu korumuştum ama o dönem yaşım daha küçük olduğundan mı bilmem çok kolay vermiştim bir de ben çok iri yapılıyım yani kemiklerim ve omuz yapım çok iri o yüzden kimse bana 70in üstünde demez fakat koca bir göbeğim var( ve ben panik atak hastasıyım bu kilolu durumda da hastalığım daha çok tetikliyor. bu arada yaklaşık 1 yıldır evliyim ve eşim benim göbeğimden rahatsız biliyorum. her ne kadar söylemese de ben anlıyorum. 42 bedene girmeye zorlanır oldum ve kuşhanın diyeti çok ağır olduğundan artık onu yapmak istemiyorum ve dukan diyetinde karar kıldım. dün sabırla hepinizin yazılarını okudum ve inanılmaz şevke geldim hemen kitabı sipariş verdim 14.90a hepsi buradacom dan aldım 5 pakette yulaf kepeği aldım ve kendimi hazır hissediyorum. dukanın sitesindeki teste göre 77 günde 11 kilo vermem gerekiyor çok heveslendim. yalnız tek isteiğim birbirimize destek olmaya devam edelim çünkü gerçekten çok kutsal bir iş yapıyorsunuz:) bu ara da ben depresyon hapı, doğum kontrol hapı kullandığım için kilo vermem zor mu olur???? bir de sigarayı bıraktım 2.5 ay oldu ve bu nedenle de kilom zirveye ulaştı( lütfen bana akıl verin aranızda benim durumumda olan var mı????
bu arada boyum 1,70 kilom 75 düşünün..

bir daha olmayacak kesin kararlıyım..şurada verilecek 6 kilo kalmış..

ana sen hırs yapmışın

ama bak böle yapma. anca beraber kanca beraber demiştik. ya da ben öle demiştim.

öle kaçamak neyim yapmayıp bana kötü örnek oluyossun

iş yerindeyken bişey yok ama akşam eve gidince kızı mbi taraftan açıyo cipsi eşim bi taraftan alıyo çerezleri. ayıp oluyo sana ama diyolar. tabi ben ne cipse ne de çerezlere dokunuyorum daaaaa iş balık krakere gelince dayanamadım. son darbe 28 şubatı izlerken yedim.

nası yansıtıyosam evdekielere benim kız bana tombul anne tombul anne dedi :2:

ne kadar sürede verdın acaba

biz hemen hemen aynıydık tatlım ben o kadar kaçamak yapmamama rağmen en son 55.3tüm şimdi kaçım biliyo musun?56!!!!!regl olcam o yüzden çok takmamaya çalışıyorum ama sıkıldım şu 56 dan,resmen 55lerde bitmek üzereyken tekrar 56 olmak off offf diyorum.sıkılıyor muyum ne!

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinizin hayatımın şekillenmesinde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunuzu anlatmam mümkün değil. hepiniz çok sağolun çünkü sayenizde kendime güvenim geldi ve hayata çok daha farklı bakıyorum artık. hiçbirinizi tanımasam da sanki hepinizle tanışmış dost olmuş gibiyiz:)
ben 28yaşıma yeni girdim kilom 75 civarı diye biliyorum ama hiç tartılmadım çünkü korkuyorum. 23 yaşındayken muzaffer kuşhanın simitli diyetinden yapmıştım 72 ile başladığım kilomu kısa sürede 58e indirmiş ve uzun yıllar formumu korumuştum ama o dönem yaşım daha küçük olduğundan mı bilmem çok kolay vermiştim bir de ben çok iri yapılıyım yani kemiklerim ve omuz yapım çok iri o yüzden kimse bana 70in üstünde demez fakat koca bir göbeğim var( ve ben panik atak hastasıyım bu kilolu durumda da hastalığım daha çok tetikliyor. bu arada yaklaşık 1 yıldır evliyim ve eşim benim göbeğimden rahatsız biliyorum. her ne kadar söylemese de ben anlıyorum. 42 bedene girmeye zorlanır oldum ve kuşhanın diyeti çok ağır olduğundan artık onu yapmak istemiyorum ve dukan diyetinde karar kıldım. dün sabırla hepinizin yazılarını okudum ve inanılmaz şevke geldim hemen kitabı sipariş verdim 14.90a hepsi buradacom dan aldım 5 pakette yulaf kepeği aldım ve kendimi hazır hissediyorum. dukanın sitesindeki teste göre 77 günde 11 kilo vermem gerekiyor çok heveslendim. yalnız tek isteiğim birbirimize destek olmaya devam edelim çünkü gerçekten çok kutsal bir iş yapıyorsunuz:) bu ara da ben depresyon hapı, doğum kontrol hapı kullandığım için kilo vermem zor mu olur???? bir de sigarayı bıraktım 2.5 ay oldu ve bu nedenle de kilom zirveye ulaştı( lütfen bana akıl verin aranızda benim durumumda olan var mı????
bu arada boyum 1,70 kilom 75 düşünün..

kızlar merhaba ben 12 gündür kilo veremiyorum,aynı kilodayım.durdum.ne yapabilirim,yardımcı olursanız sevinirim

hem de ne hırs

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.benim boyum 1,65 cm kilom 76 idi senden farksız değildim üstelik boyum kısa..ben başarabiliyorsam sen de yaparsın ama iradeli olmalısın.burası motivasyon için çok etkili.bak dün ben öğlen de eşimle yemeğe gittim ve kaçamak sayılabilcek yemek yedim.beni mahvetti kızlarbir daha yapar mıyım asla.yaparsam yazar mıyım ona da asla

çok güldüm otobüste yer verme olayına...çünkü benimde başıma geldi aynı olay...ototbüsta orta yaşlarda teyze kalktı bana yer verdi ben yok teyze otur dediysem bile teyzem baskın karakter çıktı ve beni oturtu...bide etraftaki erkeklere bagıra bagıra laf sokuşturmaz mı ''hamile kadına hiç saygıları da yok bi insanların ''napcamı bilemedim...:26::26::26:en önemlisi eşim yanımda ve o benim hamile olmadığımı biliyor üstelik yeni evlenmişiz utancımdan yerin dibine girdim...otobüsten inince eşim bana döndü ve biraz zayıflaman gerekiyor sanırım dedi...ondan bu sözleri duyunca daha da utandımama artık herşey geride kaldı şünkü artık göbeğim yokkk

diyetimin 9. gününde süper moral motivasyonla devam ediyorum -2300 şu anda havalar ısınmaya başlayınca yürüşümede başlayacağım daha vermem gereken 8kg var .Hergün burayı okuyup diyete sıkıca devam ediyorum ama bu kabızlığın bir çözümü var mı ya hergün 1 bardak kefir içiyorum ama bana mısın demiyor???

sigara demişken sigara kullanan var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…