Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

@yarim_ sevindim krebi yapabilmene devam et canim yapmaya.

aynen benim de esim o kadar güzel yemek yapmama ragmen hep gözü benim tabagimda oluyordu. en sonunda bana da aynisindan yap dedi. Senmisin diyen artik ona da tavuk gögsü yediriyorum degisik degisik. Yanina salatada yapiyorum tabii benim pro günlerimde. simdilik sesi cikmiyo ama dur bakalim pes edecek bir gün bence

Kızlaaar 1.atak günümden sonra güne 1 kilo eksik başladım nasıl sizceeeeeeeee? hiç kaçamak yapmadım, 2lt su içtim fkt baş ağrısı var geçer inş. alıştıktan sonra

gayet güzel canim ve aynen devam et- bas agrisi gececek merak etme.

ya canim hastaliginin tedavisini aksatma mutlaka devam et. Esinin göbeginden rahatsiz oldugu fikrini aklindan cikar. Öyle birsey olamaz eminim esini tanimadigim halde. Biz elimizden geleni yapariz ama sende sabret ve kesin sonuca ulasacaksin. sakince sabirla kurallra uy. Bende sigarayi biraktiktan sonra almistim kilo zaten ama neyseki sen erken dönüyorsun yolundan. Dep hapi ile d.kontrol hapinin bir etkisinin olacagini sanmiyorum. Sen diyetine odaklan öyle mi böylemi diye düsünüp durma artik.

kızlar merhaba ben 12 gündür kilo veremiyorum,aynı kilodayım.durdum.ne yapabilirim,yardımcı olursanız sevinirim

senin gıyabında burdaki bütün arkadaşları tebrik ediyorum.

1-2-5-7-10-15 kilo verildi.az veya çok hepimiz çaba sarfediyoruz. dış baskılara rağmen.

en son 6 yıl önce bu kadar azimliydim. sizler sayesinde yola devam ediyoruz. sizler olmasanız şimdiye ben bırakmıştım belkide.

hepinize teşekkürler kızlar.

sana da ayrı teşekkür ediyorum. hırs yapmamı sağlıyorsun

anaaa diyorum ommur 66 ya inmiş. bende inerim.

sakın 63 te felam bırakiim deme. benim niyetim bozuk gibi. 63ü görünce bırakcakmışım gibi geliyor :18:

gözüm üstünde takibteyim seni :82:

kara kışa rağmen spora gidicem öğlen.

yarına 66.9 olarak bildirmek istiyorum kilomu :82:

dün bi kazak aldım. hemde 1 beden.

memelerimde dahil olmak üzere göbek sırt çıkmadı. hemde daracacık bi kazaktı. şimdi diğer eteklerim bol geldiği için altına giyecek eteğim yok. muhteşem bir duygu 'eski giydiklerim bol geliyo alışveriş yapmam lazım demek' :119:

hiç içilmemesi gerek ama ben günde 1 tane içerim...en fazla günde 2 olur oda çok nadir...
ben de içiyorum bazen hiç aramam bazen paketi yiyesim gelir.Dukancığım da sigara içnelerin güçlendirmeyi uzatmalarını söylemişti diye hatırlıyorum.gerçi kitap yanımda değil akşama bakarım artık kafama takıldı...bir güçlendirmeyi görsem uzatırım ben onu

10 gün bence çok uzun bir süre. 7 gün ideal 20- 30 kilo vermke istiyorsan.

azmedersen başarırsın. desendesen arkadaşımız vardı. 90 kilolardan 60 ya da 70 e kadar düşmüştü. istenirse başarılır emin ol

pek çok örnekler var burada.

kızlar merhaba ben 12 gündür kilo veremiyorum,aynı kilodayım.durdum.ne yapabilirim,yardımcı olursanız sevinirim

bende 2 haftadir veremiyorum. Biraz daha bekleyecegim. eger hala veremiyorsam yumruk
yöntemi yapacagim ama sen kacinci günündesin? Hemen yumruk yapmakda iyi degil zira benim daha yolumm cok uzun.
Bu vücudumuzun direndigi anlamina geliyor. yani diyor ki sen istedigin kadar yeme ben vermiycem kilo. ama bizde direnip devam edicez ki sonuca ulasalim.

ben kullanmıyorum nefret ediyorum hatta kokusundan bilem... aslında zayıflamak için denenebilir.. yardımcı olurdu belki

aman sakin sevme zaten ben biraktim da hic aramiyorum bile.

bence hic gerek yok 10 gün yapmaya. kac verdiye o kadar yapin.

tatlım biz senle kardeş çıkacaz:))

hangi şehirdesin sen?

ankarada olaydın resmi tatil okullara

bize de izin verdiler çocuu olan gitsin diye ama ben sorumluluk sahibi bi meeemur olarak gitmeyim dedi( cuma günü de izin almam gerekecek toplantı var kızın. her fırsatta kaçarsam hangi yüzle isteyecem izni)

yok hayatım bırakır mıyım?benim de şubat tatilinde aldıpım 2 pantolonum bol oluyor.şimdilik birşey almamaya karar verdim ama ben alışveriş delisiyim birçok kadın gibi.senin adına da çok seviniyorum.eşime akşam kerokero kızar bir süre 66 da kalayım diyorum.kerokero kim diyo.topikteki kızlar diyorum deliymişim gibi bakıyor çok komik ya

bende önceden günde yarım paket içerdim ama eşim hiç içmemiş ve benim de içmemi istemiyor bende azaltım 1 e indirdim...eşim tamamen bıraktığımı sanıyor onun yanında hiç içmiyorum..biliyorum eşimi kandırmam dogru diyil ama bırakamadım napıyım...

kızlar nasılsınız? bişey sorcam ara ara baş dönmeleriniz oluyormu ? benim her zaman olurdu kulağımdaki iltihaptan dolayı ama bu aralar daha fazlalaştı acaba diyettenmi diyorum kbb uzmanına gittim adam saf saf baktı yüzüme egzersiz verdi yolladı kan tetkiklerimide uzun zamandır yaptıramıyorum çıkamıyorum kar ve bebekten sorayım dedim bakalım sizlerdede oluyormu?

inşallah işe yarar bu dukan hepiniz ayrı ayrı memnunsunuz ben de yazmak istiyorum sonucu hergün size ben daha başlayamadım çünkü kitabı ve yulaf kepeğini dün siperiş ettim. ama suya başladım su hiç içmezdim zorla içiyorum günde en az 3 litre içiyorum yani dün öyle yaptım:) wc'yi bekledim ama:)) sizce diyete başlamadan su içmem doğru mu yoksa dukanı bekleyim mi??? yani suyla toksinleri atıp dukanın atak evresinde kilo veremezsem diye korkuyorum da o yüzden.. bu arada memurum ve masa başı işi yapıyorum sabah 8 akşam 5 hava soğuk yürüyüşte yapamıyorum((((( hep bu masa başında oturmak şişiriyor zaten....(((((((

@yarim_ sana çok teşekkür ederim iyi dileklein için inşallah öyledir.. ama eşim çok kilo sevmiyor biliyorum( beni kırmamak için de bir şey demiyor. çocuk istiyoruz ama 75 kilo ile hamile kalamam( tabi allah verirse o ayrı ama zayıflamak ve hamilelelikte bu kilolalara ulaşmak istiyorum..

canım 170 boy ve 76 kg ile başladım bende astım ilacı kullanıyorum:)
doğum kontrol hapıda kullanmam gerek aslında yumurtalıklarımdan amelliyat oldum ama düzensizlik yaşamadığım için kullanmıorum.

canım benim annemde hem doğum kontrol hemde depresyon kullanıyor ama zayıflama da sıkıntı yaşamıyor:)
sen yeterki işi kafanda bitir:)

burdaki herkes vücuduna beyniyle hükmediyor:)

offf işte benimde erkek arkımın yanında oldu ve cidden sana hamilelik yakışıyor dedi
aslında incitici bir şey zaten küçük gösteriyorum teyze bana ah kızım sen kendin çocuksun o çocuk senin neyine filan diye de bağıra bağıra söylenmişti
şimdi gülüyorum ama ozaman çok utanmıştım

sigara demişken sigara kullanan var mı kızlar?

hayatım boyunca hiç içmedim zaten astımımda var yanımda da içirmem asla

uzakdoğudan bi oyuncağın üzerinde yazıyordu kerokerokeroppi diye. onlarda bi anlamı vardır belki ama ben ne demek bilmiyorum ama nickname kullanılması gereken yerde direkt kerokero kullanıyorum. kırokıro der gibi

benim de asıl hedefim zayıf hamile kalmak çünkü bu yıl kısmetse düğünümüz var... güzel bir gelin olup hemen anne olmak istiyorum... allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

bende ilk zamanlarda tansiyonumun düşmesi yüzünden halsizlik vardı ama o da bi iki gün sürdü. 1buçuk ay oldu ve hiçbir şikayetim yok

ki ben astım hastasıyım,demir eksikliğide had safhadaydı ama şimdi 2 ay öncesine göre daha iyi ve sağlıklı hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…