aman canım bencede çünkü cidden çok durdu kilom ve biliyorsun psikolojimi dedim heralde veremicem ben
neyse bu inmeler arttıkça benim şevkimde artıyor bugünden itibaren pazar gününe kadar her gün spora gidiceeem
kilomla dalga geçilmedi hiç Allah'tan biraz sıkı bir vücuda sahibim
ama ekim-kasım gibi yani daha mont giymeden önce otobüslerde hamileyim diye yer veren çok olmuştu maalesef:44:
yani göbek sorunum vaar
neyse en azından artık yer vermiyorlar ayaktayımmm
yok yaa vericem daha kimseyi dinleyemem şu saatten sonra
ben hamileyken bebek görünmüyordu kimse yer vermiyordu o da ayrı bi olay ilkinde şişmanım sanıyormuş herkes doğuma gidince anlamışlar ikincisinde daha beter hamile tişörtleri giymeme rağmen kimse farketmiyordu
Kızlaaar 1.atak günümden sonra güne 1 kilo eksik başladım nasıl sizceeeeeeeee? hiç kaçamak yapmadım, 2lt su içtim fkt baş ağrısı vargeçer inş. alıştıktan sonra
bol su içmek gerek bi de sututmayan nonsteroid anti inflamatuar bi ilaç yerine mesela minoset ya da parol alınabilir çok dayanamıyorsan
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinizin hayatımın şekillenmesinde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunuzu anlatmam mümkün değil. hepiniz çok sağolun çünkü sayenizde kendime güvenim geldi ve hayata çok daha farklı bakıyorum artık. hiçbirinizi tanımasam da sanki hepinizle tanışmış dost olmuş gibiyiz:)
ben 28yaşıma yeni girdim kilom 75 civarı diye biliyorum ama hiç tartılmadım çünkü korkuyorum. 23 yaşındayken muzaffer kuşhanın simitli diyetinden yapmıştım 72 ile başladığım kilomu kısa sürede 58e indirmiş ve uzun yıllar formumu korumuştum ama o dönem yaşım daha küçük olduğundan mı bilmem çok kolay vermiştim bir de ben çok iri yapılıyım yani kemiklerim ve omuz yapım çok iri o yüzden kimse bana 70in üstünde demez fakat koca bir göbeğim var( ve ben panik atak hastasıyım bu kilolu durumda da hastalığım daha çok tetikliyor. bu arada yaklaşık 1 yıldır evliyim ve eşim benim göbeğimden rahatsız biliyorum. her ne kadar söylemese de ben anlıyorum. 42 bedene girmeye zorlanır oldum ve kuşhanın diyeti çok ağır olduğundan artık onu yapmak istemiyorum ve dukan diyetinde karar kıldım. dün sabırla hepinizin yazılarını okudum ve inanılmaz şevke geldim hemen kitabı sipariş verdim 14.90a hepsi buradacom dan aldım 5 pakette yulaf kepeği aldım ve kendimi hazır hissediyorum. dukanın sitesindeki teste göre 77 günde 11 kilo vermem gerekiyor çok heveslendim. yalnız tek isteiğim birbirimize destek olmaya devam edelim çünkü gerçekten çok kutsal bir iş yapıyorsunuz:) bu ara da ben depresyon hapı, doğum kontrol hapı kullandığım için kilo vermem zor mu olur???? bir de sigarayı bıraktım 2.5 ay oldu ve bu nedenle de kilom zirveye ulaştı ( lütfen bana akıl verin aranızda benim durumumda olan var mı????
bu arada boyum 1,70 kilom 75 düşünün..
doğum kontrol hapları ödem yapar yasmin en az yapan . depresyon yani panik atağın için prozac kullanıyorsan iştahını kapatır . yani bunların en zararsızını drne danışarak kullanabilirsin . eşini duyma çünkü düşündükçe panik atağın depreşir önce kendinden memnun ol sev ve daha da iyi bi hale gelmek için çabala ama bunu sadece kendin için yap sağlığın mutluluğun için
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de başladım dukan diyetine pazar günü. Uygulayan herkese güç kuvvet ve tamamlama azmi diliyorum :)
Kıyafetle 104 gördüm pazar günüBu sabah aynı kıyafetle 101 :) 2 gündür asansör kullanmıyorum. Henüz kırmızı et yemedim. Tavuk ve yağsız ton balığı yiyorum. Öğlen ton balığı yiyorum ama tadı hiç hoşuma gitmedi, şifa niyetine artık. 2 öğün tavuk yiyince o da zorlamaya başladı. Bugün gidip et alıp daha da çeşitlendirmek istiyorum diyetimi.
Bir sorum var konuyu sık takip eden ya da çevresinden bilen varsa, Atak Evresi'ni 10 günden uzun tutanlar oldu mu acaba?
dukandiet.com da kaç gün çıktıysa o kadar yapmalısın benm de 30 kg vermem lazım 5 gün verdi
yok hayatım bırakır mıyım?benim de şubat tatilinde aldıpım 2 pantolonum bol oluyor.şimdilik birşey almamaya karar verdim ama ben alışveriş delisiyim birçok kadın gibi.senin adına da çok seviniyorum.eşime akşam kerokero kızar bir süre 66 da kalayım diyorum.kerokero kim diyo.topikteki kızlar diyorum deliymişim gibi bakıyorçok komik ya
eşim benim forum arkadaşlarıma alışkın :)
uzakdoğudan bi oyuncağın üzerinde yazıyordu kerokerokeroppi diye. onlarda bi anlamı vardır belki ama ben ne demek bilmiyorum ama nickname kullanılması gereken yerde direkt kerokero kullanıyorum. kırokıro der gibi
güzel bi isim ben çok sevdim kerokero :)