Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben hamileyken bebek görünmüyordu kimse yer vermiyordu o da ayrı bi olay ilkinde şişmanım sanıyormuş herkes doğuma gidince anlamışlar ikincisinde daha beter hamile tişörtleri giymeme rağmen kimse farketmiyordu

Kızlaaar 1.atak günümden sonra güne 1 kilo eksik başladım nasıl sizceeeeeeeee? hiç kaçamak yapmadım, 2lt su içtim fkt baş ağrısı var geçer inş. alıştıktan sonra

bol su içmek gerek bi de sututmayan nonsteroid anti inflamatuar bi ilaç yerine mesela minoset ya da parol alınabilir çok dayanamıyorsan

doğum kontrol hapları ödem yapar yasmin en az yapan . depresyon yani panik atağın için prozac kullanıyorsan iştahını kapatır . yani bunların en zararsızını drne danışarak kullanabilirsin . eşini duyma çünkü düşündükçe panik atağın depreşir önce kendinden memnun ol sev ve daha da iyi bi hale gelmek için çabala ama bunu sadece kendin için yap sağlığın mutluluğun için

dukandiet.com da kaç gün çıktıysa o kadar yapmalısın benm de 30 kg vermem lazım 5 gün verdi

eşim benim forum arkadaşlarıma alışkın :)

uzakdoğudan bi oyuncağın üzerinde yazıyordu kerokerokeroppi diye. onlarda bi anlamı vardır belki ama ben ne demek bilmiyorum ama nickname kullanılması gereken yerde direkt kerokero kullanıyorum. kırokıro der gibi

güzel bi isim ben çok sevdim kerokero :)

benim de asıl hedefim zayıf hamile kalmak çünkü bu yıl kısmetse düğünümüz var... güzel bir gelin olup hemen anne olmak istiyorum... allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

canım inşallah Allah gönlüne göre versin doyasıya yaşa düğün heyecanını çünkü en güzel günün o gün ama heyecandan bir şey anlamıyorsun sonra da çok üzülüyorsun.. hiçbişeyi kafana takma ve mutlu olmaya bak:) ben de doğum kontrol hapım 20 gün sonra bitecek sonra üç ay ara vereceğim ve bebiş çalışmaları başlayacak temmuz başı gibi.. çok heyecan basıyor şimdiden ama önce DUKAN diyeti:) istikrara devam canım senin boy kilo nasıl? diyete kaç kilo ile başladın biraz bilgi verirsen çok sevinirim..

Günaydın güzellikler=)

1 dilim yulaf kepeği ekmeği
1 yumurta
Beyaz peynir
Yeşil çay

Şuan da yeşil çayımı içiyorum. Bugün çok iyiyim.=)
sabah 15 akşam 15 dk. yürüyorum iş yerime.onun dışında yürüyüş yapmıyorum,ama ona da başlıcam.birde kilo sorunum belde olduğu için 50 şer kere yanlara eğiliyorum.İç bacak hareketi yapıorum20 şer kere=) dayak yemiş gibiyim ama

panik atak için cipraleks doğum kontrolü için de yasmin kullanıyorum.. ama gerçekten ben en çok kiloyu yasminden sonra aldım çünkü frenlemedim kendimi. ben aslında çok yemem ama hep kalorili şeyler yerim kızartma hamur işi kuruyemiş fast food gibi.. sonra da böyle ceremesini çekiyorum.

tansiyonumda düşüyo benim ölcemmi kız acaba

boyum 1.65 diyete de 26.01.2012 de 83.3 kiloyla başladım 60 olmayı hedefliyorum cuma tartıldığımda 73.9 dum ama bugün 75lerdeyim nedense iki gündür + çıkıyorum ama regl dönemim yaklaştığı içindir herhalde... yoksa çok mutsuz olurum...

merak etme sen diyetini yaptigin sürece ilk zamanlar sporsuz da verirsin ama günler uzayinca yürüyüslerine basla bence.

nilesss ben de astım hastayım yaş 28 ama sorarsan her türlü illet var:)) Allah beterini esirgesin. ama astımım daha çok panik atakla tetikleniyordu şimdi toparladım.. ama kilo kilo kilo... 38 beden olmak istiyorum yine... kumaş pantolon giymek istiyorum rahatca.. kalçamı örten ceketleri giymekten bıktım.. kocam kıskanç zaten popom çıkınca hemen çıkartıyor üstümdekini ama zayıflarsam her şey yoluna girecek..

eğer doğum kontrol hapını sadece kontrol için kullanıyorsan kesebilirsin belki yasmin gereksiz ağlama krizleri falan çok yapıyo 2 yıl kullandım ben kistler için adet olabilmek için kullandım

DUKAN DİYETİ ni çevremde deneyen ve samimi olduğum 2 kişi vardı.
önce çok güzel kilo verdiler, sonra nezle grip oldular ve hastalığı atlatamadılar. doktor yaptıkları diyet yüzünden bağışıklık sistemlerini zayıflattıklarını söyledi.

aman dikkatli olun... sağlık çok önemli...

ay bak kactir unutuyorum bugünkü menümü verecektim

sabah
bir haslanmis yumurta
beyaz peynir
besi bir yerde cayi

ara yapmiyorum ben genelde cünkü acikmiyorum genelde kahve ve yesilcay iciyorum ben aralarda

öglen
tonbalikli tuzlu kek mmmm nefis birsey bu

aksam da
sebze günüm oldugu icin pirasa dolmasi ve yogurt
allahim vazgecemiyorum pirasa dolmasindan yaa :)

canım çekti yeşil çayı dersem yalan sölemiş olurum( bi türlü sevemedim ben o merti yaaaa) ama faydası var biliyorum oyüzden bende hemen kendime bi yeşil çay yapıyorum

canım maşallah bir ayda 10 kilo vermişin nerdeyse darısı başıma evet regl dönemi vücut su toplar ve temizlenene kadar da kalıyor o yüzden 2 kilo kadar fazla çıkar bunu takma kafana ben de yazacağım başlayınca:))

eğer doğum kontrol hapını sadece kontrol için kullanıyorsan kesebilirsin belki yasmin gereksiz ağlama krizleri falan çok yapıyo 2 yıl kullandım ben kistler için adet olabilmek için kullandım

evet canım kontrol için zaten bu son ayım sonra 3 ay dinlenme sürecine gircem ve gebelik istiyorum sonrasında o yüzden zayıflamam şart:)

günaydın kızlarrrrrrrrrr gerçi öğlen oldu ama anca girebildim olduğum yerde sayıyorum,bugünüde çok sıkı değerlendirip yarına eksi bişeyler görmeyi umuyorum ama hayırlısı bakalm bi geçmişe göz gezdiriyim,1 sayfa bile okumasam içim rahat etmiyo

afiyet olsun.ben hiç denemedim pırasa dolmasını.zaten pırasayı yılda 1 kez ya yerim ya yemem..ama şu anda nasıl canım çekti anlatamam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…