afiyet olsun.ben hiç denemedim pırasa dolmasını.zaten pırasayı yılda 1 kez ya yerim ya yemem..ama şu anda nasıl canım çekti anlatamam....ay bak kactir unutuyorum bugünkü menümü verecektim
sabah
bir haslanmis yumurta
beyaz peynir
besi bir yerde cayi
ara yapmiyorum ben genelde cünkü acikmiyorum genelde kahve ve yesilcay iciyorum ben aralarda
öglen
tonbalikli tuzlu kek mmmm nefis birsey bu
aksam da
sebze günüm oldugu icin pirasa dolmasi ve yogurt
allahim vazgecemiyorum pirasa dolmasindan yaa :)
arkadaşlar bir şey sorcam, light kola mı yoksa zero mu içebilirz??
zero içiyoruz
yeşil çayı hiç sevmiyorum yaaa. buruyor ağzımı
hatta. şu an itibariyle bıraktım bardağımı içemeyecem.
ben diyetten öncede zeroya takmıştım kafayı o yüzden.ben zerocuyum.light tatlı geldi ama içeriklerini de karşılaştırdım desem yalan olur..bildiğim tek şey tatlandırıcı olarak aspartam içerdiği..ben lıght içiyorum içeriklerini karşılaştırdım bi fark yok
ben diyetten öncede zeroya takmıştım kafayı o yüzden.ben zerocuyum.light tatlı geldi ama içeriklerini de karşılaştırdım desem yalan olur..bildiğim tek şey tatlandırıcı olarak aspartam içerdiği..
aynı bende yahu.y.çay içtiğimde tansiyonum düşüyor iğrene iğrene içiyorum.şimdi ilaç gibi içiyorum onu demleyip soğutuyorum.bir dikişte içiyorum ama büyük kahvve fincanında kupayla filan hayatta içememzero içiyoruz
ben diyetten öncede zeroya takmıştım kafayı o yüzden.ben zerocuyum.light tatlı geldi ama içeriklerini de karşılaştırdım desem yalan olur..bildiğim tek şey tatlandırıcı olarak aspartam içerdiği..
nilesss ben de astım hastayımyaş 28 ama sorarsan her türlü illet var:)) Allah beterini esirgesin. ama astımım daha çok panik atakla tetikleniyordu şimdi toparladım.. ama kilo kilo kilo... 38 beden olmak istiyorum yine... kumaş pantolon giymek istiyorum rahatca.. kalçamı örten ceketleri giymekten bıktım.. kocam kıskanç zaten popom çıkınca hemen çıkartıyor üstümdekini ama zayıflarsam her şey yoluna girecek..
DUKAN DİYETİ ni çevremde deneyen ve samimi olduğum 2 kişi vardı.
önce çok güzel kilo verdiler, sonra nezle grip oldular ve hastalığı atlatamadılar. doktor yaptıkları diyet yüzünden bağışıklık sistemlerini zayıflattıklarını söyledi.
aman dikkatli olun... sağlık çok önemli...
canım çekti yeşil çayı dersem yalan sölemiş olurum( bi türlü sevemedim ben o merti yaaaa) ama faydası var biliyorum oyüzden bende hemen kendime bi yeşil çay yapıyorum
arkadaşlar bir şey sorcam, light kola mı yoksa zero mu içebilirz??
boyum 1.65 diyete de 26.01.2012 de 83.3 kiloyla başladım 60 olmayı hedefliyorum cuma tartıldığımda 73.9 dum ama bugün 75lerdeyim nedense iki gündür + çıkıyorum ama regl dönemim yaklaştığı içindir herhalde... yoksa çok mutsuz olurum...
nilesss ben de astım hastayımyaş 28 ama sorarsan her türlü illet var:)) Allah beterini esirgesin. ama astımım daha çok panik atakla tetikleniyordu şimdi toparladım.. ama kilo kilo kilo... 38 beden olmak istiyorum yine... kumaş pantolon giymek istiyorum rahatca.. kalçamı örten ceketleri giymekten bıktım.. kocam kıskanç zaten popom çıkınca hemen çıkartıyor üstümdekini ama zayıflarsam her şey yoluna girecek..
DUKAN DİYETİ ni çevremde deneyen ve samimi olduğum 2 kişi vardı.
önce çok güzel kilo verdiler, sonra nezle grip oldular ve hastalığı atlatamadılar. doktor yaptıkları diyet yüzünden bağışıklık sistemlerini zayıflattıklarını söyledi.
kızlar nasılsınız? bişey sorcam ara ara baş dönmeleriniz oluyormu ? benim her zaman olurdu kulağımdaki iltihaptan dolayı ama bu aralar daha fazlalaştı acaba diyettenmi diyorum kbb uzmanına gittim adam saf saf baktı yüzüme egzersiz verdi yolladı kan tetkiklerimide uzun zamandır yaptıramıyorum çıkamıyorum kar ve bebekten sorayım dedim bakalım sizlerdede oluyormu?
ben şeker kullanmam hiç.ama splendayı ve benzerlerini kullananları tanıyorum.olur yani dene tadını seversen öyle içersin..aslında kolayı hiç sevmem ama şimdi düşününce buz gibi bi zero içinde buz kalıpları fena olmazdı, tam da emin deilim ayran da yapabilirimevet light baya tatlıydı htrladıgım kdryla..
bide bişey daha sorcam, çayların yada kahvenin içine diyabet hastalarının kullandığı tatlandırıcıdan atsak sorun olurmu? yeşil çay çok acı da...
harikasın ya..canım inan bana zayıflarsın.
yeterki inancın olsun
astımdan dolayı yürürken bile tıkanıyordum diyete başlarken şimdi spor bile yapıyorum
aynı bende yahu.y.çay içtiğimde tansiyonum düşüyor iğrene iğrene içiyorum.şimdi ilaç gibi içiyorum onu demleyip soğutuyorum.bir dikişte içiyorum ama büyük kahvve fincanında kupayla filan hayatta içemem
afiyet olsun.ben hiç denemedim pırasa dolmasını.zaten pırasayı yılda 1 kez ya yerim ya yemem..ama şu anda nasıl canım çekti anlatamam....
zero içiyoruz
evet bu mümkün ama bu durm bütün diyetler için geçerli olmalı o zaman.hem diyet yapmazken ben daha çok hasta olurdum inanın ki..uyarı için teşekkürler.DUKAN DİYETİ ni çevremde deneyen ve samimi olduğum 2 kişi vardı.
İlk başlarda bende çok zorlanmıştım ama artık siyah çay yerine kullanıyorum.Çünkü siyah çaya seker atma isteği buluyorum ama yeşil çayı şekersiz içebiliyorum=)ve bir zamanlar diyetisyene giderken kilo vermemde oldukça etkili olmuştu.Günde 5 fincan içiyorum.çevremdekilere göre çok fazla bana kalsa devamı gelcek,herşeyin fazlası zarardır diyerek duraksam Allah'tan=)canım çekti yeşil çayı dersem yalan sölemiş olurum( bi türlü sevemedim ben o merti yaaaa) ama faydası var biliyorum oyüzden bende hemen kendime bi yeşil çay yapıyorum
evlenmeden önce 50 kg idim hep gözüm kararır,başım dönerdi.
bir hamile kaldım doğum yaptım 63 sabit oldu o zamanlar olmadı hiç
ama şimdi hızlı kilo vermeden oluyo galiba,yani kısacası tek yan etkisi bu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?