Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun.ben hiç denemedim pırasa dolmasını.zaten pırasayı yılda 1 kez ya yerim ya yemem..ama şu anda nasıl canım çekti anlatamam....

günaydın kızlarrrrrrrrrr gerçi öğlen oldu ama anca girebildim olduğum yerde sayıyorum,bugünüde çok sıkı değerlendirip yarına eksi bişeyler görmeyi umuyorum ama hayırlısı bakalm bi geçmişe göz gezdiriyim,1 sayfa bile okumasam içim rahat etmiyo

ben lıght içiyorum içeriklerini karşılaştırdım bi fark yok
ben diyetten öncede zeroya takmıştım kafayı o yüzden.ben zerocuyum.light tatlı geldi ama içeriklerini de karşılaştırdım desem yalan olur..bildiğim tek şey tatlandırıcı olarak aspartam içerdiği..

aslında kolayı hiç sevmem ama şimdi düşününce buz gibi bi zero içinde buz kalıpları fena olmazdı, tam da emin deilim ayran da yapabilirim evet light baya tatlıydı htrladıgım kdryla..

bide bişey daha sorcam, çayların yada kahvenin içine diyabet hastalarının kullandığı tatlandırıcıdan atsak sorun olurmu? yeşil çay çok acı da...

zero içiyoruz

yeşil çayı hiç sevmiyorum yaaa. buruyor ağzımı

hatta. şu an itibariyle bıraktım bardağımı içemeyecem.
aynı bende yahu.y.çay içtiğimde tansiyonum düşüyor iğrene iğrene içiyorum.şimdi ilaç gibi içiyorum onu demleyip soğutuyorum.bir dikişte içiyorum ama büyük kahvve fincanında kupayla filan hayatta içemem

kuzum karşılaştırdım aynı zaten eşimde ya lıght ya zero içer oda sürekli protein diyeti yapar sporcu olduğu için zaten bu diyet bize yabancı gelmedi işin açığı her alcağım şeyi eşim seçiyo proteinci olduğu için kendisi

ya evet benim esimde koca popoma giydigim de
bunu mu giyceksin deyip burun kiviridi bende
beni kiskaniyo sanirdim aksam tayt la kisacik tunik giydim
korka korkacok güzel olmussun dedi meger adamcagiz koca popomdan dolayi istemiyormus
ay cok güldüm kendime yaa süper kilo verdim yaa inanilmaz mutluyyuummmm daha verecegim
var ama vücudum sekillendigi icin tee 75 kiloyken bile giydigim elbiselerime girebiliyorum yaaa
bu nasil bir mutluluktur

ok tesekkürler

kizlar tekrar hatirlatayim bende vitamin almayi ihmal etmeyin takviye olarak. sindirim icin ve regl agrisi icinde doktorum bana magnezyum önerdi
alicam eczaneden

canım çekti yeşil çayı dersem yalan sölemiş olurum( bi türlü sevemedim ben o merti yaaaa) ama faydası var biliyorum oyüzden bende hemen kendime bi yeşil çay yapıyorum

canim kabuk tarcin at icine öle güzel oluyor ki anlatamam siz sanslisiniz TR desiniz hemen bulursunuz
. Ben gelirken koca bir poset taze yesil cay ve cubuk tarcin aldim bitecek diye korkuyorum valla tarcini gidim gidim kullaniyorum

arkadaşlar bir şey sorcam, light kola mı yoksa zero mu içebilirz??

ikiside ok

mutsuz olmamak gerektiğini bana 1 hafta boyunca anlattın
sende olmazsın sanmıyorum ertesi hafta hemen - ler geliyor şükürler olsunki
reglime kadar 30'a yakın günüm var ne verirsem kardır

canım inan bana zayıflarsın.
yeterki inancın olsun
astımdan dolayı yürürken bile tıkanıyordum diyete başlarken şimdi spor bile yapıyorum

canım ben atlattım diyetleyken yarimde atlatıyor
bukadar katı olmamak lazım ben c vitamini içiyorum 2 günde 1
insan vücudunu tanıdıktan sonra diyet önemli değil bence amaç önlem almak

evlenmeden önce 50 kg idim hep gözüm kararır,başım dönerdi.
bir hamile kaldım doğum yaptım 63 sabit oldu o zamanlar olmadı hiç
ama şimdi hızlı kilo vermeden oluyo galiba,yani kısacası tek yan etkisi bu bana

ben şeker kullanmam hiç.ama splendayı ve benzerlerini kullananları tanıyorum.olur yani dene tadını seversen öyle içersin..

canım inan bana zayıflarsın.
yeterki inancın olsun
astımdan dolayı yürürken bile tıkanıyordum diyete başlarken şimdi spor bile yapıyorum
harikasın ya..benim annemde ileri dercede astım var.bunları duymak moral oldu.onu da başlatayım spora:)))

ne bilim sevmediğim bi otu yemiş gibi hissediyorum şu an

faydalı ama napabilirm. ay bi de arkadaşımdan almıştım. bildiğin otlakçılık. zayi oldu

afiyet olsun.ben hiç denemedim pırasa dolmasını.zaten pırasayı yılda 1 kez ya yerim ya yemem..ama şu anda nasıl canım çekti anlatamam....

yap ye mutlaka eve gidince canim

zero içiyoruz

yeşil çayı hiç sevmiyorum yaaa. buruyor ağzımı

hatta. şu an itibariyle bıraktım bardağımı içemeyecem.

canlarim yesil cayi öle sade icerseniz tabii kötü tadi amacubuk tarcin atin icine hala mi kötü oluyor :26:

evet bu mümkün ama bu durm bütün diyetler için geçerli olmalı o zaman.hem diyet yapmazken ben daha çok hasta olurdum inanın ki..uyarı için teşekkürler.

Hava muhalefeti nedeniyleee kendime tatil ilan etmiş bulunmaktayım :) Umarım yokluğumu fark etmezler

Bu sabah tartıda gördüğümmm manzara beni çoook mutlu ettiiiii :)

canım çekti yeşil çayı dersem yalan sölemiş olurum( bi türlü sevemedim ben o merti yaaaa) ama faydası var biliyorum oyüzden bende hemen kendime bi yeşil çay yapıyorum
İlk başlarda bende çok zorlanmıştım ama artık siyah çay yerine kullanıyorum.Çünkü siyah çaya seker atma isteği buluyorum ama yeşil çayı şekersiz içebiliyorum=)ve bir zamanlar diyetisyene giderken kilo vermemde oldukça etkili olmuştu.Günde 5 fincan içiyorum.çevremdekilere göre çok fazla bana kalsa devamı gelcek,herşeyin fazlası zarardır diyerek duraksam Allah'tan=)

bende evlenmeden önce 60 kg çokta iyiydim ara ara olurdu ama bu aralar daha fazla galiba ani kg verimi hayırlısı inşallah geçeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…