Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dikkat ettim de burda dukan diyetini tamamlamış hatta üstüne 1 sene geçmiş olan ve kilom hala aynı diyen yok sanırım.. bence biiz kilomuza ulaştıktan sonra yiyemediklerimize saldırcaz gibi geliyo inş. hayat boyu bu diyeti yaşam tarzı ediniriz ve hayatta 4 tehlikeli olan yağ, tuz, şeker ve undan vazgeçeriz...... herşeyi doğal yoldan tüketelim bence hazır etler, hazır meyveli yoğurtlar, light puding, light dondurma fln gibi işleme uğramış gıdalardan uzak durulmalı. doğal olarak hazır tavuk yerine marketlerde paketlenmiş tavuk, et, taze balık gibi şeyler tüketilmeli.. ASLINDA bunlarda işlemden geçirilmiş çünkü ticaretçilerimiz nerde üçkağıt yapsam diye veriyorlar proteinli ilaçlı besinleri hayvanlara ... durum kötü anlicagğınız inş. ilerde kendimiz bu tür şeyleri üretiriz, çiftçilik-hayvancılık ayıp değil.. Hırsızlık ayıp, iki kuruş fazla kazancam diye insanların sağlığıyla oynayanların yaptığı ayıp..... Fazla agresif oldum biraz ama durum bu bence..

zero içiyoruz

yeşil çayı hiç sevmiyorum yaaa. buruyor ağzımı

hatta. şu an itibariyle bıraktım bardağımı içemeyecem.

çaykur bergamotlu yeşilçayı dene istersen..tavsiyem 1 çay kaşıgı 1 büyük kupa için ideal,4-5 dk beklet daha fazla olmasın,sıcakken iç..soguunca yada çok demlenince ben sevmeme rağmen zor içiorum =( :120:

onların çok ugraması için bi sebep kalmamıstır belki deee :44: yani inşallah öledir =)

Ben burada emek veren herkesin 1 yıl sonra kilom aynı diyeceğini düşünüyorum. Şimdi yoksa bile 1 sene sonra biz söyleriz

Hayvancılık konusuna gelince, sermayem olsa kesinlikle yapmayı düşünürdüm. Hatta önce gereken eğitimi alıp sonra bismillah der başlardım :)

evet bende çok isterdim en azından küçükbaş hayvancılığı ve biraz da tarım işleri yapmayı :) evet bende umuyorum 1 sene sonra da bu forumda arkadaşlarımıza yardımcı oluruz herseyı paylaşırız..

canım neden ayıp olsunki namusla ve ahlakla yapılan her iş helaldir ne mutlu bize işimizi namusumuzla ve ahlakımızla yapıyorsak ayrıca benim evimin önünde kocaman bi bahçem var 20 tane çeşit çeşit ağacım var küçük bi çilek bahçem var nanem maydonozum çiçeklerim ... var yaz gelipte bahçeme çıkıp bitkilerimle yetiştirdiiğim şeylerle uğraşmak dünyalara değer valla

kızlarr 65.5 la basladım bu diyete atak evremin 5. günündeyimm suanda 63.1 olmusumm cok sevinçliyimmm :):) dün sabah tartıldım 63.9 du bu sabah 63.1 gram gram da olsa verdigimi görmek iştahımı kapatıyo beni diyete itiyo :))

ay bikaç saat girmedim çeneniz düşmüş yahu okuyamayacağım valla. Gözlerim yoruldu yarısında.

Kilo veren herkesi toplucaaaa kutluyorum. Öpüyorum. Devasa boyutta bir tebrik koyuyorum.

ay bikaç saat girmedim çeneniz düşmüş yahu okuyamayacağım valla. Gözlerim yoruldu yarısında.

Kilo veren herkesi toplucaaaa kutluyorum. Öpüyorum. Devasa boyutta bir tebrik koyuyorum.

heheh daha önümde cok yol var ama o yol beni korkutmuo şuan :) krepi de becerdim sonunda daha hayatta aç kalmam sabah onu yesem :)

ben de başlıyorum yarın kitabı alıyorum hemen
ama kitabı bekleyemeceğim
yarın sabah itibari ile başlayayım hemen
bana bir günlük örnek menü yazacak olan var mı atak evresinden
bu arada 160 boyum kilom 66

sabah 1,5 yemek kaşığı kepekle yapılmış krep yumurta süt peynir
öğlen tavuk ızgara ayran
akşam kımalı yumurta ayran arada bol bol yeşil çay tatlı istersen tarçınlı süt böyle işte

ben de başlıyorum yarın kitabı alıyorum hemen
ama kitabı bekleyemeceğim
yarın sabah itibari ile başlayayım hemen
bana bir günlük örnek menü yazacak olan var mı atak evresinden
bu arada 160 boyum kilom 66

Sabah:Yumurta,peynir,yeşil çay krep ya da yulaf kepeğinden ekmek.
Ara:tarçınlı süt ya da yoğurt
Öğle:tavuk yoğurt ya da ton balık
Akşam:Balık ya da tavuk

-Öğle ve akşam arası istediğin gibi değişim yapabilirsin istersen. benim menüm böle.bide bol bol yeşil çay içiyorum.=) sanada başarılar diliyorum.=)

sabah 1,5 yemek kaşığı kepekle yapılmış krep yumurta süt peynir
öğlen tavuk ızgara ayran
akşam kımalı yumurta ayran arada bol bol yeşil çay tatlı istersen tarçınlı süt böyle işte
çok teşekkr ederim

çok teşekkür ederim
yrın sabah başlıyorum inş.
çok heyecanlandım içimden bir ses bu iş olacak diyor.
sabah yumurta peynir ile başlayayım
öğlen için tavuk haşlarım
akşamda köfte yaparım ilk günüm böylelikle biter

kilo vermek güzel bi his incecik olduğumu hayel ediyorum alıp giyeceklerimi ayakkabıları ayy pek bi güzel olur :)
en büyük bedeni alıp kabine girip olmayıp çıkmak ve mağazadan çıkmak olmayacak ne güzel :)
spor için salon araştırmalarım devam ediyor bebek uyuduğu zaman gideceğim bi yer olmalı gruplarla çalışamam saati günü belli olmamalı
şimdi 3 yaşındaki kızımla ev sporu yapcaz :)

Uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum ama üye olmak şimdiye kısmetmiş. Sağlık diyet vs. konusunda bu siteye bakmadan karar vermiyordum her neyse şimdi ise dukan diyeti ile ilgili paylaşım yapma gereği hissettim. Cumartesi günü (25.02.2012) dukan diyetine başladım. 63.3 kilo ile başladığım diyetim şuanda 59.5 oldu yani neredeyse her güne 1 kilo! tek sorun tatlı ihtiyacı onu da (ne kadar doğru bir karar bilemiyorum ama çıldırmamak için yapmam gerekiyordu) 2 gündür activia kuru kayısılı yiyorum abartmadan. atak dönemi bitmesine 2 gün kaldı. yumurtadan sıkılmış olsam da sonuçları gördükçe mutlu oluyorum! :)

evet hem daha genç hem daha bakımlı duruyosun zayıf olunca hey gidi üzel günlerim bi gün böyle diyet yapacağımı söyleselerdi gülerdim eski pantolonlarıma bakıyorum eteklerime hepsini tekrar giyeceğim nisanda inş ahada yazdım buraya bu halde çok mutsuzum çoooookkk

hergüne bi kilomu vayybee bana kızmıştınız haftada 2 kilo verince görün ahali görün ne metobolizmalar var maşalllah arkadaşım

ahhh ben de beş gü sonra böyle yazmak istiyorum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…