Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de ben de çoook mutsuzum bu halde bugün tartıldım sonunda korkumu yenmek için 77 geldim yaa( tarihimin en fazla kilosu ama asla pes etmicem 4gözle yulaf kepeğimi bekliyorum ve kitabımı.. ama bir şeyi çok merak ediyorum lütfen tecrübesi olan yardımcı olsun:
bu diyete göre yiyerek zayıflıyoruz anladığım benim tek problemim atıştırma dürtümü yenememem. o yüzden ben yağsız sütü mesela istediğim kadar içebiliyor muyum ya da yağsız yoğurdu günde 5 kase yesem ya da bir tüm tavuk bir kalıp peynir normal mi??? evet bu mümkün değil belki ama serbest diyor yani gece 12 de çok acıktım diyelim oturum krep yiyebiliy muyum yanında yağsız ayram içiyor muyum??? lütfen yardım edin bu diyet sınırsız mı sınırı var mı???

ben eski kiloma gelince günde 2 kere 10 yıl yazarım buraya mutlu olur dukancılar.tüm evreleri yapmazsak eskisi gibi yer içersek 1 yıl sonra atakla başlarız tabi...ama ben yazıcam dukanla zaferimi rahat olun dostlarım...burda en az 10 kişi biliyorum tanımasamda gelecek sene tığ gibi olacak...ve deneyimlerini severek paylaşacak

atakta 1,5 kaşık yulaf kepeğiyle krep yapabilirsin ye istediğin kadar protein bunların yarısını bile yiyemezsinde neyse bakalım

harikasın ya..benim annemde ileri dercede astım var.bunları duymak moral oldu.onu da başlatayım spora:)))

kesinlikle başlamalı:) yarım sa başladım ben evde leslie ile şimdi fitness ta daha ağır bir şekilde yarım sa yapabiliyorum:)
yürürken ve uyurken cidden nefesimde farklılıklar var

zayıfladıkça insan daha da bağlanıyor bu kesin
bende bugün - gördüm ya akşama direk spora gidicem

merhaba kızlar bende şua kendi kendime diyet yapıyorum. kendi kafama göre diyet yaptığım zaman verip tekrar geri alıyorum. devamlı böyle oluyor. bıktım kilo verip geri almaktan. şuan acaba dukan diyeti mi yoksa karatay diyetine mi başlasam diye düşünüyorum. biraz kendimce araştırdım. henüz kitap almadım. çünkü hangisine başlayacağıma karar vermedim. siz neden bu diyeti tercih ettiniz acaba yazabilir misiniz?

çok iyi hemde kaçamakta var nedir o kaçamaklar ben senden 9 gün önce başladım giden 6 kg kadar yarın bakıcam yine

il pazarım yağda balık yemekle başladı
sonraki pazarda ise annem patates kızartmış ve yağda tavuk sotelemiş
bundan ibaret yani
az patates az tavuk
yani aslında çok bişey değil bana göre

Huhuuuu kızlar ben geldimmmmm tepkiler süperdi daha çok motive oldum :)
ve aramıza 90 kilo 172 boy ile ablamıda ekledim oda inanamadı ve bugün başladı :)

Buarada öğlen tavuk ızgara ve zero kola içtim dışarda yediğim için ızgara tavuk sanırım soslu idi çok hafifte yağ vardı o kadarda sölemiştinm yağ olmasın diye sanırım bişey olmaz çok azdı çünkü

bencede yiyemezsin zaten o kadar şeyi merak etme:) kitapta yazmıyo ama daha sonra ki güncelleştirmelerde dukanın süt ürünlerini 1 lt ile sınırlandırdığını okudum,zaten bu diyet o kadar doyurucu ki ben de senin gibiydim tok olsam bile devamlı atıştırmak isterdim şimdi ara öğün bile yapmıyorum nerdeyse çünkü aklıma yemek gelmiyo tokluktan onun için et porsiyonlarını az tutup aç bırakma sakın kendini
bu arada daha önceki yazdıklarında ysmn kullandıktan sonra kilom arttı yazmıştın aynen bende öyle oldu,kilo aldırma konusunda en etkisiz olanı diyolar ama acaip derecede iştah açıyo onu napıcaz ben geçen sen bu diyeti yaptığımda takır takır vermiştim şimdi ıkına sıkına gram gram gidiyo ben birazda yasmn e bağlıyorum bu durumu

karatay diyetini derinlemesine bilmiyorum yüzelsey bilgim var ama ben etobur ve normalde de pek meyve yemeyen bi insan olduğum için bu diyet benim için ideal,bildiğim kadarıyla karataydan daha hızlı kilo verdiriyo.karbo lar yasak ama kendi ekmeğimizi yapıyoruz hatta tatlılar tuzlular bir sürü tarif üretiyoruz hiç diyette gibi değil,belli bi liste,günlük menü,kısıtlama yok.serbest olanlarla kendi menünü kendin yaratıyosun

böyle devam et kısa sürede aynada ki görüntüne kendin bile inanamıyacaksın ablanada şimdiden hayırlı olsun kolay gelsin

ben kullanmıyorum nefret ediyorum hatta kokusundan bilem... aslında zayıflamak için denenebilir.. yardımcı olurdu belki

hiç yardımcı olmuyor merak etmeyin. ben günde bir paketten fazla içiyorum. hatta zarar veriyor diyete çünkü aç karnına sigara içmek güzel olmuyor.içmek için atıştırmak istiyor insanın canı.

günde 1 kilo muuu ben 5 günde 2 kilo zor verdim bi yerde yanlıs mı yapıyorum ya :S:S

günde 1 kilo muuu ben 5 günde 2 kilo zor verdim bi yerde yanlıs mı yapıyorum ya :S:S

canım herkesin vücudunda toplanan ödem miktarı farklıdır,atakta verilenin çoğu sudur,o yüzden kimi 4-5 kilo verir ki kilo fazlalığına görede değişebiliyo bu durum,kimi de 1 kilo anca verir oyüzden asıl önemli olan seyir evresinde ortalama 1 kg civarı verebilmek,yağlar asıl seyir evresinde yakılıyo

kahve türevleri serbest mi arkadaşlar(şekersiz nesscafe ya da latte falan)

aynen çok doğru... benim vücudum çok su tutar bunun için ilaçtedavisi bile gördüm zamanında... bu yüzden atakta 4 kilo gitti tabi bu 4 kilo yağ değil suydu...

çokk sağol bi anda moralim çökmüştüü seyir döneminde ortalama kaç kilo ne kadar zamanda oluyo ?

çokk sağol bi anda moralim çökmüştüü seyir döneminde ortalama kaç kilo ne kadar zamanda oluyo ?

senin metabolizmana,diyeti doğru uygulayışına,kaçamak yapmayışına,içtiğin su ve yeşil çay miktarına göre bile değişir,genelde dediğim gibi haftada ortalama 1 kg civarı oluyo,fazlası çok olanlar ilk etapta 1.5-2 kg civarıda veriyo ama bi süreden sonra onlarında 1 kg civarı oluyo

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Ben de Dukan Diyeti yapıyorum. Atak Evresindeyim, deneyimlerimi burda paylaşacağım.
Nazende87, Bana sormamışsın ama Nescafe içilmiyor bu diyette. Latte konusunda bir fikrim yok

Canım bende aynı senin gibi 1.65 boyum 82 kilom vardı. 17 Şubatta başladım atak evresini 7 gün yaptım.şu an 78 kiloyum 2gündür de tartılmıyorum.gerçekten verebilcekmiyim bende....kitabımı da aldım okuyorum. ama ben yulaf kepeği almadım.,almayıda düşünmüyorum. inş.sizler gibi bende kilolarımı veririm yaaa....burası gerçekten motive ediyor.

Merhaba kızlar,
Ben de Dukan Diyeti yapıyorum. Atak Evresindeyim, deneyimlerimi burda paylaşacağım.
Nazende87, Bana sormamışsın ama Nescafe içilmiyor bu diyette. Latte konusunda bir fikrim yok

ben ortaya sordum canım
ben atak evresine başlıcam yarın sabah 5 gün yapacağım
sen kaçıncı günündesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…