- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
Merhaba kızlar,
Ben de Dukan Diyeti yapıyorum. Atak Evresindeyim, deneyimlerimi burda paylaşacağım.
Nazende87, Bana sormamışsın ama Nescafe içilmiyor bu diyette. Latte konusunda bir fikrim yok
böyle devam et kısa sürede aynada ki görüntüne kendin bile inanamıyacaksınablanada şimdiden hayırlı olsun kolay gelsin
Canım bende aynı senin gibi 1.65 boyum 82 kilom vardı. 17 Şubatta başladım atak evresini 7 gün yaptım.şu an 78 kiloyum 2gündür de tartılmıyorum.gerçekten verebilcekmiyim bende....kitabımı da aldım okuyorum. ama ben yulaf kepeği almadım.,almayıda düşünmüyorum. inş.sizler gibi bende kilolarımı veririm yaaa....burası gerçekten motive ediyor.
Canım bende aynı senin gibi 1.65 boyum 82 kilom vardı. 17 Şubatta başladım atak evresini 7 gün yaptım.şu an 78 kiloyum 2gündür de tartılmıyorum.gerçekten verebilcekmiyim bende....kitabımı da aldım okuyorum. ama ben yulaf kepeği almadım.,almayıda düşünmüyorum. inş.sizler gibi bende kilolarımı veririm yaaa....burası gerçekten motive ediyor.
hmm çok tesekkr ederimm nescafe cok iciyorum ondan degildir herlde suandaki yavaslık. yani yagsız sütümle kendim nescafe yapıyorum. ikisi 1 aradalardan içmiyorum.senin metabolizmana,diyeti doğru uygulayışına,kaçamak yapmayışına,içtiğin su ve yeşil çay miktarına göre bile değişir,genelde dediğim gibi haftada ortalama 1 kg civarı oluyo,fazlası çok olanlar ilk etapta 1.5-2 kg civarıda veriyo ama bi süreden sonra onlarında 1 kg civarı oluyo
Teşekkür ederim sağol. Mükemmel bir duygu yalnız bazı arkadaşlarım endişeleniyor kiloların bu kadar hızlı gitmesine endişelenmelimiyim bana göre protein ağırlık lı olduğu için ve kaslardan değil de yağlardan harcadığınız için ideal mantıklı ve sağlıklı hem ömrümüz boyunca yapmayacazki böyle hedef kiloya gelene kadar bu şekilde sonrası bizim irademize kalmış endişe duymalımıyım yoksa duymamalımıyım bilemiyorum
merhaba hoşgeldin aramıza :) nescafe konusunda bi kısmımız içiyoruz,paketli olanlar yasak tabi ama mesela ben nescafe gold+light caffe mate+tatlandırıcı üçlüsüyle kendi karışımımı yapıyorum,hatta light cafe mate yerine light süt olursa diyet için hiç bi sakıncası yok,selülitlerden hızlı kurtulmak isteyenler günde 1 fincanı geçmemeli sadece
hmm çok tesekkr ederimm nescafe cok iciyorum ondan degildir herlde suandaki yavaslık. yani yagsız sütümle kendim nescafe yapıyorum. ikisi 1 aradalardan içmiyorum.
başarılar şimdidenteşekkür ederim bakalım nasıl olacak yarın ilk günüm benim
merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ya ben 5 ocakta başladım diyete 62yle şimdi tam 56 kiloyum nerdeyse 2 buçuk haftadır kilo veremiyorum,veremicek miyim ben kilo ya:/reglide olamadım bi türlü gecikti 2 gün şu anda!!!!((60 günde 6 kilo hiç iyi değil bence...
yulaf kepeğini edinmeye çalışın ekmek krep yapmasanızda yoğurda süte karıştırıp yersiniz,çünkü onun dışında neredeyse hiç karbonhidrat almıyoruz ve ne kadar et süt te tüketsek kasların erimemesi için vücudun karbonhidratada ihtiyacı var,eğer dukan bunu mecburi şartlar arasına koymuşsa demekki bu diyetin sağlıklı olması için olmazsa olmazı
bende çok içiyodum , artık günde en fazla 2 fincanla sınırlandırıyorum çünkü selülitlerin azalmasına bu diyet çok katkı sağlıyo ama maalesef nescafede yavaşlatıyo
ben verebilicekmiyim kilolarımı iye düşünmekten günlerce herkesin beynini yedim burda... ama verebilyiosun.... gerçekten farkında bile olmuyosun diyette olduğunun... hem aç gezmiyosun hemde kilo veriyosun.. bunun hazzı tartışılmaz...
bence regl dönemiyle alakalı,eğer regl bittikten sonra da kilon hala aynıysa 2-3 günlük yumruk yap bencekızlar bana bi akıl verin lütfen lütfennapmalıyım?
ben doğalsan kullanıyorumpeki 2 marka var siz hangisini kullanıyorsunuz?
kızlar merhaba ben 12 gündür kilo veremiyorum,aynı kilodayım.durdum.ne yapabilirim,yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinizin hayatımın şekillenmesinde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunuzu anlatmam mümkün değil. hepiniz çok sağolun çünkü sayenizde kendime güvenim geldi ve hayata çok daha farklı bakıyorum artık. hiçbirinizi tanımasam da sanki hepinizle tanışmış dost olmuş gibiyiz:)
ben 28yaşıma yeni girdim kilom 75 civarı diye biliyorum ama hiç tartılmadım çünkü korkuyorum. 23 yaşındayken muzaffer kuşhanın simitli diyetinden yapmıştım 72 ile başladığım kilomu kısa sürede 58e indirmiş ve uzun yıllar formumu korumuştum ama o dönem yaşım daha küçük olduğundan mı bilmem çok kolay vermiştim bir de ben çok iri yapılıyım yani kemiklerim ve omuz yapım çok iri o yüzden kimse bana 70in üstünde demez fakat koca bir göbeğim var( ve ben panik atak hastasıyım bu kilolu durumda da hastalığım daha çok tetikliyor. bu arada yaklaşık 1 yıldır evliyim ve eşim benim göbeğimden rahatsız biliyorum. her ne kadar söylemese de ben anlıyorum. 42 bedene girmeye zorlanır oldum ve kuşhanın diyeti çok ağır olduğundan artık onu yapmak istemiyorum ve dukan diyetinde karar kıldım. dün sabırla hepinizin yazılarını okudum ve inanılmaz şevke geldim hemen kitabı sipariş verdim 14.90a hepsi buradacom dan aldım 5 pakette yulaf kepeği aldım ve kendimi hazır hissediyorum. dukanın sitesindeki teste göre 77 günde 11 kilo vermem gerekiyor çok heveslendim. yalnız tek isteiğim birbirimize destek olmaya devam edelim çünkü gerçekten çok kutsal bir iş yapıyorsunuz:) bu ara da ben depresyon hapı, doğum kontrol hapı kullandığım için kilo vermem zor mu olur???? bir de sigarayı bıraktım 2.5 ay oldu ve bu nedenle de kilom zirveye ulaştı ( lütfen bana akıl verin aranızda benim durumumda olan var mı????
bu arada boyum 1,70 kilom 75 düşünün..
merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ya ben 5 ocakta başladım diyete 62yle şimdi tam 56 kiloyum nerdeyse 2 buçuk haftadır kilo veremiyorum,veremicek miyim ben kilo ya:/reglide olamadım bi türlü gecikti 2 gün şu anda!!!!((60 günde 6 kilo hiç iyi değil bence...
peki 2 marka var siz hangisini kullanıyorsunuz?
kızlar bana bi akıl verin lütfen lütfennapmalıyım?
evet bide o sorun var tabiiama nescafe tokluk hissi veriyo :) neyse bende 3 kupa içiyodum artık 2 ye düşürürüm. dukan amca bana atak evresini 2 gün yap dedi ben yaramazlık yapıyorum 7 gün yapıcam o niyetle basladım bozmayım diye düşündüm.. yanlısmı düşündüm acaba..
ya bişey daha sorcam sarkma olmayacak mı vücudumuzda göbeğim var benim basenlerimde tabi hadi basenlerde olmaz belki ama göbekte sarkma olur mu? 10 kilo veren birisi olarak ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?