Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar,
Ben de Dukan Diyeti yapıyorum. Atak Evresindeyim, deneyimlerimi burda paylaşacağım.
Nazende87, Bana sormamışsın ama Nescafe içilmiyor bu diyette. Latte konusunda bir fikrim yok

merhaba hoşgeldin aramıza :) nescafe konusunda bi kısmımız içiyoruz,paketli olanlar yasak tabi ama mesela ben nescafe gold+light caffe mate+tatlandırıcı üçlüsüyle kendi karışımımı yapıyorum,hatta light cafe mate yerine light süt olursa diyet için hiç bi sakıncası yok,selülitlerden hızlı kurtulmak isteyenler günde 1 fincanı geçmemeli sadece

böyle devam et kısa sürede aynada ki görüntüne kendin bile inanamıyacaksın ablanada şimdiden hayırlı olsun kolay gelsin

Teşekkür ederim sağol. Mükemmel bir duygu yalnız bazı arkadaşlarım endişeleniyor kiloların bu kadar hızlı gitmesine endişelenmelimiyim bana göre protein ağırlık lı olduğu için ve kaslardan değil de yağlardan harcadığınız için ideal mantıklı ve sağlıklı hem ömrümüz boyunca yapmayacazki böyle hedef kiloya gelene kadar bu şekilde sonrası bizim irademize kalmış endişe duymalımıyım yoksa duymamalımıyım bilemiyorum

merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ya ben 5 ocakta başladım diyete 62yle şimdi tam 56 kiloyum nerdeyse 2 buçuk haftadır kilo veremiyorum,veremicek miyim ben kilo ya:/reglide olamadım bi türlü gecikti 2 gün şu anda!!!!((60 günde 6 kilo hiç iyi değil bence...

ben verebilicekmiyim kilolarımı iye düşünmekten günlerce herkesin beynini yedim burda... ama verebilyiosun.... gerçekten farkında bile olmuyosun diyette olduğunun... hem aç gezmiyosun hemde kilo veriyosun.. bunun hazzı tartışılmaz...

yulaf kepeğini edinmeye çalışın ekmek krep yapmasanızda yoğurda süte karıştırıp yersiniz,çünkü onun dışında neredeyse hiç karbonhidrat almıyoruz ve ne kadar et süt te tüketsek kasların erimemesi için vücudun karbonhidratada ihtiyacı var,eğer dukan bunu mecburi şartlar arasına koymuşsa demekki bu diyetin sağlıklı olması için olmazsa olmazı

hmm çok tesekkr ederimm nescafe cok iciyorum ondan degildir herlde suandaki yavaslık. yani yagsız sütümle kendim nescafe yapıyorum. ikisi 1 aradalardan içmiyorum.

ilk etapta hızlı kayıp su kaybından dolayı normal sen bakma millete detaylı bilmedikleri için herkes aynı tepkiyi veriyo,seyire geçtiğinde zaten daha yavaş gidicek kilolar ama yağlardan gidicek ayda ortalama 4-6 kg kayıp gayet sağlıklı bence

teşekkür ederim bakalım nasıl olacak yarın ilk günüm benim

hmm çok tesekkr ederimm nescafe cok iciyorum ondan degildir herlde suandaki yavaslık. yani yagsız sütümle kendim nescafe yapıyorum. ikisi 1 aradalardan içmiyorum.

bende çok içiyodum , artık günde en fazla 2 fincanla sınırlandırıyorum çünkü selülitlerin azalmasına bu diyet çok katkı sağlıyo ama maalesef nescafede yavaşlatıyo

kızlar bana bi akıl verin lütfen lütfennapmalıyım?

peki 2 marka var siz hangisini kullanıyorsunuz?

bende çok içiyodum , artık günde en fazla 2 fincanla sınırlandırıyorum çünkü selülitlerin azalmasına bu diyet çok katkı sağlıyo ama maalesef nescafede yavaşlatıyo

evet bide o sorun var tabii ama nescafe tokluk hissi veriyo :) neyse bende 3 kupa içiyodum artık 2 ye düşürürüm. dukan amca bana atak evresini 2 gün yap dedi ben yaramazlık yapıyorum 7 gün yapıcam o niyetle basladım bozmayım diye düşündüm.. yanlısmı düşündüm acaba..

ya bişey daha sorcam sarkma olmayacak mı vücudumuzda göbeğim var benim basenlerimde tabi hadi basenlerde olmaz belki ama göbekte sarkma olur mu? 10 kilo veren birisi olarak ne dersiniz?

kızlar merhaba ben 12 gündür kilo veremiyorum,aynı kilodayım.durdum.ne yapabilirim,yardımcı olursanız sevinirim

Bende 13. günümdeyim sadece 1,5 kilo gitti.Yanlışlık nereden anlamadım.

Hoşgeldin.Hep birlikte başarıcağız inşaallah.

Bende durmuş durumdayım. Motivasyon 0 oldu. Bırakmak üzereyim. Yardım edin kızlr

peki 2 marka var siz hangisini kullanıyorsunuz?

Ru...ym markayı kullanıyorum ben.

bence çok yanlış düşünüyosun işte biz bu gibi sebeplerden kitabı edinmeye çalışın diyoruz yoksa sağlığınızdna olucaksınız 7 gün ve sonrası 15-20 kg gibi fazlası olanlara doktor kontrolunde izin veriyo sana 2 güncük demiş sen 3-4 gün bile değil 7 gün yapıcaksın walla hepimiz sopalarız şimdi seni burda adamın bi bildiği var demek ki ama niye bzim türk milleti böle hep kafasına göre yapmak istiyo sadece sana demiyorum genelde kitabı okumayanlar sağlık açısından detayları bilmediği için hep atağı fazlasıyla uzatmaya çalışıyo ama oluru olsa dukanda 5-6 gün verir yani sen 4 günden fazla yapma sakın

ya bişey daha sorcam sarkma olmayacak mı vücudumuzda göbeğim var benim basenlerimde tabi hadi basenlerde olmaz belki ama göbekte sarkma olur mu? 10 kilo veren birisi olarak ne dersiniz?

ben henüz sarkmayla karşılasıcak boyuta ulaşamadım sanırım... bide hergün olmasada yarım saat yürüyüşüm var haftada bir dans günüm var 2 saat... hergün de mekik çekip yanlara eğiliyorum bu yüzden pek sarkma olmamış da olabilir... hem daha vericek çok kilom olduğu için tam erime gerçekleşemiyo ama yağları boş bırakırsan mutlaka sarkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…