bence çok yanlış düşünüyosun işte biz bu gibi sebeplerden kitabı edinmeye çalışın diyoruz yoksa sağlığınızdna olucaksınız7 gün ve sonrası 15-20 kg gibi fazlası olanlara doktor kontrolunde izin veriyo sana 2 güncük demiş sen 3-4 gün bile değil 7 gün yapıcaksın walla hepimiz sopalarız şimdi seni burda adamın bi bildiği var demek ki ama niye bzim türk milleti böle hep kafasına göre yapmak istiyo sadece sana demiyorum genelde kitabı okumayanlar sağlık açısından detayları bilmediği için hep atağı fazlasıyla uzatmaya çalışıyo ama oluru olsa dukanda 5-6 gün verir yani sen 4 günden fazla yapma sakın
kitabım var okudum :) ama ben kafaya öle koydum :) neyse yarın bitirim bari 6 gün yapmış olurum yeter :)
e bide kitabın da var canına mı susadınpeki madem ben uyaryım da sağlık senin takdir senin tabi
tamam karar verdim yarın bitiriyorum :) yani bugün atagımın son günü olsun o zaman :) sonra zayıflıcam diye hasta olmiyim :) gerçi geceleri az dua etmedim Allaaahh ımm nolurr hasta oliyiim cok zayıfliyiim sonra iyileşiim diye :))
ben henüz sarkmayla karşılasıcak boyuta ulaşamadım sanırım... bide hergün olmasada yarım saat yürüyüşüm var haftada bir dans günüm var 2 saat... hergün de mekik çekip yanlara eğiliyorum bu yüzden pek sarkma olmamış da olabilir... hem daha vericek çok kilom olduğu için tam erime gerçekleşemiyoama yağları boş bırakırsan mutlaka sarkar bence
heh şöleaman Allah korusun hastalığa gerek yok dukan kilolara birebir
yulaf kepeğini edinmeye çalışın ekmek krep yapmasanızda yoğurda süte karıştırıp yersiniz,çünkü onun dışında neredeyse hiç karbonhidrat almıyoruz ve ne kadar et süt te tüketsek kasların erimemesi için vücudun karbonhidratada ihtiyacı var,eğer dukan bunu mecburi şartlar arasına koymuşsa demekki bu diyetin sağlıklı olması için olmazsa olmazı
merhaba hoşgeldin aramıza :) nescafe konusunda bi kısmımız içiyoruz,paketli olanlar yasak tabi ama mesela ben nescafe gold+light caffe mate+tatlandırıcı üçlüsüyle kendi karışımımı yapıyorum,hatta light cafe mate yerine light süt olursa diyet için hiç bi sakıncası yok,selülitlerden hızlı kurtulmak isteyenler günde 1 fincanı geçmemeli sadece
yatmadan önce mekik çekebilirsin... bide ben her wc gittiğimde yanlara eğilliyorum... yanların inceldiğini kısa sürede görebilirsin...anladımmmm,,, bende akşamları iş çıkışı yarım saat yürüyorum şimdilik yapabildiğim bu kadar....
ben henüz sarkmayla karşılasıcak boyuta ulaşamadım sanırım... bide hergün olmasada yarım saat yürüyüşüm var haftada bir dans günüm var 2 saat... hergün de mekik çekip yanlara eğiliyorum bu yüzden pek sarkma olmamış da olabilir... hem daha vericek çok kilom olduğu için tam erime gerçekleşemiyoama yağları boş bırakırsan mutlaka sarkar bence
yatmadan önce mekik çekebilirsin... bide ben her wc gittiğimde yanlara eğilliyorum... yanların inceldiğini kısa sürede görebilirsin...
kızlar bana bi akıl verin lütfen lütfennapmalıyım?
yarim dün bfitte öğrendim oryantal derside varmış orda ama akşma saatlerinde yani bana uymuyor ama hopidik hopidik dans etmek kesinlikle spordan daha güzel geliyor bana.
yarim dün bfitte öğrendim oryantal derside varmış orda ama akşma saatlerinde yani bana uymuyor ama hopidik hopidik dans etmek kesinlikle spordan daha güzel geliyor bana.
yanlara egiliyorum derken nası yanii
bencede öyleymiş :) inşallah hepimiz incecik oluruz sadece kendim degil emek veren herkes inşallah karsılıgını alır :) evde mis gibi elmalı kek kokarken yogurt yemek çok zor... herkese bol dayanma gücü diliyorum :) bu arada sizinde mi köpüşünüz var :)
Hoşgeldin b-fit nasıl gidiyor anlatsana birazcık
evet 5 yaşında Golden Retriever can yoldaşımız o bizim çocuğumuz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?