Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kitabım var okudum :) ama ben kafaya öle koydum :) neyse yarın bitirim bari 6 gün yapmış olurum yeter :)

e bide kitabın da var canına mı susadın peki madem ben uyaryım da sağlık senin takdir senin tabi

tamam karar verdim yarın bitiriyorum :) yani bugün atagımın son günü olsun o zaman :) sonra zayıflıcam diye hasta olmiyim :) gerçi geceleri az dua etmedim Allaaahh ımm nolurr hasta oliyiim cok zayıfliyiim sonra iyileşiim diye :))

heh şöle aman Allah korusun hastalığa gerek yok dukan kilolara birebir

anladımmmm,,, bende akşamları iş çıkışı yarım saat yürüyorum şimdilik yapabildiğim bu kadar....

heh şöle aman Allah korusun hastalığa gerek yok dukan kilolara birebir

bencede öyleymiş :) inşallah hepimiz incecik oluruz sadece kendim degil emek veren herkes inşallah karsılıgını alır :) evde mis gibi elmalı kek kokarken yogurt yemek çok zor... herkese bol dayanma gücü diliyorum :) bu arada sizinde mi köpüşünüz var :)

Doğru söylüyorsun arkadaşım, bende en kısa sürede edineyim barimmmm.....

Hoşbuldum:))) Ben de Mocha hastasıyım, ama icilmesinin sakincali ılup olmadigini bilmedigimden icemiyorum( Nescafeyi atak günlerinde de içtin mi?

Çoklu alıntının nasıl yapıldığını bilmediğimden, bu mesajımda yazıyorum, nadenze benim bugün 2. Atak günüm, halsizliğim fazla gibi:/ Tatlı yemeyi şimdiden çook özledim

Son düzenleme:

yarim dün bfitte öğrendim oryantal derside varmış orda ama akşma saatlerinde yani bana uymuyor ama hopidik hopidik dans etmek kesinlikle spordan daha güzel geliyor bana.

kızlar bana bi akıl verin lütfen lütfennapmalıyım?

ama senin kilon zaten az?80 kilo 90 kilo olan birine göre az kilo vermen gayet doğal.

tabi günlerdir aynı kilodaysan bi kaç gün atak yap vücudunun direncini kır yarım saatlik yürüyüşüde 1 saata çıkartın diyor dukan.

nacizane fikrim.

evet 5 yaşında Golden Retriever can yoldaşımız o bizim çocuğumuz gibi

geçen gün yaptığım minik keklerim bittii
sonuncusunu şuan yiyorum eve gidip hemen yapmalıyıımmm
3 gündür bayağı alışmışım ya

ekmek yapıp yemediğim için ve kreple 25 günü geçirdiğim için kek bana kebap gibi geldi vallaa
tatlı olan herşeyi çok seviyooorruummmm

Hoşgeldin b-fit nasıl gidiyor anlatsana birazcık

geçen senede gitmiştim ben 3 haftacık. o zamna yalnızdım. kimseyi ikna edememiştim ve sıkıcıydı. 30 dakika dön dön bi aletli bi kültür fizik hareketleri.

şimdi arkadaşlarla gidiyoruz. hem daha eğlenceli oluyor. 3 günde bişey farketmez ama ben fikir anlamında daha rahat hissediyorum kendmi. neredeyse 1 saat aktif hareket halinde oluyorum
20dakika gidiş geliş sürüyor. ordada 35-40 dakika sürüyor ısınması hareketi esnemesi.

viçtanen rahatım. umarım 1 ay sonra 4 kilo ve toplamdada 100 cm incelirim. pazularına bileklerine kadar ölçüyorlar. 1 ayın sonunda yine ölçüp toplayacaklar ne kadar incelmişim diye.ne kadar fark edecek bakalım

benim 27 marta kadar hedefim 4 kilo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…