nasıl gidiyor bilgeasya farketmiştir epey kilon dimi
Hem S hem P S gününüzde rahatlıkla tuketebileceginiz bir alternatif MAnTAR
Proteini mantardan alın
Çukurova Üniversitesinde görev yapan Prof. Dr. Saadet Büyükalaca, mantarın bilinen en iyi bitkisel protein kaynağı olduğunu söyledi.
Büyükalaca, Vücut, hayvansal gıdalarla, protein kadar da yağ alıyor, ancak mantarda yağ oranı neredeyse sıfır. Mantarla vücut, saf protein alır açıklamasında bulundu.
Büyükalaca, Kırmızı veya beyaz et yediğimiz zaman vücudumuz yüksek oranda yağ alıyor. Bu yağlar, doymuş yağlarla birlikte geliyor ve kalp damar tıkanıklıklarına yol açıyor. 100 gram etten alınan protein oranı yüzde 17-20 civarında değişirken, alınan yağ da aynı miktarda oluyor. Oysa tamamen bitkisel olan mantar ile hemem hemen yüzde sıfır oranında yağ ile yüzde 5 protein geliyor. Mantar tüketerek yüz yılın hastalığı kalp ve damar tıkanıklıklarından korunabilirsiniz dedi.
evet ben atakta da tükettim alışmışım içmeyince duramıyorumHoşbuldum:))) Ben de Mocha hastasıyım, ama icilmesinin sakincali ılup olmadigini bilmedigimden icemiyorum( Nescafeyi atak günlerinde de içtin mi?
Çoklu alıntının nasıl yapıldığını bilmediğimden, bu mesajımda yazıyorum, nadenze benim bugün 2. Atak günüm, halsizliğim fazla gibi:/ Tatlı yemeyi şimdiden çook özledim
amin canım sizinkine sizinle uzun bi ömür diliyorum,bende özellikle kahve rengini aradım aldığımızda sarıydı ama şimdi tam çikolata rengi sıpaooyy oyy Allah bagıslasın:) bizimde 1 yasında white golden :):) kartopumuz bzim :):) Allah uzun ömürler versin insallah size birlikte :)
hergüne bi kilomu vayybee bana kızmıştınız haftada 2 kilo verince görün ahali görün ne metobolizmalar var maşalllah arkadaşım
ahhh ben de beş gü sonra böyle yazmak istiyorum yaaaaa
arkadaslarrr hepınızee mrbb..kitabım bugün elime ulastı,,baskülümüde sipariş verdim,,yulaf kepegi we atak ewresi malzemelerinide stoklayınca bu iş tmm..aslında niyetim bian önce baslamak ama hafta sonu memlekete gidicem orda yiyeceklerim diyete asla uymucagından hafta basına bıraktımm..wermem gereken bana göre en az 10 kilo war ama dukan amcaya görede 6 kilo.off offf bende inş...su kdr kilo verdiğim cok mutluyum kızlar die yazdıgım gunlerı gorebilirimm :)
aramıza hoşgeldin öyleyse...
tşkler yarim :) forumu sürekli okuyorum,,cok güsel kilolar wermişssin tebrik ediorum seniii we darısı basımaaa dıorum :))
teşekkür ederim sende süper kilo vericeksin... bende iki gündür bi + görme modu vardı sinirden keçilerim tepeme çıktı resmen... ama az önce regl oldum... sebebi belli oldu yani... pek bbi mutlu oldum eve gidince hemen bi dukantiramisu yapmam lazım
heheh daha önümde cok yol var ama o yol beni korkutmuo şuan :) krepi de becerdim sonunda daha hayatta aç kalmam sabah onu yesem :)
geçen gün yaptığım minik keklerim bittii
sonuncusunu şuan yiyorum eve gidip hemen yapmalıyıımmm
3 gündür bayağı alışmışım ya
ekmek yapıp yemediğim için ve kreple 25 günü geçirdiğim için kek bana kebap gibi geldi vallaa
tatlı olan herşeyi çok seviyooorruummmm
şimdiden afiyet olsunn :) bide alakasız olcak ama bu msjların sonuna bu gülen ifadeyi mesela nasıl ekliyorsunuz ve benim profil fotom görünmuor bunları nasıl yapabiliriz bilgin var mı :))
eğer yeni üyeysen bunları kullanamazsın ama profilim veya kullanıcı kontrol paneline girip bulabilirsin sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?