Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya ben bitki çaylarından nefret ediyorum hiiç içemiyorum nası yapıcaz yaaa...

Kızlar bana güzel bir kek tarifi verebilir misisniz birde atakta yiyebiliyormuyuz mesela bugün yulaf kepeği yemedim hakkımı kekte kullanabilir miyim?

Kızlar bana güzel bir kek tarifi verebilir misisniz birde atakta yiyebiliyormuyuz mesela bugün yulaf kepeği yemedim hakkımı kekte kullanabilir miyim?
ben bunu yapmıştım... kepeksiz çok da lezzetli olmuştu... istersen goji bery siz de yapabilirsin... istersen bi kısmını kakaolu yapıp iki renkli de yapabilirsin...
UNSUZ KEK(her evre)
(tarif OMRE foto BİLGEN DEMİR)

2yumurta
3 yk sut tozu.
2 yk tatlandirici
2 cay kasigi kabartma tozu
1avuc gojiberry
3-4 damla vanilya aromasi

ilk yumurta beyazlarini ayri kapta katilasincaya kadar cirpin kalan malzemeleri ayri kapta cirpin sonra hepsini birlestirin onceden isitilmis firinda 170 derecede 25. Dk pisirin afiyet olsun

Çok teşekkür ederim gojyberry nerde bulabilirim
ben yulaf kepeğini kullanmak istiyorum un yulaf kepeği olmadan nasıl tutuyor ki kek çok ilginç geldi

ben yulaf kepeğini kullanmak istiyorum un yulaf kepeği olmadan nasıl tutuyor ki kek çok ilginç geldi

gojibery aktardan aldım ben ama pek beğenmedimki tadını...bide buna bak istersen...

tarcınlı,havuçlu kek
4 çk yulaf kepegi
bir çk mısır unu
yarım su bardagı rendelenmiş havuç,
bir su bardagı süt
4çk tatlandırıcı
tarcın
3 yumurta
bir paket kabartma tozu.
bir çk kakao

yumurta ve tatlandırıcı çırpılır,bir kapta yulaf kepegi tarcın kakao kabartma tozu mısır unu harmanlanır ,yumurtalara önce süt ardındanda kuru malzemeler eklenip silikon kalıba dökülür 170 derecede pişirilir.

bi de bu var... hangisini yapmak istersen artık

KEK(HER EVRE)

4 kaşık yulaf kepeği
4 kaşık süttozu
az süt ( 1/2 fincan kadar ekledim )
1 yumurta
1 y.kaşık labne peynir light
2 çay kaşık kabartma tozu
damak tadına göre splenda
tarçın/zencefil/ varsa mahlep ( çok yakıştı )

şimdiden afiyet olsunn :) bide alakasız olcak ama bu msjların sonuna bu gülen ifadeyi mesela nasıl ekliyorsunuz ve benim profil fotom görünmuor bunları nasıl yapabiliriz bilgin var mı :))

canım kullanıcı kontrol paneline gir... ordan seçenekleri düzenleye tıkla.. ordan çeşitli seçenekler kısmına gel.. mesaj editörünü gelişmiş olarak ayarla

yarim yapılışınıda anlatır mısın,,zira cok gusel görünüor :))

Yarimcim gojyberryli tarifini deneyeceğim akşama yulaf kepeğinide eklersem biraz fazla olur gibi tatlı krizindeyimmmmmm :) hadi iyi akşamlar

yarim yapılışınıda anlatır mısın,,zira cok gusel görünüor :))
ben denemedim henüz o yüzden anlatamam kusura bakma... :2:

Yarimcim gojyberryli tarifini deneyeceğim akşama yulaf kepeğinide eklersem biraz fazla olur gibi tatlı krizindeyimmmmmm :) hadi iyi akşamlar

hadi afiyet bal olsun...

herkese iyi akşamlar...

kızlar yarın kocaman +larla karşınızda olacağım... Regl oldum çünkü... Bildirimlerinizi unutmayın lütfen... Hepinize iyi akşamlar dukancanlar... bu arada yarın işe biraz geç gelicem bildirimler unutuldu yapılmıycak falan sanmayın siz göndermeye devam edin... özel mesaj veya miray_hur@mynet.com veya topikte yazın ama topikten görmediklerim olursa şimdiden kusura bakmasın...

Son düzenleme:
[sıze=3]kızlar yarın kocaman +larla karşınızda olacağım... Regl oldum çünkü... Bildirimlerinizi unutmayın lütfen... Hepinize iyi akşamlar dukancanlar... [/sıze]

bende 1 kilo artıdaydım bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…