Kac çeşit form cayı aldıysam içerken kusacak gibi oluyordum. Ama doğadan form kayisili kesinlikle süper bisi hemde icinde sekerli bir tat var hemde tam 7 saat sonra kesin çözüm. Karın ağrısını hissetmek istemiyorsanız gece yatmadan icin sabah mis gibi kalkın
oralarda bulamadım demk yeni kullanıcı oldugum ıcın..cok tsk ederim bilgi için..
ben bunu yapmıştım... kepeksiz çok da lezzetli olmuştu... istersen goji bery siz de yapabilirsin... istersen bi kısmını kakaolu yapıp iki renkli de yapabilirsin...Kızlar bana güzel bir kek tarifi verebilir misisniz birde atakta yiyebiliyormuyuz mesela bugün yulaf kepeği yemedim hakkımı kekte kullanabilir miyim?
arkadaslar bu diyetle bölgesel zayiflamadami yapabiliyoruz?:26:
ben bunu yapmıştım... kepeksiz çok da lezzetli olmuştu... istersen goji bery siz de yapabilirsin... istersen bi kısmını kakaolu yapıp iki renkli de yapabilirsin...
UNSUZ KEK(her evre)
(tarif OMRE foto BİLGEN DEMİR)
2yumurta
3 yk sut tozu.
2 yk tatlandirici
2 cay kasigi kabartma tozu
1avuc gojiberry
3-4 damla vanilya aromasi
ilk yumurta beyazlarini ayri kapta katilasincaya kadar cirpin kalan malzemeleri ayri kapta cirpin sonra hepsini birlestirin onceden isitilmis firinda 170 derecede 25. Dk pisirin afiyet olsun
Eki Görüntüle 357840
Çok teşekkür ederim gojyberry nerde bulabilirim
ben yulaf kepeğini kullanmak istiyorum un yulaf kepeği olmadan nasıl tutuyor ki kek çok ilginç geldi
Çok teşekkür ederim gojyberry nerde bulabilirim
ben yulaf kepeğini kullanmak istiyorum un yulaf kepeği olmadan nasıl tutuyor ki kek çok ilginç geldi
Yarimcim yani akşam 2 dilim yanına nescafem ile beraber yiyebilirmiyim :) yada 3 dilim :) yemek yerine
şimdiden afiyet olsunn :) bide alakasız olcak ama bu msjların sonuna bu gülen ifadeyi mesela nasıl ekliyorsunuz ve benim profil fotom görünmuor bunları nasıl yapabiliriz bilgin var mı :))
bi de bu var... hangisini yapmak istersen artık
KEK(HER EVRE)
4 kaşık yulaf kepeği
4 kaşık süttozu
az süt ( 1/2 fincan kadar ekledim )
1 yumurta
1 y.kaşık labne peynir light
2 çay kaşık kabartma tozu
damak tadına göre splenda
tarçın/zencefil/ varsa mahlep ( çok yakıştı )
Eki Görüntüle 357846
ben denemedim henüz o yüzden anlatamam kusura bakma... :2:yarim yapılışınıda anlatır mısın,,zira cok gusel görünüor :))
Yarimcim gojyberryli tarifini deneyeceğim akşama yulaf kepeğinide eklersem biraz fazla olur gibi tatlı krizindeyimmmmmm :) hadi iyi akşamlar
Hava muhalefeti nedeniyleee kendime tatil ilan etmiş bulunmaktayım :) Umarım yokluğumu fark etmezler
Bu sabah tartıda gördüğümmm manzara beni çoook mutlu ettiiiii :)
kızlar yarın kocaman +larla karşınızda olacağım... Regl oldum çünkü... Bildirimlerinizi unutmayın lütfen... Hepinize iyi akşamlar dukancanlar... bu arada yarın işe biraz geç gelicem bildirimler unutuldu yapılmıycak falan sanmayın siz göndermeye devam edin... özel mesaj veya miray_hur@mynet.com veya topikte yazın ama topikten görmediklerim olursa şimdiden kusura bakmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?