kilo fazlalığına göre değişir ama genelde haftada 1 kg civarı seyrediyo
canım kullanıcı kontrol paneline gir... ordan seçenekleri düzenleye tıkla.. ordan çeşitli seçenekler kısmına gel.. mesaj editörünü gelişmiş olarak ayarla
Aynen al benden de okadar. Ada cayı siyah çay ıhlamur hepsi bu içtiklerininyesil cayın a c e vitaminlisi var portakal resimli olan bı onu icebildim yeşil çay olarak. limonlusunu sadesini baska baska markalarinkini denedim icemedim. Form çayda aynen bergamotlusunu limonlusunu denedim onlarda berbat kayisili olanı eh iste içilebilir bir kokusu var en azındanya ben bitki çaylarından nefret ediyorum hiiç içemiyorum nası yapıcaz yaaa...
Aynen al benden de okadar. Ada cayı siyah çay ıhlamur hepsi bu içtiklerininyesil cayın a c e vitaminlisi var portakal resimli olan bı onu icebildim yeşil çay olarak. limonlusunu sadesini baska baska markalarinkini denedim icemedim. Form çayda aynen bergamotlusunu limonlusunu denedim onlarda berbat kayisili olanı eh iste içilebilir bir kokusu var en azından
Ben seni tebrik ediyorum. Senin gibi kısa sürede kilo versem herhalde havalara uçardım.
Benim metabolizma durmuş durumda ve ben çok rahatsızım bu durumdan...
birde surimi yiyen arkadaşlarım var mı tadı nasıl ona göre sipariş vericem???:44:
Gecmis olsun bakalım bı kullan da ilaçlarını sonra tekrar başlarsın. Benim diyet iyi gidiyo sayılır dünkü dukan usulü pizzanın üstüne sıktığım light mayonezi (mayonezde ne kadar light olursa %35yagli ve ketch up i saymazsak. Bugün seyirde 3. Gunüm bitti dün ve bugün usendim spor yapmadım. 2 gundur doymuyorum ne yersem yiyeyim hemen acıkıyorum ve her aciktigimda tatlı yemek istiyorum. Tatlandiriciyi sadece kepekle kek yaptıgım zaman kullanıyorum bı de kahvede. Onun haricindeki tatlıları yemiyorum çünkü tatlandiricili seyleri çok tüketmek kilo vermeyi durduruyor. Atakta 64 olmuştum ama seyirin 2.gunu sabahı 64.5 oldum hala da aynı Pazartesi bakalım ne olacak. Sende iyiles hemen dön aramızamerhaba arkadaşım.nasıl gidiyor diyetin?bu arada okullar yarında tatil olmuş.bana çok iyi geldi bu tatil açıkçası.ben bugün hala şiddetle devam eden kaşıntılarım için doktora gittim.ürtiker dedi doktor.muhtemelen son 4 haftadır üstüste hatta hep birlikte kullandığım antibiyotik,iğne(voltaren+muscoril),c vitamini,ağrı kesiciler ve aldığım proteinler el birliğiyle 1 haftadır bana bu işkenceyi çektiriyormuş.doktor bana ürtiker diyeti diye bir kağıt verdi tetikleyen besin listesi aslında.balık,yumurta,süt,domates(ps günlerinde acılı ezme yiyordum kabızlık için) yani diyette yediğim herşey...neyse ilaç aldım.inşallah en kısa zamanda kurtulurum bu sıkıntıdan.
ben hep söylerim zaten şu yeşil çayı sevmeden içiyorum o da hiçbir işe yaramıyor diye.ben kayısılısınıda içtim onuda sevmedim ama sevmesemde herşeyi içebilirim.yeterki ucunda zayıflama ya da wc olsun:)) croisselle arkadaşımız kabuk tarçın katın demişti ama ben öylede denedim sevemedim...
Herkesin bünyesi farklı. Kilo vereceksin merak etme seyirin 1. Gunünden itibaren kilonda artılar eksiler göreceksin özellikle sp günlerinin ertesi gunu sakın moralini bozma seyirden 1 hafta sonra tartil düzenli -1 leri görünce bak nasıl motive olacaksın yeterli sen hiç kaçamak yapma demiştin dersin. evperisi ni unutmaarkadaslar ben artık seyire geçiyorum fakat 6 gün yaptım ilk iki gün sok oldum 2 kilo birden gitti ama sonraki 4 gun gram oynamadı bu benı endişelendirdi çok iyi kılo verenler olduğu giibi hiç veremeyenler bile varmış bende veremıycekmiyim acaba diye düşünmeye başladım iki kilo benı motıve etmişti fakat 4 gundur aynen diyeti uyguladım hıc bır kaçamak yapmadım sporumu da yaptım anlamadım nedn böyle olduğunu seyıre geçince zaten yavaslıyormuş e bukadar yavas olucaksa hıc motıve olamam kı
Cok sagol canımama bu diyet herseyi yasaklayip az kilo verdiriyor
arkadaslar ben artık seyire geçiyorum fakat 6 gün yaptım ilk iki gün sok oldum 2 kilo birden gitti ama sonraki 4 gun gram oynamadı bu benı endişelendirdi çok iyi kılo verenler olduğu giibi hiç veremeyenler bile varmış bende veremıycekmiyim acaba diye düşünmeye başladım iki kilo benı motıve etmişti fakat 4 gundur aynen diyeti uyguladım hıc bır kaçamak yapmadım sporumu da yaptım anlamadım nedn böyle olduğunu seyıre geçince zaten yavaslıyormuş e bukadar yavas olucaksa hıc motıve olamam kı
ben aldım tatlım pişirmeden de yeniyo ben dilimleyip çok çok az soya sosuyla kavurmuştum bi de müthiş olmuştu ben tavsiye ederim=)))
hangi ilacti bulasiksuyu kacirmisim ben?
bana da doktorum magnezyum tablet önerdi yarin alicam eczaneden. Demek ki ise yariyormus
Kızlar yarın seyir evresine geçiyorum hayırlısıyla.. bana örnek bişeyler soylermisiniz seyir evresinde olanlar mesela neler yiyebilirm kitapta yazıyo ama hani yemek hallerini soruyorm mesela ıspanak yemegı bildigimiz ıspanak yemegini yiyebliomuyuz ?
Ben bugün kendime tarhana çorbası gibi çorba yaptım, annem bitirdi çorbayı :) yağsız
Ispanak yiyebilirsin ama bildiğimiz yağlı olanından değil. Dukana uydur, içine yağsız kıyma koy, üstüne de yoğurtt süper olur zannımca.
Bugün sebze günümdü sabah pırasa köftesi yedim
Öğlen hamsi
Akşam da çakma tarhana :) Böyle diyet mi olur yavsss diyorum ama oluyo vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?