Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada tarhanayı nasıl yaptıınn :):)

bu arada tarhanayı nasıl yaptıınn :):)

Şimdi şöyle kii aslında ben pilavımsı bişey yapmaya yeltendim :) sonu çorba oldu. Kıymayı, bir adet rendelenmiş domatesi, soğanla iyice pişirdim, baharatlarını attım, çok az suyu kalınca 3 kaşık yulaf kepeği atıp, iyice sardım şişsin diye. Tadına baktım kötü değildi ama iyi de sayılmazdı, sonra ben onun üstüne ılık su biraz da salça ekledim. 2 diş de sarımsak koydum, kaynamaya bıraktım. Aslında çorba içinde kıymayı sevmem ama yulaflar şişti kıymalar iyice dağılınca tarhana gibi bir tadı oldu.

Farklı tarifler de var ama ben deneme yanılma yöntemi ile bunu yaptım

kızlarrr yarın Ankaraya gidiyorummmmm çalışma iznim çıkmış,burdaki kurallara göre çıkış giriş yapmak gerekiyomuş bende anneciğimi babacığımı görücemçok mutluyum hem iş için hem ankara ziyareti için 5-6 gün aranızda olamıcam,annem geçen seferden tecrübeli olduğu için diyete uygun yapıcak herşeyi,hatta orda daha sıkı uygulayabilirim diye düşünüyorum döndüğümde eksilerin haberini vericem inşallah size

özliycem seni ama iyi yolculuklar kar umarım sorun çıkarmaz geldiğinde bol eksili bi sayfa olur umarım :)

özliycem seni ama iyi yolculuklar kar umarım sorun çıkarmaz geldiğinde bol eksili bi sayfa olur umarım :)

sağol cnm bende sizleri özlicem hatta içim içimi yicek buraya bakamadığım için evet kar çok fenaymış hatta bugün girneye bile kar yağdı Ankarayı düşünemiyorum inşallah seferler iptal olmadan hayırlısı ile gider gelirim

Dönüşte eksilerin kutlamasını yaparız. Şimdiden iyi yolculuklarr. Kar çilesi çekilmese de Ankara'ya kar çok yakışıyor, bu fırsatı kaçırmayacağın için şanslısın :)

Benim 5. Gün bitti giden kilo 2. İsin açıkcası cok da iyi uyamiyorum, çünkü çalışırken yagsiz yemek bulmak imkansız. Izgara köfte tavuk falan yiyorum ama yağlı oluyor.

Seyirde en azindan 2 gunde bir salata yeme gibi bı imkanım olduğu için rahatım. Dolayısıyla diyete devam edicem, bakalım seyir nasıl geçecek?

Cok teşekkürler destegin için canım

Dönüşte eksilerin kutlamasını yaparız. Şimdiden iyi yolculuklarr. Kar çilesi çekilmese de Ankara'ya kar çok yakışıyor, bu fırsatı kaçırmayacağın için şanslısın :)

inşallah cnm herkeside hafiflemiş olarak bulucam.teşekkür ederim bende çok özledim haberlerde gördükçe içim gidiyodu orda olsam diye , çilesini bile özledim

rica ederim cnm er ya da geç gidicek bu kilolar ve bu diyet gerçekten bölgesel fazlalıkları direk yağları yakıyo insanın selülitleri bile azalıyo

kızllaaarrr bugünün en kötü tarafı eşimin benden cocostar kurabiye yapmamı istemesiydi yaptım 2 tanede ben yedimmm :18: off yarında bildirimm varr

kızllaaarrr bugünün en kötü tarafı eşimin benden cocostar kurabiye yapmamı istemesiydi yaptım 2 tanede ben yedimmm :18: off yarında bildirimm varr

2 tane yemişsin ya 3-5 olsaydıı bu nazar boncuğu olsun, devamı gelmesin. Olur böyle şeyler, önemli olan bir sonraki seferde aynı hatayı yapmamak

2 tane yemişsin ya 3-5 olsaydıı bu nazar boncuğu olsun, devamı gelmesin. Olur böyle şeyler, önemli olan bir sonraki seferde aynı hatayı yapmamak

ayy inşallah olmaz ben kakaolu pastalara dayanamam resmen öldüm geberdim tutamadım kendimi eşimde hadi ye bitane deyince yüz buldum valla çocuk gibi ama yok artık yemeeemmmm bin pişman oldum zatennn

Love01, Hoşgeldin aramıza, inşallah istediğin kiloya ulaşırsın!
BulaşıkSuyu, Tarhana yazısını görünce ağzımın suyu aktı resmen, ayy olsa da içsek. Ben de senin tarifini uygulamayı düşünüyorum Seyir Döneminde.
Bugün Atak döneminin 2.günü bitti, bir ara çoook acıkmış hissettim kendimi ama geçti çok şükür. Balık yiyemeyen birisi olarak bugün balık ve soğan yedim bol limonlu. Bir de Light meyveli yoğurt. Light meyveli yoğurt arayanlar Sütaşınkini yiyebilirler, Yağsız ve içindeki meyveler çok iyi geliyor, ben 2 günde 1 meyveli yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Bu haftaki bildirime katılmayacağım, çünkü 2. günüm bitti daha, yoksa yine de gönderebiliyor muyum?
Bence balık kesinlikle etten daha doyurucu ve lezzetli, eti ben yağsız yerken çook zorlanıyorum. Senelerce balık yemedim, Dukan sayesinde balıkla tanıştım. Sabahleyin çook acıktığımdan 2 tane yumurta yedim, yarın 1 tane yerim artık..
Kızlar, tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsunuz? Günde ne kadar kullanıyorsunuz? Ben Splenda kullanıyorum.

selam arkadaşlar bugün dukanda 3. günümü bitirdim. ilk gün kilom 88.300 den 87.300 düştü bu sabahda 85.900 gördüm yarın sabah için oldukça heyecanlıyım

yenibirumut, merhaba. atak mı yapıyorsun? ay umarım ben de veririm ya, morale çok fazla ihtiyacım var

Son düzenleme:
yenibirumut, merhaba. atak mı yapıyorsun? ay umarım ben de veririm ya, morale çok fazla ihtiyacım var

evet gamze atak yapıyorum. ve bu kadar geç kaldığım için kendime çok kızıyorum. kitabı 1 ay öncesine almama rağmen daha 3 gün oldu başlayalı. morelini yüksek tut çünkü hergün tartıda ilerlediğini göreceksin yada hergün göremesende aylığa vurduğunda ne kafa güzel kilo verdiğini göreceksin. kaç kilosun ne kadar vermek istiyorsun

Teşekkür ederim Ben de bu kadar geç kaldığım için pişmanım:/ 62.5 kiloyum, 10kg vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…