bu arada tarhanayı nasıl yaptıınn :):)Ben bugün kendime tarhana çorbası gibi çorba yaptım, annem bitirdi çorbayı :) yağsız
Ispanak yiyebilirsin ama bildiğimiz yağlı olanından değil. Dukana uydur, içine yağsız kıyma koy, üstüne de yoğurtt süper olur zannımca.
Bugün sebze günümdü sabah pırasa köftesi yedim
Öğlen hamsi
Akşam da çakma tarhana :) Böyle diyet mi olur yavsss diyorum ama oluyo vallaaa
bu arada tarhanayı nasıl yaptıınn :):)
kızlarrr yarın Ankaraya gidiyorummmmm çalışma iznim çıkmış,burdaki kurallara göre çıkış giriş yapmak gerekiyomuş bende anneciğimi babacığımı görücemçok mutluyum hem iş için hem ankara ziyareti için 5-6 gün aranızda olamıcam,annem geçen seferden tecrübeli olduğu için diyete uygun yapıcak herşeyi,hatta orda daha sıkı uygulayabilirim diye düşünüyorum döndüğümde eksilerin haberini vericem inşallah size
özliycem seniama iyi yolculuklar kar umarım sorun çıkarmaz geldiğinde bol eksili bi sayfa olur umarım :)
kızlarrr yarın Ankaraya gidiyorummmmm çalışma iznim çıkmış,burdaki kurallara göre çıkış giriş yapmak gerekiyomuş bende anneciğimi babacığımı görücemçok mutluyum hem iş için hem ankara ziyareti için 5-6 gün aranızda olamıcam,annem geçen seferden tecrübeli olduğu için diyete uygun yapıcak herşeyi,hatta orda daha sıkı uygulayabilirim diye düşünüyorum döndüğümde eksilerin haberini vericem inşallah size
öncelikle burcucum bütün et ürünlerini süt ürünlerini yumurtayı,yulaf kepeğiyle yapılmış çeşitli tatlı tuzlu hamur işlerini,bi çok sebzeyi yiyebiliyoruz e bi meyve eksik oda güçlendirmede dahil olucak,e biz bunları doğru düzgün yemeyip bunların dışındakileri fazlasıyla düzensiz tükettiğimiz için böyle olduk
eğer her haftada 2-3 kilo verdiren bi diyet arıyosanız haklısınız bu diyet yavaş ama ayda 4-6 kg bence en sağlıklı ve yeterli olanı.atakta kaybedilen su olduğu için çok hızlı bi kayıp yaşanıyo ama seyirde yağ yakıldığı için günde 100-300 gr bazen hiç gitmicek bu gayet normal yağları daha hızlı yaktıran(özellikle çok oldukları bel göbek kalça bölgesinden) varsa başka diyet hiç dukanla uğraşmayın derim
Dönüşte eksilerin kutlamasını yaparız. Şimdiden iyi yolculuklarr. Kar çilesi çekilmese de Ankara'ya kar çok yakışıyor, bu fırsatı kaçırmayacağın için şanslısın :)
Benim 5. Gün bitti giden kilo 2. İsin açıkcası cok da iyi uyamiyorum, çünkü çalışırken yagsiz yemek bulmak imkansız. Izgara köfte tavuk falan yiyorum ama yağlı oluyor.
Seyirde en azindan 2 gunde bir salata yeme gibi bı imkanım olduğu için rahatım. Dolayısıyla diyete devam edicem, bakalım seyir nasıl geçecek?
Cok teşekkürler destegin için canım
kızllaaarrr bugünün en kötü tarafı eşimin benden cocostar kurabiye yapmamı istemesiydi yaptım 2 tanede ben yedimmm :18: off yarında bildirimm varr
2 tane yemişsin ya 3-5 olsaydııbu nazar boncuğu olsun, devamı gelmesin. Olur böyle şeyler, önemli olan bir sonraki seferde aynı hatayı yapmamak
kızlar bu arada bildirimi nereye yapıyoruz.
yenibirumut, merhaba. atak mı yapıyorsun? ay umarım ben de veririm ya, morale çok fazla ihtiyacım var
Teşekkür ederimBen de bu kadar geç kaldığım için pişmanım:/ 62.5 kiloyum, 10kg vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?