Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayyy inşallah!!Evet yaptım, kitabı da okudum Sadece yulaf kepeği 1 yemek kaşığı yiyorum tadını sevemedim bir türlü://

Ayyy inşallah!!Evet yaptım, kitabı da okudum Sadece yulaf kepeği 1 yemek kaşığı yiyorum tadını sevemedim bir türlü://

benim 3-5 aydır ekmekle zaten aram yok pek aramıyorum ama güzel tarifler görüyorum gözüm doysun diye yapmak istiyorum. henüz yulaf kepeğini bile temin edemedin. senin kaçıncı günün. ben kitabı aldım ama okuyamıyorum çok sıkıcı buluyorum nedense

Benim bugün 3. günüm olacak atakta, yulaf kepeği realde ya da aktarlarda mevcut, en kısa zamanda al bence az da olsa tüket
kitabı da sıkılsan da oku, gaza getirdi beni daha disiplinli olmamı sağladı zaman zaman açıp okuyorum atakta ne yapmak lazımdı diye.
ekmek yemeyi de çook özledim şimdiden:/

kilo bildirimimi simdiden yapiyorum yarin okulda olcagimdan giremeyecegim
baslangic:97
gecen hafta:92.9
suan:91.5
seviyorum dukan amca spor yapamadm yine verdirdin kiloyu

yarın almaya gidecektim ama hava öyle kötü ki gidemicem sanırım

en kisa zamanda al mutlaka, ihmal etme. olmadi netten siparis verirsin
ultio90, süpersin! Allah bizlere de nasip etsin kilo vermeyi. hangi evredesin kacinci gunun?

merhaba arkadaşlar,ben de dukan yapıyorum,5 kilo verdim,ya bu yulaf kepeğini bir türlü yiyemiyorum tadı çok kötü,siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler

taşekkür ederim evperisi zaten saat bası tartılıorum moralım bozuo bugunden itibaren bi hafta tartılmıcam gram oynamıo die motıvasyonum düşüo regl dönemime bir hafta kaldı ama bir hafta once vucut su toplar mı acaba

günaydınlarrrr
kızlar ne zamaaaan önce doğuş mistik chai almıştım öyle kapalı paket duruyodu dolapta
değişik birşeyler içeyim diye aranırken onu demlemek geldi aklıma , baktım hazırlanışında süt ve şekerle de tüketebilirsiniz diyor
hemen demledim, içine de light süt kattım enfes oldu bence tarçınlı süte iyi bir alternatif
özellikle benim gibi starbucks'taki chai tea latte'ye bayılıyorsanız bunu da çok seveceksinizdir
umarım hala marketlerde bulunuyordur :44:

merhaba arkadaşlar,ben de dukan yapıyorum,5 kilo verdim,ya bu yulaf kepeğini bir türlü yiyemiyorum tadı çok kötü,siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler

ekmek yap, baharatlarla da lezzetlendirebilirsin
ya da tarçınlı muffin yap

günaydın kızlar ben bu hafta regl yüzünden veremedim
geçen hafta 97
bu hafta 96.9
hedef kilom 70
başlangıç tarihim 16 ocak 2012

günaydın kızlaar..bugün moralsizim.dün öğleden sonra dr a gittim.gideceğim demiştim ya.maalesef rahim ağzında ufak bir yara varmış.adet düzensizliği diyetten değilmiş yani. mezgit tavadan sonra öok hafif beslenmeme rağmen bu sabah 67,3 geldim çok şaşırdım.ama elim ayağım davul gibi belki ödem olmuştur bilemedim.anlayacağınız benden bugün hayır yok...

geçmiş olsun canım yara için ne dediler

Cnm üzme kendini elbette her hafta verecek değiliz.
Adet düzensizliği seebiyle böyle olmuştur bence.
O ufak yarada halledilir.
Rabbim dermansız dert vermesin.

Cnm üzme kendini elbette her hafta verecek değiliz.
Adet düzensizliği seebiyle böyle olmuştur bence.
O ufak yarada halledilir.
Rabbim dermansız dert vermesin.
sağol arkadaşım. 2 haftadır neredeyse 66 idim.ama bugün öyle oldu.aman neyse takmıyorum oluyor çünkü böyle günlük duraklamalar..
evet Allahım dermansız dert vermesin kimselere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…