Ayyy inşallah!!Evet yaptım, kitabı da okudumSadece yulaf kepeği 1 yemek kaşığı yiyorum tadını sevemedim bir türlü://
Benim bugün 3. günüm olacak atakta, yulaf kepeği realde ya da aktarlarda mevcut, en kısa zamanda al bence az da olsa tüket
kitabı da sıkılsan da oku, gaza getirdi beni daha disiplinli olmamı sağladı zaman zaman açıp okuyorum atakta ne yapmak lazımdı diye.
ekmek yemeyi de çook özledim şimdiden:/
Herkesin bünyesi farklı. Kilo vereceksin merak etme seyirin 1. Gunünden itibaren kilonda artılar eksiler göreceksin özellikle sp günlerinin ertesi gunu sakın moralini bozma seyirden 1 hafta sonra tartil düzenli -1 leri görünce bak nasıl motive olacaksın yeterli sen hiç kaçamak yapma demiştin dersin. evperisi ni unutma
merhaba arkadaşlar,ben de dukan yapıyorum,5 kilo verdim,ya bu yulaf kepeğini bir türlü yiyemiyorum tadı çok kötü,siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler
hoşgeldin canım.selam arkadaşlar bugün dukanda 3. günümü bitirdim. ilk gün kilom 88.300 den 87.300 düştü bu sabahda 85.900 gördüm yarın sabah için oldukça heyecanlıyım
günaydın kızlaar..bugün moralsizim.dün öğleden sonra dr a gittim.gideceğim demiştim ya.maalesef rahim ağzında ufak bir yara varmış.adet düzensizliği diyetten değilmiş yani. Mezgit tavadan sonra öok hafif beslenmeme rağmen bu sabah 67,3 geldim çok şaşırdım.ama elim ayağım davul gibi belki ödem olmuştur bilemedim.anlayacağınız benden bugün hayır yok...
günaydın kızlaar..bugün moralsizim.dün öğleden sonra dr a gittim.gideceğim demiştim ya.maalesef rahim ağzında ufak bir yara varmış.adet düzensizliği diyetten değilmiş yani. mezgit tavadan sonra öok hafif beslenmeme rağmen bu sabah 67,3 geldim çok şaşırdım.ama elim ayağım davul gibi belki ödem olmuştur bilemedim.anlayacağınız benden bugün hayır yok...
henüz birşey demedi cuma günü alacağım kültür ve kan sonuçlarını..geçmiş olsun canım yara için ne dediler
sağol arkadaşım. 2 haftadır neredeyse 66 idim.ama bugün öyle oldu.aman neyse takmıyorum oluyor çünkü böyle günlük duraklamalar..Cnm üzme kendini elbette her hafta verecek değiliz.
Adet düzensizliği seebiyle böyle olmuştur bence.
O ufak yarada halledilir.
Rabbim dermansız dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?