1 martta 67,9 diyordun bak 67,1 gördün süpersinGeçen hafta 68,4
Bu hafta 67,1
günaydınlarrrr
kızlar ne zamaaaan önce doğuş mistik chai almıştım öyle kapalı paket duruyodu dolapta
değişik birşeyler içeyim diye aranırken onu demlemek geldi aklıma, baktım hazırlanışında süt ve şekerle de tüketebilirsiniz diyor
hemen demledim, içine de light süt kattım enfes oldu bence tarçınlı süte iyi bir alternatif
özellikle benim gibi starbucks'taki chai tea latte'ye bayılıyorsanız bunu da çok seveceksinizdir
umarım hala marketlerde bulunuyordur :44:
çok teşekkür ederim arkadaşım....
nazende_87 ben de bu kadar hızlı kilo verdiğime inanmıyorum, normalde çok düşük tansiyonu olan bir insanım!!! (doktorun nabzımı alamayıp nasıl ayakta duruyorsun dediğini bilirim.) her diyette de bu sorunu yaşıyordum. başladığım günden beri tatlı krizleri hariç herhangi bir sorun yaşamadım.
Bir de dukan diyetinin yanında yine formülünü buradan aldığım bir bitki çayı karışımını içiyorum akşamları bir büyük bardak.
Sanırım ikisi bir araya gelince böyle oldu. Dediğim gibi şu zaman kadar bir sorun yaşamadım. Umarım da yaşamam...
1 martta 67,9 diyordun bak 67,1 gördün süpersin
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
Nasılsınız? Gidiyor dimi kilolar, kaçamak yok ona göreBen bugün itibariyle 58.8 kiloyum arkadaşlar. Yani güçlendirmede de kilo vermeye devam ediyormuşuz Diyetinizden sakın vazgeçmeyin, pes etmeyin, güçlendirme çok rahat geçiyor. Etrafımdaki herkes nasıl bu kadar zayıfladığımı soruyor. Şu an birkaç arkadaşıma dukan danışmanlığı hizmeti veriyorum Onlar da kilo veriyorlar. Sen olmasaydın hayatta veremezdik diyorlar. Çok mutluyum bu diyeti uyguladığım için ve etrafıma da faydalı olduğum için
Bu arada hani geçenlerde bahsetmiştim sizlere M beden mont aldım diye... İşte o mont artık M beden değil, S beden. Ben direk M yi deneyip oldu diye hemen almıştım, daha sonra bol geldiğini farkettim ve gidip S bedenini denedim harika oldu ve değiştirdim. Small beden giyiyorum, harika bişi bu
Sizleri seviyorum, kendimi de çoook seviyorum. İnanın;insan zayıflayıp güzelleştikçe kendini ne kadar sevdiğini farkediyor. Bu yüzden dukana devam kızlar, sonuna kadar, fıstık gibi olana kadar...Güzelliğinizi kilolarınızla gizlemeyin, kilo verince bambaşka bir insan olucaksınız. Sadece biraz zaman ve sabır...Kendinize iyi bakın, kıymetinizi bilin, öpüyorum hepinizi
desendesen süpersin .Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
Nasılsınız? Gidiyor dimi kilolar, kaçamak yok ona göreBen bugün itibariyle 58.8 kiloyum arkadaşlar. Yani güçlendirmede de kilo vermeye devam ediyormuşuz Diyetinizden sakın vazgeçmeyin, pes etmeyin, güçlendirme çok rahat geçiyor. Etrafımdaki herkes nasıl bu kadar zayıfladığımı soruyor. Şu an birkaç arkadaşıma dukan danışmanlığı hizmeti veriyorum Onlar da kilo veriyorlar. Sen olmasaydın hayatta veremezdik diyorlar. Çok mutluyum bu diyeti uyguladığım için ve etrafıma da faydalı olduğum için
Bu arada hani geçenlerde bahsetmiştim sizlere M beden mont aldım diye... İşte o mont artık M beden değil, S beden. Ben direk M yi deneyip oldu diye hemen almıştım, daha sonra bol geldiğini farkettim ve gidip S bedenini denedim harika oldu ve değiştirdim. Small beden giyiyorum, harika bişi bu
Sizleri seviyorum, kendimi de çoook seviyorum. İnanın;insan zayıflayıp güzelleştikçe kendini ne kadar sevdiğini farkediyor. Bu yüzden dukana devam kızlar, sonuna kadar, fıstık gibi olana kadar...Güzelliğinizi kilolarınızla gizlemeyin, kilo verince bambaşka bir insan olucaksınız. Sadece biraz zaman ve sabır...Kendinize iyi bakın, kıymetinizi bilin, öpüyorum hepinizi
Evet hedefimi geçtim cnm çok mutluyum. Teşekkür ederim.
Tebrik ederim cnm süpersin.
teşekkürler canım, darısı tüm dukancıların başınaBen de seni ayrıca tebrik ediyorum
günaydın kızlaar..bugün moralsizim.dün öğleden sonra dr a gittim.gideceğim demiştim ya.maalesef rahim ağzında ufak bir yara varmış.adet düzensizliği diyetten değilmiş yani. mezgit tavadan sonra öok hafif beslenmeme rağmen bu sabah 67,3 geldim çok şaşırdım.ama elim ayağım davul gibi belki ödem olmuştur bilemedim.anlayacağınız benden bugün hayır yok...
Geçen hafta 68,4
Bu hafta 67,1
günaydın kızlar ben bu hafta regl yüzünden veremedim
geçen hafta 97
bu hafta 96.9
hedef kilom 70
başlangıç tarihim 16 ocak 2012
günaydın kızlaar..bugün moralsizim.dün öğleden sonra dr a gittim.gideceğim demiştim ya.maalesef rahim ağzında ufak bir yara varmış.adet düzensizliği diyetten değilmiş yani. mezgit tavadan sonra öok hafif beslenmeme rağmen bu sabah 67,3 geldim çok şaşırdım.ama elim ayağım davul gibi belki ödem olmuştur bilemedim.anlayacağınız benden bugün hayır yok...
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
desendesen süpersin .
bu kadar kiloyu verebilmek harika olsa gerek.senin deneyimin bizim için çok önemli..lütfen sık sık yaz.neler yerdin içerdin seyirde.bazen ipin ucunu kaçırıyoruz çünkü..kaçamakların oldu mu?ben yapmamaya çalışıyorum.
merhaba arkadaşlar,ben de dukan yapıyorum,5 kilo verdim,ya bu yulaf kepeğini bir türlü yiyemiyorum tadı çok kötü,siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?