Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...

Nasılsınız? Gidiyor dimi kilolar, kaçamak yok ona göre Ben bugün itibariyle 58.8 kiloyum arkadaşlar. Yani güçlendirmede de kilo vermeye devam ediyormuşuz Diyetinizden sakın vazgeçmeyin, pes etmeyin, güçlendirme çok rahat geçiyor. Etrafımdaki herkes nasıl bu kadar zayıfladığımı soruyor. Şu an birkaç arkadaşıma dukan danışmanlığı hizmeti veriyorum Onlar da kilo veriyorlar. Sen olmasaydın hayatta veremezdik diyorlar. Çok mutluyum bu diyeti uyguladığım için ve etrafıma da faydalı olduğum için

Bu arada hani geçenlerde bahsetmiştim sizlere M beden mont aldım diye... İşte o mont artık M beden değil, S beden . Ben direk M yi deneyip oldu diye hemen almıştım, daha sonra bol geldiğini farkettim ve gidip S bedenini denedim harika oldu ve değiştirdim. Small beden giyiyorum, harika bişi bu

Sizleri seviyorum, kendimi de çoook seviyorum. İnanın; insan zayıflayıp güzelleştikçe kendini ne kadar sevdiğini farkediyor. Bu yüzden dukana devam kızlar, sonuna kadar, fıstık gibi olana kadar...Güzelliğinizi kilolarınızla gizlemeyin, kilo verince bambaşka bir insan olucaksınız. Sadece biraz zaman ve sabır...Kendinize iyi bakın, kıymetinizi bilin, öpüyorum hepinizi

O çayı şiddetle tavsiye ediyorum, sütle yapılınca aynı salep gibi oluyor. Ben de çok seviyorum

bitki çayını tarif edebilir misin bana da

günaydın dukan kardeşliği.

01/03/2012
kilo: 68,6

aslında dukana gore benım 10 martta 65 olmam gerekıyordu ama sanırım olmayacak. kutu kutu kayısı yemenın ve hareket etmemenın sonucu olarak 1-2 kilo rötarlı oldu ama oldu. artık nisana kadar yol görünüyor.

1 martta 67,9 diyordun bak 67,1 gördün süpersin

Evet hedefimi geçtim cnm çok mutluyum. Teşekkür ederim.

Tebrik ederim cnm süpersin.

veee aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar. Eski gruptan kimse kalmamış sanki. Nerelerdesiniz? Artık girmiyor musunuz foruma :44:

desendesen süpersin .
bu kadar kiloyu verebilmek harika olsa gerek.senin deneyimin bizim için çok önemli..lütfen sık sık yaz.neler yerdin içerdin seyirde.bazen ipin ucunu kaçırıyoruz çünkü..kaçamakların oldu mu?ben yapmamaya çalışıyorum.

öle hemen morilini bozma arkadaşım. bu hata 67.3 gelrisin haftaya 65.5 gelirsin. gelişli gidişli biliyorsun. mezgitte bi sorun yok. bünye su tutuyor işte. bir anda gitmeyecek. yavaş yavaş ve sağlam adımlarla ilerliyoruz.

canım çok geçmiş olsun
umarım sonuçlar da da kötü birşey çıkmaz
herşeyin iyisini düşün

ilk başladığım zamanlarda sen benim için yapabilirmi dememe sebep olan kişiydin.

uzun zamandır görmüyordum seni.

ommur o halde 63 teykene güçlendirmeye geçsek? bak 2 kilo vermiş nerdeyse güçlendirmede. hem güçlendirmemiz daha kısa sürer ne dersin?

Gerçekten harika bir duygu, yeniden doğdum sanki Ben kaçamak yapmadım hiç desem yeridir. Diyeti olması gerektiği gibi uyguladım. Balık ağırlıklı beslendim genelde. Özellikle çipura ve somon yedim, hala da yiyiyorum tabii. (diğerlerinle aram iyi değil de ) Ps günlerimde proteinin yanına kereviz, ıspanak, brokoli, pırasa gibi sebzeler ekledim. Tatlı ihtiyacımı light puding ve light dondurma yiyerek giderdim. Hatta bayaa bi yedim.

arkadaşlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben perşembe günleri kilo bildirimi yapamıyorum sizler gibi

cumartesi sabahlar tartılıyorum
haftada 1 kez tartılıyorum moralim bozulmasın diye

bu cumartesiyi bekliyorum ben de bakalım ne olcak
sizler gibi kilo verebilecekmiyim:18:

merhaba arkadaşlar,ben de dukan yapıyorum,5 kilo verdim,ya bu yulaf kepeğini bir türlü yiyemiyorum tadı çok kötü,siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler

cnm ben light yoğurdun içine biraz limon kabuğu rendeliyorum,sonra sıvı vanilya esansı damalatıp yulaf kepeğini ve tatlandırıcı ekliyorum çok güzel bir tat oluyor.en azından tatlı krizime de çözüm oluyor.yulaf kepeğinin tadını yumuşatıyor.dene istersen

dün akşam yine unsuz kek yapım dedim
içinede tat versin diye vanilyam yoktu bastım limon tozunuuu

anaaam nasıl ekşi olmuş anlatamammmm

kızlar bugün kilo bildirimlerimizi yapıyoruz değil mi
BAŞLANGIÇ TARİHİ:06.02.2012
BAŞLANGIÇ KİLOSU:64 KİLO
HEDEF KİLO:56
ŞİMDİKİ KİLO:60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…