Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hehe alemsin sen ya..olur ne olacak 2 kilo da orada veririz...dukan gebertecek bizi

oh yarasın ya..vücudunda kilo vermek istemiş resmen.nasıl güzel olmuşsundur kimbilir.82 nere 58 nere bravo bravo

oh yarasın ya..vücudunda kilo vermek istemiş resmen.nasıl güzel olmuşsundur kimbilir.82 nere 58 nere bravo bravo

yani gerçekten ben de tebrik ederim seni

82 den 52 ye mühtiş bi değişim olmuştur

valla darısı başımıza diyorum
ben geçenlerde bi kaçamak yapmıştım tatlı krizinde ama

inşallah ben de yaza senin gibi zayıflamış girerim

kilo bildirimi yapıyorum

güncel kilo 67.0

66 lı bi rakam görmekti hevesim ama regl tarihi yaklaştı. ufak ufak şişmeler başladı. haftaya innnşallah 66.0 gelirim.

gerçi ben soranlara 66 diyorum. napabilirm.bi kaç gün önce 66.8 gördüm. 66ya adapte oldum 1 kilocuktanda yalan olmaz herhalde

Günaydın kızlarrr dün sabah tartıldığımda 73 çıkmıştım gün içinde sabah iki yumurta bir üçgen peynir ve nescafe içtim öğlen dışarda tavuk ızgara yedim sosluydu akşamda bir haşlama tavuk sonrada 2 incecik dilim kek yedim (dukan’a uygun) sabah bir tartıldım 73.800 niyekineeeee böle oldu şimdi acaba tartının azizliğimi biraz arızalı bir tartı ablamlardaki acaba ondan mı oldu üzüldümmm

2 ileri bi geri oluyor. o yüzden fazla çıktın. 2-3 güne 72.9 la başlarsın.

seni bulup sarılıp öpesim var sen benim idolümsün artık en güzel örneğimsien ben de inşallah senin gibi verebilirim arada sıkışırsam mesaj atabilir miyim ?

geçmiş olsun umarım önemli bişi değildir ve sadece ilaçlarla geçer

ben de alıp deneyeyim teşekkürler :)

ve kilo bildirimine geldi sıra :) 85.1 diyo tartı 87.5 le başlamıştım 25.02 de :) ayy pek bi mutluyum aynı dün sabah ki gibi :)

tavuk pul biber, kekik birazda yağ vardı ama azıcık dışarda yiyince malum illaki oluyor neysem tartı azizliği deyip son olarak pazar günü tartılırım yarın itibari ile atak evremde bitiyor bakalım pazartesi size kaç kilo olduğumu bildiririm inşallahhh 71'i görürüm çok mu abarttım

çok geçmiş olsun canım...umarım önemli bişey deildir.kilo için canını sıkma bu hafta olmasa haftaya vaerirsin saglık herşeyden önemli..

kızllaaarrr bugünün en kötü tarafı eşimin benden cocostar kurabiye yapmamı istemesiydi yaptım 2 tanede ben yedimmm :18: off yarında bildirimm varr

günaydın hanımlar:)) yorumları okuyum önce dedim. ya benim yulaf kepeğim ve kitabım hala gelmedi artık başlamak istiyorum bu arada size bir haberim var eşim de benimle diyete başlayacak o da duyunca çok heveslendi. ama eşimin yoğum ders çalışması gerekiyor sizce rahatsızlık veriyor mu dukan??? bir de ben 3 ay sonra anne olabilmek için çalışmalara başlayacağım:) sizce bu diyet beni vitaminsiz bırakır mı her hangi bir vitamin kalsiyum gibi hapı öneriyor musunuz???

Günaydın dukancilar benimseyirdeki ilk haftam Pazartesi bitecek oyuzden Pazartesi tartilicam. 64.5 kg çıktım bugün tartıda. Dün sp gunumdu. 63 lu rakamları görmek istiyorum artık. İlk dukana 10 Kasım'da başlamıştım. 2ayda 5 kilo verebildim. 64 te kaldım aradan 2ay gecti dukansiz, ekmeksiz ,sekersiz ben yine dukana basladim ve hala 64 lu bişeyler. Oyuzden pztsiye kadar tartilmamaya karar verdim artık 63 görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum

çok şayane çok şayane.....umarım bizlerde senin gibi formumuza kavuşuruz...

vitamin ve folik asit almalısın
eşin karatay yapsın bence ceviz ve kayısı yer karbonhidrat alabilir kendimden biliyorum ders çalışırken atıştırmadan olmuyo

Başlangıç tarihi:25.02.2012
başlangıç kilosu:87.5 kilo
hedef kilo:57
şimdiki kilo:85.1

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…