hehe alemsin sen ya..olur ne olacak 2 kilo da orada veririz...dukan gebertecek biziilk başladığım zamanlarda sen benim için yapabilirmi dememe sebep olan kişiydin.
uzun zamandır görmüyordum seni.
ommur o halde 63 teykene güçlendirmeye geçsek? bak 2 kilo vermiş nerdeyse güçlendirmede. hem güçlendirmemiz daha kısa sürer ne dersin?
kızlar bugün kilo bildirimlerimizi yapıyoruz değil mi
BAŞLANGIÇ TARİHİ:06.02.2012
BAŞLANGIÇ KİLOSU:64 KİLO
HEDEF KİLO:56
ŞİMDİKİ KİLO:60
oh yarasın ya..vücudunda kilo vermek istemiş resmen.nasıl güzel olmuşsundur kimbilir.82 nere 58 nere bravo bravoGerçekten harika bir duygu, yeniden doğdum sankiBen kaçamak yapmadım hiç desem yeridir. Diyeti olması gerektiği gibi uyguladım. Balık ağırlıklı beslendim genelde. Özellikle çipura ve somon yedim, hala da yiyiyorum tabii. (diğerlerinle aram iyi değil de ) Ps günlerimde proteinin yanına kereviz, ıspanak, brokoli, pırasa gibi sebzeler ekledim. Tatlı ihtiyacımı light puding ve light dondurma yiyerek giderdim. Hatta bayaa bi yedim.
hehe alemsin sen ya..olur ne olacak 2 kilo da orada veririz...dukan gebertecek bizi
aynı anda başlayıp aynı kiloları vermişiz:)
oh yarasın ya..vücudunda kilo vermek istemiş resmen.nasıl güzel olmuşsundur kimbilir.82 nere 58 nere bravo bravo
Günaydın kızlarrr dün sabah tartıldığımda 73 çıkmıştım gün içinde sabah iki yumurta bir üçgen peynir ve nescafe içtim öğlen dışarda tavuk ızgara yedim sosluydu akşamda bir haşlama tavuk sonrada 2 incecik dilim kek yedim (dukan’a uygun) sabah bir tartıldım 73.800 niyekineeeee böle oldu şimdi acaba tartının azizliğimi biraz arızalı bir tartı ablamlardaki acaba ondan mı oldu üzüldümmm
Gerçekten harika bir duygu, yeniden doğdum sankiBen kaçamak yapmadım hiç desem yeridir. Diyeti olması gerektiği gibi uyguladım. Balık ağırlıklı beslendim genelde. Özellikle çipura ve somon yedim, hala da yiyiyorum tabii. (diğerlerinle aram iyi değil de ) Ps günlerimde proteinin yanına kereviz, ıspanak, brokoli, pırasa gibi sebzeler ekledim. Tatlı ihtiyacımı light puding ve light dondurma yiyerek giderdim. Hatta bayaa bi yedim.
günaydın kızlaar..bugün moralsizim.dün öğleden sonra dr a gittim.gideceğim demiştim ya.maalesef rahim ağzında ufak bir yara varmış.adet düzensizliği diyetten değilmiş yani. mezgit tavadan sonra öok hafif beslenmeme rağmen bu sabah 67,3 geldim çok şaşırdım.ama elim ayağım davul gibi belki ödem olmuştur bilemedim.anlayacağınız benden bugün hayır yok...
günaydınlarrrr
kızlar ne zamaaaan önce doğuş mistik chai almıştım öyle kapalı paket duruyodu dolapta
değişik birşeyler içeyim diye aranırken onu demlemek geldi aklıma, baktım hazırlanışında süt ve şekerle de tüketebilirsiniz diyor
hemen demledim, içine de light süt kattım enfes oldu bence tarçınlı süte iyi bir alternatif
özellikle benim gibi starbucks'taki chai tea latte'ye bayılıyorsanız bunu da çok seveceksinizdir
umarım hala marketlerde bulunuyordur :44:
günaydın kızlaar..bugün moralsizim.dün öğleden sonra dr a gittim.gideceğim demiştim ya.maalesef rahim ağzında ufak bir yara varmış.adet düzensizliği diyetten değilmiş yani. mezgit tavadan sonra öok hafif beslenmeme rağmen bu sabah 67,3 geldim çok şaşırdım.ama elim ayağım davul gibi belki ödem olmuştur bilemedim.anlayacağınız benden bugün hayır yok...
kızllaaarrr bugünün en kötü tarafı eşimin benden cocostar kurabiye yapmamı istemesiydi yaptım 2 tanede ben yedimmm :18: off yarında bildirimm varr
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
Nasılsınız? Gidiyor dimi kilolar, kaçamak yok ona göreBen bugün itibariyle 58.8 kiloyum arkadaşlar. Yani güçlendirmede de kilo vermeye devam ediyormuşuz Diyetinizden sakın vazgeçmeyin, pes etmeyin, güçlendirme çok rahat geçiyor. Etrafımdaki herkes nasıl bu kadar zayıfladığımı soruyor. Şu an birkaç arkadaşıma dukan danışmanlığı hizmeti veriyorum Onlar da kilo veriyorlar. Sen olmasaydın hayatta veremezdik diyorlar. Çok mutluyum bu diyeti uyguladığım için ve etrafıma da faydalı olduğum için
Bu arada hani geçenlerde bahsetmiştim sizlere M beden mont aldım diye... İşte o mont artık M beden değil, S beden. Ben direk M yi deneyip oldu diye hemen almıştım, daha sonra bol geldiğini farkettim ve gidip S bedenini denedim harika oldu ve değiştirdim. Small beden giyiyorum, harika bişi bu
Sizleri seviyorum, kendimi de çoook seviyorum. İnanın;insan zayıflayıp güzelleştikçe kendini ne kadar sevdiğini farkediyor. Bu yüzden dukana devam kızlar, sonuna kadar, fıstık gibi olana kadar...Güzelliğinizi kilolarınızla gizlemeyin, kilo verince bambaşka bir insan olucaksınız. Sadece biraz zaman ve sabır...Kendinize iyi bakın, kıymetinizi bilin, öpüyorum hepinizi
günaydın hanımlar:)) yorumları okuyum önce dedim. ya benim yulaf kepeğim ve kitabım hala gelmedi artık başlamak istiyorum bu arada size bir haberim var eşim de benimle diyete başlayacak o da duyunca çok heveslendi. ama eşimin yoğum ders çalışması gerekiyor sizce rahatsızlık veriyor mu dukan??? bir de ben 3 ay sonra anne olabilmek için çalışmalara başlayacağım:) sizce bu diyet beni vitaminsiz bırakır mı her hangi bir vitamin kalsiyum gibi hapı öneriyor musunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?