- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
günaydın
bugünki kg yazayım
57.2
vitamin ve folik asit almalısın
eşin karatay yapsın bence ceviz ve kayısı yer karbonhidrat alabilir kendimden biliyorum ders çalışırken atıştırmadan olmuyo
merhaba arkadaşlar,ben de dukan yapıyorum,5 kilo verdim,ya bu yulaf kepeğini bir türlü yiyemiyorum tadı çok kötü,siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler
Kizlar günaydin, hafta sonu regl etkisi ve bir iki kacamagim bana -500 gr mal oldu. bu hafta 1,5 hafta kayipla Ptesiden itibaren SIKI BIR SEKILDE dukanima geri dönüyorum...
herkese bol eksili tarti sonuclari...
Arkadaşlar birşey sorcam RU-SHEIM marka yulaf kepeği aldım besin değerleri 150 gr. için 26 gr. protein, 103 gr. karbonhidrat.... değerler normalmi karbonhidrat fazla gibi geldi bana. bide bu diyette karbonhidrat alımı 0 diye biliyordum. şuan tereddüt içindeyim. bilgisi olan varmı?
anladım canım ama önerebileceğin kilo aldırmayan bir vitamin var mı? ben supredin biliyorum ama o da kilo yapıyor diye duymuştum. bu arada az evel kitabım geldi:))) geriye kaldı yulaf kepeğim:))
kızlaaar günaydın kilo bildirimimi yapayım galiba yavaş gidiyorum ben
Başlangıç tarihi:16.02.2012
başlangıç kilosu:73 kilo
şimdiki kilo:70
hedef kilo:60
günaydınnnnnnnnn
yarimmmmmmm
benim regl sınav stresine dayanamadı ve cuma başlamış gibi yapıp pazartesiye kadar mola verip 2. kere başladı
ve sonuç olarak halen regl oluyorum, hiç bu kadar uzun sürmemişti, kilo vermeden ençok etkilenen regl döngüsü oldu gerçi
sonuç olarak benim kilo 70.5 çıktı,
hoş normalde hiç tartılmama çünkü ++++ çıkacağı kesin, ne gereği var moral bozmanın ama sırf liste için tartıldım, sen nasıl istersen öyle yaz beni canım listeye
kilo bildirimimi simdiden yapiyorum yarin okulda olcagimdan giremeyecegim
baslangic:97
gecen hafta:92.9
suan:91.5
seviyorum dukan amca spor yapamadm yine verdirdin kiloyu
aslında kilo aldrıma ve iştah açam gibi bişileri yok vitaminlerin o bi yanılsama ben one a day kullanıyorum
merhaba arkadaşlar, ben de biraz malzeme ve menü bilgisi edinmek için siteye girmiştim, ama paylaşımınız inanılmaz güzellikte,
üye olmadan edemedim...
pazartesi ben de dukan diyetine başlıyorum,
kitabını tamamen bitirmedim, ama başarılı olacağımı zannediyorum,
hedefim 10 kg vermek....
kızlarrr kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç tarihi:24.01.2012
şimdiki kilo:64.8
hedef kilo:59.9 :)
okuyamadım herkesinki iyidir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?