günaydınnnnnnnnn
yarimmmmmmm
benim regl sınav stresine dayanamadı ve cuma başlamış gibi yapıp pazartesiye kadar mola verip 2. kere başladı
ve sonuç olarak halen regl oluyorum, hiç bu kadar uzun sürmemişti, kilo vermeden ençok etkilenen regl döngüsü oldu gerçi
sonuç olarak benim kilo 70.5 çıktı,
hoş normalde hiç tartılmama çünkü ++++ çıkacağı kesin, ne gereği var moral bozmanın ama sırf liste için tartıldım, sen nasıl istersen öyle yaz beni canım listeye
ciddi misin,hadi bakalım devamı gelir inşallah ama benim kilo vermem durdu.geçen hafta regliydim ve hala 60 dayım yaa
kızlaaar günaydın kilo bildirimimi yapayım galiba yavaş gidiyorum ben
Başlangıç tarihi:16.02.2012
başlangıç kilosu:73 kilo
şimdiki kilo:70
hedef kilo:60
tebrikler darısı başımıza :119:
ben de bugün başladım dukana
başlama tarihim: 01/03/2012
başlama kilom: 65,8
hedef kilom: 59
canlarim merhabaaaa
cok mutluyum nihayet 2 kilo vermisim 3 haftalik cileden sonra mükemmel oldu bu. Allahim sana sükürler olsun.
baslangic 15-12-2012
baslangic kilo 97 (heyyy gidi günlerrr)
gecen haftaki kilo 87
simdiki 85
ve de ideal kilo 70
hehe bir de bugünkü menümü planladim
sabah
kiymali yumurta mmm mis
peynir
öglen
hayzir et döner... burada baharatlandirlimis cok yagli olmayan et döner var sizin sizin süperfresh gibi
yogurt
aksam
yogurt ve az salca ile tatlandirilmis baharatlandirilmis tavuk
tavada yapacagim ohhh miss
hayırlı uğurlu olsun. her gün ---- görme dileğimle.
yolun kısa zaten. 6 kilocuk
1buçuk ayda biter
ay inş.. bakalım nasıl geçecek ilk günüm şimdilik kaçamak yok ama merak ettiğim bişey var elma sirkesi yasak mı elime daha kitap ulaşmadı da
Başlama tarihim: 26/02/2012
Başlama kilom: 73
Hedef kilom: 60
Şu an ki:70.3
Dün sabah 69.9 u gördükten sonra,bu sabah 70.3 ügörmek üzdü beni=( Acaba bu durumun regl olucak olmamla alakası varmıdır.
Bu sabah
1 haşlama yumurta,yeşilçay,peynir ve yulaf kepeğinden ekmek.
Şu anda yeşilçay içiyorum=)
Yarimcim dün keki yaptım gojberry süt tozu falan aldım yalnız harcı ablam birden attı durrrrr dememle ne oldu dedi eeee tarif var önce yumurta beyazı deyince koymuş olduk bir kere tam fırına vericez ki kabartma tozunu unutmuşuz sonradan onuda ekledik sonuç; tat güzel görüntü sıfır kabarmadı incecik oldu :) eee ne derler alışmamışş ..... don durmaz diyediğer denemelerde tuttururuz inşallah
afiyetler olsun o zaman.... nasıl gojiberrynin tadı? sevdinmi?
Gojiberry fena değildi çok tadı yok ama renk katsın dedik :) kakao vanilya aroması süt tozu ne bulduysam kattım içine tat güzeldi de görüntü tepside dümdüz kabarmamış bi kek oldu neysem artık akşamda evde lor peynirli ekmek yapayım tarifin var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?