Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

neesss... bende fenalardayım... regl oldum sandım dün ama olmamışım.. var bi anormallik... bi görünüyo bi kayboluyo neden acaba yaa... ama regl günüm geldi acayip şiş hissediyorum kendimi ve bende bu hafta + lardayım... 75 gösteriyo tartı üzüldüm çoook... ama iki hafta sonraki bildirimde muhtemelen baya - görebiliriz...

ilk günüm de kahvaltıda ne yedim
hemen yazıyorum
bir buçuk haşlama yumurta
1 kk kadar peynir
yeşil çay şimdi de bir bardak içtim

birşey soracağım elma sirkesi içebilir miyim dukanda yasak mı

ciddi misin,hadi bakalım devamı gelir inşallah ama benim kilo vermem durdu.geçen hafta regliydim ve hala 60 dayım yaa

canım benim regli öncesi ve sonrası olmak üzere 10 gün durdu:)
sorun yok onun için sen içini ferah tut:)

kızlaaar günaydın kilo bildirimimi yapayım galiba yavaş gidiyorum ben
Başlangıç tarihi:16.02.2012
başlangıç kilosu:73 kilo
şimdiki kilo:70
hedef kilo:60

ne yavaşı canım saçmalama yhaa:)
aramızda 10 gün var ve sadece 1 kilo fark var:)
bu şok bir diyet değil unutmamak lasım ayda 4 ila 6 kilo arası vericez onun için sıkıntı yapmak yok

canlarim merhabaaaa

cok mutluyum nihayet 2 kilo vermisim 3 haftalik cileden sonra mükemmel oldu bu. Allahim sana sükürler olsun.

baslangic 15-12-2012

baslangic kilo 97 (heyyy gidi günlerrr)

gecen haftaki kilo 87

simdiki 85

ve de ideal kilo 70

hehe bir de bugünkü menümü planladim

sabah

kiymali yumurta mmm mis
peynir

öglen

hayzir et döner... burada baharatlandirlimis cok yagli olmayan et döner var sizin sizin süperfresh gibi
yogurt

aksam

yogurt ve az salca ile tatlandirilmis baharatlandirilmis tavuk
tavada yapacagim ohhh miss

afiyet olsun ve kilo için de tebrik ederimmm

selam kızlar nasılsınız ? benim güçlendirme bitti bakalım koruma nasıl geçecek ? kilo durumum da fark yok 56.5 - 57.5 arası değişiyor bide bir şey sormak istiyorum kilolar gitti sıra şu tüy sorununda daha önce kullandığınız ve sonuç aldığınız bir yöntem var mı şu aralar tvlerde e ...mor - bide se...maj diye ürünler kullanan varmı işe yarıyor mu bilgilerinize deneyimlerinize ihtiyacım var okadar para verip sonuç almadan moral bozmak istemiyorum da şimdiden teşekkür ederim .sevgiler:)

hayırlı uğurlu olsun. her gün ---- görme dileğimle.

yolun kısa zaten. 6 kilocuk

1buçuk ayda biter

ay inş.. bakalım nasıl geçecek ilk günüm şimdilik kaçamak yok ama merak ettiğim bişey var elma sirkesi yasak mı elime daha kitap ulaşmadı da

selam kızlar,
bu hafta benim de fazla verimli geçmedi sadece 0.5 kg verebildim.. napalım az olsun bizim olsun..

şimdiki kilo: 69.2

umarım sizlerin durumu benden iyidir. bol eksili günler..

ay inş.. bakalım nasıl geçecek ilk günüm şimdilik kaçamak yok ama merak ettiğim bişey var elma sirkesi yasak mı elime daha kitap ulaşmadı da

maalesef sirkeyle ilgili bişey hatırlamıyorum ama kitabın ortalarında sirkeli sos tarifleri vardı.

yanlış bilgi vermek istemem.

Bugün kilo bildirimi var sanırım kızlar iki gündür + ile uyanıyorum bu hafta gördüğüm en düşük rakamı listeye yazdırayım 68,10 kg bu haftaki kilom yarimm

Başlama tarihim: 26/02/2012
Başlama kilom: 73
Hedef kilom: 60
Şu an ki:70.3

Dün sabah 69.9 u gördükten sonra,bu sabah 70.3 ügörmek üzdü beni=( Acaba bu durumun regl olucak olmamla alakası varmıdır.

Bu sabah
1 haşlama yumurta,yeşilçay,peynir ve yulaf kepeğinden ekmek.
Şu anda yeşilçay içiyorum=)

bi gün eksi bi gün artı görmek gayet doğal.

kilo böyle bölye sabitlenecek. 69.9 u görüldü diye hemen oraya sabitlemiyor ki.

zamanla.

panik yok arkadaşalar

ay ben yine idari izinliyim. amirim geldi geeeeeet evine dedi ama ben gitmicem. yarın öğledne sonra için zaen izin aldım. hakkımı suistimal etmke istemiyorum.

Ankaradayım ve hava aaaacccaaaip souk

Yarimcim dün keki yaptım gojberry süt tozu falan aldım yalnız harcı ablam birden attı durrrrr dememle ne oldu dedi eeee tarif var önce yumurta beyazı deyince koymuş olduk bir kere tam fırına vericez ki kabartma tozunu unutmuşuz sonradan onuda ekledik sonuç; tat güzel görüntü sıfır kabarmadı incecik oldu :) eee ne derler alışmamışş ..... don durmaz diye diğer denemelerde tuttururuz inşallah

afiyetler olsun o zaman.... nasıl gojiberrynin tadı? sevdinmi?

kızlar bu sabah adliyede biraz işim vardı ve işe geç geldim... hepinize kocaman Tünaydın
sabah kahvaltımı evde yaptım ve inanılmaz güzel doydum çok da mutlu oldum...
1 kaşık yulaf kepeği ve tek yumurta beyazından yapılmış incecik bir krep yaptım
sonra o yumurtanın sarısına 2 yumurta daha ekledim yarım çay bardağı kadar da süt ekledim bi güzel çırptım onu da omlet yaptım
krebim çok ince olduğu için bikaç parçaya bölündü ama olsun o parçaların içine dana jambon-hindi salam ve light labne sürerek üç minik dürümüm oldu kürdanladım bi güzel
yanına da kocaman bi bardak çay
ohhhh misler gibi... işe gelince bide yoğurdumu yedim... öğlen için de evde sosladığım göğüs etini getirdim... bikaç günlük stok yaptım yine...
acıktıkça yiyicemmm

afiyetler olsun o zaman.... nasıl gojiberrynin tadı? sevdinmi?

Gojiberry fena değildi çok tadı yok ama renk katsın dedik :) kakao vanilya aroması süt tozu ne bulduysam kattım içine tat güzeldi de görüntü tepside dümdüz kabarmamış bi kek oldu neysem artık akşamda evde lor peynirli ekmek yapayım tarifin var mı :)

alıntıdır... ben henüz denemedim...
-8 Çorba Kaşığı YULAF KEPEĞİ
-3 YUMURTA
-3 Çorba Kaşığı YOĞURT
-150 gr. kadar LOR
-1 BAKING POWDER VEYA 1Tatlı Kaşığı Karbonat
YAPILIŞI:
Yumurtalar çırpılır,diğer malzemeler ilave edilir güzelce karıştırılır. 20 cm çapında yuvarlak Borcam 2 damla sıvı yağ ile yağlanır ve hamur içine dökülür.Önceden ısıtılmış 150 derecelik fırında yaklaşık 30 dk üzeri kızarana kadar pişirilir. Hamurun çökmesini engellemek için ilk 20 dk fırın kapağı acılmamalı. Afiyet olsun.
Not: 4 günlük kepek hakkınıza denk geliyor.Atak evresindekiler 5 güne bölebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…