bunu denedim ekmek gibi oldu öle kuru pasta gibi sert olmadıGojiberry fena değildi çok tadı yok ama renk katsın dedik :) kakao vanilya aroması süt tozu ne bulduysam kattım içine tat güzeldi de görüntü tepside dümdüz kabarmamış bi kek oldu neysem artık akşamda evde lor peynirli ekmek yapayım tarifin var mı :)
bunu denedim ekmek gibi oldu öle kuru pasta gibi sert olmadı
PEYNİRLİ KURU PASTA(her evre)
Tarif: 1 paket BİM Kaanlar lor peyniri (500 gr), 3 yumurta, 8 kaşık yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu, yarım demet dereotu, az çörekotu, yarım çay kaşığı kadar tuz.. 1 yumurtanın sarısı ayrılır, çörekotu hariç tüm malzemeler güzelce karıştırılır ve top top yapılarak yağlı yağıda yerleştirilir, üstlerine yumurta sarısı sürülerek çörekotları serpiştirilir. önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. gerçekten tadı harika oldu, aynı pastane kurupastaları gibi oldu, 16 büyük parça çıktı, yani gün başına 4 adet
Eki Görüntüle 358299
kızlar bu sabah adliyede biraz işim vardı ve işe geç geldim... hepinize kocaman Tünaydın
sabah kahvaltımı evde yaptım ve inanılmaz güzel doydum çok da mutlu oldum...
1 kaşık yulaf kepeği ve tek yumurta beyazından yapılmış incecik bir krep yaptım
sonra o yumurtanın sarısına 2 yumurta daha ekledim yarım çay bardağı kadar da süt ekledim bi güzel çırptım onu da omlet yaptım
krebim çok ince olduğu için bikaç parçaya bölündü ama olsun o parçaların içine dana jambon-hindi salam ve light labne sürerek üç minik dürümüm oldu kürdanladım bi güzel
yanına da kocaman bi bardak çay
ohhhh misler gibi... işe gelince bide yoğurdumu yedim... öğlen için de evde sosladığım göğüs etini getirdim... bikaç günlük stok yaptım yine...
acıktıkça yiyicemmm
Ohh miss baya güzel yemişsin afiyet olsun bende sabah krep yapmıştık akşamdan lor peynire kardım birde top yumusta yedim öğlene allah kerim
Tarif: 1 paket BİM Kaanlar lor peyniri (500 gr), 3 yumurta, 8 kaşık yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu, yarım demet dereotu, az çörekotu, yarım çay kaşığı kadar tuz.. 1 yumurtanın sarısı ayrılır, çörekotu hariç tüm malzemeler güzelce karıştırılır ve top top yapılarak yağlı yağıda yerleştirilir, üstlerine yumurta sarısı sürülerek çörekotları serpiştirilir. önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. gerçekten tadı harika oldu, aynı pastane kurupastaları gibi oldu, 16 büyük parça çıktı, yani gün başına 4 adet
Eki Görüntüle 358299
Hmmm bu lezzetli gözüküyor derotu ve peynir bunu yapayım o zaman akşama peki günde kaç tane yiyebiliyoruz
top yumurta ne ayol
Çok pişmişe top yumurta denir bilmiyor musun
bi gün eksi bi gün artı görmek gayet doğal.
kilo böyle bölye sabitlenecek. 69.9 u görüldü diye hemen oraya sabitlemiyor ki.
zamanla.
panik yok arkadaşalar
ay ben yine idari izinliyim. amirim geldi geeeeeet evine dedi ama ben gitmicem. yarın öğledne sonra için zaen izin aldım. hakkımı suistimal etmke istemiyorum.
Ankaradayım ve hava aaaacccaaaip souk
teşekkür ederim cevap için canım..ama şöyle düşün ayda 3 kilo vermiş oluyorum bu durumda zaten beyaz un şeker tuzu kessen ayda 3 kilo veremez misin?
arkadaslar ben artık seyire geçiyorum fakat 6 gün yaptım ilk iki gün sok oldum 2 kilo birden gitti ama sonraki 4 gun gram oynamadı bu benı endişelendirdi çok iyi kılo verenler olduğu giibi hiç veremeyenler bile varmış bende veremıycekmiyim acaba diye düşünmeye başladım iki kilo benı motıve etmişti fakat 4 gundur aynen diyeti uyguladım hıc bır kaçamak yapmadım sporumu da yaptım anlamadım nedn böyle olduğunu seyıre geçince zaten yavaslıyormuş e bukadar yavas olucaksa hıc motıve olamam kı
Haklısın canım.=) Ben biraz sabırsızım sanırım.
bildirim bittimi arkdaslar ?
Eki Görüntüle 358299
arkadaşlar light yoğurt şartmı? ben normal yoğurt tüketiyorum. 3.atak günümde 1.8 kg verdim, yulaf kepeğide kullanmadım.. bugun elime ulaştı y.kepeği..
arkadaşım iyi gidiyosun kaçamak yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?