Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende bildireyim ozmn :)

3.atak günümdeyim,

ben 79,4 ile başladım nişanlım ise 89,3 ile..
şimdi ben 77,6 ya düştüm nişanlım ise 87,5 :) herşey ii gidiyor şimdilik sorun yok. Hiç kaçamak yapmadık irademiz yerinde

herkese dukanlı günler, - eksili kilolar ...

bunu denedim ekmek gibi oldu öle kuru pasta gibi sert olmadı
PEYNİRLİ KURU PASTA(her evre)

Tarif: 1 paket BİM Kaanlar lor peyniri (500 gr), 3 yumurta, 8 kaşık yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu, yarım demet dereotu, az çörekotu, yarım çay kaşığı kadar tuz.. 1 yumurtanın sarısı ayrılır, çörekotu hariç tüm malzemeler güzelce karıştırılır ve top top yapılarak yağlı yağıda yerleştirilir, üstlerine yumurta sarısı sürülerek çörekotları serpiştirilir. önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. gerçekten tadı harika oldu, aynı pastane kurupastaları gibi oldu, 16 büyük parça çıktı, yani gün başına 4 adet

bunu deniycem belki yarın belki yarından da yakın :)

Ohh miss baya güzel yemişsin afiyet olsun bende sabah krep yapmıştık akşamdan lor peynire kardım birde top yumusta yedim öğlene allah kerim

Hmmm bu lezzetli gözüküyor derotu ve peynir bunu yapayım o zaman akşama peki günde kaç tane yiyebiliyoruz

Haklısın canım.=) Ben biraz sabırsızım sanırım.

teşekkür ederim cevap için canım..ama şöyle düşün ayda 3 kilo vermiş oluyorum bu durumda zaten beyaz un şeker tuzu kessen ayda 3 kilo veremez misin?

Ben çok yeme krizine giriyorum o yüzden veremiyorum. Sende hiç öyle durumlar oldu mu? Olduysa ne yaptın?
Dün akşam gene dolapta ne gördüysem yedim. Ama çok pişmanım...

Bende aynı durumdayım.üstelik kabızlık da var.Motivasyon dün gitti ama çok kaçamak yaptım. Şimdi ise gene eskiye döndüm. Arkadaşlar destek olun ne olur?

Haklısın canım.=) Ben biraz sabırsızım sanırım.

Aynen

süpppeeeerrr
sanırım bunuda denicem annem bu diyet yüzünden beni evden kovucak
ne görsem deniyorum ama dün bayağı bir uydurmaca poğaça yaptım ama tadı harika olmuştu

dukan peynirli poğaça tarifinin içine sosis doğradım ve peniride içine koymak yerine hamura yedirdim:)
ölee biçimsiz biçimsi yağlı kağıda koydum ama güzel oldu

buarada 4 kilo verdim toplamda 6 Martta 30 günüm dolucak diyette hedefim 5-6 kilo idi inşallaaah gider ya 1 kilo daha 5-6 günde
spora ağırlık vermeliyim biraz hedefe ulaşamazsam moralim azcık bozulur biliyoruum

arkadaşlar light yoğurt şartmı? ben normal yoğurt tüketiyorum. 3.atak günümde 1.8 kg verdim, yulaf kepeğide kullanmadım.. bugun elime ulaştı y.kepeği..

Herkese merhaba,
Kitabı okuyarak dün diyete başladım. Hangi aşamayı ne kadar uygulamam gerektiği ile ilgili önce; Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight ' a girdiğimi ve oradaki sürelere göre diyetimi planladığımı söylemek isterim:)

Bugün Atak dönemimin ikinci günü. Boyum: 165 cm. Diyete başladığım sabah 69,5 kg idim. Bu sabah tartıda 68,2 çıktım. Nasıl sevindim anlatamam.
Bugün de dün ile aynı menü ile devam edeceğim. Yani Yulaf kepeği ile yapılmış tuzlu krep; tavuk ızgara; yağsız tavada omlet; coca-cola light, bitki çayları ve light süt ile kahve.
1.5 günlük deneyimlerimi paylaşırsam:
Öncelikle açlık hissi yok denecek kadar az. İnsanın canı hiç birşey yemek istemiyor.
Onun dışında bu kadar kısa zamanda meyveyi çok çok özledim. Daha doğrusu sulu bir gıda yemeyi özledim. Yani salatalık, domates gibi. Neyse onlara kavuşmama az kaldı
Dün 20 dakika yürüyüş yaptım. Yürüyüşe başlarken bitkindim. Yürüyüşü sonrası kendimi 2 saat dağ,, tepe, bayır tırmanmış gibi hissediyordum!
Ayrıca, akşam saatleri mide bulantısı başladı. Ve bir süre devam etti. Bu akşam yemeği olarak 3 yumurta ile yaptığım omletten kaynaklanabilir. Bilemiyorum.
Ağız kuruluğu oldu. Ama zaten bu konudan kitaptan bahsediliyordu.
Genel anlamda nasılsın diye sorarsanız eğer; kilo veriyorum ve ÇOK ÇOK MUTLU olduğumu söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…