Herkese merhaba,
Kitabı okuyarak dün diyete başladım. Hangi aşamayı ne kadar uygulamam gerektiği ile ilgili önce; Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight ' a girdiğimi ve oradaki sürelere göre diyetimi planladığımı söylemek isterim:)
Bugün Atak dönemimin ikinci günü. Boyum: 165 cm. Diyete başladığım sabah 69,5 kg idim. Bu sabah tartıda 68,2 çıktım. Nasıl sevindim anlatamam.
Bugün de dün ile aynı menü ile devam edeceğim. Yani Yulaf kepeği ile yapılmış tuzlu krep; tavuk ızgara; yağsız tavada omlet; coca-cola light, bitki çayları ve light süt ile kahve.
1.5 günlük deneyimlerimi paylaşırsam:
Öncelikle açlık hissi yok denecek kadar az. İnsanın canı hiç birşey yemek istemiyor.
Onun dışında bu kadar kısa zamanda meyveyi çok çok özledim. Daha doğrusu sulu bir gıda yemeyi özledim. Yani salatalık, domates gibi. Neyse onlara kavuşmama az kaldı
Dün 20 dakika yürüyüş yaptım. Yürüyüşe başlarken bitkindim. Yürüyüşü sonrası kendimi 2 saat dağ,, tepe, bayır tırmanmış gibi hissediyordum!
Ayrıca, akşam saatleri mide bulantısı başladı. Ve bir süre devam etti. Bu akşam yemeği olarak 3 yumurta ile yaptığım omletten kaynaklanabilir. Bilemiyorum.
Ağız kuruluğu oldu. Ama zaten bu konudan kitaptan bahsediliyordu.
Genel anlamda nasılsın diye sorarsanız eğer; kilo veriyorum ve ÇOK ÇOK MUTLU olduğumu söyleyebilirim
normal yoğurt ile light yoğurt arasında ciddi yağ farkı var...
canım benim regli öncesi ve sonrası olmak üzere 10 gün durdu:)
sorun yok onun için sen içini ferah tut:)
ne yavaşı canım saçmalama yhaa:)
aramızda 10 gün var ve sadece 1 kilo fark var:)
bu şok bir diyet değil unutmamak lasım ayda 4 ila 6 kilo arası vericez onun için sıkıntı yapmak yok
ben doğal beslenerek vercem light fln uğraşamicam hiç sevmem işleme uğramış gıdaları :) yoğurt sütten yapılır, süt inekten gelir, ineği Allah yaratmış, light yaratmış olsaydı ok derdim ama light luyt sevmem ben :)))) herşey doğal olmalı diye düşünüyorum...
bunu denedim ekmek gibi oldu öle kuru pasta gibi sert olmadı
PEYNİRLİ KURU PASTA(her evre)
Tarif: 1 paket BİM Kaanlar lor peyniri (500 gr), 3 yumurta, 8 kaşık yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu, yarım demet dereotu, az çörekotu, yarım çay kaşığı kadar tuz.. 1 yumurtanın sarısı ayrılır, çörekotu hariç tüm malzemeler güzelce karıştırılır ve top top yapılarak yağlı yağıda yerleştirilir, üstlerine yumurta sarısı sürülerek çörekotları serpiştirilir. önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. gerçekten tadı harika oldu, aynı pastane kurupastaları gibi oldu, 16 büyük parça çıktı, yani gün başına 4 adet
Eki Görüntüle 358299
Öğlen Yemeğim
iki tane hindi jambon
iki tane üçgen peynir
330 ml lıght ayran
Kararsız kaldım ne yiyim diye dışardakilerde neredeyse hepsinde yağ var en iyi olanlarla idare edeyim dedim.
ben doğal beslenerek vercem light fln uğraşamicam hiç sevmem işleme uğramış gıdaları :) yoğurt sütten yapılır, süt inekten gelir, ineği Allah yaratmış, light yaratmış olsaydı ok derdim ama light luyt sevmem ben :)))) herşey doğal olmalı diye düşünüyorum...
dışardan yemek zorunda olduğumda dana biftek tercih ediyorum yada tavuk şişyada ızgara sakatat
Bnm sorunum kırmızı eti sevmemem biftek pirzola falan yiyemem anca balık tavuk göğsü dün işte ızgara tavuk yedim dedim ya soslu ve çok azda yağlıydı balık yiyebilirmişim aklıma gelmedi neysem böylede doydum akşama da tavuk ızgara ve senin şu tuzlu pasta tarifini yaparım bi tanede ondan yedim mi tamamdır.
liste ne zaman açıklanıyordu arkadaşlar
teşekkür ederimmaalesef sirkeyle ilgili bişey hatırlamıyorum ama kitabın ortalarında sirkeli sos tarifleri vardı.
yanlış bilgi vermek istemem.
tebriklerrrrrrrrBende bildireyim ozmn :)
3.atak günümdeyim,
ben 79,4 ile başladım nişanlım ise 89,3 ile..
şimdi ben 77,6 ya düştüm nişanlım ise 87,5 :) herşey ii gidiyor şimdilik sorun yok. Hiç kaçamak yapmadık irademiz yerinde
herkese dukanlı günler, - eksili kilolar ...
tebriklerrrrr. benim de ilk günüm bugünnHerkese merhaba,
Kitabı okuyarak dün diyete başladım. Hangi aşamayı ne kadar uygulamam gerektiği ile ilgili önce; Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight ' a girdiğimi ve oradaki sürelere göre diyetimi planladığımı söylemek isterim:)
Bugün Atak dönemimin ikinci günü. Boyum: 165 cm. Diyete başladığım sabah 69,5 kg idim. Bu sabah tartıda 68,2 çıktım. Nasıl sevindim anlatamam.
Bugün de dün ile aynı menü ile devam edeceğim. Yani Yulaf kepeği ile yapılmış tuzlu krep; tavuk ızgara; yağsız tavada omlet; coca-cola light, bitki çayları ve light süt ile kahve.
1.5 günlük deneyimlerimi paylaşırsam:
Öncelikle açlık hissi yok denecek kadar az. İnsanın canı hiç birşey yemek istemiyor.
Onun dışında bu kadar kısa zamanda meyveyi çok çok özledim. Daha doğrusu sulu bir gıda yemeyi özledim. Yani salatalık, domates gibi. Neyse onlara kavuşmama az kaldı
Dün 20 dakika yürüyüş yaptım. Yürüyüşe başlarken bitkindim. Yürüyüşü sonrası kendimi 2 saat dağ,, tepe, bayır tırmanmış gibi hissediyordum!
Ayrıca, akşam saatleri mide bulantısı başladı. Ve bir süre devam etti. Bu akşam yemeği olarak 3 yumurta ile yaptığım omletten kaynaklanabilir. Bilemiyorum.
Ağız kuruluğu oldu. Ama zaten bu konudan kitaptan bahsediliyordu.
Genel anlamda nasılsın diye sorarsanız eğer; kilo veriyorum ve ÇOK ÇOK MUTLU olduğumu söyleyebilirim
başlangıç tarihi 25.02.2012
başlangıç kilo 65
hedef kilo 50
güncel kilo 62.7
arkadaşlar herkes deli gibi kilo vermiş ben cumartesi sabahı tartıda -kg görmek için sabırlızlanıyorum şuan
bir de bir şey sorcam
arkadaşlar ben hiç spor yapmıyorum daha doğrusu işim gereği hep oturuyorum
sadece hafta sonları yürüyüş vs yapabilirim bu benim kilo vermemi durdururmu
bu konuda tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum :26:
kek bittimi ki
diyette çook başarılı bir hafta geçirdim. çook mutluyum :)
dilerim herkes için geçerlidir bu durum.
hemen bildirimimi yapiiimm.
başlangıç: 25.12.2011
başlangıç kilo: 80
hedef kilo: 61
güncel kilo: 69.8
yok bitmedi getirmeyi unutmuşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?