Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler :) bende de dün mide bulantısı çok oldu akşam saat 10 gibi yogurt yemiştim ondan herlde bundan sonra aksam bişey yemem..

normal yoğurt ile light yoğurt arasında ciddi yağ farkı var...

ben doğal beslenerek vercem light fln uğraşamicam hiç sevmem işleme uğramış gıdaları :) yoğurt sütten yapılır, süt inekten gelir, ineği Allah yaratmış, light yaratmış olsaydı ok derdim ama light luyt sevmem ben :)))) herşey doğal olmalı diye düşünüyorum...

Öğlen Yemeğim

iki tane hindi jambon
iki tane üçgen peynir
330 ml lıght ayran

Kararsız kaldım ne yiyim diye dışardakilerde neredeyse hepsinde yağ var en iyi olanlarla idare edeyim dedim.

o zaman gayet iyi gidiyorum dukana devam ama sporu az yapabiliyorum bebiş fırsat vermiyokii

aman ne güzel mantıklı tabi kilo vermen gecikir sadece... eninde sonunda gidicek nasılsa kilolar...

şuanda çokk yapasım geldi lor degil de normal yagsız beyaz peyniri rendelesem olmazmı lor peynirimiz yok şuan :) bide buna 8 kasık yulaf kepeği koycaz ya acaba günlük almamz gereken 2 kaşık yulafı kaç kurabiyeyle alabiliriz :)

Öğlen Yemeğim

iki tane hindi jambon
iki tane üçgen peynir
330 ml lıght ayran

Kararsız kaldım ne yiyim diye dışardakilerde neredeyse hepsinde yağ var en iyi olanlarla idare edeyim dedim.

dışardan yemek zorunda olduğumda dana biftek tercih ediyorum yada tavuk şiş yada ızgara sakatat

diyette çook başarılı bir hafta geçirdim. çook mutluyum :)
dilerim herkes için geçerlidir bu durum.
hemen bildirimimi yapiiimm.

başlangıç: 25.12.2011
başlangıç kilo: 80
hedef kilo: 61
güncel kilo: 69.8

canım bende yoğurdu kendim yapıyorum güvendiğim bi mandıra var valla misss gibi sütü getiriyorr bebişimde sağlıklı yoğurt yiyor hemde kendimiz yapıyorum yoğurdumu ohh her halukarda gidiyor kilolar yani

dışardan yemek zorunda olduğumda dana biftek tercih ediyorum yada tavuk şiş yada ızgara sakatat

Bnm sorunum kırmızı eti sevmemem biftek pirzola falan yiyemem anca balık tavuk göğsü dün işte ızgara tavuk yedim dedim ya soslu ve çok azda yağlıydı balık yiyebilirmişim aklıma gelmedi neysem böylede doydum akşama da tavuk ızgara ve senin şu tuzlu pasta tarifini yaparım bi tanede ondan yedim mi tamamdır.

kek bittimi ki

liste ne zaman açıklanıyordu arkadaşlar,merak ediyorumm sonuçları

Son düzenleme:
arkadaşlar herkes deli gibi kilo vermiş ben cumartesi sabahı tartıda -kg görmek için sabırlızlanıyorum şuan

bir de bir şey sorcam

arkadaşlar ben hiç spor yapmıyorum daha doğrusu işim gereği hep oturuyorum
sadece hafta sonları yürüyüş vs yapabilirim bu benim kilo vermemi durdururmu

bu konuda tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum :26:

maalesef sirkeyle ilgili bişey hatırlamıyorum ama kitabın ortalarında sirkeli sos tarifleri vardı.

yanlış bilgi vermek istemem.
teşekkür ederim
tebriklerrrrrrrr
tebriklerrrrr. benim de ilk günüm bugünn
başlangıç tarihi 25.02.2012
başlangıç kilo 65
hedef kilo 50
güncel kilo 62.7

tebriklerrrrrr

ben muhasebeciyim ve günde 10 saat çalışıyorum... bu 10 saat içinde sadece 10 adım wc gidip geliyorum... ama sabah ve akşam en az 10ar dk yürüyorum... haftada bir dans ediyorum 1 saat... ve her wc girdiğimde bikaç küçük egzersiz yapıyorum... tamamen hareketsiz oluşun kilo vermeni etkiler...

Öğle yemeğimide sabah kahvaltımla aynı yapıcam.

1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir,yulaf kepeği ekmeği,yeşilçay..
Arada süt içerim.Akşama zorlu bi sınava giricem sanırım.kuzenimin doğum günü var.=( herşeye eyvallah da.Boşnak böreğine nasıl eyvallah etcem bilemiyorum. Allah yardımcım olsun.=))

tebriklerrrr darısı başıma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…