Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de kimyagerim ve bir fabrikada çalışıyorum sabah akşam servise gidip geirken 10 ar dk yürüyorum
ve fabrikanın içinde de yürüyorum kontrollere gittiğim sırada
ancak düzenli spor yapamıyorum
bu nedenle kilo vermem çabuk olmazmı diye endişe ettim
bir de kilo verince sarkmalar oluyor mu acaba

spor yapmazsak mutlaka sarkmalar olur... hiçbişey yapamıyosan mekik çekebilirsin yatmadan önce... yada benim gibi gün içinde wc gittikçe bacaklarını gergin tutup ayakta durup vücudunun üst kısmıyla ayak parmak uçlarına kadar eğilip egzersiz yapabilrsin...

oo yarim sen de bendensin, ben de her tuvalete girdiğimde duvar şınavı çekiyorum kol ve göğüs bölgesi için, bir de belim için yanlara eğiliyorum faydası var mı bilmiyorum ama en azından sarkmaları engeller diye düşünüyorum

bence faydası var... diyet yapmadığım zaman bile incelme gördüğüm oluyodu...

ben dukan diyeti yapmış biri olarak hiç spor yapmadan 7 kilo verdim ama benim metabolizmam hızlı yaparsanız daha hızlı kilo verirsiniz :)bu arada kimse bana cevap yazmamış((

ben yaptıklarımı bikaç gün üstüste yemek durumunda kalıyorum çok çıkıyo çünkü bundan sonra ölçüleri bölerek yapıcam sanırım...

Dün ilk denememizdi biliyorsun görüntü kötüydü ve çok olmadı verdiğin tarifte belki kabarmadığı için öyle geldi ben ablamla yaptığım için 6 parça kalmıştı belki eve gittiğimde o bile kalmaz :) cnm tatlı çekiyor hep sitelerden bakıyorum gojiberry reçelli kekler falan var değişik tarif bulayımda yapayım cnm iki gündür tatlı çekiyor dün yaptığımız keke 2 kaşık tatlandırıcı koydum pişmeden tadı güzeldi pişince çok tatlı olmadı hatta aklıma onu pişmeden yemek bile geldi ama işte çiğ yumurta var içinde pişmeden daha lezzetliydi

üzülme canim halledilmeyecek birsey degildir. sonucu mutlaka bize de bildir canim.
hic merak etme ödemini attiktan sonra vereceksin benim öle oldu.

c itamini kullaniyoruz bir cogumuz sende folik asit e baslamalisin bebis icin.

afiyet olsun ve kilo için de tebrik ederimmm

canim tesekkür ederim darisi basina insallah

baska bir topikde var canim bunu arastiranlar deneyenler istenmeyen tüyler kismina bak

afiyet olsun cok iyi yapmissin .

sabir canim merak etme bir kac güne seyiire gecince istedigin gibi yaparsin diyetini

valla canim dogrusunda isimizi sansa birakamayiz bircogumuz o kadar cok verilecek kilo var ki maalesef cok kati uygulamaya calisiyorum ben elimden geldigince

Öğlen Yemeğim

iki tane hindi jambon
iki tane üçgen peynir
330 ml lıght ayran

Kararsız kaldım ne yiyim diye dışardakilerde neredeyse hepsinde yağ var en iyi olanlarla idare edeyim dedim.

harika yapmissin iyi olmus bence süper

ben dukan diyeti yapmış biri olarak hiç spor yapmadan 7 kilo verdim ama benim metabolizmam hızlı yaparsanız daha hızlı kilo verirsiniz :)bu arada kimse bana cevap yazmamış((

neydi canim sorun birdaha alayim?

cevaplarınız için sağolun arkadaşlar,yulaf kepeğini ekmek yapıp yiyeceğim bugün bakalım nasıl olacak,96 kiloydum 91e düştüm,ama durakladım :S iki gündür 40 dk yürüyorum, her gün 5 dk artırıcam,hiç bırakmicam sporumu,gidecek bu kilolar gidecek !! duraklama beni yolumdan döndüremezz haydi kızlar pes etmek yok :)

buydu canım yani sizinle beraber acaba tekrar başlasam ataktan mı başlamalıyım bana göre 6 dukana göre 3 kilom kaldı((

Geç kalmadiysam bı de ben yapıtım bari bildirim ama geç kaldıysam ziyanı yok haftaya katılırım
Başlangıç tarihi:24-Şubat
Başlangıç kilo: 66.00
Bugün ki kilo64.5
Hedef:59.8

Başka bilgiye gerek varmiydi

Mesela lıght puding tavuk göğsü dondurma falan eğer öyle iseee durdurmayın beniiii iş çıkışı hemen mad.. da bir kazandibi macerası yaşayayım ne dersinizzzz

Mesela lıght puding tavuk göğsü dondurma falan eğer öyle iseee durdurmayın beniiii iş çıkışı hemen mad.. da bir kazandibi macerası yaşayayım ne dersinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…