ben muhasebeciyim ve günde 10 saat çalışıyorum... bu 10 saat içinde sadece 10 adım wc gidip geliyorum... ama sabah ve akşam en az 10ar dk yürüyorum... haftada bir dans ediyorum 1 saat... ve her wc girdiğimde bikaç küçük egzersiz yapıyorum... tamamen hareketsiz oluşun kilo vermeni etkiler...
ben de kimyagerim ve bir fabrikada çalışıyorum sabah akşam servise gidip geirken 10 ar dk yürüyorum
ve fabrikanın içinde de yürüyorum kontrollere gittiğim sırada
ancak düzenli spor yapamıyorum
bu nedenle kilo vermem çabuk olmazmı diye endişe ettim
bir de kilo verince sarkmalar oluyor mu acaba
ben muhasebeciyim ve günde 10 saat çalışıyorum... bu 10 saat içinde sadece 10 adım wc gidip geliyorum... ama sabah ve akşam en az 10ar dk yürüyorum... haftada bir dans ediyorum 1 saat... ve her wc girdiğimde bikaç küçük egzersiz yapıyorum... tamamen hareketsiz oluşun kilo vermeni etkiler...
oo yarim sen de bendensin, ben de her tuvalete girdiğimde duvar şınavı çekiyorum kol ve göğüs bölgesi için, bir de belim için yanlara eğiliyorumfaydası var mı bilmiyorum ama en azından sarkmaları engeller diye düşünüyorum
arkadaşlar herkes deli gibi kilo vermiş ben cumartesi sabahı tartıda -kg görmek için sabırlızlanıyorum şuan
bir de bir şey sorcam
arkadaşlar ben hiç spor yapmıyorum daha doğrusu işim gereği hep oturuyorum
sadece hafta sonları yürüyüş vs yapabilirim bu benim kilo vermemi durdururmu
bu konuda tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum :26:
ben yaptıklarımı bikaç gün üstüste yemek durumunda kalıyorum çok çıkıyo çünkü bundan sonra ölçüleri bölerek yapıcam sanırım...
bence faydası var... diyet yapmadığım zaman bile incelme gördüğüm oluyodu...
Dukan Diyeti Güncesi: dukan'a uygun tatlılar
kızlar şu siteye baksanıza bi bu tatlıları yiyebiliyormuyuzzzz eğer yiyebiliyorsak muhteşemmm
günaydın kızlaar..bugün moralsizim.dün öğleden sonra dr a gittim.gideceğim demiştim ya.maalesef rahim ağzında ufak bir yara varmış.adet düzensizliği diyetten değilmiş yani. mezgit tavadan sonra öok hafif beslenmeme rağmen bu sabah 67,3 geldim çok şaşırdım.ama elim ayağım davul gibi belki ödem olmuştur bilemedim.anlayacağınız benden bugün hayır yok...
günaydın hanımlar:)) yorumları okuyum önce dedim. ya benim yulaf kepeğim ve kitabım hala gelmedi artık başlamak istiyorum bu arada size bir haberim var eşim de benimle diyete başlayacak o da duyunca çok heveslendi. ama eşimin yoğum ders çalışması gerekiyor sizce rahatsızlık veriyor mu dukan??? bir de ben 3 ay sonra anne olabilmek için çalışmalara başlayacağım:) sizce bu diyet beni vitaminsiz bırakır mı her hangi bir vitamin kalsiyum gibi hapı öneriyor musunuz???
afiyet olsun ve kilo için de tebrik ederimmm
selam kızlar nasılsınız ? benim güçlendirme bitti bakalım koruma nasıl geçecek ? kilo durumum da fark yok 56.5 - 57.5 arası değişiyor bide bir şey sormak istiyorum kilolar gitti sıra şu tüy sorununda daha önce kullandığınız ve sonuç aldığınız bir yöntem var mı şu aralar tvlerde e ...mor - bide se...maj diye ürünler kullanan varmı işe yarıyor mu bilgilerinize deneyimlerinize ihtiyacım var okadar para verip sonuç almadan moral bozmak istemiyorum da şimdiden teşekkür ederim .sevgiler:)
kızlar bu sabah adliyede biraz işim vardı ve işe geç geldim... hepinize kocaman Tünaydın
sabah kahvaltımı evde yaptım ve inanılmaz güzel doydum çok da mutlu oldum...
1 kaşık yulaf kepeği ve tek yumurta beyazından yapılmış incecik bir krep yaptım
sonra o yumurtanın sarısına 2 yumurta daha ekledim yarım çay bardağı kadar da süt ekledim bi güzel çırptım onu da omlet yaptım
krebim çok ince olduğu için bikaç parçaya bölündü ama olsun o parçaların içine dana jambon-hindi salam ve light labne sürerek üç minik dürümüm oldu kürdanladım bi güzel
yanına da kocaman bi bardak çay
ohhhh misler gibi... işe gelince bide yoğurdumu yedim... öğlen için de evde sosladığım göğüs etini getirdim... bikaç günlük stok yaptım yine...
acıktıkça yiyicemmm
Herkese merhaba,
Kitabı okuyarak dün diyete başladım. Hangi aşamayı ne kadar uygulamam gerektiği ile ilgili önce; Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight ' a girdiğimi ve oradaki sürelere göre diyetimi planladığımı söylemek isterim:)
Bugün Atak dönemimin ikinci günü. Boyum: 165 cm. Diyete başladığım sabah 69,5 kg idim. Bu sabah tartıda 68,2 çıktım. Nasıl sevindim anlatamam.
Bugün de dün ile aynı menü ile devam edeceğim. Yani Yulaf kepeği ile yapılmış tuzlu krep; tavuk ızgara; yağsız tavada omlet; coca-cola light, bitki çayları ve light süt ile kahve.
1.5 günlük deneyimlerimi paylaşırsam:
Öncelikle açlık hissi yok denecek kadar az. İnsanın canı hiç birşey yemek istemiyor.
Onun dışında bu kadar kısa zamanda meyveyi çok çok özledim. Daha doğrusu sulu bir gıda yemeyi özledim. Yani salatalık, domates gibi. Neyse onlara kavuşmama az kaldı
Dün 20 dakika yürüyüş yaptım. Yürüyüşe başlarken bitkindim. Yürüyüşü sonrası kendimi 2 saat dağ,, tepe, bayır tırmanmış gibi hissediyordum!
Ayrıca, akşam saatleri mide bulantısı başladı. Ve bir süre devam etti. Bu akşam yemeği olarak 3 yumurta ile yaptığım omletten kaynaklanabilir. Bilemiyorum.
Ağız kuruluğu oldu. Ama zaten bu konudan kitaptan bahsediliyordu.
Genel anlamda nasılsın diye sorarsanız eğer; kilo veriyorum ve ÇOK ÇOK MUTLU olduğumu söyleyebilirim
ben doğal beslenerek vercem light fln uğraşamicam hiç sevmem işleme uğramış gıdaları :) yoğurt sütten yapılır, süt inekten gelir, ineği Allah yaratmış, light yaratmış olsaydı ok derdim ama light luyt sevmem ben :)))) herşey doğal olmalı diye düşünüyorum...
Öğlen Yemeğim
iki tane hindi jambon
iki tane üçgen peynir
330 ml lıght ayran
Kararsız kaldım ne yiyim diye dışardakilerde neredeyse hepsinde yağ var en iyi olanlarla idare edeyim dedim.
ben dukan diyeti yapmış biri olarak hiç spor yapmadan 7 kilo verdim ama benim metabolizmam hızlı yaparsanız daha hızlı kilo verirsiniz :)bu arada kimse bana cevap yazmamış((
Dukan Diyeti Güncesi: dukan'a uygun tatlılar
kızlar şu siteye baksanıza bi bu tatlıları yiyebiliyormuyuzzzz eğer yiyebiliyorsak muhteşemmm[/Q
hemen düzlteyim ben aşağıda yazdığım siteden bahsettiğini sanıp atlamıştım. senin verdiğin adresi bilmiyorum. yazdığım siteyi incele güzel tarifler var.
dukanella
merhaba arkadaşlar dukan diyeti yapıp bırakmış biri olarak geldim buraya bırakmamın sebebi kesinlikle faydasını görmediğimden değildi sadece tatile gitmiştim bir daha toparlanıp başlayamadım en kısa zamanda başlamak istiyorum çok güzel kilo veriliyor başlarda zorlanıyorsun ama sonra alışıyorsunuz insanın kilo verdikçe kendine güveni artıyor 44 bedenden 38 bedene düştüm 7 kilo verdim verecek 3 kilom daha kalmıştı sadece( en çok merak edilen soru ise bırakılınca ne kadar alınıyor benim gibi bırakıpta deli gibi yerseniz 2-3 kilo alırsınız ama tatilden evime dönünce yaklaşık 1 ayda biraz dikkat ederek geri verdim aldıklarımı şimdi 400 gr. fazlam var dukanda verdiklerimden şimdi yeniden başlasam diyorum ama bilemiyorum herkes böyle iyisin verme daha diyor ama ben 52 kilo olmak istiyorum hatta 49 acaba atakla yeniden başlasam mı siz ne dersiniz boyum çok kısa olduğu için 52 bende fazla duruyor yazmayı unutmuşum ben dukana başlarken 61.5 kiloydum bırakırken 54.5 olmuştum şimdide 54.9 um siz ne dersiniz bu diyeti bırakıp başlamak ta iyi değilmiş diye duydum karataya geçişmi yapsam karatay diyet değil zaten olması gereken dukan biraz daha katı bir de ben bu kiloyu verirken öyle çok yağ oranlarına takmadım canım çikolata çektiyse bir ısırık aldım öyle tatlı düşkünü değilim zaten ama metabolizma işi bu benim metabolizmam hızlı çabuk veriyorum zor veren biryseniz tabi umanız lazım...
Mesela lıght puding tavuk göğsü dondurma falan eğer öyle iseee durdurmayın beniiii iş çıkışı hemen mad.. da bir kazandibi macerası yaşayayım ne dersinizzzz
Mesela lıght puding tavuk göğsü dondurma falan eğer öyle iseee durdurmayın beniiii iş çıkışı hemen mad.. da bir kazandibi macerası yaşayayım ne dersinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?