buydu canım yani sizinle beraber acaba tekrar başlasam ataktan mı başlamalıyım bana göre 6 dukana göre 3 kilom kaldı((
buydu canım yani sizinle beraber acaba tekrar başlasam ataktan mı başlamalıyım bana göre 6 dukana göre 3 kilom kaldı((
sanırım ben de akşam yumurta yemeyeceğim:) bir diğer sorun da su. normalde maksimum 2 bardak su içerim. öldüm 8 bardak su içeceğim diye:)) ikinci gün sonucumu yarın paylaşacağım...size de kolay gelsin:)tebrikler :) bende de dün mide bulantısı çok oldu akşam saat 10 gibi yogurt yemiştim ondan herlde bundan sonra aksam bişey yemem..
olmazzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!! kendin yap....
Olmazmı bütün hayallerimi suya düşürdünnno zaman en iyisi ben marketten light puding alıp light süt ile beraber yapiim ii mi kardeş :)
Olmazmı bütün hayallerimi suya düşürdünnno zaman en iyisi ben marketten light puding alıp light süt ile beraber yapiim ii mi kardeş :)
bunu denedim ekmek gibi oldu öle kuru pasta gibi sert olmadı
PEYNİRLİ KURU PASTA(her evre)
Tarif: 1 paket BİM Kaanlar lor peyniri (500 gr), 3 yumurta, 8 kaşık yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu, yarım demet dereotu, az çörekotu, yarım çay kaşığı kadar tuz.. 1 yumurtanın sarısı ayrılır, çörekotu hariç tüm malzemeler güzelce karıştırılır ve top top yapılarak yağlı yağıda yerleştirilir, üstlerine yumurta sarısı sürülerek çörekotları serpiştirilir. önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. gerçekten tadı harika oldu, aynı pastane kurupastaları gibi oldu, 16 büyük parça çıktı, yani gün başına 4 adet
Eki Görüntüle 358299
Off ya her sp günümde + çıkıyorum. Dün hepi topu lahana yedim yaa. ne güzel vermiştim, sabah yine +400
dukan 2 kere üstüste bu diyeti çok önermiyor sanırım belki karatay yapabilirisniz çok güzel zayıflamışsınız maşallah darısı bize :)
birkez yapıp yarım bıraktım ama karatayla devam etmek mantıklı galiba:)))pardon ben orayi anlamamisim iki kez yaptin mi zaten? o zaman hic dukan a bulasma tekrar hamur islerini ve bütün karbonhidratli yiyecekleri azaltip rahatlikla kalan kilonu verebilirsin.
Bende 0. Bilmem maçlık sütleri kullanmıyorum yoğurt yaptıgım zaman yarısı su oluyo oyuzden bim deki yarım yağlı sutu kullanıyorum yağ oranı 1.7 yoğurdun tadı daha güzel icimi deben doğal beslenerek vercem light fln uğraşamicam hiç sevmem işleme uğramış gıdaları :) yoğurt sütten yapılır, süt inekten gelir, ineği Allah yaratmış, light yaratmış olsaydı ok derdim ama light luyt sevmem ben :)))) herşey doğal olmalı diye düşünüyorum...
Merhaba,
Seyir dönemine geçildiği zaman; 1PS/1PP yapmaya karar verdim. Ancak bir sorum olacak? Çalışıyorum ve atak dönemimde yani şu an; işe danone activia yoğurt ve ızgara tavuk getiriyorum. Sabahta yulaf kepeğinden galetemi yiyiyorum. Ama seyir aşamasına geçtiğim zaman; ebze+protein yemem gerektiği günlerde; işyerinde catering firmasının bize sunduğu sebze yemeklerinden yiyebilir miyim?
Aslında yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü doğal olarak içinde salça, yağ vs var. Siz neler yapıyorsunuz?
Eğer arada bu tür beslensem %100 kaçamak mı kabul ediliyor?
Şimdiden cevaplayacak herkese teşekkürler:)
hımm zor soru ..yememk lazım ama yapacak birşey de yoksa yağını süzdürüp deneyebilirsin.kendin akşamdan hazırlayıp geitrebilirsin birçoğumuz öyle yapıyoruz.mutlaka başka alternatifler de düşünülebilir ama benim aklıma bu geldi.Merhaba,
Seyir dönemine geçildiği zaman; 1PS/1PP yapmaya karar verdim. Ancak bir sorum olacak? Çalışıyorum ve atak dönemimde yani şu an; işe danone activia yoğurt ve ızgara tavuk getiriyorum. Sabahta yulaf kepeğinden galetemi yiyiyorum. Ama seyir aşamasına geçtiğim zaman; ebze+protein yemem gerektiği günlerde; işyerinde catering firmasının bize sunduğu sebze yemeklerinden yiyebilir miyim?
Aslında yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü doğal olarak içinde salça, yağ vs var. Siz neler yapıyorsunuz?
Eğer arada bu tür beslensem 0 kaçamak mı kabul ediliyor?
Şimdiden cevaplayacak herkese teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?