Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

buydu canım yani sizinle beraber acaba tekrar başlasam ataktan mı başlamalıyım bana göre 6 dukana göre 3 kilom kaldı((

dukan 2 kere üstüste bu diyeti çok önermiyor sanırım belki karatay yapabilirisniz çok güzel zayıflamışsınız maşallah darısı bize :)

buydu canım yani sizinle beraber acaba tekrar başlasam ataktan mı başlamalıyım bana göre 6 dukana göre 3 kilom kaldı((

canim kacirmisim ben onu. Ben senin yerinde olsam iki gün atak yapip
seyirden devam ederim ama hemen cok kilo vermeyi bekleme cünkü az kilon kalmis.
Sabirla yavas yavas seyire devam et 1+1 olarak. Sonra duruma bakarsin.

tebrikler :) bende de dün mide bulantısı çok oldu akşam saat 10 gibi yogurt yemiştim ondan herlde bundan sonra aksam bişey yemem..
sanırım ben de akşam yumurta yemeyeceğim:) bir diğer sorun da su. normalde maksimum 2 bardak su içerim. öldüm 8 bardak su içeceğim diye:)) ikinci gün sonucumu yarın paylaşacağım...size de kolay gelsin:)

pardon ben orayi anlamamisim iki kez yaptin mi zaten? o zaman hic dukan a bulasma tekrar hamur islerini ve bütün karbonhidratli yiyecekleri azaltip rahatlikla kalan kilonu verebilirsin.

Olmazmı bütün hayallerimi suya düşürdünnn o zaman en iyisi ben marketten light puding alıp light süt ile beraber yapiim ii mi kardeş :)

heh... süper oldu bu şimdi bide dondurma yaptınmı yanına ohh... bunu da ben yapmadım henüz ama aroma bulabildiğim ilk gün yapıcam... orj tarifini bulamadım dur onu bulup hemen ekliyorum...

ATIŞTIRMALIK DONDURMA(her evre)

Yine yeni bir tarif değil, Simla'nın meşhuuurrr limonlu dondurması, hani şu hastası olduğum ve dolaptan eksik etmediğim
Bu sefer yeşil limonla yaptım ve silikon buz kalıbında dondurdum, minik minik oldular

Son düzenleme:

şu anda bunu deniyorum fırında kurabiyelerim inşallah güzel olur:):)

Off ya her sp günümde + çıkıyorum. Dün hepi topu lahana yedim yaa. ne güzel vermiştim, sabah yine +400

Ben sebze yemeğinin yanında muhakkak krep yiyorum...Kepek hem şiştiği için hemde emilimi azalttığı için yiyeceklerin baya işe yarıyor gibi geliyor bana

Olmazmı bütün hayallerimi suya düşürdünnn o zaman en iyisi ben marketten light puding alıp light süt ile beraber yapiim ii mi kardeş :)

LİMONLU YOĞURT DONDURMASI(her evre)

MALZEMELER:
-2 bardak yağsız yoğurt
-yarım limon suyu
-limon kabuğu rendesi
-4 kaşık splenda
-8-10 damla dr.oetker limon aroması
-8-10 damla dr.oetker vanilya aroması

Yoğurt 4-5 saat süzgeçte bekletilerek süzme yoğurt haline getirilir.
Splendayla krema halini alana dek iyice çırpılır.
Daha sonra limon kabuğu rendesi,limon suyu ve aromalar eklenerek tekrar homojen hale gelene dek karıştırılır.
İstediğiniz kalıplara bölüştürülerek dondurulur.

dukan 2 kere üstüste bu diyeti çok önermiyor sanırım belki karatay yapabilirisniz çok güzel zayıflamışsınız maşallah darısı bize :)

teşekkür ederim canım ben bir karatayı inceleyim o zaman :)az kaldı ve ben bunu dert ediyorum fizik olarakta orantılı değilim göğüs kısmım basene göre daha kalın bunun içinde olduğumdan daha kilolu görünüyorum 2 çocuk annesiyim hamileliklerde yıprattı tabi ama 49 olursam çok fit olacam sanki ama size birşey söyleyim dukan verdiğiniz kilodan daha fazla inceltiyor bu da çok büyük avantaj inşallah hepiniz bir an önce istediğiniz kiloya ulaşırsınız beyinde bitirmek önemli her şeyi havalarda ısınınca yürüyüş yaparsınız hepsi gider allah kolaylık versin bol eksili günler size:)

pardon ben orayi anlamamisim iki kez yaptin mi zaten? o zaman hic dukan a bulasma tekrar hamur islerini ve bütün karbonhidratli yiyecekleri azaltip rahatlikla kalan kilonu verebilirsin.
birkez yapıp yarım bıraktım ama karatayla devam etmek mantıklı galiba:)))

Bende 0. Bilmem maçlık sütleri kullanmıyorum yoğurt yaptıgım zaman yarısı su oluyo oyuzden bim deki yarım yağlı sutu kullanıyorum yağ oranı 1.7 yoğurdun tadı daha güzel icimi de

Merhaba,
Seyir dönemine geçildiği zaman; 1PS/1PP yapmaya karar verdim. Ancak bir sorum olacak? Çalışıyorum ve atak dönemimde yani şu an; işe danone activia yoğurt ve ızgara tavuk getiriyorum. Sabahta yulaf kepeğinden galetemi yiyiyorum. Ama seyir aşamasına geçtiğim zaman; ebze+protein yemem gerektiği günlerde; işyerinde catering firmasının bize sunduğu sebze yemeklerinden yiyebilir miyim?
Aslında yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü doğal olarak içinde salça, yağ vs var. Siz neler yapıyorsunuz?
Eğer arada bu tür beslensem %100 kaçamak mı kabul ediliyor?
Şimdiden cevaplayacak herkese teşekkürler:)

ben ataktayım cumartesi seyire geçicem inşallah

yarim ya cnm dondurma değil datlı istiyoo akşama puding alıp yapiim hemen cnm çok çekti valla mis misss

ben yemiyorum çünkü sanayi tipi yemeklerde katı yağ kullanılır hemde fazlasıyla ayrıca bekletilmiş olma ihtimali de yüksek... bizim ise günde 2 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı kullanma hakkımız var... ben evden getiriyorum herşeyimi...

Kakaolu Dondurmalı Dukan Pastası

Malzemeler:
400 gram light labne
25 gram jöle (ben çilekli jel kullandım)
2 yemek kaşığı kakao
2 yumurta (resimde 6 var sizi yanıltmasın =))
6 yemek kaşığı tatlandırıcı
Vanilya aroması

Hazırlanışı:
1 yumurta sarısını, 3 yemek kaşığı tatlandırıcı ve 200 gram labne ile karıştırıyoruz. Biraz vanolya aroması ekliyoruz. Jölenin yarısını (25 gram) yarım bardak sıcak suyla karıştırıyoruz. 2 yumurta beyazını karıştırıyoruz. Jöle ılınınca peynirli karışıma ilave ediyoruz. Yavaşça yumurta beyazının yarısını karışıma ekliyoruz ve karıştırıyoruz. Ben cam bir kap kullandım, istediğimiz bir kaba karışımı ekleyerek, buzlukta soğuması için bekletiyoruz.

Geri kalan malzemeler için de aynı süreci çeviriyoruz ama bu sefer içine vanilya aroması yerine kakao katıyoruz. Kakaolu karışımımıza da buzlukta bekliyoruz. Kakaolu karışım donduktan sonra dışarı çıkartıyoruz ve hafif erimeye başladığında kakaolu karışımı, vanilya karışımının üzerine spatula yardımıyla ekliyoruz ve buzlukta bir süre daha bekletiyoruz. Tamamen donduğundan emin olduktan sonra buzluktan alıp buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Yemeden 15 dakika önce dışarı çıkarmanız tavsiye edilir. Afiyet olsun!

bununda görüntüsü süperdi bunu da denicem

hımm zor soru ..yememk lazım ama yapacak birşey de yoksa yağını süzdürüp deneyebilirsin.kendin akşamdan hazırlayıp geitrebilirsin birçoğumuz öyle yapıyoruz.mutlaka başka alternatifler de düşünülebilir ama benim aklıma bu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…