Merhaba,
Seyir dönemine geçildiği zaman; 1PS/1PP yapmaya karar verdim. Ancak bir sorum olacak? Çalışıyorum ve atak dönemimde yani şu an; işe danone activia yoğurt ve ızgara tavuk getiriyorum. Sabahta yulaf kepeğinden galetemi yiyiyorum. Ama seyir aşamasına geçtiğim zaman; ebze+protein yemem gerektiği günlerde; işyerinde catering firmasının bize sunduğu sebze yemeklerinden yiyebilir miyim?
Aslında yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü doğal olarak içinde salça, yağ vs var. Siz neler yapıyorsunuz?
Eğer arada bu tür beslensem %100 kaçamak mı kabul ediliyor?
Şimdiden cevaplayacak herkese teşekkürler:)
Bende evden getiriyorum..Eğer sebzem susuz ise yanımda getiriyorum ama getirilmeyecek birşeyse tavuk getiriyorum öğlen akşam sebze tüketiyorum...
Yarim ellerine sağlık...Benim hedef kilom 55 düzeltebilirmisin kalan kiloya bakınca ne kadar az kalmış diorum salmayım kendimi
düzlettim şekerim kusura bakma...
Merhaba,
Seyir dönemine geçildiği zaman; 1PS/1PP yapmaya karar verdim. Ancak bir sorum olacak? Çalışıyorum ve atak dönemimde yani şu an; işe danone activia yoğurt ve ızgara tavuk getiriyorum. Sabahta yulaf kepeğinden galetemi yiyiyorum. Ama seyir aşamasına geçtiğim zaman; ebze+protein yemem gerektiği günlerde; işyerinde catering firmasının bize sunduğu sebze yemeklerinden yiyebilir miyim?
Aslında yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü doğal olarak içinde salça, yağ vs var. Siz neler yapıyorsunuz?
Eğer arada bu tür beslensem %100 kaçamak mı kabul ediliyor?
Şimdiden cevaplayacak herkese teşekkürler:)
ben ataktayım cumartesi seyire geçicem inşallah
yarim ya cnm dondurma değil datlı istiyoo akşama puding alıp yapiim hemen cnm çok çekti valla mis misss
4041 nolu sayfadasonuçlar ne zaman verilecek hanımlar bir cevap verseniz merak ediyorum:))
arkadaşlar ben dukana göre kaö kilo olmam gerektiğini bir türlü hesaplayamadım ya bana yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba
arkadaşlar ben dukana göre kaö kilo olmam gerektiğini bir türlü hesaplayamadım ya bana yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba
bu link sana yardımcı olucaktır dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(DUKAN TEST)
Arkadaşlar 2 gündür yorumlara katılıyorum.Sorular soruyorum.Destek bekliyorum. Ama hiç ilgilenen olmadı. 14 gündür bu diyeti yapmaya çalışıyorum. Sadece 1,5 kilo verdim.
Dün çok fazla kaçamak yaptım. Belki moral verirsiniz dedim.
Neyse yeni olunca yazmak istemediniz sanırım.
Yinede herkese teşekkürler...
1.59bu sorulara cevap verirsen ben yardimci olayim canim
lmak istedigin kilo ?
en yüksek oldugun kilo ?
en düsük oldugun kilo ?
zorlanmadan korudugun kilo ?
... boyun ?
zayiflamak için acelen varmi ?
ailende kilo sorunu varmi ?
bundan önce kaç diyet yaptin ?
kaç dogum yaptin ?
kolaymi zormu zayifliyorsun ?
az yemek seni yoruyormu ?
kemik oranin nasil ? iri kemiklimi yoksa ortami yoksa zayif kemiklimisin ?
dogum tarihin ?
öncelikle aramıza hoşgeldin... hepimiz ilk başlarda ilgi bekledik ama asıl motivasyon burda yazılanları okuyup kendimize birer pay çıkararak sağlanıyor... burda bireysel bi ilgi yada kişiye özel ilgi gibi bişey yok malesef... mutlaka yazdıkların gözden çıkmıştır... kaçamaklar için biraz sık dişini çünkü 14 günde 1,5 kilo az gibi geldi bana... tabi ne kadar fazlan olduğu da önemli...
diyette çook başarılı bir hafta geçirdim. çook mutluyum :)
dilerim herkes için geçerlidir bu durum.
hemen bildirimimi yapiiimm.
başlangıç: 25.12.2011
başlangıç kilo: 80
hedef kilo: 61
güncel kilo: 69.8
Arkadaşlar 2 gündür yorumlara katılıyorum.Sorular soruyorum.Destek bekliyorum. Ama hiç ilgilenen olmadı. 14 gündür bu diyeti yapmaya çalışıyorum. Sadece 1,5 kilo verdim.
Dün çok fazla kaçamak yaptım. Belki moral verirsiniz dedim.
Neyse yeni olunca yazmak istemediniz sanırım.
Yinede herkese teşekkürler...
1.59
2. 51
3.63
4.evet
5.4 kere
6.1 doğum
7. zor
8.evet
9.orta kemikli
10. 09/09/1987
teşekkür ederim şimdiden
gündüz saatleri özellikle burasi cok yogun oluyor kacmis olabilir. Moralini bozma lütfen. Ben kendimi buranin kötüsü ilan ettim. Yani eger kacamak yapan olursa moral filan beklemesin lütfen
isin sakasi ama gercekten moral verilecek bir durum yok.
Yani kendimizi tutmamiz gerekiyor eger kacamak yaptiysak da
ondan sonraki günlerde kesinlikle kacamak yok. sporu arttiriyoruz ve de kacamak yapip hemen arkasindan bir kac günlük kafamiza göre atak yapmiyoruz.
1.59
2. 51
3.63
4.evet
5.4 kere
6.1 doğum
7. zor
8.evet
9.orta kemikli
10. 09/09/1987
teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?