Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende evden getiriyorum..Eğer sebzem susuz ise yanımda getiriyorum ama getirilmeyecek birşeyse tavuk getiriyorum öğlen akşam sebze tüketiyorum...

Yarim ellerine sağlık...Benim hedef kilom 55 düzeltebilirmisin kalan kiloya bakınca ne kadar az kalmış diorum salmayım kendimi

düzlettim şekerim kusura bakma...

kızlar şu sıvı aromalardan sadece limon ve rom aromasını bulabildim... ben vanilya ve fındık aroması istiyorum dondurma ve kek için... ama bursada carrefour-migros-özhan-şaypa buralara baktım yok sadece ikisi var... internetten alıyım dedim ordada bulamıyorum... yaa yardım edin nolur bulabiliyim şunları...

arkadaşlar ben dukana göre kaö kilo olmam gerektiğini bir türlü hesaplayamadım ya bana yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba

asla asla tavsiye etmiyorum firma yemeklerini. Hatta izgaralari bile yagli olur ama protein alacagin icin hadi izgara et e ok diyelim. ama bence sakin sebze yemeklerini cok zorda kalmadikca oradan tüketmeyin. Bir cok arkadas evden yapip götürüyor. pogaca krep vs. sebze günlerinde ise ögle yemegini yine protein olarak yapip( et, yumurta vs ) aksam yemegine sebze denk getirmeye calismak en iyisi bence. He ögle yemeginde yiycem dersenizde evden sarma bile yapip götürebilirsiniz

ben ataktayım cumartesi seyire geçicem inşallah

yarim ya cnm dondurma değil datlı istiyoo akşama puding alıp yapiim hemen cnm çok çekti valla mis misss

yok yani atak döneminde tatlandiric , kakao vs tavsiye edilmiyor da o yüzden dedim. Seyire saklayin hevesinizi bence

Arkadaşlar 2 gündür yorumlara katılıyorum.Sorular soruyorum.Destek bekliyorum. Ama hiç ilgilenen olmadı. 14 gündür bu diyeti yapmaya çalışıyorum. Sadece 1,5 kilo verdim.
Dün çok fazla kaçamak yaptım. Belki moral verirsiniz dedim.
Neyse yeni olunca yazmak istemediniz sanırım.
Yinede herkese teşekkürler...

arkadaşlar ben dukana göre kaö kilo olmam gerektiğini bir türlü hesaplayamadım ya bana yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba

bu sorulara cevap verirsen ben yardimci olayim canim

lmak istedigin kilo ?
en yüksek oldugun kilo ?
en düsük oldugun kilo ?
zorlanmadan korudugun kilo ?
... boyun ?
zayiflamak için acelen varmi ?
ailende kilo sorunu varmi ?
bundan önce kaç diyet yaptin ?
kaç dogum yaptin ?
kolaymi zormu zayifliyorsun ?
az yemek seni yoruyormu ?
kemik oranin nasil ? iri kemiklimi yoksa ortami yoksa zayif kemiklimisin ?
dogum tarihin ?

öncelikle aramıza hoşgeldin... hepimiz ilk başlarda ilgi bekledik ama asıl motivasyon burda yazılanları okuyup kendimize birer pay çıkararak sağlanıyor... burda bireysel bi ilgi yada kişiye özel ilgi gibi bişey yok malesef... mutlaka yazdıkların gözden kaçmıştır... kaçamaklar için biraz sık dişini çünkü 14 günde 1,5 kilo az gibi geldi bana... tabi ne kadar fazlan olduğu da önemli...

Son düzenleme:
1.59
2. 51
3.63
4.evet
5.4 kere
6.1 doğum
7. zor
8.evet
9.orta kemikli
10. 09/09/1987

teşekkür ederim şimdiden

10 kilo fazlam var. Çok teşekürler ilgilendiğin için. Bende anlamadım çok az kilo verdim diğer diyet yapanlara göre.
Önce karatayı denemiştim. Belki direnç kazandı vücudum bilmiyorum.

aynı kilo ile başlamışız.sen benden 15 gün sonra başlamışşın. ama nerdeyse aynı kilodayız.benim kilom 68,6 (cümle problem gibi oldu ama neyse)

gündüz saatleri özellikle burasi cok yogun oluyor kacmis olabilir. Moralini bozma lütfen. Ben kendimi buranin kötüsü ilan ettim. Yani eger kacamak yapan olursa moral filan beklemesin lütfen

isin sakasi ama gercekten moral verilecek bir durum yok.
Yani kendimizi tutmamiz gerekiyor eger kacamak yaptiysak da
ondan sonraki günlerde kesinlikle kacamak yok. sporu arttiriyoruz ve de kacamak yapip hemen arkasindan bir kac günlük kafamiza göre atak yapmiyoruz.

bende hafta sonu 2 gün evdeyken hazır atak yapıyım demiştim.
Teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…