- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
arkadaşlar ben dukana göre kaö kilo olmam gerektiğini bir türlü hesaplayamadım ya bana yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba
olmak istedigin kilo ve boyunu da alayim
benim +lar tavan yapmış durumda ancak iki hafta sonraki bildirimde - görebilirim...
Eki Görüntüle 358408
1.59
2. 51
3.63
4.evet
5.4 kere
6.1 doğum
7. zor
8.evet
9.orta kemikli
10. 09/09/1987
teşekkür ederim şimdiden
yarimm tesekkürler canim bu arada liste icin 3. siradayim heyoooo
ama yarim ben neden 3 . siradayim esoba 11 vermis ben 12 kg verdim istersen o sütunu birdaha süz :26:
hımm zor soru ..yememk lazım ama yapacak birşey de yoksa yağını süzdürüp deneyebilirsin.kendin akşamdan hazırlayıp geitrebilirsin birçoğumuz öyle yapıyoruz.mutlaka başka alternatifler de düşünülebilir ama benim aklıma bu geldi.
her sabah kendime öğlen yemek için bişeyler hazırlıyorum
tavuki köfte,kavurma,balık
geç kalmadığım sürece dışardan bişeyler almıyorum kesinlikle. kendim kendime verdiğim kaçamak hakkımı çokta meraklı olmadığım yemekhane yemekelrine harcatmıyorum. o kaçamaklar bana gofrette balık krakerde gerekiyor
dövün beni hakediyorum.
Arkadaşlar 2 gündür yorumlara katılıyorum.Sorular soruyorum.Destek bekliyorum. Ama hiç ilgilenen olmadı. 14 gündür bu diyeti yapmaya çalışıyorum. Sadece 1,5 kilo verdim.
Dün çok fazla kaçamak yaptım. Belki moral verirsiniz dedim.
Neyse yeni olunca yazmak istemediniz sanırım.
Yinede herkese teşekkürler...
valla benımde biraz moralım bozuk seyırın 1.gunundeyım ataktta ilk iki gün 2 kılo vrdım bdahada hıc vermedım sende baya az vermişsn uzuldum kacamak faln yaptın mı ıkı hfta byunca bnde 67yle bsldım heddefım 55 . 65 te takıldım maalesef
valla benımde biraz moralım bozuk seyırın 1.gunundeyım ataktta ilk iki gün 2 kılo vrdım bdahada hıc vermedım sende baya az vermişsn uzuldum kacamak faln yaptın mı ıkı hfta byunca bnde 67yle bsldım heddefım 55 . 65 te takıldım maalesef
Üzülmeyin benim yaklaşık 40 gün oldu,6 kilo verdim.
Ama atakta yağdan gitmiyor,2 kilo vermeniz de gayet iyi,demek ki vücudunuzdaki ödem o kadarmış.
Seyirin başında duraklama olması normal.1 hafta 10 gün içinde değişiklikler başlayacaktır.
Seyir atak gibi hızlı kilo verdirmiyor.Kiloların fazlalıklarını uzun zamanda aldığımız için vücut direniyor bir süre.
kızlar merhaba, bir sorum olacak.
atakta sebze yok, evet, fakat elimde dukan'ın kitabının ingilizcesi var ve tariflerden birinin sonuna "You can serve the beef with Tomato Purée if you are in the Attack phase." diye not düşmüş. türkçe meali "atak evresindeyseniz eti domates püresiyle servis edebilirsiniz" demek. tarifini de yazmış domates püresinin, bildiğimiz fesleğenli soğanlı domates sosyu. var mı cidden böyle bir şansım? atakta salçasız yağsız domates püresi tüketebilir miyim hakikaten? yoksa bir hata mı olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?