Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

1.59
2. 51
3.63
4.evet
5.4 kere
6.1 doğum
7. zor
8.evet
9.orta kemikli
10. 09/09/1987

teşekkür ederim şimdiden

4 gün atak verdi 1.46 kg vereceksin

5 mart - 21 mayis arasi 77 gün de 9.54 kg vereceksin 59 ideal kg na ulasacaksin

güclendirme de 110 gün olarak 9 agustos a kadar güclendirme yapacaksin ok mi ??

ama yarim ben neden 3 . siradayim esoba 11 vermis ben 12 kg verdim istersen o sütunu birdaha süz :26:

her sabah kendime öğlen yemek için bişeyler hazırlıyorum

tavuki köfte,kavurma,balık

geç kalmadığım sürece dışardan bişeyler almıyorum kesinlikle. kendim kendime verdiğim kaçamak hakkımı çokta meraklı olmadığım yemekhane yemekelrine harcatmıyorum. o kaçamaklar bana gofrette balık krakerde gerekiyor

dövün beni hakediyorum.

benimde vazgeçilmezim bademli yada fındıklı drajeler... ama bitter olucak... acı acı... üüff.... canım yine istedi... regl olmalıyım bir an önce...

valla benımde biraz moralım bozuk seyırın 1.gunundeyım ataktta ilk iki gün 2 kılo vrdım bdahada hıc vermedım sende baya az vermişsn uzuldum kacamak faln yaptın mı ıkı hfta byunca bnde 67yle bsldım heddefım 55 . 65 te takıldım maalesef

Üzülmeyin benim yaklaşık 40 gün oldu,6 kilo verdim.
Ama atakta yağdan gitmiyor,2 kilo vermeniz de gayet iyi,demek ki vücudunuzdaki ödem o kadarmış.
Seyirin başında duraklama olması normal.1 hafta 10 gün içinde değişiklikler başlayacaktır.
Seyir atak gibi hızlı kilo verdirmiyor.Kiloların fazlalıklarını uzun zamanda aldığımız için vücut direniyor bir süre.

bence sizin vereceginiz kilolar fazla olmadigi icin cok veremiyorsunuz bir de hayatinizda cok diyet yaptiniz mi ?
bu da etkiliyor . vücut diyor ki nasilsa iki güne bu yemeye basla bosu bosuna vermiyim kilolari diyor bekliyor yanilip
da yerseniz vücutsisteminiz kazanir ama yemeyip sabrederseniz siz kazanirsiniz. Sekil örnek 1 A ben
üc haftadir nerdeyse veremiyordum yaa artiya bile gecmistim düüsn yani. ama sabrettim ve de kazandim.

1saat yürüyüş 4.5 km,200 kalori, bir hafta oldu sadece 1 gun yürüyüş yapmadım bugün hariç diğer günler yarım saat 2 km yurudum

kızlar merhaba, bir sorum olacak.
atakta sebze yok, evet, fakat elimde dukan'ın kitabının ingilizcesi var ve tariflerden birinin sonuna "You can serve the beef with Tomato Purée if you are in the Attack phase." diye not düşmüş. türkçe meali "atak evresindeyseniz eti domates püresiyle servis edebilirsiniz" demek. tarifini de yazmış domates püresinin, bildiğimiz fesleğenli soğanlı domates sosyu. var mı cidden böyle bir şansım? atakta salçasız yağsız domates püresi tüketebilir miyim hakikaten? yoksa bir hata mı olmuş?

tesekkur ederım zaten bı 10 gun tartılmamaya karar verdım moralım çöküo çnkü bide reglim yaklaştı onunda etkisi vardır belkıde sabredıcem artık 1 ay içinde 5-6 kilo versem cok iyi olucak bukadar yavas gtmez inş belkide bırden gider direnıyordur vucut bılemedım

kızlar,
böyle içine bişiler sarılabilecek kıvamda, kopmayan krep tarifi bilen var mı?
denenmiş olması tercih sebebidir :129:

bak burada domates hakkinda güncelleme var. Kitaptan sonra da güncellenen cok sey var. isterseniz burayi bir okuyun

DOMATES HAKKINDA GÜNCELLEME | Facebook

facebook sayfasindan alintidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…