Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet çok diyet yaptım maalesef gecen sene kndım yaptım 76 tım 61 e düşmüştüm bıkaç aydr aldım 67 ye çıktım bırden şimdi 65ım 55 olmk istıyorum bıraz sabrsızım maalesef 1 ay ıcınde gözle görülür 5 kılo falan verıyım moralım cok duzelcek inş verırım bende sen 3 haftadır veremeyıp sonra bıden mı verdın bikç kilo birden yoksa vermeye devam mı ettın acaba

bak burada domates hakkinda güncelleme var. Kitaptan sonra da güncellenen cok sey var. isterseniz burayi bir okuyun

DOMATES HAKKINDA GÜNCELLEME | Facebook

facebook sayfasindan alintidir.

aa çok teşekkür ederim. kitap da yeni basım aslında ama değiştirmemişler demek ki. bir çay kaşığı domatesin beni bu kadar mutlu edeceğini hiç tahmin etmezdim =)
çok sağ olun tekrardan.

kızlar,
böyle içine bişiler sarılabilecek kıvamda, kopmayan krep tarifi bilen var mı?
denenmiş olması tercih sebebidir :129:

canim senin nezdinde tekrar hatirlatayim facebook da bu sayfada Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook

birsürü tarif bulabilirsiniz özellikle SEDA icin söylüyorum o da malum benim gibi tatliya düskün baya sanki :))

burada verilen bir krep tarifi var :

2 kasik yulaf kepegi
1 yumurta aki veya tümü ve
yarim cay bardagi süt

iyice karistirilacak. kivami bayagi sivi olmali
sonra tavaya döküp kapagi kapatilacak. bayagi bekleyip büyük spatula ile hafifce kaldirip kontrol edip ceviriyoruz

kapak kapatmak cok ise yariyor.

O 5 kiloyu zaten çok kolay vereceksin son alınan kilolar yerlesmedigi icin hemen veriliyor. Sen asıl 62-61 den sonra duraklamalar başladığında vermekte zorlanacaksin

yarimm kurabiye tarifin için çok tesekkür ediyorum bir diyet kurabiyesi bu kadar güzel olabilir evdekiler bayıldı ben 3 tane yedm onlar 4 tane falan yedi yanii :):) emegine saglık canm.:):)

Bu arada arkdaslar bsey sorucam yulaf kepegini 2 markası var sanırım. şuanda ru-sheim kullanıorum. dogalsan mı daha iyi yoksa ru sheim mi bitane daha sipariş vericem cunku ona gore ?

evet 86 iken birden 87 oldum sonra bir hafta kadar devam etti bu sonra 86 ya düstüm ama benim icin resmen azapti yani. nihayet bugün 85 i gördüm.
sabirli olun takilmayin kilolara düsünüp durmayin elbet verilecek

aa çok teşekkür ederim. kitap da yeni basım aslında ama değiştirmemişler demek ki. bir çay kaşığı domatesin beni bu kadar mutlu edeceğini hiç tahmin etmezdim =)
çok sağ olun tekrardan.

rica ederim umarim isinize yarar zaten cok faydali bir sayfa facebook da

tşekkür ederim cnm zira eşim ve ben tatlıya oldukça düşkünüz sen neler yapıyorsun tatlı olarak merak ettim mesela lıght puding yapıyor musun?

ellerine sağlık canım, haftaya görürüz bizde artık --- leri.......

yaa bilmiyorum ben regl olamıyorum neden acaba?... bekar olduğum için öyle takvim de tutmam şu gün oldum bu gün olucam diye... dün kanamam oldu sandım ki regl oluyorum bugün hiçbişey yok... ilk defa böyle oldum neden olabilirki...

bir de ben LAKTOZSUZ LİGHT süt alıyorum
acaba ondan mı tutumuyor bir türlü
walla yumurtalara acıyorum ya krep olmayınca hoooop çöpe :117:

canım ben de senin gibi krebi tutturamayanlaradandım

ve 2 gündür yapıyorum

inan mükemmeller.....

başlamadan önce tavanın altını yak sonra
1 yumurta akı ile 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğini iyice çırp
sonra 4-5 yemek kaşığı kadar süt koy(ben ölçüsüz yapıyorum kek kıvamında)
sonra çırp ,1 damla yağı tavaya dök peçeteyle gezdir sonraaaaaa
krebi dök
bundan ince büyük 1 dilim ya da 1 çorba kasesi çapında 2 tane çıkıyo afiyet olsun

ben buna göre 2 gündür yapıyorum ve yiyiyorum

tşekkür ederim cnm zira eşim ve ben tatlıya oldukça düşkünüz sen neler yapıyorsun tatlı olarak merak ettim mesela lıght puding yapıyor musun?

hatun taktı pudinge ben bi kere yaptım iki kase çıktı bi tanesini yedim... ama annem geçenlerde tiramisu yapmıştıı öffffffff diyorum snaa öffff..... mad...nun tiramisusu halt etmiş yanında...

yarimm kurabiye tarifin için çok tesekkür ediyorum bir diyet kurabiyesi bu kadar güzel olabilir evdekiler bayıldı ben 3 tane yedm onlar 4 tane falan yedi yanii :):) emegine saglık canm.:):)

inanamıyorum güzel oldu muuuuu eve gidince hemen yapmalıyımmmmm YARİMCİM teşekkür ederizzz

hatun taktı pudinge ben bi kere yaptım iki kase çıktı bi tanesini yedim... ama annem geçenlerde tiramisu yapmıştıı öffffffff diyorum snaa öffff..... mad...nun tiramisusu halt etmiş yanında...

pudingi çok severim tiramisuyuda severim o da mı dukan tarfili öle ise rica edelim zira deneyimlerin oldukça güzel bakınız POKİ denmiş ve sonuş süper diyo sabırsızlandım valla akşama bir kase puding ve sein tarifini deneyip yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…