bence sizin vereceginiz kilolar fazla olmadigi icin cok veremiyorsunuz bir de hayatinizda cok diyet yaptiniz mi ?
bu da etkiliyor . vücut diyor ki nasilsa iki güne bu yemeye basla bosu bosuna vermiyim kilolari diyor bekliyor yanilip
da yerseniz vücutsisteminiz kazanir ama yemeyip sabrederseniz siz kazanirsiniz. Sekil örnek 1 A ben
üc haftadir nerdeyse veremiyordum yaa artiya bile gecmistim düüsn yani. ama sabrettim ve de kazandim.
bak burada domates hakkinda güncelleme var. Kitaptan sonra da güncellenen cok sey var. isterseniz burayi bir okuyun
DOMATES HAKKINDA GÜNCELLEME | Facebook
facebook sayfasindan alintidir.
kızlar,
böyle içine bişiler sarılabilecek kıvamda, kopmayan krep tarifi bilen var mı?
denenmiş olması tercih sebebidir :129:
kızlar,
böyle içine bişiler sarılabilecek kıvamda, kopmayan krep tarifi bilen var mı?
denenmiş olması tercih sebebidir :129:
O 5 kiloyu zaten çok kolay vereceksin son alınan kilolar yerlesmedigi icin hemen veriliyor. Sen asıl 62-61 den sonra duraklamalar başladığında vermekte zorlanacaksinevet çok diyet yaptım maalesef gecen sene kndım yaptım 76 tım 61 e düşmüştüm bıkaç aydr aldım 67 ye çıktım bırden şimdi 65ım 55 olmk istıyorum bıraz sabrsızım maalesef 1 ay ıcınde gözle görülür 5 kılo falan verıyım moralım cok duzelcek inş verırım bende sen 3 haftadır veremeyıp sonra bıden mı verdın bikç kilo birden yoksa vermeye devam mı ettın acaba
tavaya kalın döküp çok kısık ateşte uzun süre pişirirsen başarabilrsin...
evet çok diyet yaptım maalesef gecen sene kndım yaptım 76 tım 61 e düşmüştüm bıkaç aydr aldım 67 ye çıktım bırden şimdi 65ım 55 olmk istıyorum bıraz sabrsızım maalesef 1 ay ıcınde gözle görülür 5 kılo falan verıyım moralım cok duzelcek inş verırım bende sen 3 haftadır veremeyıp sonra bıden mı verdın bikç kilo birden yoksa vermeye devam mı ettın acaba
aa çok teşekkür ederim. kitap da yeni basım aslında ama değiştirmemişler demek ki. bir çay kaşığı domatesin beni bu kadar mutlu edeceğini hiç tahmin etmezdim =)
çok sağ olun tekrardan.
yarimm kurabiye tarifin için çok tesekkür ediyorum bir diyet kurabiyesi bu kadar güzel olabilir evdekiler bayıldı ben 3 tane yedm onlar 4 tane falan yedi yanii :):) emegine saglık canm.:):)
ellerine sağlık canım, haftaya görürüz bizde artık --- leri.......benim +lar tavan yapmış durumda ancak iki hafta sonraki bildirimde - görebilirim...
Eki Görüntüle 358408
canim senin nezdinde tekrar hatirlatayim facebook da bu sayfada Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook
birsürü tarif bulabilirsiniz özellikle SEDA icin söylüyorum o da malum benim gibi tatliya düskün baya sanki :))
burada verilen bir krep tarifi var :
2 kasik yulaf kepegi
1 yumurta aki veya tümü ve
yarim cay bardagi süt
iyice karistirilacak. kivami bayagi sivi olmali
sonra tavaya döküp kapagi kapatilacak. bayagi bekleyip büyük spatula ile hafifce kaldirip kontrol edip ceviriyoruz
kapak kapatmak cok ise yariyor.
ellerine sağlık canım, haftaya görürüz bizde artık --- leri.......
bir de ben LAKTOZSUZ LİGHT süt alıyorum
acaba ondan mı tutumuyor bir türlü
walla yumurtalara acıyorum ya krep olmayınca hoooop çöpe :117:
tşekkür ederim cnm zira eşim ve ben tatlıya oldukça düşkünüz sen neler yapıyorsun tatlı olarak merak ettim mesela lıght puding yapıyor musun?
yarimm kurabiye tarifin için çok tesekkür ediyorum bir diyet kurabiyesi bu kadar güzel olabilir evdekiler bayıldı ben 3 tane yedm onlar 4 tane falan yedi yanii :):) emegine saglık canm.:):)
hatun taktı pudingeben bi kere yaptım iki kase çıktı bi tanesini yedim... ama annem geçenlerde tiramisu yapmıştıı öffffffff diyorum snaa öffff..... mad...nun tiramisusu halt etmiş yanında...
inanamıyorum güzel oldu muuuuu eve gidince hemen yapmalıyımmmmm YARİMCİM teşekkür ederizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?