Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yedim gitti... farklı bi tat istedi canım ya... yoğurt moğurt değil...

hindi jambon ya da tavuk salam yedeydin
veya yoğurtlu hardal soslu tavuk söğüş

ben de senin gibi hissediyorum bazen onun için yanımda tarçınlı muffin fln bulunduruyorum

hindi jambon ya da tavuk salam yedeydin
veya yoğurtlu hardal soslu tavuk söğüş

ben de senin gibi hissediyorum bazen onun için yanımda tarçınlı muffin fln bulunduruyorum

benim de yanımda herbişi vardı zaten seçemedim ne yiyiceğimi acaba dedim dukan ekmekli hambuger mi yesem... yoksa dukan usulu pizzamı yesem diye

kızlar bir şey sorcam

tatlı tariflerine bakıyorumda bazıları toz bazıları sıvı tatlandırıcı kullanmış
acaba bizim için en yasaksız olanı şu splenda mı
bu arada nereden bulabiliriz acaba netten ve eczanelerin dısında marketlerde var mısdır

veya toz tatlandırıcılar yasak mı dukanda

splenda toz migrosta görmüştüm...

İnşallah canım.Benim kilom 66 hedefim 56 inşallah.

Arkadaşlar tatlandırı ile ilgili bi haber okudum.
Çok zararlı olduğu söyleniyor.
Biraz tedirgin oldum ne dersiniz?
İnsilün direncini müthiş yükseltiyomuş.

ben de az ewel peynir tüketiminin sınırsız olmadığını öğrenerekten beynimden vurulmuşa döndüm
zira sabah omletime diet karper koymuştum
biraz ewel de light beyaz peynir yemiştim
ben de nye kilo veremiyorum diye düşünüyorum günlerdir :44:

nasıl yani?
ne kadar tüketmeliymişiz peki? sınır nedir?

sen çok paranoya yapıyosun ama... hiçbbişey sınırsız değilki diyette... dukan herşeyin fazlası zarar diyo zaten...

gider tabii... delimisin sen geldikleri gibi gidicekler işleri bu ben 26.01 de başladım bugune kadar 9.4 kilo verdim... çünkü kilo fazlam çok bu yüzden daha kolay veriyorum...

ay canım ya benim de senin gibi fazla kilo vermem gerekiyor ama ben de verebilirmiyim acaba senin kadar hızlı

çünkü gerçekten çok istiyorum

ah be canim nerdeydin gecen hafta sen ben
burda kendimi yirttim benim gibi varmi diye. Gecen ay nerdeyse bütün ay regl oldum ben yaa ikiser gün arayla filan yani.
Tam da tiroid icin bi ilac vermisti kadin dokotorum o ilci aldigim gün basladi hah dedim bu ilac yüzünden.
Ama doktorum kesinlikle ilac regl e sebep olmaz dedi bende kadin bilmiyo diye uyuz olduydum kadina
[/QUOTE]

canım benim ya, geçen hafta eşimin sınavı vardı ve pek giremedim, keşke girseymişim dedim inan mesajını görünce
diyet cidden etkiliyor regl düzenini, banada bazen eşim daha yeni bitmedi mi? diye soruyor, eee ne yapalım herşeyin bir bedeli var kilo vermeninkide benim için bu oldu
ama çok rahatsız olursan doktora danış derim, hani diyetten dersin sonra farklı bir sebep çıkıverir birde... ben düzenli tahlil yaptırdığım için kafam daha rahyat, bütün değerlerim normal çünkü

vallaha da yedim billlaha da yedim... van otlu peyniri yedim... hemde bi kibrit kutusu kadar...

olan olmuş artık, ne desek boşş, yediğinde peynirmiş zaten, geçmişi bırak geleceğe bak yani
diyet kutu süt bulundursana yanında, acil durumlarda iyi olur, hemde dukanda aç kalmak ters etki yapar biliyorsun

Son düzenleme:
Lıght olan ve tatlandırıcılı olan herşey çok zararlı diye biliyorum bu diyettede herşey lıght tek zararlı yanı bu olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…