bunun icin niless arkadasimiz kendini feda etti sonucu bildirecek bize haftaya
normal tepki veriyor vücudun ama sen direnmeye devam et kendini birakma yataklara
benim bu kadar agir gecmemisti ama yinede etkilenmedim degil tabii
ama yemeden olmaz güzelim mutlaka birseyler yemeye calis bol su ic yoksa atlatamazsin ayrica vitamin de alabilrsin yasak degil
Aynen bende öyleyim.Demek ondan duraklama yaşadım.
biz hemen hemen aynıydık tatlım ben o kadar kaçamak yapmamama rağmen en son 55.3tüm şimdi kaçım biliyo musun?56!!!!!regl olcam o yüzden çok takmamaya çalışıyorum ama sıkıldım şu 56 dan,resmen 55lerde bitmek üzereyken tekrar 56 olmak off offf diyorum.sıkılıyor muyum ne![/QUOT
benimde reglim çok yakın ve acayip şişim bu nedenle bu sabah tartılmadım eminim ben de 56yı görürdümbende çokkkkk sıkıldım 54 göremiycem sanırım( yapıyorum ama neredeyse 2 ay olacak emeğime yazık diye;2 hafta verdim kendime 54e inemessem güçlendirmeye geçicem,şu anki halimden de memnunum aslında,güçlendirmede alırım korkusundan geçmiyorum ben de (
resmen senle aynı durumdayım var ya bende senın gıbı tam 10 kılo vermek istiorum bende proteın serbest diye hıc sınır koymadan yedım yanı özllikle yoğurt iki günde bir yoğurt alıp duruyorum ne yıcem o zman bende anlamadımKızlar ben yoğurt da mı çok yiyorum o zaman.Kafam karıştı.Ne yiyeceğim o zaman ben?
Bugun atakta 3. Gunum, sabah kalktigimda basim dondu gozlerim karardi, cook halsizim midem bulaniyor yataktan kalkamiyorum sadece 2 yumurta biraz da peynir yedim cok acim kizlar((
YAhu kızlar tavuk göğüs etinden çorba bu kadar mı doyurucu olur 2 küçük kase ictim abartmıyorum kusmak uzereyim felaket doydum
Gogus etinden corba nasil yapiliyir kizlar bana da soyleyin
Gogus etinden corba nasil yapiliyir kizlar bana da soyleyin
44 beden ceket aldım bugün bennnn :) Darısııı 40 laraaa hehehehehe
44 beden ceket aldım bugün bennnn :) Darısııı 40 laraaa hehehehehe
44 beden ceket aldım bugün bennnn :) darısııı 40 laraaa hehehehehe
44 beden ceket aldım bugün bennnn :) darısııı 40 laraaa hehehehehe
süper bu azimle 38 bedenlere ilk başları hatırlıyorum 3-4 kilo daydınız şimdi tam 16 kilo muhteşemsiniz tebrikler :) sevgiler...
Bı yanlışlık olmasın ben sut ürünlerinde %2 et ürünlerinde%8 den fazla yağlı olmayacak diye biliyorum fazlası yasak dukanda duraklama yapiyoryağ oranı %8'in altındaki peynirlerden hergün olmamak kaydıyla 30gr kadar yiyebilirsin.daha fazlası duraklama yapacaktır.
diyor sitede
kız sen soruma cevap attın benmi görmedim.....sorum şöyleydi birgünde neler yersin kaç yeşil çay kaç lt su nekadar spor
tez vakitte hayirli haberlerle doner insallah bir diger merak ettigim konu gunde ne kadar spor yapiyorsunuz ben hic vakit ayarlayamadm kendime sizi ornek alarak bi program olusturayim diyorum massallah hepiniz cok guzel veriyorsunz
Simdi gordum mesajini, tesekkur ederim. Sabah kalktigimda 1kg vermistim ama simdi 700gr falan almisim,ben yiyemiyorum artik ne balik ne et gormek istemiyorum tatli yemek istiuorum . Aksam balik izgara yicem. Vitamin olarak ne tavsiye edersin?
valla arkadaslar bende sizin gibiyim atakta sınırsız diye her acıktığımda ya peynır ya yoğurt yedim ilk iki gun dışında bi gram bile veremedım acaba bu yuzden mı gercekten bnım gnluk 500 gr falan ygurt yediğim oldu yağsız tabı ama bundan sonra sut urunlerını sınırlı kullanıyım madem acıkınca ne atıştırılcak peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?