Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bunun icin niless arkadasimiz kendini feda etti sonucu bildirecek bize haftaya

tez vakitte hayirli haberlerle doner insallah bir diger merak ettigim konu gunde ne kadar spor yapiyorsunuz ben hic vakit ayarlayamadm kendime sizi ornek alarak bi program olusturayim diyorum massallah hepiniz cok guzel veriyorsunz

Simdi gordum mesajini, tesekkur ederim. Sabah kalktigimda 1kg vermistim ama simdi 700gr falan almisim,ben yiyemiyorum artik ne balik ne et gormek istemiyorum tatli yemek istiuorum . Aksam balik izgara yicem. Vitamin olarak ne tavsiye edersin?

Kızlar yemek yiynce midem bulanıo hiç yemek yiyesim gelmiyo yedikten sonrada bi rahatsızlık hissediyorum neden böyle oldum

Aynen bende öyleyim.Demek ondan duraklama yaşadım.

valla arkadaslar bende sizin gibiyim atakta sınırsız diye her acıktığımda ya peynır ya yoğurt yedim ilk iki gun dışında bi gram bile veremedım acaba bu yuzden mı gercekten bnım gnluk 500 gr falan ygurt yediğim oldu yağsız tabı ama bundan sonra sut urunlerını sınırlı kullanıyım madem acıkınca ne atıştırılcak peki

Kızlar ben yoğurt da mı çok yiyorum o zaman.Kafam karıştı.Ne yiyeceğim o zaman ben?
resmen senle aynı durumdayım var ya bende senın gıbı tam 10 kılo vermek istiorum bende proteın serbest diye hıc sınır koymadan yedım yanı özllikle yoğurt iki günde bir yoğurt alıp duruyorum ne yıcem o zman bende anlamadım

YAhu kızlar tavuk göğüs etinden çorba bu kadar mı doyurucu olur 2 küçük kase ictim abartmıyorum kusmak uzereyim felaket doydum

Bugun atakta 3. Gunum, sabah kalktigimda basim dondu gozlerim karardi, cook halsizim midem bulaniyor yataktan kalkamiyorum sadece 2 yumurta biraz da peynir yedim cok acim kizlar ((

neden yemiyorsun bu kadar yemekle dukan yapılmaz hastalanırsın zaten istediğin kadar yiyebilirsin ben her canım istediğimde atıştırdım ne kadar protein o kadar yağ yakarsın aç kalma suyunu çok iç yeni başlayan arkadaşlar çok peynir yoğurt yedim sınırlıymış diye az yiyelim diyorlar ben hepsin den yedim abartmamak kaydıyla oturup bir kalıp peynir yiyeceğimiz yok sende aç kalma dolaba haşlama yada ızgara tavuk koy hindi füme al atıştır aç kalma sabah kahvaltısı krep yap içine hindi füme yada çemensiz pastırma beyaz peynir azcık light kaşar rendele ye seni tok tutar yumurtanızı da yiyin öğlen herşey bula bilirsiniz eğer çalışıyorsan geceden hazırla krebini strece sar sabah ye aç kalmak seni zayıflatmayacağı gibi halsiz bırakır hadi kalk dukana uygun bişiler ye. sevgiler

Gogus etinden corba nasil yapiliyir kizlar bana da soyleyin

bütün yemekleri dukana uyarlayarak dukan diyetini bitirmiş biri olarak tüm yemekleri dukan için düşün tavuk göğsünü küp küp kes haşla yoğurtlu istiyorsan bir yerde yoğurt ve yumurtayı çırp biraz limon ekle sonra kaynayan tavuk suyundan biraz alarak kesilmesin diye yoğurtla yumurta karışımını ılıştır yavaş yavaş dök 1 kaşık yulaf kepeği koy bir taşım kaynat afiyetle ye yulaf kepeği yerine mısır unuda koya bilirsin seyirde...:)

süper bu azimle 38 bedenlere ilk başları hatırlıyorum 3-4 kilo daydınız şimdi tam 16 kilo muhteşemsiniz tebrikler :) sevgiler...

Teşekkür ederim :) ben de her kıyafet deneyişimde değişimi fark ediyorum. Burada sizin motive edici yazılarınız ve desteğiniz de çok etkili tabi. Es geçmemek lazımm. Hepinizeee ayrıca gönülden teşekkür ediyorummm :)

yağ oranı %8'in altındaki peynirlerden hergün olmamak kaydıyla 30gr kadar yiyebilirsin.daha fazlası duraklama yapacaktır.

diyor sitede
Bı yanlışlık olmasın ben sut ürünlerinde %2 et ürünlerinde%8 den fazla yağlı olmayacak diye biliyorum fazlası yasak dukanda duraklama yapiyor

kız sen soruma cevap attın benmi görmedim.....sorum şöyleydi birgünde neler yersin kaç yeşil çay kaç lt su nekadar spor

Canım sorunu ben görmedim sanırım hemen cevaplayayım :)

Yeşil çay hiç içmiyorum desem yeri çünkü her bi çeşidini aldım sadece bergamutlu olanı güzeldi onu da içersem tabi
İş yerimde mutlaka bir litre su içiyorum, evde de 2 ye tamamlamaya çalışıyorum.
Spor konusuna gelince evde yürüyüş yapmaya çalışıyorum, şimdilik 45 dakika, yarından itibaren pilates ve bölgesel aerobik yapıcam o da haftada toplamda 3 gün olacak.

Bir günlük yemeğe gelince

sabah kahvaltı yapamıyorum çünkü evden çok erken çıkıyorum, okula yaptığım ekmeklerden köftelerden götürüyorum, onları tüketiyorum, akşam da hazırladığım hangi yemek varsa onu yiyorum,

Tatlandırıcı kullanmıyorum, tatlı bir tarif hiç denemedim. Sanırım tatlı diye delirene kadar da yapmayacağım.

tez vakitte hayirli haberlerle doner insallah bir diger merak ettigim konu gunde ne kadar spor yapiyorsunuz ben hic vakit ayarlayamadm kendime sizi ornek alarak bi program olusturayim diyorum massallah hepiniz cok guzel veriyorsunz

valla ben ilk baslarda spora agirlik vermedim ne yalan sölim ama seyire gectikten bir süre sonra yürüyüslerimi yaptim ve de yapiyorum su Leslie varya hani onunla yürüyorum gayet zevkli havalar isinana kadar böle

Simdi gordum mesajini, tesekkur ederim. Sabah kalktigimda 1kg vermistim ama simdi 700gr falan almisim,ben yiyemiyorum artik ne balik ne et gormek istemiyorum tatli yemek istiuorum . Aksam balik izgara yicem. Vitamin olarak ne tavsiye edersin?

c vitamini alabilirsin rahatlikla. ben biraz daha verdikten sonra bebek istiyorum o yyüzden doktorum folik asit önerdi.

onun icinde de her vitamin var masallahsize bundan bahsetmemistim sanirsam :26:
evet zayiflayip böleee taptaze bir anne olmak istiyorum öyle yuvarlanan annelerden degil
bir de goji berry alirsaniz mutlaka ondaki vitamin hcbirseyde yok sölimmm cok rahat edersiniz.

canim acikinca birsey atistirlmayacak bol sivi tüketeceksiniz böylece mideniz bos olmayacak.
hadi öldünüz bittiniz diyelim acliktan o zamanda yaptiginiz tuzlu kekleri , galetalari bir günde degil bir kac ggünde tüketeceksiniz ki zor günlerinizde de zorda kalmayin anlasildi mi arkadaslar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…