arkadaşlar bu çizelgeyi hangi siteden güncelliyorduk benimki hala başladığım kiloda kaldı değişeyim bari
Weight Loss - Diet Ticker bu adresten canım. Sana tavsiyem linki sık kullanılanlara ekle gram oynasa da hemen değişiklik yaparsın
selamlar bızde 4 kısı bu dıyete basladık erkek arkadaslarımız daha hızlı ve devamlı kılo verırken bız bayanlar 10gunluk atak sonunda 3 er kg verdık ve suan durdu veremıyoruzbu boyle devam edıcekmı ? yoksa bırdenmı kılo vercez bılen bırı cevaplasın lutfen
benim tarifime çok benziyor, ben mısır ununu 1 kaşık yoğutla karıştırıp öyle ilava ediyorum, cidden yalancı işkembe gibi oluyor, hatta bu akşam yaptım, bol karabiberle harika olduArkadasım nrynry de tarif vermiş eminim oda güzeldir. Benim yaptıgım farklı ve çok basit
Et haşlıyorum sonra incecik kıyıyorum etleri.küçük bir kâsede 1 yemek kasığı kepek 1 tatlı kasığı Mısır ununu karıştırıp kaynayan tavuk suyuna yavaşça bosaltip bı taraftan fırlıyorum eylerler ilave Ediyorum. en son 1 dış sarımsağı Tuzla ezip icine 2 tatlı kasığı üzüm sirkesi koyup çorbaya ilave ediyorum kaynatiyorum. Benimki yalancı işkembe çorbası gibi yani etini bol yaparsanız daha da doyurucu olur. İcerken bir kac damla limonda sikabilirsiniz
Kızlar çizelgemi olusturdum ama nasıl ekliyorum profilime yardımcı olurmusunuzz ?
benim +lar tavan yapmış durumda ancak iki hafta sonraki bildirimde - görebilirim...
Eki Görüntüle 358408
kızlar ben konuda açtım ama burdanda sorabilirim
Bu diyet listesi (yani sabah öğle akşam ) ne yiyeceğimiz kitaptamı var ? almammı gerekiyor ?
liste yok canım kendin belirliyorsun yağsız süt ve ürünleri, yağsız et, tavuk ,balık ve yumurta atakta sadece bunlar ve 1.5 kaşık yulaf kepeği atak bitince birgün sebze ve protein 1 gün sadece protein istediğin kiloya gelene kadar yağsız hindi füme, çemensiz pastırma , jambon ve light içeceklerde serbest.2 kaşık yulaf kepeği
çook teşekkür ederim canım:).. Denemeyi düşünüyorum inşallah işe yarar.
bende işe yaradı 10 kilo gitti :) sebzelerden patates baklagiller tahıllar un şeker ve 1tatlı kaşığı zeytinyağı hariç hepsi yasak meyvede tabiki güçlendirmeye geçince yardımcı oluruz :)
ayy çok güzel canım tebrik ederim darısı bana :)) ne kadar sürede verdin bu klioyu ? meyve sevmem :) ama tatlıya hayır diyemiyorum ;((
70- 75 günde gitti :)
70- 75 günde gitti :)
güçlendirme dahil dimi 75güne????
neden yemiyorsun bu kadar yemekle dukan yapılmaz hastalanırsın zaten istediğin kadar yiyebilirsin ben her canım istediğimde atıştırdım ne kadar protein o kadar yağ yakarsın aç kalma suyunu çok iç yeni başlayan arkadaşlar çok peynir yoğurt yedim sınırlıymış diye az yiyelim diyorlar ben hepsin den yedim abartmamak kaydıyla oturup bir kalıp peynir yiyeceğimiz yok sende aç kalma dolaba haşlama yada ızgara tavuk koy hindi füme al atıştır aç kalma sabah kahvaltısı krep yap içine hindi füme yada çemensiz pastırma beyaz peynir azcık light kaşar rendele ye seni tok tutar yumurtanızı da yiyin öğlen herşey bula bilirsiniz eğer çalışıyorsan geceden hazırla krebini strece sar sabah ye aç kalmak seni zayıflatmayacağı gibi halsiz bırakır hadi kalk dukana uygun bişiler ye. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?