Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar bızde 4 kısı bu dıyete basladık erkek arkadaslarımız daha hızlı ve devamlı kılo verırken bız bayanlar 10gunluk atak sonunda 3 er kg verdık ve suan durdu veremıyoruz bu boyle devam edıcekmı ? yoksa bırdenmı kılo vercez bılen bırı cevaplasın lutfen

Eğer izinli yiyeceklerin dışında bir şey yemediyseniz, birden kilo vermeniz olası. Kendimden örnek vereyim, bir haftalık bir duraklama yaşadım, ama bu hafta 2 kilo gittiğini gördüm. Regl dönemi falan da etkili tabi bu süreçte.

Arkadasım nrynry de tarif vermiş eminim oda güzeldir. Benim yaptıgım farklı ve çok basit
Et haşlıyorum sonra incecik kıyıyorum etleri.küçük bir kâsede 1 yemek kasığı kepek 1 tatlı kasığı Mısır ununu karıştırıp kaynayan tavuk suyuna yavaşça bosaltip bı taraftan fırlıyorum eylerler ilave Ediyorum. en son 1 dış sarımsağı Tuzla ezip icine 2 tatlı kasığı üzüm sirkesi koyup çorbaya ilave ediyorum kaynatiyorum. Benimki yalancı işkembe çorbası gibi yani etini bol yaparsanız daha da doyurucu olur. İcerken bir kac damla limonda sikabilirsiniz

benim tarifime çok benziyor, ben mısır ununu 1 kaşık yoğutla karıştırıp öyle ilava ediyorum, cidden yalancı işkembe gibi oluyor, hatta bu akşam yaptım, bol karabiberle harika oldu

kızlar ben konuda açtım ama burdanda sorabilirim
Bu diyet listesi (yani sabah öğle akşam ) ne yiyeceğimiz kitaptamı var ? almammı gerekiyor ?

kızlar ben konuda açtım ama burdanda sorabilirim
Bu diyet listesi (yani sabah öğle akşam ) ne yiyeceğimiz kitaptamı var ? almammı gerekiyor ?

liste yok canım kendin belirliyorsun yağsız süt ve ürünleri, yağsız et, tavuk ,balık ve yumurta atakta sadece bunlar ve 1.5 kaşık yulaf kepeği atak bitince birgün sebze ve protein 1 gün sadece protein istediğin kiloya gelene kadar yağsız hindi füme, çemensiz pastırma , jambon ve light içeceklerde serbest.2 kaşık yulaf kepeği

çook teşekkür ederim canım:).. Denemeyi düşünüyorum inşallah işe yarar.

çook teşekkür ederim canım:).. Denemeyi düşünüyorum inşallah işe yarar.

bende işe yaradı 10 kilo gitti :) sebzelerden patates baklagiller tahıllar un şeker ve 1tatlı kaşığı zeytinyağı hariç hepsi yasak meyvede tabiki güçlendirmeye geçince yardımcı oluruz :)

bende işe yaradı 10 kilo gitti :) sebzelerden patates baklagiller tahıllar un şeker ve 1tatlı kaşığı zeytinyağı hariç hepsi yasak meyvede tabiki güçlendirmeye geçince yardımcı oluruz :)

ayy çok güzel canım tebrik ederim darısı bana :)) ne kadar sürede verdin bu klioyu ? meyve sevmem :) ama tatlıya hayır diyemiyorum ;((

Ben bugün biraktim diyeti sanırım, dayanamadım kendimi çok halsiz ve yorgun hissettim ve dışarda yemek yedim sonra da pişman oldum
Ne güzel yarın son günümdü atak evremin Acaba yarın devam mı etsem atağa? Duraklama yaşarım biliyorum ama dayanamadım işte, seyirde daha iyi olurum gibi geliyordu ama pis boğazımın kurbanı oldum.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum süpersiniz kızlar darısı benim başıma dicem ama ben bu gidişle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…