Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

nes bulaşık suyu croiselle maşallah darısı bana

[sıze=3]diyete başladığımdan beri uykum azaldı uyanınca kendimi yorgun hissetmiyorum uyku ihtiyacım yok gibi geliyo ve gece uzun süre uyuyamıyorum benim gibi olan var mı [/sıze]

5+5 yapan var mı hiç?

YARINKİ YEMEĞİM KURU DOLMA :) KIYMA YULAF KEPEĞİ SOĞAN SARIMSAK MAYDANOZ BOL ACI BAHARAT :)

Son düzenleme:
öncelikle haftanın ilk 3 günü tartılmaktan yorulup dün tartılmamıştım... ve bu hafta gördüğüm en düşük rakam da 75 di :2: dün iş çıkışı bi alışveriş merkezine uğradım ve çok ciddi indirimler vardı... bi mağazaya girdim bi elbise beğendim (bu dönemde giymek istedim) o yüzden çocuğa dedim ki L beden olsun lütfen... ısrarla L size büyük olur M verelim diyo... üşendim denemeye ve aldım olmazsa değiştiririm diyerek... sonra bir de tunik beğendim... onların kalıbı birz farklı size S verelim dedi... dedim bu çok küçük olmaz bana... deneyin olmazsa bi büyüğünü veririz dedi... peki dedim... bu arada bütün gün pantalonum kıçımdan düştü çuval gibi geziniyorum iğrenç... eve çıktım internetten aldığım M beden trençkotum-m beden taytım da gelmiş... trençkot biraz dar oldu muhtemelen onu baharda giyebilirim... taytımı giydim üzerine de aldığım elbise ve tuniği denedim... aman yarabbii... pek sexy buldum kendimi bide uzun çizmemi çektimmm... ööfff dedim... zaten dün evden çıkmadan annem yazık diye ahlanıp vahlanıyodu... bu ne çok zayıfladın bilmemne diye... bazende geliyolar kadına maşallah benim kızıma çok güzel oluyosun diyo ve olayın en can alıcı kısmı... bu sabah çok merak ettim ve tartıldım aslında perşembeye kadar tartılmıycaktm bu hafta + gördüğüm için moralim çok bozuktu... amaaaaaaa baskülüm bana bu sabah 72,8 gösterdi... seni seviyorum DUKAN AMCA... sizleri seviyorum TOPİK ARKADAŞLARIM... iyiki varsınız...

Son düzenleme:
Bı yanlışlık olmasın ben sut ürünlerinde %2 et ürünlerinde%8 den fazla yağlı olmayacak diye biliyorum fazlası yasak dukanda duraklama yapiyor

e o zaman nasıl peynir yicez?
ben dün migrosta tüm peynirlere baktım
%6.6'dan düşük yağlı peynir yokki

günaydın arkadaşlar, 1 haftadır filan giremiyodum foruma, şükür kavuşturana..ay sonu işler çok yoğun oluyo..çizelgeyi yine kaçırdım yarim yinede eklermisin beni haftaya farkı görürüm..
dün tartıldın 83,5 geldim..

gojiberryi nasıl tüketiyorsunuz canım ,kuru haliyle mi ve sınırı var mı ,ayrıca ne kadardır dukan diyeti yapıyorsun merak ettim ve kaç kilo verdin
canım kuru haliyle atıştırmalık olarak, bide ıslatıp muffinin içine koyuyorum..

Günaydın yarimcimmmm maşallah darısı başıma diiimmm bakalım

Dünkü tuzlu pasta tarifin iin teşekkür ederim çok güzel oldu yumuşacık hoş taze poğaçanın yerini tutmaz ama bizi idare eder dün akşam 2 tane hüplettim şimdide 2 tane (küçük küçük yaptım buarada 28 tane çıktı) kuru pastam bir füme bir peynir ve yumurta ile günüme başladım 2 hafta önce aldığım pantolon bollaşmaya başladı pekte severek almıştım neysem artık kilolarıma feda olsun
Senin bu tarifini yanımda taşıma için birde tatlı yapıcam yumuşacık oldu çünkü tekrar teşekkürler cicim.

Buarada yarın itibari ile seyir evreme geçiyorummmmmmmm gelsin sebzeler en çokta mantarı ve kırmızı biberi özledim ohhh missss

oohhh afiyet bal olsun yağ olmasın inşallahhh... dün akşam bende tatlı yapıcaktım ama süttozu bitmiş... bugun alışveriş yaparım sanırım... hafta sonu yaparım tatlımı çünkü bu akşam dans dersim var... eve geç gidicem...
şimdi kahvaltımı yapıyorum bende...
3 minik kurabiye
1 dillim dana jambon
1 dilim hindi salam
1 dilim beyaz peynir
dün akşam mantarlı tavuk sote yedim bende... hem bayılırım mantara çoooook severim çoookkk... yanına bide havuç yada biber borani...

canım ben de bir kaç ay içinde kilolarımı verince hamile kalmak istiyorum. folik asite başladım ayreten c vitamini içmiyorum doğru yapıyorum değil mi

tebriklerrrr tebrikleerrrrrr

günaydın şekerler.
ben güne - ile başladım.şükürler olsun.2 ay önce ünlü bir alışveriş sitesinden 40 beden etek almıştım.niye aldıysam 44 bedenken o ayrı bir konu..tabi geldi benim popodan yukarı çıkmadı.bugün o eteği denedim ve aman Allahım nasıl güzel oldu anlatamam.işe geldim arkadaşlar manken gibi olmuşsun dediler.harika bir duygu bu yahu..ama şu an ciddi kıyafet sorunum var.herşey düşüyor belimden.hedef kiloya kadar sabredeyim diyorum da olmuyor işte..

allahim takvimimdeki kiz ortalara gelmis yaa

birden aklima geldi ilk yaptigimda tee en soldaydi acaba demistim
ortalarda görebilecekmiym kizcagizi bende

ama simdi ortada ve son sürat kosuyor
efferim kiz

en sağda olduğunu da göreceksin hiç aksini düşünme.ben seni takip ediyorum harika gidiyorsun

süpersinnn... tebrik ediyorum seni ve azmine hayranım... MAŞALLAH evet alışveriş yapmayalım yoksa ciddi masraf açılıcak diyoruz ama böylede giyebilecek kıyafetimiz kalmadı galiba... benim de durumum aynı... pantalonlarım şalvar gibi oluyo çok itici geliyo bu da...

ah ne güzellllll
ben de eski kıyafetlerimin içine girebilsem onlar bol gelse de yenilerini alsam
görebilecek miyim acaba

ah ne güzellllll
ben de eski kıyafetlerimin içine girebilsem onlar bol gelse de yenilerini alsam
görebilecek miyim acaba

ben bu sabah yolda gelirken bunu düşünüyodum... diyete başlamadan önce en az 10 gün boyunca burda milletin kafasının etini yedim özellikle desendesen hakkkını helal et kuzum çok ugrastın benimle... her seferinde de başarabiliceğimi söyledi... gerçekten oluyo daha 35. gündeyim ve ben nerdeyse 11 kilo verdim... hiç tahmin bile edemediğim bir hızda hemde... eğer böyle devam ederse kilo verişim (ki sanmıyorum verilecek kilo azaldıkça duraklamalara maruz kalırım gibi) dukanın tahmininden daha önce hedefime ulaşıcam galiba... (İNŞALLAH)

44 beden ceket aldım bugün bennnn :) Darısııı 40 laraaa hehehehehe

inşşş aldığın ceket tez zamandaaaa booolll geliirrrr

sende iyi varsın canım beniimmmm
birde üstüne sana kocamaaan bir maşalaaaaahhh
onun kalıbı dar abla sana olmaz diyen satış temsilcilerinin o size bol gelir demesine duymak kadar güzel bir şey olamaaazzzz
inşşş bol -li günlereeeee

aman aman bizim kızlar yavaş yavaş manken oluyor

ufak ufak al kendine bir şeyler olmadı terziye uğrarsın

sağol canım.benimde bütün pantolonlarım düşüyor totişten:)))(kızımın lafı) ama ciddi saçmalaık alışveriş yapmak.bakma delilik var.avrupa yakasındaki Şahika gibi alışveriş krizine giriyoruz.sen de güzel kilo vermişsin bu hafta .ben duraklamamın nedenini buldum.sabahları kahvaltıyı eşim hazırlar.kaşar peyniri koyuyor çok az ama sanırım onun yağ oranı yüksek.bu arada dün c vitamini aldım.dr o diyeti yapma dedi ama hiç bilmiyormuş içeriğini anlattım ben de mi başlasam dedi

çok daha anormali oldu... uzun zamandır böyle bişeyle karşılaşmamıştım... o mağazada benimle ilgilenen temsilci ben ödeme yaparken kasanın ordan kağıt kalem alıp kaş göz işareti yaptı... meğersem numarasını yazmış, teşekkür ederim ilginiz için ben evliyim diye kaçtım ordan... ben geçen yıl da onlardan alışveriş yapmıştım ama herkes çok ilgisizdi... yani bu duruma üzülsemmi sevinsemmi bilemedim... ama yavaş yavaş dişileştiğimi alımlı bi hatun olduğumu hissetmeye başlıyorum bu kilo denilen illet ne kötü bişeymiş...

gel gelelim bana 73-72 arası dolanıyorum 2 haftadır

bugünden itibaren 2 / 1 düzene geçiyorum
dün spor salonunda tam 1 sa durmadan spor yaptım
eve geldiğimde yorgunluktan koltukta uyumuşum

4 haftalık bir program verdiler yağ oranımda çok az çıktı adam sende 9-10 kilo yağ var fazla verme kilo demeyide unutmadı

kalça 100cm
göğüs 93
bel 80 civarıydı

anlıcağınız tek sorunum bel ve yan simitlerim

haftada en az 3 gün gitmeyi planlıyorum hava şartları izin verirse

bu haftaki diyetimde bari bi 1-1500 arası vereyim yaaa

Dün yaptım ilk kacamagimi. 1 adet kurabiyenin p günümden sonra beni yarım kilo fazla çıkarma ihtimali nedir arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…