Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gece 3 te uyudum sabah 8:30 da kalktım ve tartıda ilk kez +800 gördüm dün sebze+protein günüm olduğundan mı oldu ? tabi kabızlık devam
face deki grubun fotolarına baktım bakılmasnı tavsiye ederim değişimleri görünce insan daha bi hırslanıyor

ommur ve yarim yerim sizi ya süpersiniz maşallah

biçok insan bilmiyo zaten bu diyeti... ben de bikaç arkadaşıma önerdim şu an kitabı okuyorlar... bide şimdi zayıfladıkça insanın güzel kıyafetler alası geliyo kendine... o yüzden bu alışveriş manyaklığı bu arada bende bu hafta + çıkmamın sebebini wc olayına bağlıyorum çünkü 5 gün uğramamıştım... şimdi süperim...

sebze günü sonrası + normal... e kabızlık varsa + çok daha normal... kendimden biliyorum yani...

inşallahhh hemen ulaşırsın hedefine canım benimmm

arkadaşlar dün atak evremin ilk günüydü sizle yediklerimi paylaşmak istiyorum yorumlar mısınız

sabah
iki yumurta
peynir
yeşilçay

ara da yeşil çay içtim

öğle

5 tane köfte

arada bir bardak süt içitim

akşam 6 tane köfte
yoğurt

bir buçuk litre de su içtim gün boyunca

gunaydın dukancılarr. herkese kolay gelsin sizlere tavsiyem vermek istediğiniz kiloya inene kadar dukanı bırakmayın. ben 10 ekimde başladım diyete. 10 ocakta bıraktım ve geliştirme evresi yapayım birazcık sonra tekrar baslarım dedim. ama 2 ay geçti hala 1 gun protein diyeti bile yapamadım. haa dikkat ediyorum sonucta, hiç kilo almadım hep aynı seyrediyorum ama yeniden protein gunleri yapmak öyle zor geliyor ki sabah baslıyorum akşam devam edemiyorum. kalan 3 kilomu da azmedip vermem şart. bugun yine protein gunu yapıcam diye basladım. azmedip 4 gun protein yapıp diyetime devam etmeliyim:) herkese bol azim diliyorum. sakın bu kadarı yeter diyip benim gibi bırakmayın:)

günaydın kızlarrrr

size dün akşamımı anlatmadan rahat edemiycem
dün akşam bir yakınımıza misafirliğe gittik ve ne göreyim salonda mükemmel bir sofra :2:

zeytinyağlı barbunya
ıspanaklı kaşarlı krep
cikolatalı kurabiye
un kurabiyesi
patates salatası
peynirli börek
cevizli fındıklı kuru dutlu damla çikolatalı irmik tatlısı
kremalı ıslak kek
ve en can alıcısı tatlıların üzerine dökmek için sonradan getirilen bir sürahi dolusu çikolata sosu

peki ben ne yedimm

sadece
dün tarifini buradan aldığım 4 tane lor peynirli dukan kurabiye ve bir kupa çay

ben dün o sofrada o tatlılara dayandıysam herkes dayanabilir diyorum
ve sabırla kilolarımı vericem diyorum

biz bunu başarıcaz arkadaşlar

sebze günü sonrası + normal... e kabızlık varsa + çok daha normal... kendimden biliyorum yani...
ayyy inşallah

bi de 5+5 yapcam sanırım nasıl olur 1+1 le mi daha çabuk gidiyo kitapta ikisi de aynı zaman sonra aynı kiloya geliyo diyo ama yerleşmiş ve hamilelik zonraı 5+5 öneriyo

bi de uykusuzluk var mı sizlerde de

suyu biraz daha arttırabilirsen süper olur 2-2,5 lt içsen tam ideal... çünkü vücudumuzdaki fazla yağları idrar yoluyla atabiliyoruz... ayrıca sabah kahvaltılarında 1 yumurta sarısı ve beyazı sınırsız olarak tüketirsen biraz daha hızlanabilir kilo verişin... yeşil çay içebiliyo olman çok güzel... sabahları aç karnına yeşil çay... öğle yemeğinden önceki yeşil çay ve gece yatmadan içiceğin sıcak süt wc sorunu oluşmasını da engeller...

ay aklıma getirdin.dün akşam ben de arkadaşlarımın ikizlerinin d.günündeydim.sofra süper.aldım çayımı oturdum yanlarına.arkadaşımın eşi 'Ya Allahını seversen git günaha sokuyosun bizi.biri yer biri bakar mı dedi'rahat ol hiç canım çekmiyor dedim çayımı içmeye devam ettim.sonra bir arkadaşım daha var güya diyette nasıl yiyor ama kilolu bir insan değil.lokma kaldı ağzında ya sen yemiyosun ben de yemeyeceğim diye..çok güldük çok eğlendik.

bugünkü menümüde yazım

sabah evden çıkmadan 1 katı yumurta
iş yerinde yani şimdi şekersiz çay ve dukan poğaça
öğlen : dönerli krep
ara: nescafe
akşam: tavuk göğsü yanına da yoğurt

Kızlar günaydın

Bu hafta çooook kötüyüm :18: çok kötü şeyler yaptım hele şu 2 gündür ne kadar direndiysemde dayanamadım tatlı kurabiye kepekli tost falan yedim. tartılmadım ama karnım şiş yine. çok pişmanımbenim motive olmam lazımm.

yardım ediiiiinnnn :26:

üzülme canım benimde son 3 kilom kalsa bende başlardım kaçamaklara açık açık söyliimmm :))

sen süper verdin canım yaa, ben daha 9 kilo filan verebildim ve çokda belli olmuyo, bende herkesin farketmesini sitiyorum ama sadece diyet yaptığımı bilenler söylüyoooo

arkadaşlar kabızlık için ne yapılmalı? bıktım wcye çıkamamaktan yaahu

benim cogunlukla kabizlik problemim yok.dun kayisili form cayi aldim tadi guzelmis diye,2 bardak ictim o da tadi guzel diye,ouvvvv cikamadim tuvaletten mahvoldum ishal etmedi beni (pardon kizlar sabah sabah) ama gittim geldim gittim geldim wcye.ac karnina icsem neler olurdu dusunemiyorum=D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…