nes bulaşık suyu croiselle maşallah darısı bana
[sıze=3]diyete başladığımdan beri uykum azaldı uyanınca kendimi yorgun hissetmiyorum uyku ihtiyacım yok gibi geliyo ve gece uzun süre uyuyamıyorum benim gibi olan var mı [/sıze]
5+5 yapan var mı hiç?
YARINKİ YEMEĞİM KURU DOLMA :) KIYMA YULAF KEPEĞİ SOĞAN SARIMSAK MAYDANOZ BOL ACI BAHARAT :)
sağol canım.benimde bütün pantolonlarım düşüyor totişten:)))(kızımın lafı) ama ciddi saçmalaık alışveriş yapmak.bakma delilik var.avrupa yakasındaki Şahika gibi alışveriş krizine giriyoruz.sen de güzel kilo vermişsin bu hafta .ben duraklamamın nedenini buldum.sabahları kahvaltıyı eşim hazırlar.kaşar peyniri koyuyor çok az ama sanırım onun yağ oranı yüksek.bu arada dün c vitamini aldım.dr o diyeti yapma dedi ama hiç bilmiyormuş içeriğini anlattım ben de mi başlasam dedi
gece 3 te uyudum sabah 8:30 da kalktım ve tartıda ilk kez +800 gördüm dün sebze+protein günüm olduğundan mı oldu ? tabi kabızlık devam
face deki grubun fotolarına baktım bakılmasnı tavsiye ederim değişimleri görünce insan daha bi hırslanıyor
ommur ve yarim yerim sizi ya süpersiniz maşallah
ben bu sabah yolda gelirken bunu düşünüyodum... diyete başlamadan önce en az 10 gün boyunca burda milletin kafasının etini yedim özellikle desendesen hakkkını helal et kuzum çok ugrastın benimle... her seferinde de başarabiliceğimi söyledi... gerçekten oluyo daha 35. gündeyim ve ben nerdeyse 11 kilo verdim... hiç tahmin bile edemediğim bir hızda hemde... eğer böyle devam ederse kilo verişim (ki sanmıyorum verilecek kilo azaldıkça duraklamalara maruz kalırım gibi) dukanın tahmininden daha önce hedefime ulaşıcam galiba... (İNŞALLAH)
arkadaşlar kabızlık için ne yapılmalı? bıktım wcye çıkamamaktan yaahu
ayyy inşallah
sebze günü sonrası + normal... e kabızlık varsa + çok daha normal... kendimden biliyorum yani...
arkadaşlar dün atak evremin ilk günüydü sizle yediklerimi paylaşmak istiyorum yorumlar mısınız
sabah
iki yumurta
peynir
yeşilçay
ara da yeşil çay içtim
öğle
5 tane köfte
arada bir bardak süt içitim
akşam 6 tane köfte
yoğurt
bir buçuk litre de su içtim gün boyunca
günaydın kızlarrrr
size dün akşamımı anlatmadan rahat edemiycem
dün akşam bir yakınımıza misafirliğe gittik ve ne göreyim salonda mükemmel bir sofra :2:
zeytinyağlı barbunya
ıspanaklı kaşarlı krep
cikolatalı kurabiye
un kurabiyesi
patates salatası
peynirli börek
cevizli fındıklı kuru dutlu damla çikolatalı irmik tatlısı
kremalı ıslak kek
ve en can alıcısı tatlıların üzerine dökmek için sonradan getirilen bir sürahi dolusu çikolata sosu
peki ben ne yedimm
sadece
dün tarifini buradan aldığım 4 tane lor peynirli dukan kurabiye ve bir kupa çay
ben dün o sofrada o tatlılara dayandıysam herkes dayanabilir diyorum
ve sabırla kilolarımı vericem diyorum
biz bunu başarıcaz arkadaşlar
ah ne güzellllll
ben de eski kıyafetlerimin içine girebilsem onlar bol gelse de yenilerini alsam
görebilecek miyim acaba
Kızlar günaydın
Bu hafta çooook kötüyüm :18:çok kötü şeyler yaptım hele şu 2 gündür ne kadar direndiysemde dayanamadım tatlı kurabiye kepekli tost falan yedim. tartılmadım ama karnım şiş yine. çok pişmanımbenim motive olmam lazımm.
yardım ediiiiinnnn:26:
çok daha anormali oldu... uzun zamandır böyle bişeyle karşılaşmamıştım... o mağazada benimle ilgilenen temsilci ben ödeme yaparken kasanın ordan kağıt kalem alıp kaş göz işareti yaptı... meğersem numarasını yazmış, teşekkür ederim ilginiz için ben evliyim diye kaçtım ordan... ben geçen yıl da onlardan alışveriş yapmıştım ama herkes çok ilgisizdi... yani bu duruma üzülsemmi sevinsemmi bilemedim... ama yavaş yavaş dişileştiğimi alımlı bi hatun olduğumu hissetmeye başlıyorumbu kilo denilen illet ne kötü bişeymiş...
arkadaşlar kabızlık için ne yapılmalı? bıktım wcye çıkamamaktan yaahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?