Kızlar günaydın
Bu hafta çooook kötüyüm :18:çok kötü şeyler yaptım hele şu 2 gündür ne kadar direndiysemde dayanamadım tatlı kurabiye kepekli tost falan yedim. tartılmadım ama karnım şiş yine. çok pişmanımbenim motive olmam lazımm.
yardım ediiiiinnnn:26:
günaydın kızlarrrr
size dün akşamımı anlatmadan rahat edemiycem
dün akşam bir yakınımıza misafirliğe gittik ve ne göreyim salonda mükemmel bir sofra :2:
zeytinyağlı barbunya
ıspanaklı kaşarlı krep
cikolatalı kurabiye
un kurabiyesi
patates salatası
peynirli börek
cevizli fındıklı kuru dutlu damla çikolatalı irmik tatlısı
kremalı ıslak kek
ve en can alıcısı tatlıların üzerine dökmek için sonradan getirilen bir sürahi dolusu çikolata sosu
peki ben ne yedimm
sadece
dün tarifini buradan aldığım 4 tane lor peynirli dukan kurabiye ve bir kupa çay
ben dün o sofrada o tatlılara dayandıysam herkes dayanabilir diyorum
ve sabırla kilolarımı vericem diyorum
biz bunu başarıcaz arkadaşlar
ayyy inşallah
bi de 5+5 yapcam sanırım nasıl olur 1+1 le mi daha çabuk gidiyo kitapta ikisi de aynı zaman sonra aynı kiloya geliyo diyo ama yerleşmiş ve hamilelik zonraı 5+5 öneriyo
bi de uykusuzluk var mı sizlerde de
ay aklıma getirdin.dün akşam ben de arkadaşlarımın ikizlerinin d.günündeydim.sofra süper.aldım çayımı oturdum yanlarına.arkadaşımın eşi 'Ya Allahını seversen git günaha sokuyosun bizi.biri yer biri bakar mı dedi'rahat ol hiç canım çekmiyor dedim çayımı içmeye devam ettim.sonra bir arkadaşım daha var güya diyette nasıl yiyor ama kilolu bir insan değil.lokma kaldı ağzında ya sen yemiyosun ben de yemeyeceğim diye..çok güldük çok eğlendik.
Kızlar günaydın
Bu hafta çooook kötüyüm :18:çok kötü şeyler yaptım hele şu 2 gündür ne kadar direndiysemde dayanamadım tatlı kurabiye kepekli tost falan yedim. tartılmadım ama karnım şiş yine. çok pişmanımbenim motive olmam lazımm.
yardım ediiiiinnnn:26:
Kızlarrr hepinize benden kocamannn bir maşallahhhh
Tuhaf ama karşımda duran tatlı ve en sevdiğim yumurtalı çiğ köfte karşısında bile kendimi tutabiliyorum ve ilginç yanıda canım istemiyor süperrr
Şu doğumgünü esnasında kendini tutan iradeli arkidişlerimede kocaman birr maşallahhhhh
Tutamayıpta yiyen arkidişlerede üzülmeyin telafi edersiniz diyorummm
arkadaşlar, günaydın...
ben de pazartesi günü başlıyorum, hedefim 10 kg. vermek,
kitabı da bitirmek üzereyim...
size sormak istediğim şu:
acaba süreç tamamlandıktan bir süre sonra yağlarımız geri dönücek mi?
protein diyetlerinde genellikle durum buymuş....
yumurta sınırsız diye düşünmüştüm yumurtaya dikkat ederim teşekkür ederim canım suyu aslında çok tüketebilirim haklısınsuyu biraz daha arttırabilirsen süper olur 2-2,5 lt içsen tam ideal... çünkü vücudumuzdaki fazla yağları idrar yoluyla atabiliyoruz... ayrıca sabah kahvaltılarında 1 yumurta sarısı ve beyazı sınırsız olarak tüketirsen biraz daha hızlanabilir kilo verişin... yeşil çay içebiliyo olman çok güzel... sabahları aç karnına yeşil çay... öğle yemeğinden önceki yeşil çay ve gece yatmadan içiceğin sıcak süt wc sorunu oluşmasını da engeller...
göreceksin tabi ki zaten fazla kilon yok senin..
yumurta sınırsız diye düşünmüştüm yumurtaya dikkat ederim teşekkür ederim canım suyu aslında çok tüketebilirim haklısın
ay inş. çok değil miii
o kadar fazlam var ki inanamazsın
yok canım öyle birşey.bu diyeti kısa süreli protein diyetleriyle karıştırma.uzun süreli ve etkili bir diyet..arkadaşlar, günaydın...
ben de pazartesi günü başlıyorum, hedefim 10 kg. vermek,
kitabı da bitirmek üzereyim...
size sormak istediğim şu:
acaba süreç tamamlandıktan bir süre sonra yağlarımız geri dönücek mi?
protein diyetlerinde genellikle durum buymuş....
yumurtalı çiğköfte ile aynı odada bulunsam ne olur merak içindeyim :) sanırım yiyebileceğim günün hayaliyle yetincem :)
beyazı sınırsız sarısında yağ var ve kolestrol sorunu yaratabilir... bazı zamanlarda alerjik reaksiyonlarda gösterebilir... buna engel olmak için söyledim... yumurtayı kontrollü tüketmek lazım...
tickerini göremedim.kaç kilosun 65 değil mi?boyun kaç?yumurta sınırsız diye düşünmüştüm yumurtaya dikkat ederim teşekkür ederim canım suyu aslında çok tüketebilirim haklısın
ay inş. çok değil miii
o kadar fazlam var ki inanamazsın
üzülme canım benimde son 3 kilom kalsa bende başlardım kaçamaklara açık açık söyliimmm :))
tickerini göremedim.kaç kilosun 65 değil mi?boyun kaç?
Ben bayılırımmmmm hergün olsa hergün yerimmm vazgeçemeyeceğim tek yiyecek ama cnm istemiyor baya bir moddayım sanırım
kilom 65.2 kiydi bu sabah boyum 160
o zaman bölgesel yağlanma var sen de. yağsız yoğurdu çok önemse.akşam yatmadan ya da öğle saatlerinde yenilen 1 porsiyon yağsız yoğurt göbeğin erimesini sağlıyormuş.bir makalede okudum daha yeni..kilom 65.2 kiydi bu sabah boyum 160
komplex yapma kendine... mutlu ol biraz... çok fazlalığın yok... kolaylıkla gidicek inşallah... bak ommur e... O'nu örnek al kendine...
öncelikle haftanın ilk 3 günü tartılmaktan yorulup dün tartılmamıştım... ve bu hafta gördüğüm en düşük rakam da 75 di :2: dün iş çıkışı bi alışveriş merkezine uğradım ve çok ciddi indirimler vardı... bi mağazaya girdim bi elbise beğendim (bu dönemde giymek istedim) o yüzden çocuğa dedim ki L beden olsun lütfen... ısrarla L size büyük olur M verelim diyo... üşendim denemeye ve aldım olmazsa değiştiririm diyerek... sonra bir de tunik beğendim... onların kalıbı birz farklı size S verelim dedi... dedim bu çok küçük olmaz bana... deneyin olmazsa bi büyüğünü veririz dedi... peki dedim... bu arada bütün gün pantalonum kıçımdan düştü çuval gibi geziniyorum iğrenç...eve çıktım internetten aldığım M beden trençkotum-m beden taytım da gelmiş... trençkot biraz dar oldu muhtemelen onu baharda giyebilirim... taytımı giydim üzerine de aldığım elbise ve tuniği denedim... aman yarabbii... pek sexy buldum kendimi bide uzun çizmemi çektimmm... ööfff dedim... zaten dün evden çıkmadan annem yazık diye ahlanıp vahlanıyodu... bu ne çok zayıfladın bilmemne diye... bazende geliyolar kadına maşallah benim kızıma çok güzel oluyosun diyo ve olayın en can alıcı kısmı... bu sabah çok merak ettim ve tartıldım aslında perşembeye kadar tartılmıycaktm bu hafta + gördüğüm için moralim çok bozuktu... amaaaaaaa baskülüm bana bu sabah 72,8 gösterdi... seni seviyorum DUKAN AMCA... sizleri seviyorum TOPİK ARKADAŞLARIM... iyiki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?