Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tamam sakin.hiçbirşey olmamış gibi sp ile başla.su,yeşil çay oranını biraz arttır.ve bir daha kaçamak yapma .yazık değil mi emeklerine onu düşün.ben hep ısrarlar karşısında onu söylüyorum..

İnşallah.Çok çok çok tebrik ederim azmine hayran kaldım. Başarılar...

Çok fazla uykuya düştüm bende. Ama araştırdım normal diyolar...

Seni de tebrik ederim.
Arkadaşlar ben neden durduğumu anladım.Çok fazla kaşar ve peynir tüketmekten. Sizde aynı hataya düşmeyin.Sevgiler...

Hepimiz yaşıyoruz zaman zaman. Önemli olan telefi edebilmek.
Şimdi derin nefes al ve yediklerini unut.
Önümüze bakalım. Sevgiler...

Kızlarrr hepinize benden kocamannn bir maşallahhhh
Tuhaf ama karşımda duran tatlı ve en sevdiğim yumurtalı çiğ köfte karşısında bile kendimi tutabiliyorum ve ilginç yanıda canım istemiyor süperrr
Şu doğumgünü esnasında kendini tutan iradeli arkidişlerimede kocaman birr maşallahhhhh
Tutamayıpta yiyen arkidişlerede üzülmeyin telafi edersiniz diyorummm

yumurtalı çiğköfte ile aynı odada bulunsam ne olur merak içindeyim :) sanırım yiyebileceğim günün hayaliyle yetincem :)

arkadaşlar, günaydın...
ben de pazartesi günü başlıyorum, hedefim 10 kg. vermek,
kitabı da bitirmek üzereyim...
size sormak istediğim şu:
acaba süreç tamamlandıktan bir süre sonra yağlarımız geri dönücek mi?
protein diyetlerinde genellikle durum buymuş....

kitabı okuduğuna eminmisin
bu diyetin mantığı bu zaten ve bu yüzden 4 evreden oluşuyor... güçlendirme ve koruma evresini yapmazsan evet o yağların hepsi çoğalarak geri dönücek ama tüm evreleri tamamlarsan eksiksiz bi şekilde... istediğin kiloda kalabiliceksin...

Son düzenleme:
yumurta sınırsız diye düşünmüştüm yumurtaya dikkat ederim teşekkür ederim canım suyu aslında çok tüketebilirim haklısın
göreceksin tabi ki zaten fazla kilon yok senin..

ay inş. çok değil miii
o kadar fazlam var ki inanamazsın

yumurta sınırsız diye düşünmüştüm yumurtaya dikkat ederim teşekkür ederim canım suyu aslında çok tüketebilirim haklısın

ay inş. çok değil miii

beyazı sınırsız sarısında yağ var ve kolestrol sorunu yaratabilir... bazı zamanlarda alerjik reaksiyonlarda gösterebilir... buna engel olmak için söyledim... yumurtayı kontrollü tüketmek lazım...

yok canım öyle birşey.bu diyeti kısa süreli protein diyetleriyle karıştırma.uzun süreli ve etkili bir diyet..

yumurtalı çiğköfte ile aynı odada bulunsam ne olur merak içindeyim :) sanırım yiyebileceğim günün hayaliyle yetincem :)

Ben bayılırımmmmm hergün olsa hergün yerimmm vazgeçemeyeceğim tek yiyecek ama cnm istemiyor baya bir moddayım sanırım

ay inş. çok değil miii
tickerini göremedim.kaç kilosun 65 değil mi?boyun kaç?

üzülme canım benimde son 3 kilom kalsa bende başlardım kaçamaklara açık açık söyliimmm :))

canım yaa buraya gelip yazdıklarınızı okumak çok iyi geliyor. bu hafta çok yoğundu takip edemedim stresten de yedikçe yedim. yarından itibaren toparlamam şart oldu.

Ben bayılırımmmmm hergün olsa hergün yerimmm vazgeçemeyeceğim tek yiyecek ama cnm istemiyor baya bir moddayım sanırım

yahu senin çok fazlalığın da yok aslında ama maşallah verseler herşeyi yermişsin... anam aanammm bu kiloda kalmış olman süper... senin anatomin harika çalışıyo bence seda maşallahh senin o yerdim dediklerini ben diyete başlamadan önceki hayatımda yeseydim varya kesin 100-110 kilo olurdum hee

kilom 65.2 kiydi bu sabah boyum 160
o zaman bölgesel yağlanma var sen de. yağsız yoğurdu çok önemse.akşam yatmadan ya da öğle saatlerinde yenilen 1 porsiyon yağsız yoğurt göbeğin erimesini sağlıyormuş.bir makalede okudum daha yeni..

komplex yapma kendine... mutlu ol biraz... çok fazlalığın yok... kolaylıkla gidicek inşallah... bak ommur e... O'nu örnek al kendine...

aslında kompleks yapmıyorum yavaş yavaş gidiyor da birden söyleyince 10 kilo vermem lazım diyince insanı korkutuyor biraz

docaman docaman

docaman docaman

docaman docaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…