Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar,
bugün atak evresinin son günündeyim(5 günlük yapıyorum)ve bir kilo verdim ama kabızlık sorunum var ilaç kullandım bunun için...evet hiç açlık hissetmiyorum ama ben diğer diyetlerlede hafta da bir kilo verebiliyodum moralim acayip bozuk

o zaman bölgesel yağlanma var sen de. yağsız yoğurdu çok önemse.akşam yatmadan ya da öğle saatlerinde yenilen 1 porsiyon yağsız yoğurt göbeğin erimesini sağlıyormuş.bir makalede okudum daha yeni..

evet yoğurdun önemini ben de okumuştum dikkat edeceğim daha çok teşkkür ederim.
sen de epey kilo vermişsin kaç ayda verdin bir de boyun kaç

aslında kompleks yapmıyorum yavaş yavaş gidiyor da birden söyleyince 10 kilo vermem lazım diyince insanı korkutuyor biraz
tatlım ben 2 ayda 10 kio verdim.ayrıca verilecek 6 kilom daha var.rahat ol izinli yiyeceklerden ye bak nasıl gidecek kilolar.

bende kendi yaramazlığımdan nasıl döndüğümü anlatayım

dün erken çıkınca doooru eve gittim. bakkalımıza uğradım yumurta ekmek, browni(vişneli) katkat büsküvi aldım

eve gelince diline boğazına hakim ol dedim kendim kendime

kendime kek yaptım üstünede ev yapımı tatlancırıcılı puding yaptım. keki rondodan çektim. tabağa bastıra bastıra sıkıştırdım üzerine delikler açtım ki dökeceğim puding içine işlesin.

sonra 2-3 saat buzdolabında beklettim ki akşama afiyetle yiyeyim.

sonunda ne oldu??

hepsinin tadı faciaydı. bi dilim bile yiyemedim. kzım heveslendi ağzına aldı veee ağzındakini bile çıkardı berbat bu diye.

yaptığımı yiyemedim ama olsun browniyi ve kat katı hüpletmedim en azında.

kendimede docamn docaman

benim aşçılığım bu kadar kötü değildir aslında. profiterolü bile tam kıvamında tam tetamaatiyle tuttrurum. güzel yemek yaparım ama bu dietteki hiçbirşeyi tutturamadım gitti 45 gündür. ve tutturamadan bitirecem sanırsam bu diyeti.

en son aldğım yulaf kepeğini rossmandan almıştım.siz siz olun ordan almayın. bişeye benzemiyor. kuş yemi gibi bişi. kepekli kepekli. migrostan almam lazım yulaf kepeğimi. süt tozumda bitti.

günaydın arkadaşlar
dünkü kilom 57.2 iken bu sabah tartılmayı unuttum ve boğazlı kazağımı giyince aklıma geldi ve onunla tartılayım dedim gene
57.2 çıktı.sanırım regl dönemim yaklaşıyor.
aman akın çıkmasında aynı kiloda kalsın dimi yani

Günaydın kızlar;-2 yumurta,1 light karper,1 dilim yulaf kepeği ekmeği,yeşilçayDün akşam kuzenimn doğum günü vardı.İş çıkışı oraya gittim.pastalar,boşnak mantısı ,boşnak böreği, çok zor bir sınavdan geçtim iradesi düşük demesinler diye dokunmadım hiç birşeye.Ben tavuğumu ve bir dilim yulaf keğeğinden ekmeğimi yedim.Regl olma dönemim yaklaştığı için çok asabiyim ellime geçeni kesebilcek kapasitedeyim şuan.dünde ufak bir kase puding yedim light süt ve light pudingle yapılmış.regl dönemim dışında beni etkileyen diğer şeylerde 20lik dişimin çıkma çabası:S birde kabızlık sorunu =( çok mutsuzummm. İlaçın ismi ne? eczaneden reçetesiz alabiliyomuyuz? faydasını gördün mü=)

valla vbir çok tarif topladım ama bende tüm denemelermde başarısız oldum bi krep birde kek yapabiliyorum oda sosla falan anca tadını buluyor. ekşili köfte ya da çorba yaparen kıvam vermek için kullanıyorum onun dışında yoğurtla tüketiyorum artık.
ben pek sevemedim şu kepeği

canım yaa buraya gelip yazdıklarınızı okumak çok iyi geliyor. bu hafta çok yoğundu takip edemedim stresten de yedikçe yedim. yarından itibaren toparlamam şart oldu.

öyle ben bile ağzıma birşey atacağım zaman kızlar neder diye bir durup bırakıyorum
burasının diyete faydası üst sınırlardaaa
iyikiii varızzz iyiki bu topik vaaarrr

aslında kompleks yapmıyorum yavaş yavaş gidiyor da birden söyleyince 10 kilo vermem lazım diyince insanı korkutuyor biraz

ilk başta 16 kilo vermem lasım ile başlayıp 12 kilo kaldı vs gibi cümleler kurmak harika
inşallah ayın 10'u gibi 10 kilom kaldı diyebilirim
verdikçe insan hevesleniyor onun için gözünde çok büyütme 10 kiloyu

yaa yulaf kepeğiyle birşeyleri oturtmak zor:)
bende 24 yaşımda olmama rağmen tencere yemeği hariç pasta, börek, poğaça, kurabiye mercimek köftesine kadar ne varsa yaparım
bu yaşımda oldum tencere yemeği yapmaya sıra gelmedi

neden kilo aldığımda belli zaten sanırım şu cümleden sonra

geçen yaptığım kek berbat olmuştu ama yedim:d ekşi kek mi olur oldu vallaa
ama poğaçam güzel hala yanımda ve yiyesim geliyor sırf yulaf sınırlamasından ötürü yiyemiyorum

dukan amca 3 kaşık yapsanaaaaa yapsanaaa yapsanaaa

Cnmcım aslında söylediğin gibi kilolu durmuyorum gayet iyi görseniz aslında sen mi kilo vericen dersiniz çünkü boyum 176 dolayısıyla abartım yok ama ben tutturdum illa evlenmeden önceki kilolarıma geleyim diye hoş evlenmeden önce 58-59 dum ama 65 ideal çokta sıska olmaya niyetim yok ayrıca oldukçada hareketli bir yapım ee nede olsa profesyonel sporcuyum hoş bıraktım evlenince ama diriyimdir :) yemekle çok aram yoktur et sebze vs ama börek kısır yumurtalı köfte tatlı vazgeçilmezimdir kilo almamın yegane nedenide malesefki bu

canım sen yeterince hızlı gittin valla:)
bırakta biraz dursun 2 günde bir 1 kilo bizede yazık
senin verdiğim kiloyu ben 1 ayda veremedim

ben eczaneye gittiğimde Dulcolax 2,5 mg yumuşak jelatin kapsül önerdi onu içiyorum anca 4 günde 1 çıkıyorum dışarı
her akşam içmek istemiyorum vücudum alışmasın diye ama yinede kullanmak zorunda kalıyorum

hafta içi doktora gidicem ama bu benim diyetle başlayan bir sorunum değil çünkü son 1 senedir var maalesef
hafta 1 hatta on günde 1 dışarı çıkabiliyorum

kafdan atıyorum ben bazı şeyleri. geçen gün tavuk göğüsten çorba yaptım işembe gibi olsun istedim. birbuçuk ay sonra ilk defa çorba içtim. haaarika geldi tadı. tavuk göğsü pişirdim. yoğurdu, 1 tatlı kaşığı mısır nişastasını limonu sarımsağı blenderla çektim. tavuk tel tel oldu. bende apiiyetnen yidim.

eczacıya sorunumu anlattım o verdi,tablet şeklinde ismini şimdi hatırlamıyorum malesef

merhaba kızlar bu diyete çok hevesli başladım fakat dun alerjı oldum ellerım ustu çok kaşınıyor kıpkırmızı oldum bu diyet bana yaramadı ben gecen yıl kendı yaptığım diyetle cok güzl kilo vermiştim 3 ayda 15 kilo vermiştim hıc bı sorun yasamamıstım ne alerjı ne regl sorunu ben gene kendi diyet yontemıme dönecegım sabze ve meyvenın bu kadar sınırlı olması uygun gelmedi bana hepinize kolay gelsin

Dün yaptım ilk kacamagimi. 1 adet kurabiyenin p günümden sonra beni yarım kilo fazla çıkarma ihtimali nedir arkadaslar

Senin uyguladığın diyet yontemi neydi canım çok merak ettim iyide kilo vermissin bu diyette birkaç kisi daha söylemişti alerji oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…