o zaman bölgesel yağlanma var sen de. yağsız yoğurdu çok önemse.akşam yatmadan ya da öğle saatlerinde yenilen 1 porsiyon yağsız yoğurt göbeğin erimesini sağlıyormuş.bir makalede okudum daha yeni..
tatlım ben 2 ayda 10 kio verdim.ayrıca verilecek 6 kilom daha var.rahat ol izinli yiyeceklerden ye bak nasıl gidecek kilolar.aslında kompleks yapmıyorum yavaş yavaş gidiyor da birden söyleyince 10 kilo vermem lazım diyince insanı korkutuyor biraz
tatlım ben 2 ayda 10 kio verdim.ayrıca verilecek 6 kilom daha var.rahat ol izinli yiyeceklerden ye bak nasıl gidecek kilolar.
docaman docaman
docaman docaman
docaman docaman
ay aklıma getirdin.dün akşam ben de arkadaşlarımın ikizlerinin d.günündeydim.sofra süper.aldım çayımı oturdum yanlarına.arkadaşımın eşi 'Ya Allahını seversen git günaha sokuyosun bizi.biri yer biri bakar mı dedi'rahat ol hiç canım çekmiyor dedim çayımı içmeye devam ettim.sonra bir arkadaşım daha var güya diyette nasıl yiyor ama kilolu bir insan değil.lokma kaldı ağzında ya sen yemiyosun ben de yemeyeceğim diye..çok güldük çok eğlendik.
İlaçın ismi ne? eczaneden reçetesiz alabiliyomuyuz? faydasını gördün mü=)günaydın kızlar,bugün atak evresinin son günündeyim(5 günlük yapıyorum)ve bir kilo verdim ama kabızlık sorunum var ilaç kullandım bunun için...evet hiç açlık hissetmiyorum ama ben diğer diyetlerlede hafta da bir kilo verebiliyodum moralim acayip bozuk
benim aşçılığım bu kadar kötü değildir aslında. profiterolü bile tam kıvamında tam tetamaatiyle tuttrurum. güzel yemek yaparım ama bu dietteki hiçbirşeyi tutturamadım gitti 45 gündür. ve tutturamadan bitirecem sanırsam bu diyeti.
en son aldğım yulaf kepeğini rossmandan almıştım.siz siz olun ordan almayın. bişeye benzemiyor. kuş yemi gibi bişi. kepekli kepekli. migrostan almam lazım yulaf kepeğimi. süt tozumda bitti.
canım yaa buraya gelip yazdıklarınızı okumak çok iyi geliyor. bu hafta çok yoğundu takip edemedim stresten de yedikçe yedim. yarından itibaren toparlamam şart oldu.
aslında kompleks yapmıyorum yavaş yavaş gidiyor da birden söyleyince 10 kilo vermem lazım diyince insanı korkutuyor biraz
benim aşçılığım bu kadar kötü değildir aslında. profiterolü bile tam kıvamında tam tetamaatiyle tuttrurum. güzel yemek yaparım ama bu dietteki hiçbirşeyi tutturamadım gitti 45 gündür. ve tutturamadan bitirecem sanırsam bu diyeti.
en son aldğım yulaf kepeğini rossmandan almıştım.siz siz olun ordan almayın. bişeye benzemiyor. kuş yemi gibi bişi. kepekli kepekli. migrostan almam lazım yulaf kepeğimi. süt tozumda bitti.
yahu senin çok fazlalığın da yok aslında ama maşallah verseler herşeyi yermişsin... anam aanammm bu kiloda kalmış olman süper... senin anatomin harika çalışıyo bence seda maşallahhsenin o yerdim dediklerini ben diyete başlamadan önceki hayatımda yeseydim varya kesin 100-110 kilo olurdum hee
günaydın arkadaşlar
dünkü kilom 57.2 iken bu sabah tartılmayı unuttum ve boğazlı kazağımı giyince aklıma geldi ve onunla tartılayım dedim gene
57.2 çıktı.sanırım regl dönemim yaklaşıyor.
aman akın çıkmasında aynı kiloda kalsın dimi yani
Günaydın kızlar;-2 yumurta,1 light karper,1 dilim yulaf kepeği ekmeği,yeşilçayDün akşam kuzenimn doğum günü vardı.İş çıkışı oraya gittim.pastalar,boşnak mantısı ,boşnak böreği, çok zor bir sınavdan geçtimiradesi düşük demesinler diye dokunmadım hiç birşeye.Ben tavuğumu ve bir dilim yulaf keğeğinden ekmeğimi yedim.Regl olma dönemim yaklaştığı için çok asabiyim ellime geçeni kesebilcek kapasitedeyim şuan.dünde ufak bir kase puding yedim light süt ve light pudingle yapılmış.regl dönemim dışında beni etkileyen diğer şeylerde 20lik dişimin çıkma çabası:S birde kabızlık sorunu =( çok mutsuzummm.İlaçın ismi ne? eczaneden reçetesiz alabiliyomuyuz? faydasını gördün mü=)
valla vbir çok tarif topladım ama bende tüm denemelermde başarısız oldum bi krep birde kek yapabiliyorum oda sosla falan anca tadını buluyor. ekşili köfte ya da çorba yaparen kıvam vermek için kullanıyorum onun dışında yoğurtla tüketiyorum artık.
ben pek sevemedim şu kepeği
canım sen yeterince hızlı gittin valla:)
bırakta biraz dursun 2 günde bir 1 kilo bizede yazık
senin verdiğim kiloyu ben 1 ayda veremedim
Günaydın kızlar;-2 yumurta,1 light karper,1 dilim yulaf kepeği ekmeği,yeşilçayDün akşam kuzenimn doğum günü vardı.İş çıkışı oraya gittim.pastalar,boşnak mantısı ,boşnak böreği, çok zor bir sınavdan geçtimiradesi düşük demesinler diye dokunmadım hiç birşeye.Ben tavuğumu ve bir dilim yulaf keğeğinden ekmeğimi yedim.Regl olma dönemim yaklaştığı için çok asabiyim ellime geçeni kesebilcek kapasitedeyim şuan.dünde ufak bir kase puding yedim light süt ve light pudingle yapılmış.regl dönemim dışında beni etkileyen diğer şeylerde 20lik dişimin çıkma çabası:S birde kabızlık sorunu =( çok mutsuzummm.İlaçın ismi ne? eczaneden reçetesiz alabiliyomuyuz? faydasını gördün mü=)
Senin uyguladığın diyet yontemi neydi canım çok merak ettim iyide kilo vermissin bu diyette birkaç kisi daha söylemişti alerji oldugunumerhaba kızlar bu diyete çok hevesli başladım fakat dun alerjı oldum ellerım ustu çok kaşınıyor kıpkırmızı oldum bu diyet bana yaramadı ben gecen yıl kendı yaptığım diyetle cok güzl kilo vermiştim 3 ayda 15 kilo vermiştim hıc bı sorun yasamamıstım ne alerjı ne regl sorunu ben gene kendi diyet yontemıme dönecegım sabze ve meyvenın bu kadar sınırlı olması uygun gelmedi bana hepinize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?