selamlar,merhaba kızlar bu diyete çok hevesli başladım fakat dun alerjı oldum ellerım ustu çok kaşınıyor kıpkırmızı oldum bu diyet bana yaramadı ben gecen yıl kendı yaptığım diyetle cok güzl kilo vermiştim 3 ayda 15 kilo vermiştim hıc bı sorun yasamamıstım ne alerjı ne regl sorunu ben gene kendi diyet yontemıme dönecegım sabze ve meyvenın bu kadar sınırlı olması uygun gelmedi bana hepinize kolay gelsin
Bugün atak evresinin 5. ve son günündeyim başlangıç 86,1 bu sabah 82,7 sonuç 3,40 kg.
Tabi büyük kısmının su kaybı olduğunu unutmamak lazım ama sabahları tartıda bu değişimi görmek inanılmaz motivasyon sağlıyor.
Hastalarıma en sık yazdığım kabızlık için ilaç önerilerim
laksafenol tablet en iyilerinden
alışkanlık yapmayan bitkisel bekunis draje
toz olarak magnesiee calcinee tadı kötü
şurup olarak duphalac ya da osmolak
Cnm doktor musun?
Ben mesela bazen bekunis hap kullanıyordum sakıncası var mı bitkisel diye biliyorum :)
günaydınnnn
artık şu 70-71 aralığından çok sıkıldım, şubatın ilk haftasından beri aynı yerde sayıp duruyorum
ay yeter artıkkkkkkk
günaydınnnn
artık şu 70-71 aralığından çok sıkıldım, şubatın ilk haftasından beri aynı yerde sayıp duruyorum
ay yeter artıkkkkkkk
evet süper oldu kaldıki yulaf kepeğinden nefret ediyorumm bu sekilde bi kutu yulaf kepeğini bile yiyebilirim.. hemde cok pratik ya 15 20 dakikada hemen pişiyor. koy cantana acıktıgında dısardayken ye 2 tane ohh:):)
günaydınnnn
ay yeter artıkkkkkkk
Hastalarıma en sık yazdığım kabızlık için ilaç önerilerim
laksafenol tablet en iyilerinden
alışkanlık yapmayan bitkisel bekunis draje
toz olarak magnesiee calcinee tadı kötü
şurup olarak duphalac ya da osmolak
Kızlar yazma hızınıza yetişemiyorummm :) ommurcüm ve yarimcimm tebrik ediyorum sizii. Nasıl büyük mutluluk yaşadığınızı tahmin edebiliyorum :)
peki vitamin olarak e öneriyorsunuz
ben şimdi seyirde 1 haftayı geride bıraktım vitamin takviyesi almak güçsüz düşmemek istiyorum
çok teşekkür ederim ama artık 70ler bitsin istiyorummmm ve haftaya doktora gitçem varis ameliyatı için gün alcam, zaten bu kadar hırslı kilo verme sebebim kilolu olarak ameliyat olmak istememem, safra kesesi ameliyatını sezeryandan 3 ay sonra ve kilolu olarak oldummm, çok zor iyileştim çok canım acıdı hemde günlerce......ne güzel vermişsin sıkılmanın sırası mı?
ay canım inşallah, aslında sık tartılmam ama söz yarın senin için tartılıp bakçam inişe geçtim mi diyecanım bir anda inecek sabır buraya kadar nasıl geldin eskisi gibi bol eksiler göreceksin eli kulağında yarından tezi yok bak dedi dersin :)sevgiler...
amanımmmm, biz telliturnam ile hep tatlı bir yarış halindeydik o şimdi bebek molasında ve inan daha zevkli veriliyordu kilolar o gidince resmen boşlukta hissettim kendiimi ama meğer sen takipteymişsin beni, iyi oldu bunu öğrendiğim,neesss.... olmazz.... yanına geliyorum bende... sıkılma lütfen kimden destek alırım yoksa...
çok teşekkür ederim ama artık 70ler bitsin istiyorummmm ve haftaya doktora gitçem varis ameliyatı için gün alcam, zaten bu kadar hırslı kilo verme sebebim kilolu olarak ameliyat olmak istememem, safra kesesi ameliyatını sezeryandan 3 ay sonra ve kilolu olarak oldummm, çok zor iyileştim çok canım acıdı hemde günlerce......ne güzel vermişsin sıkılmanın sırası mı?
ay canım inşallah, aslında sık tartılmam ama söz yarın senin için tartılıp bakçam inişe geçtim mi diyecanım bir anda inecek sabır buraya kadar nasıl geldin eskisi gibi bol eksiler göreceksin eli kulağında yarından tezi yok bak dedi dersin :)sevgiler...
amanımmmm, biz telliturnam ile hep tatlı bir yarış halindeydik o şimdi bebek molasında ve inan daha zevkli veriliyordu kilolar o gidince resmen boşlukta hissettim kendiimi ama meğer sen takipteymişsin beni, iyi oldu bunu öğrendiğim,neesss.... olmazz.... yanına geliyorum bende... sıkılma lütfen kimden destek alırım yoksa...
benim cogunlukla kabizlik problemim yok.dun kayisili form cayi aldim tadi guzelmis diye,2 bardak ictim o da tadi guzel diye,ouvvvv cikamadim tuvaletten mahvoldum ishal etmedi beni (pardon kizlar sabah sabah) ama gittim geldim gittim geldim wcye.ac karnina icsem neler olurdu dusunemiyorum=D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?