Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar,
  1. daha önce yaptığın diyette verdiğin kiloları geri aldın mı?
  2. dukan diyetini tam olarak araştırdın mı?
gibi sorular sormak geldi içimden.bu diyetin çok güzel kilo verdirmesi çok cazip geliyor başta ve sonra alınan kiloları geri almama vaadi.tabi kontrollü yiyerek.ben 1 ay netten araştırdım diyeti.kitabını okudum.dukanın sitesini takip ettim ve öyle karar verdim diyete.meyve ve sebzeye düşkün olmama da büyük etken tabi ki.vitamin alarak destekliyorum bu eksikliği de.o yüzden hep söylüyorum bu diyet bana uygun mu sorusuna kesinlikle evet diyebilen başlamalı bu diyete.tabi diyet esnasında ortaya çıkan sağlık sorunları ayrı bir konu.
o yüzden yolun açık olsun.istediğin kiloya inmen ve sağlıklı olman dileğiyle.

Hastalarıma en sık yazdığım kabızlık için ilaç önerilerim
laksafenol tablet en iyilerinden
alışkanlık yapmayan bitkisel bekunis draje
toz olarak magnesiee calcinee tadı kötü
şurup olarak duphalac ya da osmolak

Bugün atak evresinin 5. ve son günündeyim başlangıç 86,1 bu sabah 82,7 sonuç 3,40 kg.
Tabi büyük kısmının su kaybı olduğunu unutmamak lazım ama sabahları tartıda bu değişimi görmek inanılmaz motivasyon sağlıyor.

tebrikler canım benim

günaydınnnn

artık şu 70-71 aralığından çok sıkıldım, şubatın ilk haftasından beri aynı yerde sayıp duruyorum
ay yeter artıkkkkkkk

Cnm doktor musun?

Ben mesela bazen bekunis hap kullanıyordum sakıncası var mı bitkisel diye biliyorum :)

dün akşam yulaf kepeği ile yayla çorbası yapma denemem maalesef başarısızlıkla sonuçlandı.

Çorbanın altını kapadıktan 1 saat kadar sonra yemek için kapağını açtığımda su ve içinde toplanmış kepek kümecikleriyle karşılaştım. Yoğurdun beyazlığından eser yoktu.

Ama dün kreplerim bitmiş olduğu için mecburen zorla da olsa bir kase içtim ama.... ne siz sorun ne ben söyleyeyim.

Yulaf kepeğini su ile kaynattıktan sonra, yoğurt ve yumurtayı ayrı çırpıp içine biraz sulu karışımdan ekledikten sonra tencereye ilave etmiştim. Tam bir hüsran.Neyse başka bir yol bulacağız sanırım.

Bir de ben ilk alışverişimi yaparken bitki çaylarının yanında mis gibi kokusunda etkilenip green life'ın meyve keyfi, karanfilli karışık bitki çayı poşetinden almıştım. İçerisinde karışık meyve çayı, karanfil ve tarçın yazıyor. Ama araştırmalarımda hiç meyve çayı için izin verildiğine rastlamadım. Bu da yasak sanırım.

Cnm doktor musun?

Ben mesela bazen bekunis hap kullanıyordum sakıncası var mı bitkisel diye biliyorum :)

evet pediatrist olcam ama şu an doğum dolayısıyla ücretsiz izindeyim işe tekrar başlayana kadar kilolardan kurtulmalıyım :)

bekunis bağımlılık yapmaz ama yine de psikolojik olarak almadım yapamam durumuna gelmemek için çok gerekmedikçe kullanmamak gerek

günaydınnnn

artık şu 70-71 aralığından çok sıkıldım, şubatın ilk haftasından beri aynı yerde sayıp duruyorum
ay yeter artıkkkkkkk

canım bir anda inecek sabır buraya kadar nasıl geldin eskisi gibi bol eksiler göreceksin eli kulağında yarından tezi yok bak dedi dersin :)sevgiler...

evet süper oldu kaldıki yulaf kepeğinden nefret ediyorumm bu sekilde bi kutu yulaf kepeğini bile yiyebilirim.. hemde cok pratik ya 15 20 dakikada hemen pişiyor. koy cantana acıktıgında dısardayken ye 2 tane ohh:):)

ya ben tarifi bulamıyorum kurabiyeyi bir daha yazsanız nasıldı??

Kızlar yazma hızınıza yetişemiyorummm :) ommurcüm ve yarimcimm tebrik ediyorum sizii. Nasıl büyük mutluluk yaşadığınızı tahmin edebiliyorum :)

günaydınnnn

ay yeter artıkkkkkkk

neesss.... olmazz.... yanına geliyorum bende... sıkılma lütfen kimden destek alırım yoksa...

peki vitamin olarak e öneriyorsunuz

ben şimdi seyirde 1 haftayı geride bıraktım vitamin takviyesi almak güçsüz düşmemek istiyorum

merhaba kizlar 99,5 ile dukana basladim 4. gunumdeyim ilk dun 2,100 verince tamam dedim oldu bu is ikinci gun 1 kilo verdim ama 3.gun sadece 300gr gitmis biraz bozuldum ama devam durmak yok.sonucta toplamda 3kilo300gr oldu sanirim 3 gun icin iyidir?neyse herkese kolay gelsin umarim hepimiz veririz...

peki vitamin olarak e öneriyorsunuz

ben şimdi seyirde 1 haftayı geride bıraktım vitamin takviyesi almak güçsüz düşmemek istiyorum

ben one a day kullanıyorum mineral desteği de var
ödenenler b vit komplexleri apikobal benexol-b12 gibi
magnezyum ve kalsiyum kullanılbilir magvital şase ve cals-d3. ,cald-vit a, vs.
c vit için de redoxon çiğneme güzel hem de grip olunca falan 1 gr tb kullanılırsa 1 günde toparlanır çabucak

ne güzel vermişsin sıkılmanın sırası mı?
çok teşekkür ederim ama artık 70ler bitsin istiyorummmm ve haftaya doktora gitçem varis ameliyatı için gün alcam, zaten bu kadar hırslı kilo verme sebebim kilolu olarak ameliyat olmak istememem, safra kesesi ameliyatını sezeryandan 3 ay sonra ve kilolu olarak oldummm, çok zor iyileştim çok canım acıdı hemde günlerce......
varis sonrası iyileşme süreci nasıl olacak bilmiyorum inişallah daha kolaydır....
canım bir anda inecek sabır buraya kadar nasıl geldin eskisi gibi bol eksiler göreceksin eli kulağında yarından tezi yok bak dedi dersin :)sevgiler...
ay canım inşallah, aslında sık tartılmam ama söz yarın senin için tartılıp bakçam inişe geçtim mi diye

neesss.... olmazz.... yanına geliyorum bende... sıkılma lütfen kimden destek alırım yoksa...
amanımmmm, biz telliturnam ile hep tatlı bir yarış halindeydik o şimdi bebek molasında ve inan daha zevkli veriliyordu kilolar o gidince resmen boşlukta hissettim kendiimi ama meğer sen takipteymişsin beni, iyi oldu bunu öğrendiğim,
hadi kaçıyorum senden yakala beni o zaman

ne güzel vermişsin sıkılmanın sırası mı?
çok teşekkür ederim ama artık 70ler bitsin istiyorummmm ve haftaya doktora gitçem varis ameliyatı için gün alcam, zaten bu kadar hırslı kilo verme sebebim kilolu olarak ameliyat olmak istememem, safra kesesi ameliyatını sezeryandan 3 ay sonra ve kilolu olarak oldummm, çok zor iyileştim çok canım acıdı hemde günlerce......
varis sonrası iyileşme süreci nasıl olacak bilmiyorum inişallah daha kolaydır....
ay canım inşallah, aslında sık tartılmam ama söz yarın senin için tartılıp bakçam inişe geçtim mi diye

amanımmmm, biz telliturnam ile hep tatlı bir yarış halindeydik o şimdi bebek molasında ve inan daha zevkli veriliyordu kilolar o gidince resmen boşlukta hissettim kendiimi ama meğer sen takipteymişsin beni, iyi oldu bunu öğrendiğim,
hadi kaçıyorum senden yakala beni o zaman

bende dün aynı çaydan içtim ama fayda etmedi. karnım şişti düz yürürken gerginlikten ağrı yapıyor nyse yulafı arttırcam bide oyle deniiyim bari.. sinemaki çayı fln da içerim artık umarım geçicidir. Atak evresini 2kg vererek biitirdim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…