Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya ben tarifi bulamıyorum kurabiyeyi bir daha yazsanız nasıldı??

ben dün burda görünce yaptım akşam

inanırmısınız diyet yapmayan arkadaşlarım bile bayıldılar bugün kahvaltıda da yedim

tadı çok iyi

8emek kaşığı yulaf kepeği
500 gr lor peyniri(bim kaanlar)
3 yumurta (1 tanesinin sarısı ayrılacak)
1/2 çay k. tuz
1/2 demet dereotu
1 paket kabartma tozu
çörek otu

malzemeleri iyice yogur
önceden ısıtılmış 200 C fırına koy

20 25 dk pişir

afiyet olsunn

2009 şubat ilk sezeryan
2010 aralık açık safra kesesi ameliyatı
2011 ekim ikinci sezeryan kilo ile ameliyat ne zor ben de çok iyi biliyorum aklımda hep diyet oluyordu ama ders çalıştığım için başlayamıyordum emzirdiğim halde başladım inşallah sonuçları çok çok güzel olacak sen o kadar vermişsin darısı bizlere lütfen stress yapıp üzme kendini nerden geldiğini düşün

teşekkür ederim canım bu arada ben dün çaykur yeşil çay altı metal kutuda nane aramalı tavsiye ederim çok güzeldi

o zaman kork benden güzellik.. Allah'ın izniyle minimum can acısıyla atlatılıcak inşallah ameliyatın... hem geçmişteki acıların için üzüldüm iyi ki de geçmiş gitmiş geride kalmış... Allah'ım kimseyi sağlıkla can acısıyla sınamasın inşallah... ama sen sakın strese girme hayırlısıyle kilolarda gidicek hastalıklarda biticek... güzel günler bekliyo hepimizi istediğimiz kıyafetleri giyebliceğimiz o güzel günler çok uzakta değilki... hızlı koşma ama lütfen yorulabilirsin... azıcık sakin sakin lütfen (ki kolay yetişebileyim) Allah yolumuzu açık etsin kuzucum... herşey gönlünce olsun...

bende çok beğendim güzel bir tat tatmin edici

kızlar şimdi öğle yemeğimi yedim bu nasıl bi diyet diye düşünüp duruyorum, bi taraftan da zeromu yudumluyorum...
dışardan ızgara dalak siparişi verdim (kansızlıkğıma az da olsa faydası dokunuyor)adamlar lavaşın üzerine yaymışlar pişirdikleri yürek parçalarını... damla yağ görünümü yok... pişerken sulanmış ve lavaşı ıslatmış... lavaşını ayırdım yemedim... misler gibi pişen yürek parçalarını tek tek hüplettim hemde yanında dukan kurabiyem ve havuç boranimle birlikte... çook güseldii...nası doydum bi bilseniz...

günaydınnnn

artık şu 70-71 aralığından çok sıkıldım, şubatın ilk haftasından beri aynı yerde sayıp duruyorum
ay yeter artıkkkkkkk

bende sıkıldıımmm artık 70 görmek istiyoorrummmm

afiyet olsun canım beniimmmm:)
bende dönerli krebimi yedim off yoğurt almayı unutmuşum yanımaaa çok mutsuzum
yoğurtsuz yemek yemek işkenceee

Afiyetler olsunnn...

3 gunluk Atakta giden 2 kg Seyir de 500 -bazen1 kg geri alındı. Seyir 5 giden yok.seyirde normalmidir .Dukani 2. Denemem aslında cevabı biliyorum kızlaaaaar. ilkinde 2 hafta sabit kaldım. sabretmem gerekiyo ama Şevkimi kaybettim hiç doymuyorum sanki hep acım yardım lütfen Sık sık da yiyorum ama ben su tavuk çorbasını bir koca tencere pişireyim bari

bekunis bir defa içmiştim.ama diyet dönemimde değil.eczanedne reçetesiz alabiliyomuyuz?Buarada ben çok sorunluyum sanırım,ellerim çok kuruyo nemlendirici sürüyorum 5 dk snra yine aynı,dukana bağlamak istemiyorum ama diyetten önce hiç böyle bir sorunum olmamıştı.

canım benim kendi soruna kendin cvp vermişsin ben ne yapıyım 2 haftadır 72-73 arası gidip geliyorum
sanki 71i görsem devamı gelecekmiş gibime geliyor

ama durmak yoookkkk
hedef 60

Herkese merhaba,
Deneyimli arkadaşlara bir kaç sorum var.

Dr oetker' in light pudingleri atak / seyir dönemlerinde yenilebilir mi?
Peki light dondurma atak / seyir dönemlerinde yenilir mi?
Eğer yenilirlerse ne miktarda yenmeli?
Ya da hindi, tavuk jambon sınırsız yenilir mi?

Bugün atak dönemimin 3. günündeyim. Sabah tartıldığımda tam iki kilo kaybetmiş olduğumu gördüm. Ayrıca ilk gün var olan mide bulantım ikinci gün yoktu ve bugün de yok Allaha şükür! Şimdilik herşey gayet güzel gidiyor:))

bekunis alacaksan o gün evden çıkma derim.çok kötü bir maceram var onula yaşanmış:))))))))))

bunları aile hekimi yazamıyor dimi

bir de bunlar efervesan mı ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum

özür dilerim

cok tesekkur ederım bulasiksuyu :) sen nezamandır yaıyorsun cızelgen muhtesem gozukuyor bayagı bır hafıflemıs olmasın

bekunis alacaksan o gün evden çıkma derim.çok kötü bir maceram var onula yaşanmış:))))))))))

=)=)Benimde aynı şekilde.etkisini hemen gösteriri diye tahmişn ediyodum.göstermeyince 2.yi içtim=)sonuç otobüste yakaladı beniiayy hatırlamak bile istemiyorum=)

=)=)Benimde aynı şekilde.etkisini hemen gösteriri diye tahmişn ediyodum.göstermeyince 2.yi içtim=)sonuç otobüste yakaladı beniiayy hatırlamak bile istemiyorum=)

yeşil çayın bağırsakları çalıştırma gibi bir etkisi var mı arkadaşlar? bir de dün ve bugün alışveriş yaptım light ürünler acayip pahalıymış:))) benim size sormak istediğim bişey var ben yarın başlıyorum dukana ama eğer spor salonuna yazılırsam ki sauna havuz ve kondüsyon bir arada 2 saat haftada 3 gün daha mı çabuk zayıflarım.. kızlar anne olmak istiyorum zayıflamak istiyorum bir an önce nolur akıl verin(

spor hızlandırır tabi kilo verimini ben de spor yapıyordum 5 gün ara verdim pazartesi yeniden başlayacağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…