ya ben tarifi bulamıyorum kurabiyeyi bir daha yazsanız nasıldı??
ben dün burda görünce yaptım akşam
inanırmısınız diyet yapmayan arkadaşlarım bile bayıldılar bugün kahvaltıda da yedim
tadı çok iyi
8emek kaşığı yulaf kepeği
500 gr lor peyniri(bim kaanlar)
3 yumurta (1 tanesinin sarısı ayrılacak)
1/2 çay k. tuz
1/2 demet dereotu
1 paket kabartma tozu
çörek otu
malzemeleri iyice yogur
önceden ısıtılmış 200 C fırına koy
20 25 dk pişir
afiyet olsunn
çok teşekkür ederim ama artık 70ler bitsin istiyorummmm ve haftaya doktora gitçem varis ameliyatı için gün alcam, zaten bu kadar hırslı kilo verme sebebim kilolu olarak ameliyat olmak istememem, safra kesesi ameliyatını sezeryandan 3 ay sonra ve kilolu olarak oldummm, çok zor iyileştim çok canım acıdı hemde günlerce......
varis sonrası iyileşme süreci nasıl olacak bilmiyorum inişallah daha kolaydır....
ay canım inşallah, aslında sık tartılmam ama söz yarın senin için tartılıp bakçam inişe geçtim mi diye
amanımmmm, biz telliturnam ile hep tatlı bir yarış halindeydik o şimdi bebek molasında ve inan daha zevkli veriliyordu kilolar o gidince resmen boşlukta hissettim kendiimi ama meğer sen takipteymişsin beni, iyi oldu bunu öğrendiğim,
hadi kaçıyorum senden yakala beni o zaman
ben dün burda görünce yaptım akşam
inanırmısınız diyet yapmayan arkadaşlarım bile bayıldılar bugün kahvaltıda da yedim
tadı çok iyi
8emek kaşığı yulaf kepeği
500 gr lor peyniri(bim kaanlar)
3 yumurta (1 tanesinin sarısı ayrılacak)
1/2 çay k. tuz
1/2 demet dereotu
1 paket kabartma tozu
çörek otu
malzemeleri iyice yogur
önceden ısıtılmış 200 C fırına koy
20 25 dk pişir
afiyet olsunn
günaydınnnn
artık şu 70-71 aralığından çok sıkıldım, şubatın ilk haftasından beri aynı yerde sayıp duruyorum
ay yeter artıkkkkkkk
günaydınnnn
artık şu 70-71 aralığından çok sıkıldım, şubatın ilk haftasından beri aynı yerde sayıp duruyorum
ay yeter artıkkkkkkk
kızlar şimdi öğle yemeğimi yedim bu nasıl bi diyet diye düşünüp duruyorum, bi taraftan da zeromu yudumluyorum...
dışardan ızgara dalak siparişi verdim (kansızlıkğıma az da olsa faydası dokunuyor)adamlar lavaşın üzerine yaymışlar pişirdikleri yürek parçalarını... damla yağ görünümü yok... pişerken sulanmış ve lavaşı ıslatmış... lavaşını ayırdım yemedim... misler gibi pişen yürek parçalarını tek tek hüplettim hemde yanında dukan kurabiyem ve havuç boranimle birlikte... çook güseldii...nası doydum bi bilseniz...
kızlar şimdi öğle yemeğimi yedim bu nasıl bi diyet diye düşünüp duruyorum, bi taraftan da zeromu yudumluyorum...
dışardan ızgara dalak siparişi verdim (kansızlıkğıma az da olsa faydası dokunuyor)adamlar lavaşın üzerine yaymışlar pişirdikleri yürek parçalarını... damla yağ görünümü yok... pişerken sulanmış ve lavaşı ıslatmış... lavaşını ayırdım yemedim... misler gibi pişen yürek parçalarını tek tek hüplettim hemde yanında dukan kurabiyem ve havuç boranimle birlikte... çook güseldii...nası doydum bi bilseniz...
Hastalarıma en sık yazdığım kabızlık için ilaç önerilerim
laksafenol tablet en iyilerinden
alışkanlık yapmayan bitkisel bekunis draje
toz olarak magnesiee calcinee tadı kötü
şurup olarak duphalac ya da osmolak
3 gunluk Atakta giden 2 kg Seyir de 500 -bazen1 kg geri alındı. Seyir 5 giden yok.seyirde normalmidir .Dukani 2. Denemem aslında cevabı biliyorum kızlaaaaar. ilkinde 2 hafta sabit kaldım. sabretmem gerekiyo ama Şevkimi kaybettim hiç doymuyorum sanki hep acım yardım lütfen Sık sık da yiyorum ama ben su tavuk çorbasını bir koca tencere pişireyim bari
bekunis alacaksan o gün evden çıkma derim.çok kötü bir maceram var onula yaşanmış:))))))))))bekunis bir defa içmiştim.ama diyet dönemimde değil.eczanedne reçetesiz alabiliyomuyuz?Buarada ben çok sorunluyum sanırım,ellerim çok kuruyo nemlendirici sürüyorum 5 dk snra yine aynı,dukana bağlamak istemiyorum ama diyetten önce hiç böyle bir sorunum olmamıştı.
ben one a day kullanıyorum mineral desteği de var
ödenenler b vit komplexleri apikobal benexol-b12 gibi
magnezyum ve kalsiyum kullanılbilir magvital şase ve cals-d3. ,cald-vit a, vs.
c vit için de redoxon çiğneme güzel hem de grip olunca falan 1 gr tb kullanılırsa 1 günde toparlanır çabucak
Eğer izinli yiyeceklerin dışında bir şey yemediyseniz, birden kilo vermeniz olası. Kendimden örnek vereyim, bir haftalık bir duraklama yaşadım, ama bu hafta 2 kilo gittiğini gördüm. Regl dönemi falan da etkili tabi bu süreçte.
bekunis alacaksan o gün evden çıkma derim.çok kötü bir maceram var onula yaşanmış:))))))))))
=)=)Benimde aynı şekilde.etkisini hemen gösteriri diye tahmişn ediyodum.göstermeyince 2.yi içtim=)sonuç otobüste yakaladı beniiayy hatırlamak bile istemiyorum=)
yeşil çayın bağırsakları çalıştırma gibi bir etkisi var mı arkadaşlar? bir de dün ve bugün alışveriş yaptım light ürünler acayip pahalıymış:))) benim size sormak istediğim bişey var ben yarın başlıyorum dukana ama eğer spor salonuna yazılırsam ki sauna havuz ve kondüsyon bir arada 2 saat haftada 3 gün daha mı çabuk zayıflarım.. kızlar anne olmak istiyorum zayıflamak istiyorum bir an önce nolur akıl verin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?