2009 şubat ilk sezeryan
2010 aralık açık safra kesesi ameliyatı
2011 ekim ikinci sezeryan kilo ile ameliyat ne zor ben de çok iyi biliyorum aklımda hep diyet oluyordu ama ders çalıştığım için başlayamıyordum emzirdiğim halde başladım inşallah sonuçları çok çok güzel olacak sen o kadar vermişsin darısı bizlere lütfen stress yapıp üzme kendini nerden geldiğini düşün
çok sağol canım, vallahi 2 aydır bulamadığım hevesi tekrar yakaladım, hadi sende yakala beni.....o zaman kork benden güzellik.. Allah'ın izniyle minimum can acısıyla atlatılıcak inşallah ameliyatın... hem geçmişteki acıların için üzüldüm iyi ki de geçmiş gitmiş geride kalmış... Allah'ım kimseyi sağlıkla can acısıyla sınamasın inşallah... ama sen sakın strese girme hayırlısıyle kilolarda gidicek hastalıklarda biticek... güzel günler bekliyo hepimizi istediğimiz kıyafetleri giyebliceğimiz o güzel günler çok uzakta değilki... hızlı koşma ama lütfen yorulabilirsin... azıcık sakin sakin lütfen (ki kolay yetişebileyim) Allah yolumuzu açık etsin kuzucum... herşey gönlünce olsun...
teşekkür ederim, 26 eylülde başladım diyete yani 5 ayı geçti ama yılbaşında 75 kiloydum şu son 2 ayda doğru düzgün kilo veremedim bunun 3 haftası griple uğraştım sonrada bir türlü toparlayamadım işteTebrik ederim,çok güzel kilo vermişsiniz. kaç ayda verdiniz??
bende sıkıldıımmm artık 70 görmek istiyoorrummmm
:
bunları aile hekimi yazamıyor dimi
bir de bunlar efervesan mı ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum
özür dilerim
yeşil çayın bağırsakları çalıştırma gibi bir etkisi var mı arkadaşlar? bir de dün ve bugün alışveriş yaptım light ürünler acayip pahalıymış:))) benim size sormak istediğim bişey var ben yarın başlıyorum dukana ama eğer spor salonuna yazılırsam ki sauna havuz ve kondüsyon bir arada 2 saat haftada 3 gün daha mı çabuk zayıflarım.. kızlar anne olmak istiyorum zayıflamak istiyorum bir an önce nolur akıl verin(
yazabilir magvital küçük poşetlerde kalsiyumlar efervesan redoxon c vit çiğneme magnesiee calcine toz eritiliyor
bunlardan redoxon ödenmiyo c vitlerin hiç birini ödemiyor çünkü
selamlar,
gibi sorular sormak geldi içimden.bu diyetin çok güzel kilo verdirmesi çok cazip geliyor başta ve sonra alınan kiloları geri almama vaadi.tabi kontrollü yiyerek.ben 1 ay netten araştırdım diyeti.kitabını okudum.dukanın sitesini takip ettim ve öyle karar verdim diyete.meyve ve sebzeye düşkün olmama da büyük etken tabi ki.vitamin alarak destekliyorum bu eksikliği de.o yüzden hep söylüyorum bu diyet bana uygun mu sorusuna kesinlikle evet diyebilen başlamalı bu diyete.tabi diyet esnasında ortaya çıkan sağlık sorunları ayrı bir konu.
- daha önce yaptığın diyette verdiğin kiloları geri aldın mı?
- dukan diyetini tam olarak araştırdın mı?
o yüzden yolun açık olsun.istediğin kiloya inmen ve sağlıklı olman dileğiyle.[/QUOT
ben tam 1 sene önce yaptım diyet son bır aya kadar hıc kılo almadım fakat bır aydr evden dısarı cıkmadım ve gecelerı abur cubur cok tukettım öyle olunca halıyle 4 kilo aldım 15 kılo vermiştim daha önce bir çok diyet yapmıştım ama gecen sene yaptığım dıyet tam anlamıyla sağlıklıydı sporumuda yapıyordum ama dün gece ellerimin üstü kabarınca ve kaşınınca vazgectım yol yakınken kendi usulüme dönemeye karar verdım ben normal hayatımda da sebze ağırlıklı beslendiğim için biraz da olmaz böle dedim işte :) alarjıde olunca vazgectım umarım hepimiz bi şekilde istediğimiz forma kavusuruz tabi herseyın önemlisi saglık saglıklı bir sekılde zayıflamak dileğiyle :)
bende sıkıldıımmm artık 70 görmek istiyoorrummmm
Afiyet olsun canım beniimmmm:)
bende dönerli krebimi yedim off yoğurt almayı unutmuşum yanımaaa çok mutsuzum
Yoğurtsuz yemek yemek işkenceee
afiyetler olsunnn...
Huhuhuuuuuuuuuuuuu bekinustan konuşulmuşşş benim çok fena anılarım varr onla alakalııııı dışarda ecel teri döktüğümü bilirimmm :))) içmemin nedeni çok yediğim için pişmam olmamdı ommurunde dediği gibi mümkünse dışarı çıkmayınn :)))))
buarada öğlennnn tavuk bonfile ızgarada yanında zero kola ve iki tane de kornişon turşu yedim süperdi turp gibiyim maşallahhh DUKAN amcayı görüp boynuna sarılmak istiyorum :)))))
Senin uyguladığın diyet yontemi neydi canım çok merak ettim iyide kilo vermissin bu diyette birkaç kisi daha söylemişti alerji oldugunu
yeşil çay ödem atıyor
incecik bi anne olursun umarım :)
spor da çok iyi :)
hep beraber verip kurtulalım :)
Hepınıze oncelıkle azmınız ve basarınızdan dolayı tebrık ederım..ben 63kıloyum kızlar,evlendııgımde 48kg dım..2,5 yıldır evlıyım cocuk yok ama cook ıstıyoruz,tedavı goruyorum ve ıstıyorumkı hamıle kaldıgımda 50kg olayım..sımdı benıım derdım,dukanın kıtabını ınternetten sıparıs ettım yanınada termal sauna kemer aldım yuruyusler ıcın.anlıcanız cok ınanclı ve azımlıyım bu konuda,ama nasıl bır menuyle baslayacagımı blmıyorum ılk gun,gecmıs sayfalara baktım ama bulamadım..nerden baslayacagımı bılmıyorum yardım edın..
şu an şoktayım... ablamız bana tarçınlı süt getirdi... bayılmak üzereyimmhemde ben istemeden.. dünyanın sonu gelmiş olmalı...
canım kitabı okuyunca zaten bu soruların cevabını orada göreceksin
yasaklı ve serbest olan yiyecekler belli zaten kendine menü oluşturabilirsin
bende dahil bir çok arkadaşımız sabah saatlerinde menülerini paylaşıyorlar
aklına takılan olursa mutlaka sor ama olur mu
ahahaha ne olur biride bana tarçınlı yeşil çay getirsin
kalkmaya üşeniyorum dün akşam sporda çok yorulduummmmm
o ne yaa bende istiyorum... pazar günü bütün gün evdeyim nasılsa.... wc de bile yatabilirim yani
canım kitabı okuyunca zaten bu soruların cevabını orada göreceksin
yasaklı ve serbest olan yiyecekler belli zaten kendine menü oluşturabilirsin
bende dahil bir çok arkadaşımız sabah saatlerinde menülerini paylaşıyorlar
aklına takılan olursa mutlaka sor ama olur mu
cok tesekkur ederım oncelıkle,ama merak ettıgım yulaf kepegını bıran once almam lazım degılmı,bıkac aktara sordum ama malesef,ınternettekı sıtelerdende baktım hangısını tavsıye edersınız..
yeşil çayın bağırsakları çalıştırma gibi bir etkisi var mı arkadaşlar? bir de dün ve bugün alışveriş yaptım light ürünler acayip pahalıymış:))) benim size sormak istediğim bişey var ben yarın başlıyorum dukana ama eğer spor salonuna yazılırsam ki sauna havuz ve kondüsyon bir arada 2 saat haftada 3 gün daha mı çabuk zayıflarım.. kızlar anne olmak istiyorum zayıflamak istiyorum bir an önce nolur akıl verin(
ben sana onu özelden yazayım rezaletti.evdeysen sorun yok.kesin çözüm direkt boşaltıyor yani o derece.ilaç olduğu için bugüne kadar kimseye önermedim.adı geçtiği için yorum yaptım..o ne yaa bende istiyorum... pazar günü bütün gün evdeyim nasılsa.... wc de bile yatabilirim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?