Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

offff, bide ben kendiminkine zor diyordum, ama gerçekten safra kesesi ameliyatı çok zor bana diş çektirmek gibi demişlerdi ama nerdee, ben 2009 haziranda sezeryan 2009 eylülde kapalı safra kesesi ameliyatı oldum......

çok sağol canım, vallahi 2 aydır bulamadığım hevesi tekrar yakaladım, hadi sende yakala beni.....

Tebrik ederim,çok güzel kilo vermişsiniz. kaç ayda verdiniz??
teşekkür ederim, 26 eylülde başladım diyete yani 5 ayı geçti ama yılbaşında 75 kiloydum şu son 2 ayda doğru düzgün kilo veremedim bunun 3 haftası griple uğraştım sonrada bir türlü toparlayamadım işte

bende sıkıldıımmm artık 70 görmek istiyoorrummmm

:

ay inşallah en kısa sürede 60'ları hatta 59.9 u görürüz

bunları aile hekimi yazamıyor dimi

bir de bunlar efervesan mı ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum

özür dilerim

yazabilir magvital küçük poşetlerde kalsiyumlar efervesan redoxon c vit çiğneme magnesiee calcine toz eritiliyor
bunlardan redoxon ödenmiyo c vitlerin hiç birini ödemiyor çünkü

kapalı olmak mümkün olmadı çok taşım vardı ki 150 kadr falan aslında kapalı olabilirdi ama doktor olunca kimse risk almak istemedi yani kapalı başlar açığa döneriz diye ben de açık olmak zorunda kaldım işte işin içinde olmanın sakıncaları da ayrı 30 dk diye girdim ameliyata bizimkiler kapıda bekliyor 3,5 saat sonra çıktım mahvolmuşlar ne oldu diye 1 hafta yattım bi güzel hastanede ama aldırmasaydım son dönem iki geceden birini acile gitmekle geçiriyordum ki geri kalan zamanda da aynı hastanede çalışıyordum zaten hatt abazen nöbetimde serum taktırıyordum kendime aldırmasaydım dukanı asla yapamazdım et yiyemiyordum süt yoğurt içemiyordum ama artık yok ve çok mutluyum hem 2. gebeliğimde daha az kustum :)

Hepınıze oncelıkle azmınız ve basarınızdan dolayı tebrık ederım..ben 63kıloyum kızlar,evlendııgımde 48kg dım..2,5 yıldır evlıyım cocuk yok ama cook ıstıyoruz,tedavı goruyorum ve ıstıyorumkı hamıle kaldıgımda 50kg olayım..sımdı benıım derdım,dukanın kıtabını ınternetten sıparıs ettım yanınada termal sauna kemer aldım yuruyusler ıcın.anlıcanız cok ınanclı ve azımlıyım bu konuda,ama nasıl bır menuyle baslayacagımı blmıyorum ılk gun,gecmıs sayfalara baktım ama bulamadım..nerden baslayacagımı bılmıyorum yardım edın..

yeşil çay ödem atıyor
incecik bi anne olursun umarım :)
spor da çok iyi :)
hep beraber verip kurtulalım :)

yazabilir magvital küçük poşetlerde kalsiyumlar efervesan redoxon c vit çiğneme magnesiee calcine toz eritiliyor
bunlardan redoxon ödenmiyo c vitlerin hiç birini ödemiyor çünkü

çok teşekkür ederim

son kez soru sormak istiyorum:18:

bunları her gün mü kullanmalıyız yoksa belli aralıklarla mı?:26:

şu an şoktayım... ablamız bana tarçınlı süt getirdi... bayılmak üzereyimm hemde ben istemeden.. dünyanın sonu gelmiş olmalı...

Huhuhuuuuuuuuuuuuu bekinustan konuşulmuşşş benim çok fena anılarım varr onla alakalııııı dışarda ecel teri döktüğümü bilirimmm :))) içmemin nedeni çok yediğim için pişmam olmamdı ommurunde dediği gibi mümkünse dışarı çıkmayınn :)))))

buarada öğlennnn tavuk bonfile ızgarada yanında zero kola ve iki tane de kornişon turşu yedim süperdi turp gibiyim maşallahhh DUKAN amcayı görüp boynuna sarılmak istiyorum :)))))

Son düzenleme:

o ne yaa bende istiyorum... pazar günü bütün gün evdeyim nasılsa.... wc de bile yatabilirim yani

Senin uyguladığın diyet yontemi neydi canım çok merak ettim iyide kilo vermissin bu diyette birkaç kisi daha söylemişti alerji oldugunu

evet cnm alerjı olduğum kesin kaç gecedir kaşınıyordum uyuyamıyordum kaşıntıdan fakat aldırış etmemiştim dun ellerimiin üstü kabarıp yara gibi olunca anladım ters bişeler olduğunu ben hayatımda çok kez diyet yaptım sayısız sınırsız ilk defada gecen sene 15 kilo verdım ve gerı almadım ta ki gecen aya kadar almam çok normaldi almasaydım anaormaldi okadar yedım o yuzden ben yaptığım dıyette sebze agırlıklıydı tabı proteınde vardı ama bukadar yoğun değildi sabahları domatesımı salatalığımı peynırımı ve ekmedğimi yedım sekerli neskafemıde içtim 2-3 bardak aralarda meyve ve yoğurtta yedım akşamları yedığım porsıyonlarım çok sınırlı değildi yanı azcık falan da değildi sebze yemeklerı ve yoğurt yedım genellıkle yanında ekmek yedığımde oldu gece acıktığımda sütümü içtim gnde 40-60 dk sporumu yaptım ha sabahları mutlaka 3-4 tane kuur kayısımı yedım bır kere bıle kabızlık sorunuyla karsılaşmadım ama bu dıyette bır hafta kabızlık yasadım mecbur ilç içtim öyle yanı yıne kendı yontemımle zayıflayacagmdan emınım herkes inş istediği kıloya ulasır

yeşil çay ödem atıyor
incecik bi anne olursun umarım :)
spor da çok iyi :)
hep beraber verip kurtulalım :)

inşallah zeyzeycimm inşallah allah yaşatır o mükemmel duyguyu bana ve tüm isteyenlere.. ben dün yeşil çay içtim ömrümde ilk kez nane aromalıydı biraz da limon sıktım ama içtikten 10 dakika sonra bağırsaklarım hareketlenmeye ve karnım ağrımaya başladı o yüzden sordum :)

canım kitabı okuyunca zaten bu soruların cevabını orada göreceksin
yasaklı ve serbest olan yiyecekler belli zaten kendine menü oluşturabilirsin
bende dahil bir çok arkadaşımız sabah saatlerinde menülerini paylaşıyorlar
aklına takılan olursa mutlaka sor ama olur mu

şu an şoktayım... ablamız bana tarçınlı süt getirdi... bayılmak üzereyimm hemde ben istemeden.. dünyanın sonu gelmiş olmalı...

ahahaha ne olur biride bana tarçınlı yeşil çay getirsin
kalkmaya üşeniyorum dün akşam sporda çok yorulduummmmm

hemen ben getiriyorum kuzucum... karşılıklı içelim şöylee... misss...

o ne yaa bende istiyorum... pazar günü bütün gün evdeyim nasılsa.... wc de bile yatabilirim yani

cnm bu ilaç kabız olduğun dışarı çıkmakta zolandığın zamanlarda yada bnm gibi çok yedikten sonra pişman olup içtiğin bir hap tamamen bitkisel olduğu için ben gönül rahatlığı ile bazı zamanlarda kullandım şuan mesela kabızlığım yok maşallah başladığımdan beri çıkıyorum ama durursa bir kaç gün içebilirim diye düşünüyorum yalnız inanılmaz karın ağrısı yapıyor sanki mideni sıkıyorlar gibi ama sonunda rahatlıyorsun çok içmemek lazım metobolizma düzenini bozar ben 2 haftada bir falan zorluk çekersem yada çok yiyip pişman olursam içiyordum :)

öğlende yağsız et kavurması.yoğurt krep..bir de zero olsaydı offfff...sonra belediye başkanına ziyarete gittik o bile zayıflamışsın dedi biraz sonra toplantım var uzun sürer heralde.öpüyorum sizleri

Yeşil çayı günde en az 5 fincan içiyorum.İdrara çok sık çıkıyorum. Kabızlık sorunu için Bekunisi bu gece içicem tabiki sporla daha da etkili olur. Allah en kısa zamanda hamiş olursun canım=)

ben sana onu özelden yazayım rezaletti.evdeysen sorun yok.kesin çözüm direkt boşaltıyor yani o derece.ilaç olduğu için bugüne kadar kimseye önermedim.adı geçtiği için yorum yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…