e o zaman nasıl peynir yicez?
ben dün migrosta tüm peynirlere baktım
%6.6'dan düşük yağlı peynir yokki
bence en güzeli doğalsanınki.migroslarda oluyor canım.ya da isteyince getiriyorlar.ben mail attım 1 gün sonra telefonla aradılar.çok şaşırmıştım.canım kitabı okuyunca zaten bu soruların cevabını orada göreceksin
yasaklı ve serbest olan yiyecekler belli zaten kendine menü oluşturabilirsin
bende dahil bir çok arkadaşımız sabah saatlerinde menülerini paylaşıyorlar
aklına takılan olursa mutlaka sor ama olur mu
cok tesekkur ederım oncelıkle,ama merak ettıgım yulaf kepegını bıran once almam lazım degılmı,bıkac aktara sordum ama malesef,ınternettekı sıtelerdende baktım hangısını tavsıye edersınız..
kesinlikle haklısın.bende o yüzden bimdeki aknazın lıghtını alıyorum artık..arkadaslar dun bende dün migrosta gördüğüm bu durumdan dolayı şoka uğradım,sizlerin tükettiği peynir markaları ve yağ oranları ne durumda acaba?
ben hamilelğimin 7. ayında kusmaya başladım ilk aylarda hiç olmadı, doğumdan 1 ay sonra bir geçe göğüs ağrısı ile uyandım ama nasıl kendimi yere zor attım kalp krizi geçiiriyorum sandım, tek düşündüğüm ben ölüyorum ama oğlum ne olacak oldu, çok zor bir süreçti gerçekten, 6 ay olsun ek gıdalara geçiyim istedidim ama her gece acile taşınmaktan ve emzirdiğim halde ağrı kesici vurulmaktan bıktım sonunda mecbur ameliyat oldum ama kanamayı durudramamış doktorum ve baya uzun kalmışım nerdeyse kapalı ile başlanıp açığa dönecekmiş...kapalı olmak mümkün olmadı çok taşım vardı ki 150 kadr falan aslında kapalı olabilirdi ama doktor olunca kimse risk almak istemedi yani kapalı başlar açığa döneriz diye ben de açık olmak zorunda kaldım işte işin içinde olmanın sakıncaları da ayrı 30 dk diye girdim ameliyata bizimkiler kapıda bekliyor 3,5 saat sonra çıktım mahvolmuşlar ne oldu diye 1 hafta yattım bi güzel hastanedeama aldırmasaydım son dönem iki geceden birini acile gitmekle geçiriyordum ki geri kalan zamanda da aynı hastanede çalışıyordum zaten hatt abazen nöbetimde serum taktırıyordum kendime aldırmasaydım dukanı asla yapamazdım et yiyemiyordum süt yoğurt içemiyordum ama artık yok ve çok mutluyum hem 2. gebeliğimde daha az kustum :)
ben sana onu özelden yazayım rezaletti.evdeysen sorun yok.kesin çözüm direkt boşaltıyor yani o derece.ilaç olduğu için bugüne kadar kimseye önermedim.adı geçtiği için yorum yaptım..
ben sana onu özelden yazayım rezaletti.evdeysen sorun yok.kesin çözüm direkt boşaltıyor yani o derece.ilaç olduğu için bugüne kadar kimseye önermedim.adı geçtiği için yorum yaptım..
arkadaslar dun bende dün migrosta gördüğüm bu durumdan dolayı şoka uğradım,sizlerin tükettiği peynir markaları ve yağ oranları ne durumda acaba?
Yağ oranı sütte, yoğurtta ve peynirde kaç olmalı ki?
%2 diye biliorum..
çok teşekkür ederim
son kez soru sormak istiyorum:18:
bunları her gün mü kullanmalıyız yoksa belli aralıklarla mı?:26:
ben hamilelğimin 7. ayında kusmaya başladım ilk aylarda hiç olmadı, doğumdan 1 ay sonra bir geçe göğüs ağrısı ile uyandım ama nasıl kendimi yere zor attım kalp krizi geçiiriyorum sandım, tek düşündüğüm ben ölüyorum ama oğlum ne olacak oldu, çok zor bir süreçti gerçekten, 6 ay olsun ek gıdalara geçiyim istedidim ama her gece acile taşınmaktan ve emzirdiğim halde ağrı kesici vurulmaktan bıktım sonunda mecbur ameliyat oldum ama kanamayı durudramamış doktorum ve baya uzun kalmışım nerdeyse kapalı ile başlanıp açığa dönecekmiş...
rabbim kimseye öyle acılar yaşatmasın çooooooooook zordu gerçekten
uzun zamandır aklıma takılan bir soru var, aslında hazır doktor bulmuşken soru soruyum demeyide sevmem ama kusura bakmayın
benim saçlarım çok aşırı döküldü, uzunda biraz, %40 ı gitti diyebilirim artık, dukana başladığımdan beri one a day maksimum kullanıyorum sadece yıbaşından sonra mideme dokunmaya başlayınca one a day women e geçtim, dukanla direk ilgilimidir sizce bu dökülme? bioksin şampuan kullanmaya başlayalı azaldı gibi
ben hamilelğimin 7. ayında kusmaya başladım ilk aylarda hiç olmadı, doğumdan 1 ay sonra bir geçe göğüs ağrısı ile uyandım ama nasıl kendimi yere zor attım kalp krizi geçiiriyorum sandım, tek düşündüğüm ben ölüyorum ama oğlum ne olacak oldu, çok zor bir süreçti gerçekten, 6 ay olsun ek gıdalara geçiyim istedidim ama her gece acile taşınmaktan ve emzirdiğim halde ağrı kesici vurulmaktan bıktım sonunda mecbur ameliyat oldum ama kanamayı durudramamış doktorum ve baya uzun kalmışım nerdeyse kapalı ile başlanıp açığa dönecekmiş...
rabbim kimseye öyle acılar yaşatmasın çooooooooook zordu gerçekten
uzun zamandır aklıma takılan bir soru var, aslında hazır doktor bulmuşken soru soruyum demeyide sevmem ama kusura bakmayın
benim saçlarım çok aşırı döküldü, uzunda biraz, %40 ı gitti diyebilirim artık, dukana başladığımdan beri one a day maksimum kullanıyorum sadece yıbaşından sonra mideme dokunmaya başlayınca one a day women e geçtim, dukanla direk ilgilimidir sizce bu dökülme? bioksin şampuan kullanmaya başlayalı azaldı gibi
Arkadaşlar merhaba, ben 2 aydır Dukan yapıyorum. Burayı da sürekli takip ediyordum ama 2-3 haftadır neredeyse hiç kilo veremiyorum. Hiç kaçamak yapmıyorum. Moralim aşırı bozulduSanırım diyeti bırakıcam. Çevremdekiler de madem kilo veremiyorsun bırak başka birşeyler yap diyorlar. Noolur yardım edin. Ne yapmalıyım :S
o ne yaa bende istiyorum... pazar günü bütün gün evdeyim nasılsa.... wc de bile yatabilirim yani
hemen ben getiriyorum kuzucum...karşılıklı içelim şöylee... misss...
yumruk olayını denedinmi
Arkadaşlar merhaba, ben 2 aydır Dukan yapıyorum. Burayı da sürekli takip ediyordum ama 2-3 haftadır neredeyse hiç kilo veremiyorum. Hiç kaçamak yapmıyorum. Moralim aşırı bozulduSanırım diyeti bırakıcam. Çevremdekiler de madem kilo veremiyorsun bırak başka birşeyler yap diyorlar. Noolur yardım edin. Ne yapmalıyım :S
canım merhaba..bende hafta başında diyeti bırakmak zorunda kaldım.diyetle alakasız sağlık problemlerim diyete başladığm günden itibaren büyük bir tesadüf eseri üst üste gelince ve ben antibiyotik,iğne,ağrı kesici,vitamin arka arkaya alıp;birde üstüne protein ağırlıklı beslenince ürtiker oldum.ben o kaşıntıyı 1hafta çektim.ilaçtan tek doz alır almaz etkisini göstermeye başladı.sende o durumdaysan hiç beklemeden doktora gitmeni tavsiye ederim.dr bana ürtikeri tetikleyen gıda listesi verdi.yumurta,balık,domates...son zamanlarda en çok tükettiğim gıdalar.tabi bu herkeste olmuyor.benim kuzenimde dukan yapıyor ve 10 kilodan fazla verdi,herhangi bir sorun yaşamadı.buradaki çoğu kişi gibi.bünye işte bizim ki kaldırmadı.haa birde kabızlık sorunu var ki evet bende yaşadım ama ben çok diyet yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki benim her diyetimde bu sorun oluyordu.evet cnm alerjı olduğum kesin kaç gecedir kaşınıyordum uyuyamıyordum kaşıntıdan fakat aldırış etmemiştim dun ellerimiin üstü kabarıp yara gibi olunca anladım ters bişeler olduğunu ben hayatımda çok kez diyet yaptım sayısız sınırsız ilk defada gecen sene 15 kilo verdım ve gerı almadım ta ki gecen aya kadar almam çok normaldi almasaydım anaormaldi okadar yedım o yuzden ben yaptığım dıyette sebze agırlıklıydı tabı proteınde vardı ama bukadar yoğun değildi sabahları domatesımı salatalığımı peynırımı ve ekmedğimi yedım sekerli neskafemıde içtim 2-3 bardak aralarda meyve ve yoğurtta yedım akşamları yedığım porsıyonlarım çok sınırlı değildi yanı azcık falan da değildi sebze yemeklerı ve yoğurt yedım genellıkle yanında ekmek yedığımde oldu gece acıktığımda sütümü içtim gnde 40-60 dk sporumu yaptım ha sabahları mutlaka 3-4 tane kuur kayısımı yedım bır kere bıle kabızlık sorunuyla karsılaşmadım ama bu dıyette bır hafta kabızlık yasadım mecbur ilç içtimöyle yanı yıne kendı yontemımle zayıflayacagmdan emınım herkes inş istediği kıloya ulasır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?